Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם כבר יודעים מה אני הולך להגיד... לפחות שטפתי את האוטו היום, אולי תיצא תמונה יפה.

צילמו אותי על 80 קמ"ש.

זה נחשב דרך עירונית נכון?

והקנס על עד 30 קמ"ש מעל המותר בדרך עירונית הוא 250? או שאני טועה?

תודה, אורון

*הכותרת נערכה לצורך דיוק על ידי ההנהלה*

פורסם

לא ציינת אם אתה נהג חדש או לא.

אם אתה נהג חדש ונסעת על יותר מ30 קמ"ש מעל המותר והחליטו לעשות ממך דוגמא יכולים גם לשלול לך את הרשיון... מותר להם כעיקרון לשלול את הרשיון אפ נסעת יותר מ30 קמ"ש מעל המותר, אבל לא סביר שזה מה שיעשו כשעוד לא תפס אותך שוטר אלא רק מצלמה.

חוץ מזה אתה צודק 80 קמ"ש 250 שקל.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
ממש לא 250, אם זה פחות מ-30 אז זה 750, ואם יותר אז הזמנה למשפט.

ולהבא, גם אם מחליטים שאפשר לעבור על המהירות המותרת, רצוי לפחות לברר מהי קודם.

לא לא... אולי זה מה שהם אומרים כדי להחיד אתה יודע הם יוצאים בכל מיני הצהרות המשטרה הזאת... אותי תפס שוטר ב26 קמ"ש מעל המותר - 250 שקל

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

בכל מקרה, אם מישהו עומד עכשיו לצאת לכיוון שיסע במהירות המותרת, לא קמ"ש אחד יותר.

ממכון מור כל ז'בוטינסקי מפוצצת ניידות. אני ראיתי לפחות 5-6 בקטע של כמה מאות מטרים.

פורסם
תלוי איפה תפסו אותך, סוג הדרך. אין קשר לסוג הנהג וגובה הקנס ואים פה שיקול דעת של השוטר, אלא אם הוא מחליט "לגלח" קמ"ש או שניים כדי לבוא לקראתך.

בטח שיש שיקול דעת של שוטר...

תראה הנתונים שהמשטרה מפרסמת רחוקים ממה שקורה במציאות.

ואני לא מדבר רק על מהירויות.

פעם שוטר תפס אותי בלי רשיונות (שכחתי אותם בבית בטעות :?) ולא היה לו כח למלא רפורט אז פשוט אמר לי סע. אתה חושב שזה מה שהם אמורים לעשות?

אבל זה נדיר, אני יתן לך דוגמא של שני מקרים זהים:

יש לי שני חברים שלא מזמן השתחרר להם הרשיון (לשניהם קוראים אסף אגב אבל לא קשור חחח :wink: ) בקיצור שניהם נבגו יום אחד לפני שהשתחרר להם הרשיון ואת שניהם תפס שוטר... לאחד מהם השוטר פשוט אמר לסוע הביתה ולשני הוא לקח את הרשיון והוא קיבל אותו רק בתחנת משטרה עם אבא שלו אחרי שהבהירו את כל העניין והוא התנצל ואמר שהוא לא ידע.

בקיצור כל מה שאני אומר פה זה שהרבה פעמים זה נתון לשיקול דעתו של השוטר... השוטר יכול לתפוס נהג על 125 ולתת רק דו"ח או לתפוס נהג על 125 לקחת לו את הרשיון ולזמן אותו למשפט וכו... והקטע עם הנהג חדש זה ברור שבספרים של המשטרה לא כתוב בבירור שלנהג חדש יתייחסו אחרת מלנהג ותיק אבל שוטרים נוטים להחמיר עם נהגים חדשים.

כשתקבל את הדו"ח אורון (מקווה שלא תקבל) תכריע את הוויכוח.

פורסם

במקרה שלי לא יהיה שום שיקול דעת. זה לא שעצר אותי שוטר והיה לי עם מי לדבר.

צילמו אותי מקארינה שעמדה בצד, ואני אקבל את הדו"ח עוד שבועיים אני מאמין. אין לי מה לקוות אחרת כי אני יודע בוודאות שצולמתי.

לפחות זה יהיה קנס בלי נקודות כי זה רכב חברה.

רק מגעיל אותי כמה המשטרה לא מפעילה היגיון וחושבת רק על לדפוק קופה. זה ממש לא טירוף ליסוע 80 בקטע הזה. 50 בשעה הזאת של הלילה, בלי תנועה בכלל, נראה כאילו אתה הולך ברגל.

הפרויקט הבא שלי יהיה ולנטיין או בל + בליינדר. העדיפות היא קודם כל לבליינדר בגלל שיקולים שבכל מקרה לא יהיה לי שלילה או נקודות ממצלמה כי אני כרגע רק על רכב חברה, אבל מממל"ז אני יאכל הרבה קש.

פורסם

בעסה על הצילום :?

לפחות לא יהיו נקודות, זה חשוב!

הניידת התחבאה טוב או שפשוט לא חיפשת אותה באמצע העיר? (סתם תהייה...) :roll:

פורסם

היא עמדה בצד (נדמה לי שעל המדרכה, לא ממש הספקתי לשים לב) בלי אורות בכלל. זה היה בדיוק אחרי העיקול ימינה שיש שם ככה שקלטתי אותה ממש שהייתי קרוב אליה כבר.

סה"כ רציתי מנה שוארמה אצל שמש.... מנה ב-750 שקל. :?

פורסם

הצטערתי לשמוע :?

אולי תספר לנו איפה בדיוק היא עמדה? פשוט אני אישית עובר שם בערך כל יום...

באיזה צד של הכביש? ועוד...

סהר, שמודה לך על ההודעה.

פורסם

בנוגע לנקודות - DONT BE SO SURE.

הניידת עומדת עם 4 גלגלים על המדרכה בצד ימין, רמזור אחד לפני הרמזור של מכון מור (סמוך לצומת שפעם לא היו בה רמזורים), כמובן ללא אורות עם ש-ו-ם אפשרות לזהות אותה מבעוד מועד.

שעות ה"עבודה" שלהם שם הם בעיקר בלילות.

פעם הם היו נמצאים אחרי מכון מור (2 צמתים לפני שווארמה "שמש", למי שמכיר) - עכשיו הם שינו לוקיישן.

מה שכן - המצלמה שלהם שם לא מפסיקה לצלם... כביש תלת נתיבי, פנוי למדי עם הגבלת מהירות ל 50 קמ"ש....ממש "להיט".

שיהיה להם רק לתרופות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הניידת עומדת עם 4 גלגלים על המדרכה בצד ימין, רמזור אחד לפני הרמזור של מכון מור (סמוך לצומת שפעם לא היו בה רמזורים), כמובן ללא אורות עם ש-ו-ם אפשרות לזהות אותה מבעוד מועד.

פעם הם היו נמצאים אחרי מכון מור (2 צמתים לפני שווארמה "שמש", למי שמכיר) - עכשיו הם שינו לוקיישן.

מה שכן - המצלמה שלהם שם לא מפסיקה לצלם... כביש תלת נתיבי, פנוי למדי עם הגבלת מהירות ל 50 קמ"ש....ממש "להיט".

שיהיה להם רק לתרופות.

איציק

אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן

פורסם

עצה טובה ,

אני אישית משרת בבסיס ברמת גן , וכבר שנתיים ומשהו אני נוסע לשם כל יום ..

מה עושים כדי לא לחטוף דו"ח ???

נוסעים בבוקר עד 09:00 בערך , וחוזרים אחרי 19:00 ,

כך תמיד יהיה פקק בבוקר , תמיד !!! , תמיד תמיד תמיד , אין אפשרות לעבור את ה - 35 , ובערב די נקי שם ולא עומדות ניידות .

הפקקים הם האויב הכי גדול של המצלמות .

אמן רק לתרופות שיהיה להם .

פורסם

שיהיה להם רק לתרופות.

איציק

יש להם עוד לוקיישן אחרי מכון מור לקראת הבורסה.

יש קיוסק שמואר בלילה בלדים כחולים שכאלה אחריו ישנה חנות נעלים של ריבוק

מאד גדולה , יש שם מעין ירידה ומדרכה , הניידת עומדת על המדרכה

מאחוריה יש שני פחים ירוקים , והיא מצלמת ללא הגבלה , יש לציין ששם זה

המקום הפתוח יחסית של ז"בוטינסקי ..

• תוכן חדש...