Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי רדאר , איזה מומלץ לקנות ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לקבל חוות דעת על גלאי רדאר ... פרטים ....איזה הכי טוב לרכוש לרכב :twisted: ?

:evil:

ותגובה מה אומרים על ה - COBRA דגם 9220 עם האזהרה הקולית ...???

אין לי על מה לסמוך רק על המגדש טורבו...

פורסם

BEL או ולנטיין.

לי היו כמה .אתמול בלילה כשחזרתי מגידי זה הציל אותי מלייזר.

שוטר עם אופנוע.התחבא יפה בצללים של גשר גלילות.כיוון על המכונית שהיתה 100 מטר לפני וקלטתי אותו.

כל הקוברות,יונידן,פספורט וכו בקושי מגלים משהו.אין מה לעשות-כמו בעוד הרבה דברים בחיים-לפעמים יקר זה באמת יותר טוב.

וחוץ מזה....ביננו-כשזה מגיע לרישיון שלך ,היית קונה מוצר מחוברת של ישראכרד?!?!?!?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

התרעה קולית זה גימיק ולא יותר. בלהתחשב שאתה משלם על זה כסף, אז זה ממש בזבוז. קול נעים, רגוע וסקסי יספר לך שצריך להיזהר כי נמצאת מכמונת מסוג זה או אחר בסביבה... בלה, בלה, בלה... התרעה בעזרת צפצוף מספיק טובה. ועקרונית לא כ"כ משנה איזה סוג של מכמונת נמצא בסביבה, פשוט תאיט עד מותרת +10% וזהו.

קוברה עושה את העבודה, אך יש טובות ממנה. המלצתי על BELL 970 או גבוה. עוד $100 יחסית לקוברה - כסף קטן יחסית.

גלאי לא מגן עליך, הוא רק מזהיר.

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם
הייתי רוצה לקבל חוות דעת על גלאי רדאר ... פרטים ....איזה הכי טוב לרכוש לרכב :twisted: ?

:evil:

ותגובה מה אומרים על ה - COBRA דגם 9220 עם האזהרה הקולית ...???

אז מה שמציעים לי פה זה את ה BEL ... הדגם 970 ו - 990 ...

רציתי לדעת מה אתם אומרים על הדגם של BEL 946 beltronics ... במחיר של 1440 ש"ח....

אין לי על מה לסמוך רק על המגדש טורבו...

פורסם

לא מזמן חשבתי לקנות משבש + גלאי אבל הגעתי למסכנה שזה הוצעה יותר מדי גדולה...

היום אחרי שתפסו אותי על מהירות שלשום אני חושב אחרת הכנס+הוצעות משפט לעורך דין וכל מיני תוספות יוצא בדיוק כמו משבש+גלאי חדשים...

שלא נדבר על השלילה שכנראה בדרך...

ומה שבטוח שעכשיו אני אקנה את המשבש והרדר... ככה שיוצא הוצעה כפולה...

פורסם
לי יש קוברה 9200 ,

הראדר הנ"ל לא שווה שום דבר ... בזבוז כסף לגמרי .

אל תקנה .

נכון ממש חתיכת פלסטיק בלי שכל.

יש לי גם כזה ויש לי מקומות ליד הבית שהוא מצפצף בהם באופן קבוע.

אבל פעם אחת המכשיר הציל את אבא שלי איפה שהוא בדרך לצפת..

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...