Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם.

היום החלפתי קלאץ' ברכב.

הקלאץ הוא מחוזק. של VALEO - קומפלט עם מיסב לחץ ו"שמש". ברלינגו

(נאמר לי ע"י כל החנויות שהקחאצים זהים לכל דגמי ה 1900 - במזין ודיזל - גם ל BX/ZX/405/BERLINGO)

לפני ההחלפה - הרכב היה מגיב בחדות ובמיידיות על כל נגיעה בדוושה - במיוחד בהילוכים 1-2.

בזינוק מהמקום הייתי ממש מרגיש דחיפה חזקה.

אחרי ההחלפה -האוטו מגיב ב"רכות " ודורש מעט יותר זמן בהאצה ועליה במהירות.

אין את הרגשת הזינוק המיידי בהילוכים הנמוכים.

השאלה שלי היא

האם יש סוגים שונים של קלאצים?

כלומר כאלו שמעבירים את הכח לגלגלים בהדרגתיות יותר מאחרים

או שמא אני הוזה?

פשוט ההרגשה לא אותו הדבר.

תודה

פורסם

בטח שיש סוגים שונים, הקלאץ שיש לך הוא פחות חזק מהקודם, לכן עד שהוא משווה בין היציאה והכניסה - עד החיבור המוחלט, לוקח קצת יותר זמן.

תמיר

פורסם

שאלת תם:

זה קורה אחרי שעזבת את דוושת הקלאצ', ואתה רק משתמש בדוושת הגז?

אם כן, זה לא מצביע על קלאצ' מחליק?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הרבה פעמים אני רואה שאלה כמו: "אני נוסע 100 קמ"ש והמנוע בל"ד גבוה מידי, מה הבעיה?"

והתשובה השגורה בפי כולם, "יכול להיות שהקלאץ שלך מחליק!"

אני ממליץ לכולם לנסוע פעם פעמיים על רכב עם קלאץ' מחליק, אתם תלמדו כל כך הרבה! הקלאץ מחליק בנסיבות מסויימות, הקלאץ' לא מחליק בשיוט!

ואין דבר כזה שמישהו לוחץ על הגז והוא לא שם לב שהמנוע ב5000 סל"ד והאוטו עדיין ב10 קמ"ש.

פורסם

אז ככה

הקלאץ לא מחליק.

כמו שאמר ארז - קלאץ' מחליק רק תחת עומס.

אתה יכול לשייט על 120 - והכל יהיה סבבה

תן פתאום מכת גז או יותר טוב,תוריד הילוך ואז תרגיש איך הסל."ד משתולל - עולה ויורד לבד אבל המהירות לא זזה.

במיוחד בעליות.

חשבתי על זה קצת

זה מרגיש יותר מהכל - כמו גיר אוטומטי.

כאילו שיש ממיר מומנט באמצע שמשהה קצת את התגובות

ולכן אני שואל אם יש דבר כזה סוגי קלאץ' - או שהקלאץ' דפוק.

פורסם

תמוהה מאד לשמוע על כזו תופעה לאחר החלפת קלאץ, המלצתי, חזור למוסך זו לא אמורה להיות התוצאה הם אמורים לפתור לך את הבעיה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...