Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bmw 970li

BoSs28
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל כך...

נראה כמו אוטו קטן, שחונה\חוסה בצילו של אוטו גדול יותר... :shock::shock:

נראה כמו חיקוי מאבן של המכונית הכי מכוערת של BMW כרגע (סדרה 7 הנוכחית) :(

נראה כמו קיא של דינוזאור. :evil:

אז יש לו מנוע עם 700 כ"ס :?:

אז היא באורך של משחתת אמריקאית :?:

אז היא עולה כמו 5 סדרה 7 ממוצעות :?:

אז פ-א-ק-י-ן מה??? :?::!::?:

האוטו הזה כל כך מגעיל אותי שזה בכלל לא יאמן (אפילו למייבאך של מרצדס היה יותר סטייל מהמפלצת המגושמת \ מגודלת \ מכוערת הזו). :evil:

וכמה שאני אוהב את BMW, אם זה הכיוון שלהם, אני חושש שאני לא הולך להמשיך להיות חובב של הבווארית הזו....

רון.

-לא מבין, יש הנאה מנהיגה, יש יוקרה-אולטרא יקרה, ויש סתם ערימת פח ענקית עם מלא כפתורים.... למה הם מתעקשים לייצר דווקא את האחרונה????-

נ.ב. - ואם זו סתם שמועה שמבוססת על איזו סקיצה של סטודנט שנה ג' בפרפראזה על BMW סדרה 7... אז ראו את דברי כמבוטלים.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
בשביל מה לב.מ.וו לייצר מכונית שתתחרה במותג היוקרה שלהם - רולס?

הרי כדי להתמודד מול מייבאך ובנטלי יש את הליידי המחופפת. בשביל מה עוד יוקרתית-על?

נשמע לי מופרך לחתולין :roll:

במוו גם נחשבת לחברת יוקרה לפי ידיעתי

אז בזה אתה אומר שבמוו מתחרה נגד חברה בבעלותה רולס רויס?

ב.מ.וו לא מתחרה ברולס-רויס כרגע, גם כי היא בבעלותה - אבל מעבר לכך משום שמכוניות ב.מ.וו זולות יותר ופחות "אקסקלוסיביות" מרולס. לכן אין שום סיבה שב.מ.וו תציג מכונית יקרה יותר, שתתחרה בעצמה. אין בזה שמץ של היגיון.

כמו שאין הגיון לייצר פולקסווגן פייטון שתתחרה באאודי A8.

או בורה/גולף שתתחרה בלאון/טולדו ובאוקטביה

או פולו שתתחרה באיביזה ובפאביה.

השיקול הכלכלי גובר היום על חוסר ההגיון

ובקשר לסדרה 9, למה לא להשקיע את הכסף של תכנון ה9 (אם היא תיוצר) בתכנון רולס רויס פאנטום שתראה נורמאלי ולא כמו סובארו פשע שחתכו לה את הדלתות האחוריות, וככה ליצור מכונית אחת מעולה במקום שתי מכוניות טובות (בספק).

וכפי שנאמר: "אין שכל אין דאגות"

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

• תוכן חדש...