רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,606 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הכל התחיל כמו תמיד , אני קם בבוקר ונוסע , היום הייתי צריך לנסוע לתל השומר.. בדרך לתל השומר כמובן ראיתי את כל עבירות התרבות ה"רגילות" לחתוך נתיבים , חסימת צמתים , איתות , עקיפת פקק רמזור... וכו. שהגעתי לאיזור תל השומר הבחנתי ברכב מסוג יונדאי אקסנט עם נהגת ושני ילדות קטנות , אני מעריך בגילאי ה 3 עד 4 , עומדות במושב האחורי עומדות!!! ובכל סיבוב כאילו משחקות ונזרקות לצדדים... נבהלתי ממש , תחשבו מה היה יכול לקרות בשעת תאונה... רצה הגורל ושוטר עמד עם הניידת שלו בצומת , ישר בלי לחשוב פעמיים פתחתי את החלון סימנתי לו שיפתח והסברתי לו , ואף הצבעתי על הרכב שבו נוסעות הילדות הקטנות ... השוטר אמר לי בסדר ... סגר את החלון והמשיך במעשיו . השוטר אפילו לא ניגש או נס…
הודעה אחרונה מאת 0scar, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
זאת כתבה על מיני מיונר שגודשת 180 כ"ס ב כ באר וחצי (21 PSI) עכשיו מה שיפה כאן הוא בעל הרכב לא שתל מנוע של הונדה , למשל ושם טורבו. אלה התשמש במנוע המקורי ה 1275CCשל MG metro ,שכבר היה מוכן לטורבו. וגם מסופר על איך הוא רוצה להיות הנהג מיני הכי מהיר בגרמניה מומלץ לא רק לחובבי המיני קישור הנה הלינק http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200308280227462369&user=cars_forum תהנהו, כל הזכויות שמורות לי ® על ה סריקה + עלה לרשת. לקוח מ MINI WORLD שנקנה ביושר ב 15 שקל היום בתודה אלי
הודעה אחרונה מאת Guy, -
נהג חדש - תאונה 1 2
מאת Guest brk- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האם שווה לי לפנות לביטוח? בקצרה הוא לא עצר בעצור, נכנסתי בו, לו - יש תיקון פח בחלק האחורי של האוטו לי - יש תיקון פח מקדימה והחלפת בקלית הוא מנסה להפיל את זה עלי וכמובן מצפה שאני אשלם את התיקון שלו מה כדאי לי לעשות? לסרב? לפנות לביטוח? זה יעלה לי את המחיר של הביטוח וכו....
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 24 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
נסעתי היום בכיכר המפרשיות באשדוד(כיכר ברדיוס של 50 מטר למי שלא מכיר) נסעתי 50 בהילוך 3 ממש רגוע ואיזה נהג מונית החליט שלא נותנים זכות קדימה בכיכר... ופשוט נכנס 10 מטר מלפני... עזבתי גז ומכיוון שהצמיגים שלי כבר לא משהו האוטו פשוט החליק ולא הצלחתי לתקן כי לא היה מספיק כוחח בשלישי ופשוט עליתי על הכיכר... ועיקמתי את הג'נט קלות... והנהג מונית פשוט המשיך לנסוע...
הודעה אחרונה מאת RaLLyE_Mk1, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כן שמעתם טוב ברלינגו משופרת...ממה שראיתי היא נורא יפה מבחוץ הבנאדם השקיע בה המון, אבל יותר מעניין אותי במה הוא פינק את האוטו מבחינה מכנית.... היא עוברת הרבה בחדרה...אולי יאשה מכיר? בכל מקרה מי שיכול לתת קצת נתונים זה יהיה נחמד
הודעה אחרונה מאת silent night, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
היום, יום שישי ה29/8/03, יתקיים מבצע גדול בכל הארץ לתפיסת רכבים משופרים ורכבים ללא רישוי. אני ממליץ לכל בעלי הרכבים המשופרים ולבעלי רכבים ללא רישוי או ביטוח לא לעלות על הכביש, בעיקר בשעות הערב. הממלצה לרכבים ספורטיביים נובעת מכך שגם אם לא יעשו להם כלום, סתם יטרטרו אותם כי הם "חשודים".
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היום הפרוייקט נגמר סוף סןף! היה די קשה ודיי מסובך אבל לבסוף הצלחנו (אני ואבא שלי) להרכיב את הבאקטים על המסילות האוגינליות של הרכב... רשמים:הישיבה נמוכה ב5-8 ס"מ מהמקור. משענת הגב בזווית דיי ישרה וצריך להתרגל לתנוחה החדשה של הישיבה. בנוסף יש לציין שהכיסאות תומכים באיזור הגב והצלעות טוב מאוד כאשר מגיעים הסיבובים הנה כמה תמונות...
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
- 16 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
החלטתי לקחת את העניינים לידיים ויש תוצאות... אני עומד להזמין בשבילי את המחזיק מפתחות הזה שבתמונה ורציתי לברר אם יש עוד מישהו שרוצה, העלות תהיה בערך 28$ + דמי משלוח, כלומר הכל ביחד יהיה בערך 150 ש"ח פלוס מינוס, המחזיק הוא מקורי מסוכנות למבורגיני והוא מעור (וציור של שור - חרוז) עם טבעת בציפוי כסף ומגיע בצבעים שחור או חום (השחור בתמונה וסליחה על האיכות). מישהו מעוניין חוץ ממני ??? ינון.
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפי YNET,העלייה בייקור מסיבות של תביעות מבוטחים (איך לא, יותר מידי תאונות), גניבות (איך לעזאזל פתאום יש יותר גניבות ?) וגידול בהוצאות חברות הביטוח. חוצפה! לכתבה המלאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2739458,00.html S-מוליק
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מועדון הרודסטרים Israeli Ragtops & Roadsters בטיול האחרון השנה טיול � שישי 19 לספטמבר לכבישים והסיבובים המדהימים של צפון הארץ! הדרך עצמה משגעת. המסלול בנוי לנהיגה מהירה, אבל דורש מיומנות גבוהה על מנת לשמור על הקצב הנכון צריך לקחת בחשבון שהאספלט באיזור הזה מאוד חלק. המיאטה השתוללה לה והשאירה לא מעט גומי על הכביש. ואני כבר לא מדבר על הברקסים.... נוף מדהים, אויר צח, שמיים כחולים וכבישים מפותלים. כל הנסיעה כחמש שעות, כולל זמן לתמונות והנסיעות הלוך ושוב מתל אביב. נצא בשעה שלוש מתל אביב ונראה את השקיעה על כביש החוף בדרך הביתה. (החיוך ישאר לכל השבת) ניסע באופן "מנהלתי", ז"א לפי כל חוקי התנועה ולפי המהירות המותרת לכל קטע כביש. אנו נוסעים …
הודעה אחרונה מאת Mad Max, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ביום ששי הקרוב יחנכו שתי אלפות פתוחות משנות הששים. פרטים בפורום רכב אספנות.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני זוכר שמישהו פה פרסם אתר שאחד המשתמשים פה בנה פשוט אני לא זוכר את הכתובת אשמח אם תביאו לי מספר אתרים בתחום כדי להרחיב את הידע שלי בעניין מוטוריקה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 39 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
כתבו פה בכללי מה אתם מעדיפים ברור שזאת שאלה מאוד מכלילה אבל בכל זאת אפשר לענות בכללי אפשר גם לתת את דעתכם על שאר מוצאות המכוניות...
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לכל מי שעדיין לא יודע. ולכל מי שידע ורוצה עדיין להצטרף. Mad Max הצליח לארגן לנו יום אימון בנהיגה מתקדמת במיוחד עבור רודסטארים. תאריך הקורס: יום שישי, 12 לספטמבר בין השעות 09:00 - 15:00 המקום: מגרשי ההחלקה יום אימון בנהיגה ספורטיבית במגרש הדרכה במכוניותיכם הפרטיות מטרת הקורס: לשפר את רמת המיומנות והשליטה ברכב ומכך גם את רמת ההנאה והיעילות בנהיגה. לכל המעוננים להשתתף בקורס מיוחד לבעלי רודסטארים ניתן לפנות ל Mad Max או אלי ב ה"פ לקבלת פרטים נוספים. הרשמה ותשלום ישירות מול ביה"ס. (וכמובן בלי פרסומת לאף אחד מהם) :squarewink:
הודעה אחרונה מאת Mad Max, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רק רציתי לדעת איזה מבחן דרכים אתם אהבתם במיוחד... אם זה מבחן דרכים בכתב במגזין כלשהו, או אם זה בסרטון וידאו. מה הכי צימרר אותכם? הכי ריגש אותכם? הכי גרם לכם להגיד - זה אוטו שאני רוצה!!! אז בקיצור.....איזה מבחן\כתבה\סרטון הכי אהבתם? ולמה... אם תוכלו להעלות קישור לאותו מבחן\סרטון יהיה עדיף..
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפני כשעה נסעתי לי בבת-ים לכיוון יפו מצד ימין של הכביש חנתה על נתיב נסיה משאית של עלית, מאחוריה עמדה דייהטסו שרייד לבנה, המהירות שנסעתי הייתה 60 קמ"ש בערך, כשהתקרבתי אליהם הדייהטסו נכנסה לנתיב שלי וגרמה לי להאט את מהירות נסיעתי עברתי את המשאית ו200 מטר משם היה שוטר שהתחיל אל מרכז הכביש אז האטתי עוד קצת ואז הוא סימן לי לעצור בצד , עצרתי והוא אמר לי לבוא לראות בלייזר כמה נסעתי, הסתכלתי במכשיר והיה כתוב 77 , הוא לחץ על איזה כפתור והיה כתוב 189 והוא אמר שזה המרחק, אמרתי לו שזה לא ייתכן ושהיה רכב לפני והוא אמר שהוא מדד אותי וכתב בדו"ח שהייתי לבד בנתיב הנסיעה, ניסתי להסביר לו שמנקודת המדידה אין בכלל קשר עין עם השטח שלפני המשאית והוא לא התייחס, כתב וכתב בדוח שיש תמרור בתחילת ה…
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 12 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
תודה מראש..
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לא חשוב איזה צבע העיקר שיהיה כחול.
הודעה אחרונה מאת K&N, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רבות דובר כאן על אחזקה של רכב יפאני, עלויות תיקונים וכמה זה בסך הכל "עולה לנו" לתקופה ארוכה. קיבצתי כאן אינפורמציה הנמתחת על תקופה של שנתיים בדיוק - והיא אינה משקפת את האחזקה של רכב יפאני מכלל האוכלוסיה, אלא אחזקת רכב ברמה גבוה יותר וטובה יותר משמעותית מרכבים אחרים. בכלי הרכב המדובר (שלי) הוחלפו שלל דברים הנובעים מבלאי ופסיכוזה אישית ואני סבור כי מרבית האוכלוסיה לא היתה טורחת להחליף את הנ"ל (דוגמאות: חוטי הצתה, 4 בולמי זעזועים, שימוש בשמן סינטטי מלא, ריענון נוזל בלמים, שימוש בשמן גיר ידני יקר מאוד וכד'). שורה תחתונה, אם משווים את עלויות הטיפולים של הרכב שלי מול רכב סטנדרטי אחר - עדיין אצלי מדובר בהוצאות גדולות יותר משמעותית. דוגמא למה שכתבתי: האימפרזה השנ…
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חבל שהם לא ייצרו אותה לפי הסקיצה של המכונית האדומה. לפי דעתי יפה יותר מהנוכחית. מצאתי אותן באתר הארופאי של מזדה. שמוליק
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
שימו לב לא לתדלק בתחנות הבאות (רשומות בכתבה): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2736237,00.html
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך ניתן לדעת מהוא דגם המנוע (האים זה רשום ברישיון - אז היכן) ואים זה רשום על המנוע אז היכן
הודעה אחרונה מאת K&N, -
כמה שזה מרגיז לצפות באנשים משוחחים בסלולרי תוך כדי נהיגה כמה שזה מרגיז לראות שהמכונית היא 106 ראלי שחורה חבוטה כמה שזה מרגיז לגלות שהנהג הוא אחד מחברי הפורום (יוני) וכמה שזה מרגיז להיות באותו רגע רכוב על דו"ג בסביבתו וזה לפני כחצי שעה ברחוב פנקס, ת"א
הודעה אחרונה מאת נמרוד_פוקוס, -
She's BACK!!!
מאת נמרוד- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לנצ'ה פוליביה קופה חוזרת אלינו ובגדול! מי שלא יודע זאת מכונית משנת 1965. המכונית תיהיה עם 140 כ"ס נפח 1800 ליטר 0-100 ב 8.6 שניות מהירות מהירבית 213 קמ"ש... קיצר, מכונית בונבון. יפהפיה גם דרך אגב. פרטים נוספים דרך ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2737295,00.html
הודעה אחרונה מאת David A, -
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
דבר ראשון: הלכתי לקבל איזשהו טופס במשטרה, וכאשר התבוננתי בפרטי הנהג, שאמור להיות נהגת, היה כתוב שם של נהג. דבר שני: האם עכשיו יהיה לי כתם לתמיד ברישום במשטרה? במידה שכן, כל עבירת מהירות וכדו' שאבצע בעתיד תעלה לי ביותר עונשים וקנסות? דבר שלישי: האם התשלום על הביטוח שלי יעלה, וישאר כך לתמיד, או שירד עם הזמן ואז יחזור למצב הקודם בגלל חוסר תביעות? הרכב טוטל לוס...
הודעה אחרונה מאת -=avivgr=-, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=10156&item=2429376531 7100$ נגיד הכי הרבה 35 אלף שקל. נגיד מיסים זה פי שתיים ועוד קצת. 80 אלף שקל. הבנתי שמותר לייבא או אם הרכב יוצר לפני יותר מ30 שנה, או עד שלוש שנים. המחיר הגיוני? לא הבנתי כ"כ את המבנה שם, אבל ממה נובע המחיר הנמוך? כתוב שם משהו על תאונות? ואיך שלטונות המס בארץ ידעו בכמה קנית אותה ע"מ לגבות פי שתיים מיסים?
הודעה אחרונה מאת RS6, -
-
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
בקישור הבא (איכות לא גבוהה במיוחד...) http://homepage.ntlworld.com/mathewroberts/topgearcliosportdx.avi
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היגוי ל-4 גלגלים, צמיגי סליקס רחבים על הגלגלים המניעים, והתנהגות כביש, המממ.... מוזרה: http://www.kicken.com/funnyfiles/ReverseRacing.htm בהחלט משעשע.
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קצת באיחור....אבל רק עכשיו שלחו לי קצת תמונות מהדרך למפגש, ההוא, הראשון בביג.. לראות את הקורבט דרך מכסה המנוע של הקמארו והכונס....לי זה עשה משהו... (הודעה מהתרד : אם זה במקרה אוף טופיק, מנהל פורום יקר, לחץ על כפתור הקסמים והעבר אותי לשם ) ליאור. [/img]
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתם מכירים את המבצע של הונדה בתחנות פז ? יפה. הלכתי לתדלק בתחנת פז הסמוכה לביתי, זו הפעם הראשונה שתדלקתי שם. כשביקשתי את המפתח למכונית המבצע, נעניתי בשלילה ובתגובה של אחד המתדלקים. הוא אמר לי שהתחנה לא עובדת עם פז יותר. שאלתי אותו איך יכול להיות ? הרי , הלוגו של חברת פז ממוקם פה וכל הצבעים המאופיינים של חברת פז צבועים בתחנה. הוא אמר לי שהוא לא יודע, וזה כבר ממזמן. ביקשתי לדבר עם המנהל, אך הוא לא היה. באתי במיוחד לתדלק שם בשביל המבצע (למרות שהסיכויים אפסיים אבל נתתי סיכוי). למי עליי לפנות ? למועצה לצרכנות נבונה ? האם יש מצב שאקבל פיצוי ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת אורון ג,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 1,668 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- רפי לין
- stx
- שחר 1
- Paprika-Metuka
- amosbmw
- daniel.asu
- yahaga
- יבגניפ
- lanosforce
- yossiaviel
- tribel