Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על רכישת בלנו 96-97?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני חדש בפורום כמו שאתם רואים :-), והייתי רוצה להתייעץ איתכם לגבי רכישת בלנו שנת 96-97. התקציב שלי לא גבוה בסביבות ה-30K. ברשותי כרגע שרייד 92 אוטומט כבר כמעט שנתיים ולדעתי כבר הגיע זמן למשהו טוב יותר... כבר הרצתי חיפוש על בלנו בפורום ובסה"כ ראיתי שהתגובות הם בסה"כ טובות.

אני רק רוצה לוודא שהכיוון שלי הוא טוב. מה שחשוב לי שהרכב הוא אוטומט,אמין, חלקי חלוף/טיפולים לא יקרים, צריכת דלק וכמובן המחיר :-). אם אתם חושבים שיש רכב אחר שעומד בקריטריונים האלה ששווה בדיקה, אני אשמח לשמוע.

תודה מראש!

פורסם

בלנו היא כוכבת לא קטנה בפורום.

תריץ חיפוש ותראה לא מעט חוות דעת.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

תודה על העצה. אני כבר עברתי על שרשורים לגבי הרכב הזה, במידה ויש עוד דברים חשובים שכדי לי לדעת לפני שאני קונה אותו אז אני אשמח לשמוע. הכוונה לבעיות יודועות עם שנת יצור מסויימת או איזה דברים הכי חשוב לבדוק מבחינה מכנית (אני יודעה שכל רכב חשוב שיהיה טוה במחינה מכנית, אבל בכל זאת) וכו'...

תודה!

פורסם

אגב דבר נוסף. מפני שיש לי נסיון טוב עם דייהטסו אז חשבתי גם על אפלאוז אוטומט...השאלה מה יותר כדי?

• תוכן חדש...