Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוצפה של אנשים! חניה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי היום ללשכת הגיוס בתל השומר, עכשיו ממול יש חניה גדולה כזאת.

רוב המכוניות חונות בעיגול מסביב, ובאמצע יש גם 2 שורות של אנשים חונים.

הכל כרגיל...

כשהגעתי מצאתי רק חניה אחת והיא הייתה באחד הטורים באמצע...

הכל בסדר, אני נכנס מסדר את העניינים שלי בלשכת גיוס, ולצערי, שאני מגיע חזרה לאוטו, אני מגלה טור שלישי שהתחיל, וחוסם את כל הטור שבו אני חניתי!

חוצפה של אנשים!!!!

תחשבו מה זה, אנשים חוזרים לאוטו, מגלים שאין להם איך לצאת!

התחלתי להפעיל קשרים, רשמתי את המספר של הנהג, וקיצר, העברית לאנשים שאני מכיר, הגיעו אליו בסוף.

הבן אדם בן 17 18 אולי, מגיע עם עוד חבר שלו! דבר ראשון אני בא אליו, עושה לו:"תגיד אתה לא מתבייש?!? אתה לא רואה שאתה חונה פה בטור שלישי ואתה חוסם טור שלם של אנשים שאין להם איך לצאת מהחניה?!". הילד המפגר הזה, עונה לי ומשחק אותה כאילו הוא מאה אחוז! בקיצור, אני מתחיל לריב איתו, והוא בעקיפין מנסה לאיים עלי, חושב שמזיז לי!

אני ממשיך בשלי , עם 1001 טענות נכונות שיש לי נגדו ונגד כל ה"ישראלים" המצויים שפשוט לא מזיז להם שהם חוסמים שורה שלמה של אנשים! אבל מה, הוא פשוט לא קולט! ומה האידיוט הזה עושה, ממשיך 2 מטר קדימה איפה שהיה חונה באוטו טור שלישי חונה! חוסם עכשיו 2 אנשים אחרים! אני מנסה איכשהו להסביר לו שהוא חוסם עכשיו מישהו אחר שיצתרך לצאת מתישהו! אבל מה אני יעשה... לא ממש מזיז לו...

תאמינו לי, רק בגלל כזה דבר, אני יודע שחייבים להוריד את הנהג הזה מהכביש!

פורסם

לא כל כך קשור למקרה שלך אבל ניחא.

אתמול בערב ראיתי משפחה של פינגווינים בתוך פיאט אונו.

בלי אורות

מראות שבורת ו3 ילדים (בני 5 ככה ואחד עומד על אישה) עומדים ומשחקים במושב האחורי (איך לעזאזל הם עוברים נתיבים????) :conf2:

חוסר אוויר בכל הצמיגים!

פשוט.... !@#$!$ :mm_eek:

פורסם

להבא, תלמד לא לחנות שם בתל השומר :)

יש חניה גדולה ומרווחת במרחק 2 דקות הליכה.

כל מי שחונה ממול השער, תמיד חוזר עם בעיות.

להבא.. :idea:

HOOTERS

:ladysman:

פורסם
להבא, תלמד לא לחנות שם בתל השומר :)

יש חניה גדולה ומרווחת במרחק 2 דקות הליכה.

כל מי שחונה ממול השער, תמיד חוזר עם בעיות.

להבא.. :idea:

הייתי בצו ראשון 6 פעמים. מתוכם 4 פעמים עם הראלי.

פעם אחת לא הייתה לי בעיה.. וחניתי שם תמיד.

Back to the original - NC again.

פורסם

הכל כרגיל...

הכל בסדר, אני נכנס מסדר את העניינים שלי בלשכת גיוס, ולצערי, שאני מגיע חזרה לאוטו, אני מגלה טור שלישי שהתחיל, וחוסם את כל הטור שבו אני חניתי!

חוצפה של אנשים!!!!

התחלתי להפעיל קשרים, רשמתי את המספר של הנהג, וקיצר, העברית לאנשים שאני מכיר, הגיעו אליו בסוף.

הבן אדם בן 17 18 אולי, מגיע עם עוד חבר שלו! דבר ראשון אני בא אליו, עושה לו:"תגיד אתה לא מתבייש?!? אתה לא רואה שאתה חונה פה בטור שלישי ואתה חוסם טור שלם של אנשים שאין להם איך לצאת מהחניה?!". הילד המפגר הזה, עונה לי ומשחק אותה כאילו הוא מאה אחוז! בקיצור, אני מתחיל לריב איתו, והוא בעקיפין מנסה לאיים עלי, חושב שמזיז לי!

אני ממשיך בשלי , עם 1001 טענות נכונות שיש לי נגדו ונגד כל ה"ישראלים" המצויים שפשוט לא מזיז להם שהם חוסמים שורה שלמה של אנשים! אבל מה, הוא פשוט לא קולט! ומה האידיוט הזה עושה, ממשיך 2 מטר קדימה איפה שהיה חונה באוטו טור שלישי חונה! חוסם עכשיו 2 אנשים אחרים! אני מנסה איכשהו להסביר לו שהוא חוסם עכשיו מישהו אחר שיצתרך לצאת מתישהו! אבל מה אני יעשה... לא ממש מזיז לו...

לא ראית 106 ראלי חונה תוך כדי חסימת חצי עולם באיזור החול?

:shock:

פורסם

הכל כרגיל...

חוצפה של אנשים!!!!

לא ראית 106 ראלי חונה תוך כדי חסימת חצי עולם באיזור החול?

:shock:

חחחח, אם היה 106 ראלי חוסמת אותי, כבר הייתי חושב על איזה פתרון מקורי להסתדר עם בעל הרכב של הראלי...

ככה במקום איזה תביעה במשטרה, לקבל את המכונית במחיר טוב, ככה, אתה יודע, יהיה לי על מה לדבר!

פורסם

פעם כשחבר התגייס חנינו שם וכשחזרנו למכונית גילינו שסוברו DL חסמה את היצאיה של חצי משטח החנייה ושאפילו יונדאי גטס שיצאה לפנינו לא יכלה לצאת.

יצאו החברה מהיונדאי והרימו קצת את הסוברו מטר הצידה ו"שלום על ישראל".

ואימרו אמן! :!::!::!:

פורסם

סליחה על הבורות או על אי הבנת הבדיחה / אי הבנת הבנצי,

אבל מה לעזאזל עושים עם מטף ? זורקים על מי שחוסם אותך ?

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

הכל כרגיל...

חוצפה של אנשים!!!!

אין מה לעשות ,זה הישראליות ,אני אתן לך דוגמא יותר מעצבנת :

אני יוצא מהחניה הפרטית שלי בבוקר (אני גר בבניין ולכל אחד יש חניה ממוספרת אישית),אני חוזר ואיזה מישהו עם אודי לקח לי את החניה :shock:

אני מצפצף(יש גן קרוב לבית שלי ),אף אחד לא בא ואני כבר מתכנן לחסום אותו,

אחרי כמה דקות הבנאדם מגיע ורואה שבאתי לחסום אותו ואומר לי :"פשוט לא רציתי לחנות רחוק" :mad: זאת חוצפה :!: עוד שניה אחת הוא היה מחכה כמה שעות טובות עד שהוא היה יכול לצאת.

הגלוז.

wrx 2001 8)

פורסם

ציפיתי מלכתחילה לאן יכול להתפתח הדיון הזה, אבל העדפתי להמתין מעט עם תגובתי עד שיועלו רעיונות תגמול למרגיזים בחניה.

אני יודע שזה מעצבן, יודע על בשרי, אפילו ציינתי זאת בין הדברים המעצבנים אותי ביותר - תפיסת חניה פרטית או של נכה, חסימת כניסה/יציאה וסוגים אחרים של "יריקות בפרצופיהם" של נהגים אחרים שסה"כ באים לחנות כמוהו החוסם.

אבל... אפילו שמישהו חנה בחניתך הפרטית, חסם אותך וכדומה - זה לא נותן לך זכות לגרום לו או למכוניתו נזק או אפילו לחסום אותו, כי כול זה גובל בעבירה פלילית או אם זה מניאק עם ביצים וצווארון לבן, אז אתה במו ידיך נותן לו הזדמנות לתבוע אותך. האבסורד חוגג: הוא גם מזלזל בך, גם ניהנה מהחניה הנבזית, גם בסוף יכול לדפוק אותך על הנזק, שאולי אפילו לא אתה גרמת לו, אבל הוא יכול להלביש אותו עליך אם יביא ראיות (צילומים) שמוכיחות לכאורה שאתה גורם לו נזק לאוטו.

לגרור - חסר סיכוי. אתה משלם לגרר ואז מגיש תביעה נגדו. זה יכול להמשך שנתיים או יותר ובסופו של דבר זה תלוי בשופט, לך תידע. בנוסף, הוא יכול לתבוע אותך תביעה כנגד על הגרירה הלא-חוקית לכאורה וגם זה, לך תידע איך יסתיים ומתי.

אתה גם לא יכול לחסום אותו. במקום בו אני עובד עובדים נהגו ללמד לקח את הזרים שחנו בחניות החברה ע"י חסימתם. אני לא יודע מה קרה, אולי תבעו אותנו, אולי סתם כסת"ח, אבל עו"ד של החברה הוציא מכתב שבו הוא במפורש מדבר על איסור מוחלט לחסום רכבים של זרים under any circumstances.

העיניין כאן די ברור, המדינה הזו מתיימרת להיות מדינת חוק שבה אסור לאזרחים לקחת חוק לידיים ולהחזיר לגורם נזק ע"י גרימת נזק כתגמול לפי שיקוליהם ויכולתיהם. לעקרון, אזרח, שזכויותיו (חופש תנועה למשל) נפגמו כתוצאה לכאורה ממעשיו של אזרח אחר, יכול לפנות למדינה בדרישה להבטיח את זכויותיו ולנקוט בצעדי ענישה כלפי הפוגם בהתאם לנקבע בחוק.

בקיצור, לך תתלונן, אבל אנו כולנו יודיעים שזה חסר תקווה: המדינה לא מסוגלת לטפל בהקף כזה של תלונות (קטנות מבחינתה) שעלולות להציף את רשויות אכיפת החוק ורשות השופטת. יותר מכך, לא רק אנחנו, אזרחי שומרי חוק, יודעים את זה, גם המניאקים יודעים ומנצלים עד תום, כי הסיכוי להיענש - קלוש. אוקי, אתה יכול להעיר להם על התנהגותם המכוערת, החסרת התחשבות ואדיבות אלמנטריות, אבל מבחינתם זו התנהגות טבעית. מכסימום אתה יכול לצפות למין סוג של התנצלות חומקת, אך ברוב המקרים זה יכול להיגמר ממש לא טוב: ריב, מהלומות, ואף דקירה ורצח (היו תקדימים), כי המניאקים האלה הם ברובם גם אלימים.

התקווה היחידה שדור המדבר יחלוף מין רחבי (גם רכבי) המדינה הזו עוד בימינו. אמן ויהיה רצון!

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם

פעם חניתי בנחשונית בפיאט מריאה. נו טוב, הכל טוב ויפה, נכנסו לנחשונית בחינם (פרוטקציות), נהנו, ורוצים לצאת. החניה היתה בנוייה ככה שזה מעין חצי עיגול, שבצד של הקטור שלו יש כביש, ובצד של כל החצי-עיגול יש שדה שאי אפשר לנסוע בו. טוב, אני חניתי בחלק הפנימי של החצי עיגול. כשבאתי לצאת גיליתי שיש 2 שורות של מכוניות שפשוט חסומות ואין להן איך לצאת !!! (ואני ביניהם) בקיצור, מצאנו איזה חור קטן בין 2 מכוניות ועברתי בו ס"מ אחד מהאוטו מימין וס"מ אחד מהאוטו משמאל... :shock: ואחרי זה עזרנו לנהג שניסה לצאת ביחד איתנו במאזדה 626.... :x

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...