Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אין מכונית מנהלים קטנה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדרך כלל אין לאנשים מה לעשות עם מכוניות פאר....

זה בדרך כלל בשביל ה SHOW !

כל העניין פה זה רק הופעה ... הופעה אחת גדולה..... ואם אתה רוצה הופעה גדולה אתה צריך מכונית עוד יותר גדולה !!

אתה לא צודק במאת האחוזים.

ישנם מספיק אנשי עסקים מכובדים ומהוגנים עם נהגים במשרה מלאה

שרכב כזה (עם ספסל אחורי גדול ומרווח) חוסך להם זמן, עצבים ועושה

את חייהם נוחים יותר. אתה הרי יודע שלא כולם אוהבים לנהוג...

SHOW :?:

לא בבית ספרנו, בבקשה. :roll:

טווינגו משמעותית פחות נוחה מגולף, נ-ק-ו-ד-ה. בטח ובטח לא יותר נוחה ממנה.

אנא עשה הבדלה בין נוחות נסיעה לבין פאר ואיכות מושבים.

MCS 2008

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בדרך כלל אין לאנשים מה לעשות עם מכוניות פאר....

זה בדרך כלל בשביל ה SHOW !

כל העניין פה זה רק הופעה ... הופעה אחת גדולה..... ואם אתה רוצה הופעה גדולה אתה צריך מכונית עוד יותר גדולה !!

אתה לא צודק במאת האחוזים.

ישנם מספיק אנשי עסקים מכובדים ומהוגנים עם נהגים במשרה מלאה

שרכב כזה (עם ספסל אחורי גדול ומרווח) חוסך להם זמן, עצבים ועושה

את חייהם נוחים יותר. אתה הרי יודע שלא כולם אוהבים לנהוג...

SHOW :?:

לא בבית ספרנו, בבקשה. :roll:

טווינגו משמעותית פחות נוחה מגולף, נ-ק-ו-ד-ה. בטח ובטח לא יותר נוחה ממנה.

אנא עשה הבדלה בין נוחות נסיעה לבין פאר ואיכות מושבים.

אני לא אמרתי שכל האנשים קונים מכוניות פאר בשביל ה הופעה....

אני טוען שרוב האנשים כך !

אני מכיר הרבה כאלה... בעיקר בגלל שעבדתי עם אנשי עסקים כ-3 שנים והכרתי הרבה מהם ....

וזה באמת בדרך כלל בשביל ההופעה... תבוא לעיר אצלנו ... ואני מבטיח לך שתראה במוו יותר מ קורולה !

כולם פה אוהבים את המעמד... את הרושם ... זה ממש מגעיל אותי .. אבל כך זה הולך...

אגב אתה לא ממש תמצא הרבה אנשים עם S CLASS שבאמת זקוקים לה......

אתה לא ממש תמצא אנשים שזקוקים לה כך שיש להם נהג והם יושבים מאחורה ועובדים ולא מבזבזים את זמנם היקר....

הרוב נוהג במכונית ובכך אין שום הבדל בין ה S500 והבמוו 520 למשל ! ... מחיר יותר מכפול .... אל תגיד לי כוח של המנוע כי אנשים אלה בדרך כלל לא עולים מעל 100 ..!

פשוט אין הבדל !

ואגב המרצדס S320 דגם ישן ... לא החדיש ביותר כאילו .. לא נוח לנסיעה... הוא קשוח מידיי..

כך שאם אתה רואה בן אדם עם המכונית הזו ... אתה תדע שזה רק להופעה... כי הוא לא ממש נוח כמו מכוניות סלון ופאר אחרות !!

--------------------------

אגב תגיד לי כמה אנשי עסקים ראית בחיים עם נהג פרטי שתמיד נמצא איתם ??

אני לפחות לא רואה הרבה כאלה... אולי אחד או שניים ...

וכל השאר... לא ממש "מנצלים" את הסלון שיש להם במכונית הפאר כדי לא לבזבז זמן !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
שגם יהיה ..

הגודל הוא גם מראה על לוקסוס ומעמד..

לוו דווקה

על יבזור מלא..

למשל c5 רמת גימור מלאה מאובזרת יותר מ s קלאס

ב ד ו ק

בדקת במקום לא נכון

אפילו לא מתקרב

Omnia mea mecum porto

פורסם

כל דבר בעיניי המתבונן...

כוונתי היא- שיש אנשים שבישבילם רכב סאלון זה ריפודי עור ויש כאלה שבישבילם רכב סאלון זה מנוע 4000 סמ"ק.

אצל היצרנים אני חושב שגודל הולך עם יוקרה וככה זה גם נתפס אצלנו. אני לא מצליח לחשוב על מכונית חדשה גדולה ויפה שמאובזרת ברמה ממש בסיסית ויש לה מנוע של 1800 סמ"ק, זה פשוט לא הולך ביחד.

כמעט לכל אוטו יש דגמים שונים עם רמות איבזור שונות, אבל אני כמעט בטוח שגם הפיג'ו 307 הכי מאובזרת שיש, לא מגיעה לרמה של ב מ וו סידרה 5, ומה לעשות זה מתבטא במחיר! וגם אם יעשו (איכשהו) פיג'ו 307 מאובזרת כמו ב אמ וו סידרה 5 היא לא תימכר טוב, כי (לרוב) האנשים חשוב איך שהם נראים ועם כל הכבוד ל307 אף אחד לא יחשוב שזה אוטו ברמה של ב אמ וו סידרה 5, ומה לעשות שאוטו גדול זה פאר! וזאת גם דרך החשיבה שלנו בעוד מלא תחומים!

פורסם
חכו חכו ללנצ'יה אפסילון....

מפרט עשיר במחיר זעיר...נחכה ונראה :wink:

אני לא מאמין. אומנם אני שמח שהאפסילון החדשה תגיע ארצה אך אני בספק אם היא תמותג תחת "מפרט עשיר במחיר זעיר" (סמל"ת כלכך נואשים שהם מוכנים להמר ולהביא אותה בשביל להישאר עם הראש מעל המיםבתקווה שאנשים בארץ יהיו מוכנים לשלם עבורה יותר מהמתחרות תמורת הלוק והסטייל ובהחלט יש להם סיכוי), האפסילון זה לא הY10 וכו' ויש סיבה טובה מאד שהאפסילון הנוכחית (או שמא עלי לומר הקודמת) לא הגיע ארצה.

• תוכן חדש...