רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,607 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחרונה ראיתי מן דבר כזה שצריך לחייג לאנשהו בכדי שיזרום דלק.... נאמר לי שזה שייך לסלקום בלבד אך באתר שלהם לא ראיתי דבר.. מישהו יכול לשפוך אור על העניין ?
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני ממליץ בחום לקפוץ לבקר במוזיאון הטרקטור במושב עין ורד שבלב השרון, תוכלו לראות ולקבל הסבר על מגוון רחב של טרקטורים מתחילת שנות השלושים ועד תחילת שנות השישים. במוזיאון כלים של פורשה גרמניה, שטייר אוסטריה, קטרפילר ארה"ב, אליס, פורדסון,פרגוסון , קייס, אוליבר, לנץ,וולוו, אורסוס, זאטוט ישראלי ואחרים כולם במצב עבודה. מעניין לראות את ראשוני הדיזלים ומנועים על בנזין/נפט, חד צילינדר, דו צילינדר, תלת צילינדר, ארבע ושש צילינדר, שתי פעימות ארבע פעימות, תזורת וי, טורי ועוד. מרתק לראות מנוע שמניע על בנזין ולאחר חימום עובר לסולר (אותו מנוע) פלגים ומגנטו מצד אחד ומזרקים ומשאבת הזרקה מצד שני.....מוזר משהו.... מומלץ סה"כ דמי כניס של 15 ש"ח כולל קפה. למעוניינים נא לפנות לא…
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא ידעתי שיש דבר כזה ... אתר מאוד חמוד עם הרבה אינפורמציה ... לפחות לינקים ... אבל באחד מהחלונות של BMW מצאתי משהו שממש הדהים אותי ... תיכנסו ותראו את זה ~!!! http://www.csi-auto.nl/bmw/index.html הBMW האדומה !
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.italiaspeed.com/news_2003/news_2003_127simba.html רואים שכל המעצבים של פיאט עזבו את החברה. מה זה?
הודעה אחרונה מאת Rallyer, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עוד X זמן נגמר הנהג חדש (כן כן..) ואני אצטרך לחדש את רישיון הנהיגה... השאלה שלי היא כזו: האם יש משהו שימנע ממני לחדש? יש לי דו"ח שלא שילמתי ... (כן אני יודע כפל כנס וכו תרגעו..) ובהאם מספר נקודות מסויים גם עלול למנוע חידוש ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Royi, -
-
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אזור מרכז חולון ת"א יפו אולי תודה וויזר, שאוטו שלו נראה זוועה.
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נסעתי אתמול בכביש עם פנסי ערפל דלוקים עצר אותי שוטר וניטפל אלי ואני בכלל לא מכיר חוק כזה . והמורה שלי לנהיגה לא הזכיר דבר כזה וגם בספר תאוריה לא כתוב שום דבר על זה האם זה הגיוני יש באמת חוק כזה ? או שסתם השוטר ניטפל אלי? נתן לי קנס 250 שקל
הודעה אחרונה מאת maxijazz, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם לשים ברכב ריתמות זה חוקי או לא? והאם דרדסון יכול לתת דו"ח על כך. או שצריך באקט בשביל זה . אני מדבר על להוסיף את הריתמות בנוסף לחגורות הרגילות שבאות מהחברה. בתודה אלי
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש פה מישהו שיכול להגיד לי בבקשה בכמה יורד המחירון של הג'יפים בחודשי החורף?
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בדיוק ראיתי עכשיו ריפלי believe it or not בטלוויזיה. מלבד הבחורה שצובעת בתים בעירום הופיעה שם גם האירוקאר - מכונית שהופכת למטוס בתוך כ-20 דקות. זה רעיון שבוצע לפני יותר מ-50 שנה בידי איזה מילטון אחד, ואדם בשם אד סוויני שבילדותו עשה סיבוב על מילטון על האירוקאר הראשונה, קנה את אותה המכונית בדיוק לאחד הרבה שנים. כיום בבעלותו חברה בשם אירוקאר והוא מכין אחת חדשה, על בסיס מיוחד מאוד - לוטוס אליז!! על מתקן האירוקאר מותקן מנוע V8 טווין טורבו בנפח 2.5 ליטר של לוטוס עם 350 עד 500 כ"ס. טווח הנסיעה שלה הוא כ-300 מיילים והיא מסוגלת לשייט (באוויר) במהירות ממוצעת של 138 מייל לשעה. עם משקל כולל של פחות מ-1200 קילו ללא נוסעים ומטען, ופחות מ-1600 כולל, אמורים להיות לא ביצועים מעולים. …
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם , ייש לי סופר לנסר 97 ויש לה מצבי חיסכון דלק וכח כמו שכתבתי בכותרת , מישהו יודע האם שאני נוהג על מצב PWR הביצועים של האוטו אמורים להישתפר במשהו?
הודעה אחרונה מאת a123, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
היום בצהריים הייתי במגרש חניה שהוא היה ממש ממש ריק עשיתי כמה חריקות ולפתע מי הופיעו? הדרדסים!!! משום מקום לא יודע מאיפה הם נחתו עליי קיצר הם הביאו לי זימון לבית משפט על נהיגה בקלות דעת.... למישהו יש עצות מה לעשות??? עד כמה זה חמור?? ואם זה יכול להגיע למצב של שלילה בכלל? אחרי הכל זה היה חניון
הודעה אחרונה מאת S3, -
-
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
הגעתי היום ללשכת הגיוס בתל השומר, עכשיו ממול יש חניה גדולה כזאת. רוב המכוניות חונות בעיגול מסביב, ובאמצע יש גם 2 שורות של אנשים חונים. הכל כרגיל... כשהגעתי מצאתי רק חניה אחת והיא הייתה באחד הטורים באמצע... הכל בסדר, אני נכנס מסדר את העניינים שלי בלשכת גיוס, ולצערי, שאני מגיע חזרה לאוטו, אני מגלה טור שלישי שהתחיל, וחוסם את כל הטור שבו אני חניתי! חוצפה של אנשים!!!! תחשבו מה זה, אנשים חוזרים לאוטו, מגלים שאין להם איך לצאת! התחלתי להפעיל קשרים, רשמתי את המספר של הנהג, וקיצר, העברית לאנשים שאני מכיר, הגיעו אליו בסוף. הבן אדם בן 17 18 אולי, מגיע עם עוד חבר שלו! דבר ראשון אני בא אליו, עושה לו:"תגיד אתה לא מתבייש?!? אתה לא רואה שאתה חונה פה בטור שלישי ואתה חוסם ט…
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 28 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
...???
- 1 תגובות
- 822 צפיות
עשו לה עבודת צבע פשוט מטורפת, כל-כך מדהימה.. פעם ראשונה שאני ניתקל בעבודת צבע כזאת.. ולא רק מבחוץ היא מדהימה אלה גם מה שיש מתחת למכסה.. כל-כך מתאים לבריטים להשקיעה ככה באוטו.. למה לא נולדתי שם? http://www.maxpower.co.uk/latestissue/home.html
הודעה אחרונה מאת yairf, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם יש אחד באינטרנט? אצל לוי יצחק לא מצאתי.. ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
קבלו: http://www.carver.nl/gall/hires/CARVER-27.jpg http://www.carver.nl/gall/hires/CARVER-12.jpg http://www.carver.nl/gall/hires/CARVER-19.jpg http://www.carver.nl/carv/index_2.htm http://www.bbc.co.uk/topgear/prog19/carver.shtml http://www.motobykz.co.uk/Carver/Carver.htm הצעצוע האולטימטיבי... היתה כתבה על הדבר הזה בTop Gear. זה דבר מדהים. הדבר הכי כיפי שאי פעם ראיתי !!! רק חבל שהוא עולה 22K פאונד... ( מעל 150K שקל... ) ואם הוא אי פעם יגיע לארץ, הוא יעלה בסביבת ה300K... 660 סמ"ק 65 כ"ס וכיף בלתי נגמר. הדבר הזה יכול להטות את עצמו עד לזווית של 45 (!!!!) מעלות.
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 1 תגובות
- 709 צפיות
בוקר טוב. עד עכשיו תמיד היה לי קרטון ( כמו של שמיניית קולה ) בתא המטען שמקובע לספסל האחורי בעזרת גומיות חזקות ( כמו של האופנועים ) שבו היו כלי העבודה + סמרטוטים + נוזל קרור + שמן. לפני כשבוע גיליתי שקצת שמן נזל . גיליתי את זה בזמן והשמן לא לכלך את תא המטען אלא נספג בקרטון. חשבתי על לקנות ארגז עבודה מפלסטיק של כתר ולאכסן בפנים את הכל. למישהו יש רעיון טוב יותר ?
הודעה אחרונה מאת Cava, -
התקלות עם שוטר...
מאת Ms- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
ביום שישי לפני כמה שבועות אני נוסע לי ברחובות פ"ת עד שאני מגיע לכיכר המצבה (זאת עם השער ניצחון הזה ),התנועה עמוסה ואני מחכה דיי הרבה זמן שיגיע תורי לעבור את הכיכר,מרוב המתנה התחלתי לאבד את הסבלנות וברגע של טיפשות ומרווח קטן בין המכוניות בכיכר נכנסתי ופניתי ישר ביציאה הראשונה ,כלומר לקחתי ימינה, העניין הוא כזה, לא שמתי לב שהמכונית שלא נתתי לה זכות קדימה הייתה ניידת משטרה ,טרנספורטר ליתר דיוק, המשכתי לסוע עד לפנייה הראשונה שמאלה ושם עצרתי להולכי הרגל ,הניידת עמדה לידי והנהג (לבוש במדים אזרחיים) הסתכל עליי ,ביקש שאני יוריד את החלון, נענתי לבקשתו ואז הוא אמר לי:" אתה יודע מה עשית?" בזמן שהוא מצביע לאחור שאל בשנית:" אתה יודע מה עשית שם?", הנדתי את ראשו במעיין הסכמה והוספתי …
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני חדש פה הפורום ורציתי לדעת קצת על תת היגוי\היגוי יתר (כיצד קורה, שליטת הנהג במצבים הנ"ל) הרצתי חיפוש פה בפורום אבל לא מצאתי שום תשובה שסיפקה אותי אז אם מישהוא מוכן להסביר לי אני מאוד אשמח
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב, אז ככה .... למי שלא יודע - אני בשלילה למשך 4 חודש כשעברו כבר חודשיים. הגשתי בקשה לעיכוב הליכי משפט עד לערעור שהגשתי. היום נכנסתי לתיק שלי באתר בית המשפט וכתוב שם שהשופטת החליטה לעכב ביצוע עונש הפסילה עד להכרעה בערעור. וזה כבר מה 3/9/2003 לא קיבלתי שום מסמכים בדואר. מאיפה אני מביא עכשיו רישיון חדש? ההגיון אומר שבמשרד הרישוי, השאלה אם אני צריך להביא מסמכים מבית המשפט או שהכל מעודכן במחשב? בקיצור, מה הפרוצדורה לקבלת הרישיון? עוד שאלה, הבנתי שאם אני נפסל לתקופה של יותר מ 3 חודש בערעור, אני צריך לעשות טסט+תיאוריה שוב בשביל לקבל רישיון. אם בתקופה בינתיים אני עושה רישיון על אופנוע, האם השלילה של ה 3 חודש תבטל לי גם את הרישיון של האופנוע? או …
תתיגוי בעליות
מאת UrbanDK- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. בתור ירושלמי שמתי לב שהרבה יותר קל להיכנס למצב של תת היגוי בפניות שמתעקלות תוך כדי עלייה (בד"כ ככל שהשיפוע חד יותר כך גם התתיגוי מוקדם יותר). יש למישהו הסבר מדוע זה קורה? האם זה פשוט בגלל שכשהאוטו בעלייה יותר משקל מופעל על הבולמים האחוריים ולכן הקדמיים מאבדים אחיזה מהר יותר? תודה ולילה טוב, מנו.
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בבקשה (הקישור ירד בעוד מספר ימים, אנא המנעו מלעביר את הקישור לאנשים אחרים, תשתדלו לקדם להם את הקובץ עצמו. תודה.) http://www.carsforum.co.il/~omere/tmp/fb.mpg
הודעה אחרונה מאת silent night, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
8:00 AM סאמק!!!! איזה צילצול מעצבן יש לנוקיה בשעון מעורר, וזה עוד נשמע גרוע יותר בשבת בבוקר. טוב נו צריך לקום, למען ספורט מוטורי משובח אני מוכן לקום בשבת בבוקר, מזל שלא תריך לנסוע רחוק. 8:30 AM יוגב (the gerbil) מתקשר ומאיץ בי, תומראלי שולח SMS (קמצן) ומעדכן על שינוי ברגע האחרון של הלוקיישן. 8:50 AM רצחתי 4 יתושים+ שלושה זבובים בישורת של אחוזה רעננה בואך צומת רכ"ס. 8:55 AM מגיע לאתר. מה אני אגיד לכם....היא שווה להתגלגל מהמיטה. פאקינג ספורט מוטורי עממי. 30 דקות לזינוק. היום בבוקר היתה התחרות הראשונה בליגת הסופרמוטו הישראלית. קצת על סופרמוטו- מדובר למעשה בזן עממי של מירוצי אופנועים שהחל להתפתח בתחילת שנות ה-90 בצרפת. במירוצים…
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קטנועים - אופנועים - כלי רכב דו גלגליים ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת fast boy, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני בטוח שאני לא היחיד שיצא לו להתקל בגולף VR6 אדומה משופרת (קוסמטיקה, אגזוז שמרעיד את הכביש מקילומטרים והשד יודע מה...), שהנהג שלה חושב שהכביש הוא מינימום מסלול ראלי מוגבל בזמן, כל השבוע האחרון באיזור המרכז כמעט כל יום אני רואה את המטורף הזה שעוקף מכוניות בתוך העיר ומחוצה לה במהירויות שלא יביישו מטוס קרב שמתמרן בין מטוסי האוייב! למשל במוצ"ש שעבר אני נוסע בסביבות 21:00 לכיוון פ"ת מצומת ירקונים (הכביש החוצה החדש), התנועה צפופה מאוד, פתאם אני שומע מטוס מנמיך טוס שממש לפני מהירות הקול, מגיע מאחורי תוך כדי זיגזוג עצבני בין מכוניות, כשהוא עובר אותי (לפחות על 180קמ"ש) האגזוז שלו מצמרר ומרטיט את כל יושבי רכבי, וישר זוכה לתגובות של מטורף, הוא יסיים בתוך קיר במקרה הטוב, בתוך מכו…
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.autoexpress.co.uk/previews/previews_story.php?id=39482 autoexpress נהגו באוטו. מזל שפורד קנו את מזדה.האוטו הזה נראה בדיוק כמו 7 RX
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
- 16 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
לא מצאתי בחיפוש אז אני שואל.... למה הם עושים זאת הפוך האם יש יתרונות או חסרונות? מה אם העברת הילוכים????
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
מה יש במנוע של הקליאו שנותן לה הספק כלכך עצבני יחסית לשאר מנועי ה 2 ליטר ?
הודעה אחרונה מאת David A, -
-
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ב-7.8 קפצתי למועדון החמש ואח"כ נסעתי לר"ג... לא הכל צולם, והיו עוד הרבה דברים נהדרים שיצולמו בוודאות בתקופה הקרובה מאוד... בנתיים תהנו ממה שיש -
הודעה אחרונה מאת yairf,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,671 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- Itzik-b
- שימי 85
- AviorXD
- tan tan
- giacomo72
- outnex
- הדיין
- avargel
- falou
- גולדן191
- נהג מופרע