Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה את דעתכם הציעו לי כבל לרכב יש לי לידע כללי סאב של פיוניר 100 מגבר של אקסרים 1200 ואט קומפנטים וזוג רמקולים אחוריים

עכשיו לשאלה שלי העם הכבל הזה טוב במחיר של 300 שקל http://www.volfenhagaudio.com/crossovers.html

ועם יש לכם הצעות למשוו אחר בסביבות המחיר הזה אז תציעו תודה

hu: pioneer deh-p7900; amp1: JBL GTO75.4 amp2: Rockford P3001comp: 165A Focal 6.5

Sub: CVR12 Kicker

פורסם

אני אישית לא מכיר את הקבל הזה...

מחירו זול ואף זול מאוד

קבלים עם הנתונים האלה עולים בין 600 ל1300 ש"ח תלוי בכמה גורמים.

אז אם הוא חדש באריזה יש מצב שהייתי ממליץ לך...

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

המחיר נשמע בסדר גמור ואף זול מאוד!

השאלה היא - למה אתה חושב שאתה צריך קבל?? דאג להשקיע את הכסף במקומות הנכונים ולא בתאורה של מספרים שלא תשפיע על ביצועי המערכת הנוכחית שלך.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

הקבל הוא יד שניה ממישו שאני קונה

אני רוצה לקנות קבל בגלל שניגרמו נזקים למצבר אחרי ששמתי איתו ועקב זה שמתי מצב חדש ויותר חזק

השאלה שלי עם הקבל יהיה טוב למערכת שלי ויעזור במשוו ועם שווה לקנות אותו כי קבל חדש עולה בסיבות ה 700 ויותר לפי מה שראיתי

hu: pioneer deh-p7900; amp1: JBL GTO75.4 amp2: Rockford P3001comp: 165A Focal 6.5

פורסם

הנזקים נגרמו למצבר משום שהדלקת את המערכת מבלי להניע את האוטו? במקרה הזה קבל לא יעזור.. חפש קצת ב FAQ לגבי צורך בקבל.. לרוב, הוא לא הפתרון הנכון. בד"כ שדרוג אלטרנטור מועיל הרבה יותר.

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

הדלקתי את האוטו כן כי זה מה שאמרו לי תמיד לעשות שלא יגרם מצב שאוטו לא יתניע

מה שגרם למצב עקב השימוש של המערכת הוא שפוט היא גמרה אותו ובאמת לא הצלחתי להתניע את האוטו אחר כך לפני נסיעה

פורסם
הדלקתי את האוטו (הנעת אותו? או רק SWITCH?) כן כי זה מה שאמרו לי תמיד לעשות שלא יגרם מצב שאוטו לא יתניע

מה שגרם למצב עקב השימוש של המערכת הוא שפוט היא גמרה אותו (אם הנעת אותו, אז המצבר לא היה בשימוש) ובאמת לא הצלחתי להתניע את האוטו אחר כך לפני נסיעה

בכל אופן, אל תשתמש במערכת כאשר האוטו לא מונע (המנוע מסתובב, ולא רק SWITCH) אתה אכן תגמור את המצבר, ברגע שהמנוע עובד, המצבר לא נמצא בשימוש ולא מספק חשמל למערכת אלא רק האלטרנטור.

פורסם

זה אני יודע תודה על האינפורמציה

רק תענה לי על השאלה שלי

האם כדי לשים כבל בכול זאת למען ביטחון שיהיה 300 שקל לקבל כזה בקטנה

זה יעזור אתה אומר?

פורסם

שוב, המחיר לא יקר, לטעמי אין טעם לקבל בתצורה הנוכחית שלך כרגע. אם אתה מתכוון לערוך שינויים בעתיד למערכת יותר חזקה אולי ההשקעה כדאית. השיקול הוא שלך.

• תוכן חדש...