רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,608 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מישהו יכול אולי להסביר לי במה תורמים צמיגים עם חתך נמוך? ועוד משהו אפשר לשים לכל ג'אנט חתך נמוך או רק לג'אנטים גדולים?
הודעה אחרונה מאת תומר, -
אתמול יום חמישי בקניון הזהב התרחש המפגש כרגיל עד אשר משום מקום הגיעו עשרות ניידות תנועה , ניידות מוסוות גייפ'ים וגם דיי הרבה בוחני תנועה , בנוסף גם כמה מכוניות סמויות שהיו בתוך הקהל . הנדידות שהגיעו חסמו את כל היציאות של קניון הזהב והחלו לצעוק לכולם להתפזר ולעלות למכוניות שלהם , אנשים שרצו לעזוב את המום נתקעו בכניסה וממש עשו להם לינץ , כך לדוגמא שני חברים עם Z3 סטנדרטיות לחלוטין נעצרו בכניסה וקלגסי המשטרה מתחילים להתרות בהם לעיני מצלמות הטלוויזיה "באתם לתחרויות נכון?" הם כמובן אומרים שלא וזה באמת נכון הם לא עשו דבר , השוטרים אומרים להם "אם לא באתם לתחרות אז למה אתם נוהגים ברכב שכזה , אמרו ומיד תחמו את שני הרכבים בסרט של המשטרה!!!! בדיוק כמו פושעים…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בתוכנית "הילוך חמישי" בערוץ "אגו" הראו היום התנגשות בין בימר 525 לבין וולוו 740 שנות 10 בערך. המטרה היתה להראות מה קורה בהתנגשות חזיתית בין שני הרכבים ולצורך כך הכינו את הרכבים כך שיוכלו לשלוט בהם בעזרת שלט רחוק שמפעיל את מערכת ההגה, דוושת הגז והבלמים. ההתנגשות היתה במהירות של 90-95 קמ"ש בכל רכב, משמע מהירות כללית ב190 קמ"ש. המסקנה שלי מהמראות : אל תתנגשו חזיתית! םשוט לא ייאמון, איך רכבים שנחשבים ל"בטיחותיים" נמעכו בקלות רבה כל כך. בוולוו המנוע פשוט נדחק עד לדש בורד, הקורות עוקמו לחלוטין, הקורה הקדמית נעלמה כלא הייתה, המתלה הקדמי השמאלי, כולל הגלגל הגיעו עד למושב הנהג, והוא (מושב הנהג) הגיע לתוך המושב האחורי... מזוויע רק לחשוב מה היה קורה לנוסעים. הבימר נראתה…
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
והחוויה המרגשת ביותר שהיתה לי היא נסיעה באופנוע שטח מקצועי קיצוני (הוסקורנה 360 דו"פ משופר ...) הדבר הכי מפחיד שהיה לי בשלב מסויים של הנסיעה פשוט היו לי כאבים בחזה מהפחד (ודפיקות הלב). רק תחשבו על נסיעה בכלי עם 2 גלגלים, 70 סוסים, 100 ק"ג בחצצ של פסי רכבת כאשר כל משיכה של הגז גורמת לזנב לברוח או לפרונט לעלות ... מפחיד
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לפני כשלושה שבועות נסעו בני משפחה לחו"ל והשאירו בידי טויוטה קורולה (אוטומטית, ר"ל), לשימוש בלתי מוגבל. אחרי שבוע, שבו זוגתי שתחיה משתמשת במכונית, החלטתי לבחון מעט את האוטו... וחשכו עיני - האוטו היה נעול בצמיגים משובחים תוצרת יורו-טייפון. לא שזה רע כשלעצמו, אבל הצמיגים האלה היו במצב שפשוט היו להם סדקים קטנים בתוך חריצי הסוליה, סדקים גדולים בדופן, ומה"קוביות" שבסוליה פשוט נפלו חתיכות. בקיצור, ראיתי שאם באמת אני רוצה שזוגתי תחיה, אני צריך לעשות אחת משלוש (מהקל אל הקשה): 1. להחליף צמיגים 2. להחליף בת זוג 3. לאסור עליה להשתמש באוטו כיון שאני לא אוהב אתגרים, השגתי אישור מהבעלים של האוטו, ותקציב מקסימום, וארבעת הצמיגים הוחלפו למישלן אנרג'י XT חדשים (והצמי…
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שמעתי לפני שעה ברדיו על איש בבריטניה שהולך עם חליפת גיבור על ומסור. למה זה קשור לפורום, אתם שואלים? כי הוא מנסר **מצלמות מהירות** ברחבי אנגליה! מוציא אותן מכלל פעולה. בנוסף יש לו קו חם כזה שאם סינדלו אותך אתה קורא לו והוא מנסר. Hazzaz are in order! מצטער בקשר לטעות הכתיב בכותרת... כנראה הייתי נרגש
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
אתם כבר יודעים מה אני הולך להגיד... לפחות שטפתי את האוטו היום, אולי תיצא תמונה יפה. צילמו אותי על 80 קמ"ש. זה נחשב דרך עירונית נכון? והקנס על עד 30 קמ"ש מעל המותר בדרך עירונית הוא 250? או שאני טועה? תודה, אורון *הכותרת נערכה לצורך דיוק על ידי ההנהלה*
הודעה אחרונה מאת אורון ג, -
-
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
יש לי שאלה שבאמת מעניינת אותי,ולא נשאלה אף פעם בפורום. הייתי רוצה לדעת,איך התחיל הרומן שלכם עם רכבים ספורטיביים,אספנות,בכלל. אני אתחיל,למה?,ככה בא לי! כפי שחלקכם יודעים,יש לי אח מבוגר ממני(קובי)שבמקרה גם כותב כאן בפורום,תחת השם k&n. בתור ילד,תמיד הייתי דבוק לו לזנב. הרכב הראשון שלו היה פיאט 128,אחריה סובארו הרד טופ משנות השבעים ואחריה הרד טופ משנות השמונים. יש לציין שכל הרכבים זכו לטיפול מדהים וגם נראו כך. בשלב הזה,כבר התחלתי להתעניין,לקרוא מגזינים ולבלבל לאחי את המוח. אחרי הסובארו האחרונה החליט אחי לרכוש 205 GTI. עברו חודשים ארוכים ומייאשים שבהם נבדקו עשרות רכבים.. יום אחד בעודי חוזר מבית הספר(הברזתי כי רציתי לראות אותה)הבחנתי מרחוק ב…
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
-
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני יודע שזה לא מעניין הרבה אבל יש לי שאלה בכל הנושא הזה של הפרישות. יונדאי הולכת בעקבות של מיצובישי בגלל חוסר הצלחה. אני יודע שזה מאד קשה לקבוצות קטנות להתחרות מול פזו,סיטרואן,או סובארו. אבל תארו לכם שיש רק את 3 אלה מתחרים אחד בשני. טויוטה פרשו,מיצובישי פרשו למרות שהם עושים קאמבק עונה הבאה(בכל זאת לאף אחד אין מושג איך הEVO8 תיהיה),ועכשיו יונדאי. הראלי מתחיל להיות משעממם מבחינה אחד שאין הרבה קבוצות חזקות וזה לא צריך להיות ככה. השאלה היא למה קבוצות פורשות או למה הם מגיעים למצב הזה
הודעה אחרונה מאת Tamir_VTR, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. הרגע חזרתי הביתה ובמקום ללכת לישון אני פתחתי את השירשור הזה... בקיצור, נסעתי לי על כביש גהה לכיוון דרום, ופתאום אחרי "קוקה קולה", אני רואה אימפרזה נגררת על עגלה. מרחוק היא נראתה משפחתומטית עקב צמיגים דקים יחסית ואגזוז שלא מבייש סובארו ג'סטי. אני מתקרב עוד קצת, ומזהה ספויילר פרו דרייב שמגיע עד גובה הגג כמעט... זה כנראה משפחתוערסית אני חושב לעצמי... מתקרב עוד ומזהה ג'נטים לבנים וצמיגי עפר, מלא מדבקות של ספונסרים, ונחשו מה עוד? רק דלת אחת בכל צד. כן. זו האימפרזה של דני לוי. נגררת ע"י ג'י אם סי עם מדבקות של המוסך שלו - "מרום הצמרת". בקיצור, יש ראלי באיזור הדרום בסופ"ש הזה?! תודה לכל מי שיוכל לנדב מידע. יובל.
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ואל תגידו לי שדגם מנצח לא מחליפים, כמו שרוב החברות הגדולות יכולות לבצע מתיחות פנים נאות, המשפרות את המראה החיצוני של דגמים ישנים ומעדכני אותם לקווי העיצוב העתידניים והמודרניים לדוגמאת ה Clio B, גם מאזדה עשתה זאת עם ה 6 ועכשיו עם ה 3 ; אומנם לא ממש מתיחת פנים אלא חידוש דגם של ממש... בכל אופן המיאטה (Mx-5) נשארה פחות או יותר אותו דבר משנים עברו, להלן דוגמאות משנים שונות (בסדר עולה), ואף הייתי מוסיף שלפי דעת רבים בעבר היא אף הייתה יפה יותר (פנסים נפתחים וכד'..) לשיקולכם חברים, תהנו: מיאטה של 1991: מיאטה של 1999: מיאטה של 2000: מיאטה של 2001: מיאטה של 2002: מיאטה של 2003: וכמובן המיאטה של 2004…
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
חבל שלי בירר כמה יעלה לו מקיף ל - 323F ידנית. הוא נהג חדש, עוד חודשיים בן 24, אין לו שום ניסיון בנהיגה חוץ מהשיעורים שהוא לקח. הציעו לו (לא זוכר באיזו חברה) 7500 ש"ח לביטוח מקיף. סה"כ :2000 לחובה ו 7500 למקיף = 9500 כולל. נורמלי ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כולל מחיר וביצועים תאוצה 0-100 וכל מה שאפשר . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 12 תגובות
- 13 אלף צפיות
ביום שישי נסעתי בגהה כשלידי נהג מהיר בפיז'ו 205 קבריולט. בשלב מסויים עקפתי אותו בערך במאה מטרים ואז 10 מטר לפני מצלמת המהירות האטתי למתחת למאה ועשרים קמ"ש ואחרי שעברתי את המצלמה בכעשר-עשרים מטר האצתי חזרה. פתאום ראיתי פלאש מרחוק (הייתי בערך מאה מטר אחרי) ומאחורי ראיתי את הפיז'ו. השאלה היא באיזה מרחק מצלמת המצלמה האם אני הפעלתי אותה מרחוק (לא יודע באיזו מהירות הייתי) האם הפיז'ו הפעילה אותה (היא היתה ממש קרובה אחרי המצלמה) ואיך מקבלים דוחות מחברת ליסינג לילה טוב ניב
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 33 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אז הנה האוטו המושלם...לדעתי
הודעה אחרונה מאת falul, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
אתמול בלילה,נסעתי לביקור ליד כוכב יאיר,במושב קטן שנקרא אייל. ידידה שלי הפנתה את תשומת ליבי לעובדה שיש שם "איזה מישהו שאוסף מכוניות" ולקחה אותי לראות.לצערי המחסן היה סגור,אבל לפי מה שהיא טוענת יש שם כ20 קלאסיות,במצב "מעולה".הצצתי (בעדינות) דרך הדלתות והצלחתי לראות איזה שברולט משנות ה50 (שבאמת נראה מעולה...). המושב נמצא בדרך לכוכב יאיר (גישה מהכביש שמתחיל ליד פ"ת ועובר דרך נווה ירק)-פניה ימינה, כ4 ק"מ לפני כוכב יאיר. - כ20 דקות נסיעה מתל אביב. בכניסה יש שלט קטן "למוזאון הרכב".ביום שבת אני נוסע לשם שוב פעם-אני אשתדל לדווח. סופ"ש נעים ופורה לכולם.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 18 תגובות
- 14.9 אלף צפיות
לאחר הפסקה קטנה זה חוזר: עוד כמה רשימות מהמוסף של CAR, שבו הם כותבים על עשרת הגדולים שלהם, במגוון גדול של קטגוריות. המעניינות מוצגות כאן להנאתכם. הכל מתורגם לעברית, בחלק מהמקרים לא יופיעו כל עשרת הגדולים, אלא רק המעניינים ביותר. בכל הודעה יהיו כמה רשימות כאלו. והפעם: מכוניות לתפרן חובב ההגה: מיני: "היבבה הזאת מהגיר והידית על ההגה... אבל היא מספקת כל כך הרבה כיף." פולקסווגן גולף GTI מארק 2: "אולי היא בבעלים ה-23 שלה, אבל היא עדיין יכולה להלהיב ולשמש ליום יום בו זמנית." ב.מ.וו סדרה 3 E30: "מי אמר שאתה לא יכול להרשות אחת לעצמך? " יגואר סובריין 3.6: "כל עוד היא נוסעת ואתה יכול למלא את המיכל, היא מספקת איכות נסיעה נהדרת." …
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אתמול קרה לי קטע ממש לא נעים... היינו בראשון באיזור התעשיה והאוטו העגלה שלי פשוט לא רצה לעלות איזושהי עליה לחניה שם... מישהו בשם אייל השאיר את הסובארו ג'אסטי שלו באמצע הכביש ונתתי טיפה יותר מידי גז וגמרתי בתוך הטמבון שלו... הסיפור מסתיים בזה שמר אייל אומר לי או שתתקן לי את הטמבון או שתתן לי פרטים... למזלי היה איתי חבר שגם לו יש ג'אסטי והוא מכיר טוב את הרכב אז הוא אמר למר אייל שזה בסך הכל סיפור של בורג שיצא מהמקום... מר אייל התעקש על כך שאני אתקן לו את הטמבון (לגיטמי, זה גם מה שאני הייתי עושה) אבל לצערי לא היה לי את הכלים הנדרשים לתיקון (מברג פיליפס )... לבסוף השארתי לו פרטים... עכשיו השאלה שלי היא מה יקרה עכשיו? אם הוא יתבע את הביטוח שלי כ…
הודעה אחרונה מאת 0scar, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני יודע שאוטו עם פגיעה בשאסי מורידה את ערכו, וכולם אומרים להתרחק מרכב עם שאסי, השאלה היא מדוע? האם זה מבחינה בטיחותית, מכנית?
הודעה אחרונה מאת Rallyer, -
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אנא קיראו את העצומה שנמצאת באתר ותחתמו, כמה שיותר חתימות ככה יותר כוח. http://www.netcar.co.il
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, לפני כ-4 חודשים עברתי עבירת מהירות (143 בכביש של 90) עליה קיבלתי שלילה מנהלתית ל-30 יום והזמנה למשפט. שבוע שעבר ניגשתי למשפט שם קיבל את פני שוטר (אולי שופט במדים), שאל אותי אם כבר שללו לי ל-30 יום. כשעניתי בחיוב הוא הודיע לי שאני אקבל שלילה על תנאי למשך שנתיים ועוד קנס כספי ושהכל יגיע בדואר. היום כשהלכתי לקחת את הדואר הגיע גזר הדין בו בנוסף לקנס (750 ש"ח) והשלילה על תנאי, כתוב שמתאריך המשפט יש לי שלילה ל-30 יום ושעלי להגיע עם הרשיון לבית המשפט. לא ברור לי מדוע השופט לא הודיע לי על עוד שלילה שאני אמור לקבל, ולא ביקש לקחת את רשיוני. כמו כן בגזר דין לא מצויינת השלילה בת 30 היום שכבר היתה לי בגין העבירה. האם יכול להיות שהשלילה של 30 היום המנהלתית מבטלת את הש…
הודעה אחרונה מאת yanush, -
- 41 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
בוגאטי דורשת עבור מכונית העל שלה מיליון אירו (1,000,000 �) מה אתם הייתם קונים אם היו לכם מיליון אירו ביד, אך ורק לקניית רכב/רכבים נלקח מאתר מגזין "אוטו"
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 0 תגובות
- 837 צפיות
ולמי שעוד לא נמאס מסיפורי "ליברמן הגביר ועיירת הנהגים השוטים", הנה עוד קצת: http://motocar.msn.co.il/motocar/news/news.asp?id=2522&msn=1 הכתבה עצמה אפילו משעממת מרוב שהיא צפויה. כנראה עד שליברמן לא יתחיל למקם צלפים על הגשרים מעל איילון, לא נצליח להתרגש יותר מהרעיונות שלו. whatever... בכל מקרה הטיפול של הממשלה פה מזכיר קצת את הבדיחה העתיקה והמוכרת (כשהייתי ילד תמיד שמעתי את דוד שלי מספר אותה ביידיש, שאז זה יותר מצחיק) - בקיצור, יהודי בא לרב ואומר לו "רבי, אני מגדל תרנגולות בחצר, והן מתות לי, מה לעשות" אז הרבי אומר לו "שים להן חלב של פרה אדומה באוכל" אחרי שבוע היהודי חוזר "רבי עשיתי מה שאמרת, הן עדיין מתות" אז הרבי אומר "תחליף תפילין בלול ותפריש עוד מע…
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
היה פראדו... 1 2
מאת Ranster- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
צולם אתמול בת"א, נראה כמו חיסול חשבונות (שימו לב למכסה הדלק)...
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב סיפור של מה שהיה לי אתמול, ספק אם מעניין מישהו, לשיקולכם. טוב שמח ומאושר חזרתי לי מעוד יום שיטוטים ברחבי הארץ ובדרכי חזרה הבייתה עצרתי ליד כספומט להוציא מספר שקלים לכיסי. אך אבוי, בחזרתי לרכב, הרכב לא מניע. ושוב לא מניע ושוב לא מניע, בערך 50 נסיונות. מצבר חדש, טעינה יש , בהתחלה הייתי בטוח אימובלייזר , אך גם זה הסתבר לי שלא. לאחר שהרצתי חבר שיעזור לי , בשניה שהוא מגיע (אחרי שעה וחצי שאני עומד) ניסיתי להתניע, והופ הצרפתייה מתניעה. (בשלב זה צבתתי את עצמי לבדיקת עירנות.) הלכתי ישר למקום שמתעסק עם אזעקות בקרבת מקום, בדקנו הכל, עקפנו הכל, ושוב, לא מתניע. ההשערה - הלך סטרטר. משם יצאתי בדחיפה קלה לרכב, בעודי מתכנן את התקציב להחלפת הסטרטר הבעייתי בקל…
הודעה אחרונה מאת 4Runner, -
נסיעת פילונים...
מאת ZX1- 0 תגובות
- 764 צפיות
שלום חברה אני שמעתי שיש קבוצה של חובבי נהיגה אשר נפגשת מדי שבת , זו או אחרת, למקום מבודד ורווי פילונים נחמדים אשר מסביבם אפשר לסחרר גלגלים...(-: ואם אוכל אז להצטרף כי חולה מושבע אני, שקט וטורף... ותרופה לא המציאו וגם לא נחפש, רק את הפילון לא נפיל , ולו רק נשייף... אשמח למידע על מועדי מפגש עידו - ZX 16V
הודעה אחרונה מאת ZX1, -
מרצדס CLS
מאת LotusElise- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.autoexpress.co.uk/news/ae_news_story.php?id=40070
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 1 תגובות
- 840 צפיות
השאיפה לנוע מהר יותר מהאחר, או סתם מהר, קיימת אצל המין האנושי מאז ומתמיד כנראה. האדם הקדמון יכול היה לצוד טוב יותר אילו רץ 100 מטרים ב-10 שניות, ולא 20, נניח. ואז, עזרה המצאת הגלגל לשפר את יכולת צבירת המהירות עוד יותר, ועם פחות מאמץ. והיו רומאים שהתחרו אחד בשני במרוצי כרכרות, ועוד כהנה וכהנה. ככה זה. חוש התחרותיות טבוע בנו כה עמוק, עד כי הוא מסוגל להביא לא רק לתסכול על הפסד, אלא גם מעודד להישגיות ורצון לשפר עוד ועוד את היכולת. ובאמת, תשאלו עצמכם מדוע בערך מאז המכונית הראשונה, עולה מהירותה של הכרכרה עם מנוע משנה לשנה? זה לא שלפני 10 שנים הן היו איטיות, ובכל זאת הן מהירות היום הרבה יותר. ומדוע אופנוע ספורט שנחשב קיצוני לפני 10 שנים, יכול להכנס היום לקטגוריה של "בעל בי…
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמה עולה חלום (סקיילין) סתם שאלה NISSAN SKYLINE המחיר שלה הכי חדשה שזה 97 ויבוא אישי שלה החלום שלי אחת כזו כמו "ביותר מהיר יותר עצבני"
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היתי בלונדון וחבל על הזמן איזה מכוניות יש שם. ראיתי את המקלארן F1 (בסוכנות)ו 2 למבורגיני מורצילאגו, בלי סוף פרארי ופורש יש שם כמו מאזדה אצלנו טוב אבל זה בגלל ששם הבוקסטר עולה פחות ממאתים אלף ש"ח ועכשיו ההמלצות: א.כל מי שרוצה לראות את מכונית חלומותיו שילך לרחוב פארק לין (park lane) ממארבל ארג'(marble arch) לאורך כל הרחוב יש סוכנויות רכב של המכוניות הכי יקרות רולס רויס ,מלארן,פורש,אוסטון מרטין ועוד ועוד. ב. כל יום ראשון יש בקובנט גרדן(covent garden) אנשים שמביאים את הלנציה שלהם שווה להגיע לשם .הנה כמה תמונות יש לי עוד כמה אבל הם על סטילס אז יותר מאוחר
הודעה אחרונה מאת F_B_I,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,171 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- spidrman
- ארז 1
- GTאי
- Pasha86
- פריג'י
- David32
- SniR89
- sperial
- שחר 1
- 3n
- axSupreme
- מיץ פטל