רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,608 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
הייתי רוצה לקבל חוות דעת על גלאי רדאר ... פרטים ....איזה הכי טוב לרכוש לרכב ? ותגובה מה אומרים על ה - COBRA דגם 9220 עם האזהרה הקולית ...???
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מרצדס GLK היא למעשה שילוב בין מרצדס G ומרצדס SLK. בסיס המכונית הוא של רכב שטח מדגם G300 והגוף הוא של SLK צהובה ונאה. התוצאה: GLK גבוהה בכ-33 ס"מ מ-SLK סדרתית, עושה שימוש במנוע דיזל בנפח 3.0 ליטר המייצר 177 כ"ס. למרצדס הזו מיכל דלק של 146 ליטר וטווח נסיעה של כ-1,000 קילומטרים. האחראי על השילוב הייחודי בין רכב שטח למכונית ספורט היה גרהרג סטיינל - בעל סדנה לשיפורים ומי שהיה בעבר ראש מחלקת העיצוב של מרצדס בארה"ב.
הודעה אחרונה מאת luckies, -
חברת המכוניות במוו שוקלת ובוחנת אפשרות לייצור מכונית פאר חדשה "סידרה 9" ה 970li תהייה יותר גדולה מהסדרה 7 ותהייה בגודל של רולס רויס פאנטום העצומה היא תצוייד במנוע רולס רויס בנפח 6.7 ליטר בעל 12 צילינדרים ומגדש טורבו כפול ההספק המשוער 700 כ"ס ! ולכתבה המלאה : http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=2548
הודעה אחרונה מאת DMX, -
היום היה מין מירוץ בכורה בקארטינג בהרצליה... היו כל מיני מפורסמים כמו שרון טייחר (ניראה לי שככה רושמים) ועוד כל מיני.... קיצר אני וחבר שלי היינו שופטים... המקום פצצה ועוד יותר הקארטים.... המסלול נימצא בקניון שבעת הכוכבים בחניון בקומה 3- אז זה מאוד מאוד חלק המסלול עצמו זה כמו לנהוג על מגרש החלקה... צריך כל הזמן לזרוק את הקארט.... היו כמה פעמים שהיה לנו (לשופטים, אחרי כל המירוץ קיבלנו נסיעה) תת היגוי תת היגוי בקארטינג...???? בקיצר היה כיף חבל על הזמן והנה כמה תמונות....
הודעה אחרונה מאת רן 56, -
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
אין יותר טופיק טוב מזה. כן רבותיי מוריי הנהיגה הבאים פשוט מעלים "רוצחים פוטנציאליים" לכביש. שמעו את הסיפור הבא חדש חדש מהחיים באמת ללא המצאות ללא בולשיט. כן,אז הכל מתחיל לפני כחודשיים שלוש חברים שלי החליטו ללכת להיות נהגי משאיות בצה"ל. הכל טוב ויפה ו-3 החברים המוצלחים שלי גם כמובן התקבלו. להזכיר לכם רובם לפני גיוס והם בעלי רישיון עד 4 טון. הלכו החברים שלי לתיאוריה ובדיקות וכל התהליך עברו בהצלחה (לא כולם ביחד)אחד אחרי השני בפערים של חודש, הכל טוב ויפה עד עכשיו מפה מתחיל ההסבר לטופיק "הרעשני" הזה. חברים שלי שכמובן עושים את הרישיון ל-15 טון קיבלו את אותו הבית ספר לנהיגה כי הצבא משלם לכן הצבא יחליט. אני לא הולך להזכיר פה את שם הבית ספר לנהיגה אבל…
הודעה אחרונה מאת פרטנר, -
רקע: לפני מס' חודשים עשיתי קורס בסיסי ב"אלטרנתיבי" (והייתי אגב מאוד מרוצה מרמת המדריכים ובכלל מהקורס). כעת מכשיש רכב "אמיתי" בבית הגיע הזמן להתמקצע באמת. מאחר ואני יודע שחלקכם עשיתם קורס "כבישים מפותלים" באחד מבתי-הספר לנהיגה מתקדמת בארץ, אשמח אם תעזרו לי בהתלבטות הבאה: ראשית הנתונים: 1) ב"אלטרנתיבי" קורס "נהיגת כביש ספורטיבית" עולה 950 ש"ח. 2) הקורס השקול של "מסלולים" שנקרא "אימון אישי" עולה לי כ600 ש"ח (מחיר מחירון: 840 ש"ח) כעת, אני מבקש את חוות דעתכם על שני הקורסים: מה התכנים בגדול בכל קורס, התרשמות כללית שלכם מהקורס ובכלל כל פיסת מידע אחרת שתרצו להוסיף תתקבל בברכה מי לדעתכם עדיף כשהשיקול התקציבי לא משחק תפקיד ? לאחר מכן אפשר להכניס את …
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 17 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
תהנו http://think.q-host.net/izovim/CarsWallpapers.zip
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש פה ואני משתמש מס' 2000!!!איזה תותח... טוב תשמעו אני מעוניין לקבל מידע על-ferrari 355 gts-gtb תודה לכולם.....
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לא הייתי כאן הרבה זמן, אבל עשיתי חיפוש ולא ראיתי התייחסות לפס"ד שהיה. לפחות זה מעודד לראות שיצא פס"ד שסותר את הקודם שקבע כי הממל"ז אמין. והרי הפס"ד: הלייזר אמין, או לא? בניגוד לפסק-דין קודם: בית-המשפט זיכה מהספק נהג שאקדח לייזר משטרתי קבע שהפריז במהירות נסיעתו בני ברק בעוד משטרת ישראל מברכת על פסק-הדין שניתן בסוף השבוע שעבר על-ידי שופט תעבורה ירושלמי, אביטל חן, ולפיו מד מהירות הלייזר (ממל"ז) אמין ומדויק וניתן להסתמך על תוצאות מדידת המהירות שלו בבית-משפט, מסתבר כי שמחת השוטרים היתה מעט מוקדמת. בשבוע שעבר ניתן פסק-דין הפוך, של שופט התעבורה ש. נחשון מפתח-תקווה, הקובע כי הספק הסביר לגבי אמינות מד הלייזר נותר בעינו לאור פסקי-דין מחוזיים סותרים…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם , היום הייתי במסגרת הצבא במגרש ההחלקה באשקלון והנה הרשמים שלי : 1. בזמן שיעור התאוריה הקצר ( שעה בערך ) נדהמתי לגלות איזה שטויות הם מדברים , הם פשוט טועים בשיטת לימוד שלהם , הם לדוגמא אומרים שמקרה של החלקה תמיד עדיף להכניס קלאצ' ( או לעזוב גז באוטומט ) , וזה הרי טיפשי , ברוב ההחלקות צריך להשתמש בכוח המנוע ככלי עזר ליציאה מההחלקה , הם דיברו שם המון שטויות על הבדלים בין הנעה אחורית וקדמית , אני פשוט חטפתי הלם מהטיפשות שדוברה שם . אני חייב להגיד שהמדריך הראשי היה מאד לא נחמד ולא היה ידע להסביר שום דבר . 2. בזמן הנהיגה עצמה דווקא קיבלנו מדריך מצויין , בן אדם מאד נחמד אשר מסביר ומשקיע , התרגילים עצמם היו מאד בסיסיים ואותי אישית לא לימדו שום דבר , …
הודעה אחרונה מאת fast boy, -
-
- 1 תגובות
- 904 צפיות
המשטרה חידשה את מלאי סרטי הצילום במצלמות בעשרות רמזורים. בקול ישראל דווח כי החודש האחרון לא פעלו המצלמות בגלל בעיות תקציב.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב, אתמול בבוקר אני מתעורר... אחי ישר קופץ עלי ואומר לי... נוסעים לירושלים ! אני, חצי מת... לא מבין מה הוא רוצה ממני... ישר מחמיץ פנים! עזוב, האוטו חצי מת( בעיה בחיישן מצערת, סדק בבית תרמוסטט ), הוא לא יגיע לירושלים... א.ח.י לא מוותר... לא נורא, נסע באוטובוס! ( ברגע זה ממש נלחצתי!... אוטובוס ? ) טובבב נו ... נקח ת'אוטו, הוא פנתר הוא יעמוד בזה... נכנסים לאוטו... רכבת צפון... איילון דרום ... כביש אחד... אין פקקים ! האוטו נוסע חלק!, הכבישים לא ריקים אבל לא מלאים בדיוק במידה הנכונה... שכיף לתמרן בין המכוניות!, נהנתי!. נוסעים נוסעים... מגיעים לשער הגיא... מתחיל החלק הקשה! עליה ראשונה... יפה !, האוטו על הילוך 5 רוב הדרך... פעם אחת ירדנו לסביבות ה…
הודעה אחרונה מאת 0scar, -
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם! אני כותב אליכם מסן-פרנסיסקו קליפורניה, עיר מדהימה, מדינה מדהימה....על המכוניות כאן אני ארשום בהדמנות אחרת, אני רק ארשום קצת קצת על הוויפר המדהימה שהשכרתי.. אז ככה, נסעתי ללאס-וגאס לסופ"ש והשכרתי דודג' וייפר ליום.... דודג' וייפר R/T10 שנת 1996 עם 14000 מייל בלבד, מה שלא משנה את העובדה שכל אחד מ-450 הסוסים אשר מתחת למנוע עדיין במלוא אונם. במילה אחת - ט י ר ו ף !!!!!!!! אני לא יודע מה עבר למי שתכנן את המכונית הזאת בראש, אבל לשים מנוע עם הספק ומומנט מטורף על מכונית במשקל 0, היה הרבה אומץ! כוח בלתי יאומן בכל הילוך וכמעט בכל סל"ד, יציבות מזעזעת (!!!). הייתי מצפה ליותר מתיבת ההילוכים הידנית בת שישה ההילוכים אך היא עדיין עשתה את העבודה נאמנה.. יצאת…
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 41 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
איך יכול להיות שאתמול סגרתי אם מאזדה לאנטיס 2001 LX 1.6 ללא שום שיפורים 210קמ"ש על כביש ישר ??? עכשיו האוטו היה ככה בהילוך 4 על 5.9, 6 סל"ד איך זה יכול להיות כתוב שהאוטו עושה 180 בלחץ ??? אם מישהו יכול להסביר את זה אני ישמח תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת tomizaur, -
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי, סליחה על פתיחת 2 אשכולות ביום אחד . אני מזמן מה מנסה להבין את ההבדלים בין הדגמים הנ"ל של טיוטה ולא בטוח. הקמארי זה הדגם היותר יוקרתי לפי הבנתי, ההבדלים בין הקרינה לאוונסיס (חוץ מזה שקרינה יש כמעט רק למשטרה) לא ברור לי. חיפשתי באינטרנט אשמח אם בכל זאת מישהו יוכל קצת לפרט, תודה
הודעה אחרונה מאת yaronof, -
אה ? למה אוטו יוקרתי = אוטו ע-נ-ק ? בטוח שיש לזה סיבות טובות אבל סתם יצא לי לחשוב למה אין מכונית שהיא קטנה בגודל אבל מציעה איבזור של מכונית מנהלים , מראה יוקרתי, מנוע חזק, שתהיה יקרה אבל מהנה לנהיגה, שתהיה מעוצבת מבפנים במיטב הדברים אבל בכול זאת תהיה קטנה בגודל החיצוני. הרי גודל במכונית זה סתם חיסרון (אם אתה לא צריך את זה) למה המנהלים שבינינו (עלאק) שאוהבים לנהוג ולא להיות נוסעים צריכים לקנות אכזרית בדמות S CLASS בשביל שיהיה להם אוטו יוקרתי ? האם ב.מ.וו אמורה לתת מענה לשאלות האלה ?
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הכנסו לאתר http://www.auto.co.il ובו סקר בריטי על אמינות רכבים לפי יצרנים ועלות תקונים ממוצעת לשנה. מעניין ומומלץ. שנה טובה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת YOSY_baleno, -
-
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נניח ואני נוסע בכביש, במהירות החוקית (כמו תמיד...), ולפתע קופץ לי אדם לכביש, ואני נאלץ לסטות בחוזקה כדי לא להיתקל בו (לצורך הוויכוח, הכביש הוא חד מסלולי). בהנחה ואני נתקע במכונית חונה\עמוד\צלחת מעופפת, והמשטרה קובעת מעל לכל ספק שהתאונה לא באשמתי, האם לאיש שבגללו נגרמה התאונה יש אחריות חוקית\פיננסית על התאונה? הרי ברור שהביטוח שלי משלם, אבל האם אני נדפק מבחינת השתתפות עצמית\עליית הפרמייה? לא יכולתי לעשות שום דבר כדי למנוע את התאונה, אז למה שאני אדפק מכל העניין? סתם שאלה שעניינה אותי, לא קרה כלום.
הודעה אחרונה מאת 0scar, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב זה ממש לא נעים מה שקרה אבל דברים כאלה קורים ואין מה לעשות ומה שקרה זה... לילה אני נוסע בכביש ישר מתקרב לצומת שאני מכיר מצויין יש ירוק לנוסעים ישר וימינה אני לוקח ימינה לא מהר על 60 פתאום מישהי בלבוש שחור מלא עוברת באמצע במעבר החצייה כמובן שאף נהג לא היה יכול לראות אותה מרחוק ואני בכלל הופתעתי שראיתי אותה האינסטיקט שלי היה ללחוץ ישר על הברקס,והאוטו נעצר ממש מהר מאד, אף פעם ניראה לי שהוא לא עצר ככה כנראה שהברקסים האלה הם שילוב באמת טוב טוב מזל שלא קרה כלום ושיש לי ברקסים חדשים כי ההם היו גמורים ולכו תדעו מה היה יכול לקרות. וכל זה קרה היום בדרך לקארטינג החדש בהרצליה אמרתי פשוט לעצמי נתאמן קצת על האוטו לפני שעולים לקארט טוב ברצינות עכשיו מזל שלא קרה כלום.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
Year of Registration: 1983 Talbot Sunbeam Lotus Avon http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2433212473&category=43114 One of only 150 limited edition models ever produced, with only 56 on the DDU registration. This Lotus is very special, and has appearred in the Sunbeam Lotus Owners Club magazine, Autumn 2002 (copy included with sale). Also included are all the original documents. Light blue in colour, with a dark blue band, the car is in excellent condition inside and out, and produces over 150BHP. It has a limited-slip diff, dog-leg ZF gearbox, J+R air filters, rear discs and 15" alloys with new 195/45 tyres (original wheels and air fi…
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפני כשעה קלה אני חוזר מחברה שלי וביציאה מקרית אונו לכיוון גהה (כביש תל השומר), יש שלט עצור ופס עצירה שממנו אי אפשר לראות כלכך טוב את התנועה החולפת שבאה מכיוון תל השומר. אני עוצר בעצור בפס העצירה, מתקדם מעט ועוצר שוב לראות שהכל פנוי, ברגע שעצרתי שוב מגיחה מאחורי קליאו ומבט ראשון במראה נראה שנהגה הולך לעצור, ובמבט שני במראה אני רואה שהוא ממשיך בלי לעצור, האינסטינקט שלי חיכה לרגע הנגיעה של האוטו שמאחורי ושיחררתי את הבלמים בדיוק ברגע הנגיעה, הרגשתי מכה די רצינית (יש לציין שאני חושב שיכולתי למנוע את זה אם לא הייתי עייף, אם כל חושי היו עובדים הייתי מצליח לברוח ממנו). עמדנו בצד ציפיתי לראות את התחת החטוב של הקליאו פצוע, אך חוץ מסריטה קלה לא היה משהו שנראה לעין (יש לצ…
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הלוואי וכל אירוע מוטורי יתנהל בצורה דומה...באמת כל הכבוד - כן ירבו
הודעה אחרונה מאת tomizaur, -
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
נסעתי אתמול בלילה עם חברים חזרה מהסנוקר ברעננה כיוון שלנסוע דרך העיר לרמת השרון לוקח בערך פי שתיים... יצאתי לגהה לכיוון מורשה... עברתי על פני שני דחלילים שאני יודע שקיימים שנים שם.. אני נוסע ככה 110-120 ולפני איזה סובארו שנת 86-87 טסה... פתאום בום! פלאש עצבני צילם את הסובארו מזל שאני עצמי עדיין לא עברתי את המצלמה וראיתי אותה מצלמת תוך חצי שניה הסתכלתי שאני לא יעשה תאונת שרשרת ודפקתי ברקס של החיים להוריד מהר ל90 ב10 מטר שבערך היו לי לפני המצלמה.... ת'אמת נראה לי שהצלחתי להתחמק בשתי סיבות נראה לי שהמהירות הייתה יחסית בסדר ועברתי אחרי הסובארו 10 שניות.. לא נראה לי שהמצלמה יכולה לטעון את עצמה כל כך מהר... לפחות לא היה פלאש זה כבר לטובה...
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
סיפורי "אני יכול להיות אבא ש'ך" 1 2
מאת Guest brk-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היום: אני נוסע , רואה באמצע הכביש איזה אבא עם 2 הילדים שלו. הוא לא ילך למדרכה הרחבה.. לא... הוא ילך באמצע הכביש. כשהתקרבתי, נאלצתי לעבור משמאל.. אבל אחד הילדים שלו נפל מהאופניים אז לא יכולתי לזוז.. בדיוק באה מולי pajero "קינג עלק" במהירות מטריפה, מהבהבת לי בטירוף. ומה שחצי שניה אחרי שהילד קם הוא חתך אותי מהימין! אתמול: אני בכביש, מתקרב לצומת T, נכנס לצומת עם זכות קדימה מלאה ובדיקה שאין אף אחד. איך שאני נכנס לצומת (הגדולה היחסית) מגיע לי טנדר אחים שמעוני אשר לא עוצר בעצור ולא מסתכל !!!!!!!!!!!! בכלל לפני שהוא נכנס לצומת ! פשוט בשוק ! הוא לא הזיז את הראש שלו לשום צד !#! פשוט להתשגע !#@ צפרתי לו.. אבל מה.. אכפת לו? הוציא לי יד.. עוד שני…
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
היום בחדשות ראיתי שבתכנון שעוד שנה יהיו 30 תחנות דלק משולבות עם גז (ולא נתעמק אם זה באמת יקרה או לא)... אני יודע שגז הרבה יותר חסכוני וטוב לסביבה! השאלה שלי זה האם הוא משפיע על ביצועי המנוע לטוב או לרע? ובכלל מה הדעה שלכם בעיניין? האם אתם תסעו על רכב שמונע ע"י גז?
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הנה קישור לאתר: http://www.aquada.host.goodtechnology.net/aquada/homepage.jsp?flash=true
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
- אחראי פורום
- 48 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
נסעתי אתמול בערב ליד כביש די בודד שפתחו לא מזמן המטרה שלי הייתה בסך הכל לשים מעטפה בחברה (עשיתי טובה לאבא) אבל כשראיתי 205 GTI ו106 ראלי וכשדיברתי עם השומר שנתתי לו את המעטפה שמעתי איזה אגזוז פתוח הבנתי שכנראה יש בכביש הנ"ל איזה מפגשון (אני ידעתי שבעבר היו כמה אירועים בכביש) נסעתי לכיוון הכביש ופתאום אני רואה זרם מים מהמדרכה בגובה של בניין של 3 קומות -+ וכל הנתיב הימני מוצף כמה מטרים אחרי הייתה על המדרכה גולף שעמדה עם הפנים כנגד כיוון התנועה ואחריה עוד גולף עם שתי גלגלים על המדרכה האטתי (רציתי לראות אם צריכים עזרה) ראיתי כמות די מכובדת של מכוניות ספורטיביות והבנתי שאני לא יכול לעזור ומסיבות מסוימות נסעתי לדרכי מה שקרה לפי מה שראית שהגולף שעמדה על המדר…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ביום חמישי האחרון הייתי בראשל"צ עם חברה שלי,ובדרך חזרה לבת ים נתקלנו בניידת משטרה שכנראה צילמה אותי (נהגתי על 65 קמ"ש). זה קרה בקטע הכביש שבין קרית בן גוריון בחולון לבית העלמין (בדיוק מול תחנת דלק היובל- למי שמכיר). הכביש המדובר הינו כביש רחב עם 3 נתיבים,ובשעה שזה קרה (חצות וחצי) הכביש כמעט ריק. השאלה שלי היא כזאת- ניידת המשטרה חנתה במקום חשוך שמיועד לעצירת אוטובוסים (שוב, התחנת אוטובוס שמול תחנת דלק היובל לכיוון בת ים),ללא אורות דלוקים או פנסי איתות, ובנוסף השוטרים בניידת פתחו את תא המטען באופן שמי שהגיע מאחורי הרכב בכלל לא יכול להבחין שזה רכב משטרתי,ובזמן הזה הם ישבו בפנים ומימל"זו את העוברים בכביש. העניין הוא שהבנתי שניידת משטרה שעומדת בצידי הכביש במטרה לתפו…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זה היה קצת מוזר וממש לא רגיל, אבל ראיתי פונטו כחולה שהיה לה בערך דפיקות מכל הכיוונים אבל בפנים ישבו שני שוטרים במדים והמכונית חונה על המדרכה. ברחבה הזאת שעוברים מהקרייה לעזריאלי, יש אי תנועה כזה ונראה כאילו עשו שם את השביל במיוחד שמכונית תחנה שם, זה מימין לרמזור אחרי שעולים בשלום... בקיצר ראיתי שני שוטרים יושבים שם... לא התעמקתי אבל מעניין אם מישהו פה יודע משהו על זה... **הודעתך נערכה, סימני פיסוק לא יזיקו להבא**
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום לא עברתי טסט (טוב היוגם סעיפים אחרים) השאלה מי חייב במדבקה זוהרת? ראיתי עשרות רכבים ללא מדבקה!
הודעה אחרונה מאת kompy,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,171 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- spidrman
- ארז 1
- GTאי
- Pasha86
- פריג'י
- David32
- SniR89
- sperial
- שחר 1
- 3n
- axSupreme
- מיץ פטל