Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת טסט לרכב עם תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה רוצה תמונה של האוטו אולי ???

הרכב נכנס פנימה נמעך בצד של ליד הנהג , וכן זה לא שבר את הבולם , נראהלך שמשעמם לי ,

אתה לא נראה לי פה לעזור אתה לא חייב אם אתה לא רוצה אבל גם אל תעביר ביקורת על משהו שאתה לא יודע .

כן תמונה של הרכב בהחלט תעזור,כי בלי להעליב כן?!בתיאורים אתה לא משהו...

אף אחד לא אמר שמשעמם לך ואף אחד לא אמר כלום,

ולפני שאתה מעביר ביקרות על מה אני כן יודע ומה לא,כדאי שתקרא שוב את מה שכתבת מההתחלה,תנשום אויר,ואם אתה באמת כן אז ודאי תגיע לתשובה לגבי מה שכתבתי.

משה,אם המנוע לא יושב ישר לדעתי זה מספיק נמוך,אתה לא חושב?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

למיטב ידיעתי אתה יכול ללכת למשרד הרישוי,לשלם אגרות,ולבקש אישור תנועה זמני-ע"מ ליסוע אל מכון הרישוי. ייתכן שלאחר הפרוצדורה הזאת תוכל להעביר בעלות.

את אישור התנועה הזמני אתה יכול לקבל גם במכון הטסטים עצמו -לדעתי זו האופציה היותר טובה.

ואז כל שנותר לך הוא ללכת לדואר ולהעביר בעלות.

אלי

פורסם
כן תמונה של הרכב בהחלט תעזור,כי בלי להעליב כן?!בתיאורים אתה לא משהו...

אף אחד לא אמר שמשעמם לך ואף אחד לא אמר כלום,

ולפני שאתה מעביר ביקרות על מה אני כן יודע ומה לא,כדאי שתקרא שוב את מה שכתבת מההתחלה,תנשום אויר,ואם אתה באמת כן אז ודאי תגיע לתשובה לגבי מה שכתבתי.

משה,אם המנוע לא יושב ישר לדעתי זה מספיק נמוך,אתה לא חושב?

תראה אתה לא חייב להקשיב לתאורים שלי מבחינתי במה שאתה יכול לעזור לי זה פשוט לא לעזור.

ישר נכנסת בהתקפה בלי אפילו נסיון לעזור, אם יש לך מה להגיד או לשאול יש דרך להגיד דברים או לשאול .

ולא לנסות לצייר אנשים שאתה לא מכיר הזוים עד לאן החוצפה ???

לגבי המכה הוא פשוט קיבל אותה בצד ככה שכל הצד נמעך לכיוון האמצע ולא ישר ככה שאתה פשוט רואה את הבולם רק מלהסתכל בצד הרכב בלבד בלי הרבה מאמץ.

פורסם

אז קח את הרכב לפחח תתקן אותו וזהו...

אם הוא לא ירד מהכביש והוא בר תיקון אז אתה יכול, בתקווה שהפחח יהיה מספיק כשרוני לסדר את האוטו

כדי שיעבור טסט ולא יסע בזיגזגים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לפני פחות משנה אני קניתי אופנוע לא אספנות שהיה בלי טסט חודשיים, ובדואר לא שמו לב בכלל, פשוט עשינו העברת בעלות.

גש לדואר עם המוכר ותעודות זהות, תבואו הכי תמים שאתם יכולים, ואולי תצליחו להעביר בעלות בלי כל הפרוצדורה של הטסט. שווה לנסות, לא?

בברכה, שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
תראה אתה לא חייב להקשיב לתאורים שלי מבחינתי במה שאתה יכול לעזור לי זה פשוט לא לעזור.

ישר נכנסת בהתקפה בלי אפילו נסיון לעזור, אם יש לך מה להגיד או לשאול יש דרך להגיד דברים או לשאול .

ולא לנסות לצייר אנשים שאתה לא מכיר הזוים עד לאן החוצפה ???

לגבי המכה הוא פשוט קיבל אותה בצד ככה שכל הצד נמעך לכיוון האמצע ולא ישר ככה שאתה פשוט רואה את הבולם רק מלהסתכל בצד הרכב בלבד בלי הרבה מאמץ.

קודם כל אל תדחוף לי מילים לפה,כי אף אחד לא הזכיר אפילו את המילה הזוי בכל הקשר שהוא.

מה שאמרתי הוא:

"תחליט פעם אחת אתה אומר שהחזית כמעט הגיעה לחלון ופעם אתה אומר לא הגיע לבולם...

בקיצור כדאי שתסגר על עצמך,וחשבת במקרה לרדת מעיניין הקניה?!"

כל זה בנוסף לעובדה שלא ציינת את סוג הרכב,כי אם זה למשל רכב נפוץ אז בכלל לא שווה להכנס למיטה חולה שכזאת.

SO RELAX

ועכשיו משה שאל אם הפגיעה הגיע לסרן הקדמי,כי אם הפגיעה אכן הגיעה לשם אז התיקון בעייתי יותר כי לעיוות הסרן ישנה השפעה ישירה על היגוי הרכב,

ובכלל לשאלה כמו שלך אין אפשרות לתת הבחנה דרך הפורום ואם אתה באמת מעוניין לקבל חוות דעת מקצועית אז רצוי שבעל מקצוע יבחון את העניין דרך עייניו בלבד.

המשך ערב נעים

A.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
לפני פחות משנה אני קניתי אופנוע לא אספנות שהיה בלי טסט חודשיים, ובדואר לא שמו לב בכלל, פשוט עשינו העברת בעלות.

גש לדואר עם המוכר ותעודות זהות, תבואו הכי תמים שאתם יכולים, ואולי תצליחו להעביר בעלות בלי כל הפרוצדורה של הטסט. שווה לנסות, לא?

בברכה, שחר

הסיבה שהצלחת להעביר בעלות על האופנוע היא שעברו רק חודשיים מאז שפג תוקף רשיון האופנוע .

אתה יכול להעביר בעלות על רכב שהוא לא אספנות עד שלושה חודשים ללא טסט .

אתה לא יכול לעבוד עליהם כי ברגע שאין לך טסט זה מופיע להם במחשב שאין , משרד הרישוי חוסם

לך את האפשרות הזאת.

לפני כמה חודשים רכשתי רכב שלא היה לו טסט 4 חודשים הוא היה מוקפא איזה חודשיים שלוש , המוכר ביטל את ההקפאה ואני העברתי אותו טסט , לקח לנו חודש להעביר בעלות לרכב כי זה לא הגיע למשרד הרישוי שהרכב עבר טסט .

לקח להם חודש ... לא יודע הייתי בטוח שזה עובר אוטומטי במחשב , כנראה שמודרניזציה לא הגיע לשם .

בכל אופן זה חוק דבילי שחייבים טסט כדי להעביר בעלות .

אם יש למישהו דרך להעביר בעלות בלי לתקן אותו מייד אני פתוח להצעות , גם בה"פ.

פורסם
רכב שלא היה לו טסט 4 חודשים הוא היה מוקפא איזה חודשיים שלוש , המוכר ביטל את ההקפאה ואני העברתי אותו טסט , לקח לנו חודש להעביר בעלות לרכב כי זה לא הגיע למשרד הרישוי שהרכב עבר טסט

עדכון הטסטים נעשה אחת לתקופה ע"י המכון, ובגלל זה יכול לקחת זמן עד שיעודכן במחשב משרד הרישוי.

למרות זאת, ניתן לגשת לכל סניף של משרד הרישוי, להציג את הרשיון התקף, ואז הם מעדכנים במחשב מיידית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הסיבה שהצלחת להעביר בעלות על האופנוע היא שעברו רק חודשיים מאז שפג תוקף רשיון האופנוע .

אתה יכול להעביר בעלות על רכב שהוא לא אספנות עד שלושה חודשים ללא טסט .

אתה לא יכול לעבוד עליהם כי ברגע שאין לך טסט זה מופיע להם במחשב שאין , משרד הרישוי חוסם

לך את האפשרות הזאת.

במילים אחרות: רכב שלא עבר מבחן רישוי עד 3חודשים מיום פג תוקפו נחסם אטוטמאטית ע"י המחשב של משרד התחבורה.

לפני כמה חודשים רכשתי רכב שלא היה לו טסט 4 חודשים הוא היה מוקפא איזה חודשיים שלוש , המוכר ביטל את ההקפאה ואני העברתי אותו טסט , לקח לנו חודש להעביר בעלות לרכב כי זה לא הגיע למשרד הרישוי שהרכב עבר טסט .

לקח להם חודש ... לא יודע הייתי בטוח שזה עובר אוטומטי במחשב , כנראה שמודרניזציה לא הגיע לשם .

בכל אופן זה חוק דבילי שחייבים טסט כדי להעביר בעלות .

אם יש למישהו דרך להעביר בעלות בלי לתקן אותו מייד אני פתוח להצעות , גם בה"פ.

עדכון הטסטים נעשה אחת לתקופה ע"י המכון, ובגלל זה יכול לקחת זמן עד שיעודכן במחשב משרד הרישוי.

למרות זאת, ניתן לגשת לכל סניף של משרד הרישוי, להציג את הרשיון התקף, ואז הם מעדכנים במחשב מיידית.

הזמן שלוקח להעביר למשרד הרישוי ארוך בשל פרוצדורה פנימית של המכון ועומס העבודה.

בחלק מהמכונים ניתן להסביר להמנהל המקצועי של המכון את העניין והוא יכול לעזור ולשדר למשרד הרישוי במקום שהרכב כשיר לתנועה.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...