Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עוד חתימות, אי אפשר ללכת ככה...צריך לפחות 8000 חתימות, תספרו לכולם, תביאו את הסבא/סבתא,דוד/דודה,החברה...

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

לפני כמה זמן היה דיון בפורום לגבי מלחמה במשטרה

אני כתבתי בדיון זה שיש להניח למשטרה בתקווה שיניחו לנו

אני מבין כעת כמה שטעיתי זה לא יתכן שבמדינה מתורבתת נהג ינהג בפחד כל הזמן... המשטרה נמצאת לשרת את הנהג הממוצע ולהילחם בעבריינים אך היא הופכת כל נהג בישראל לעבריין. מצב זה אינו מתקבל על הדעת ויש לשנותו במהירות האפשרית

אני לא מסכים יותר להיות קורבן לממשלה רודפת הבצע הזאת שמבזבזת את משאביה על שטויות במקום על דברים חשובים כמו אנשים שאין להם מה לאכול ועושה רווח על חשבון הנהג הממוצע.

אני חתמתי על העצומה ואני מתכוון להעביר אותה לכל מי שאני יכול אני מקווה שכולכם תעשו כמוני

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

באמת קראתי את זה לפני איזה חצי שנה..

כתוב שם הרב דברים נכונים וחתמתי.. עכשיו חתמתי שוב... לא שזה יעזור אני לא ממש מאמין בזה... בכל מקרה שיחמו ובהצלחה..

פורסם

כי האוצר לא מאשר כן כן האוצר כי ככה הדוחות יפחתו ויכנס פחות כסף לממשלה אז כבר אין תקווה

פורסם

עם כל הרצון הטוב, אני חושב שגם אם 10000 איש יחתמו זה לא ממש יעזור.

אם מישהו ישנה משהו במדינה הזאת, זה בטח לא יהיה אנחנו... עם כל הרצון.

:roll:

• תוכן חדש...