רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,608 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רואה תמיד שבגלגלים בעלי ג'נט ממגנזיום רואים את המגנזיום והקליפרים מה שמצביע על כך שאלה הבלמים... השאלה היא מה בצמיגים רגילים (לא מגנזיום) הוא הבלם?
הודעה אחרונה מאת daniel-rsi, -
-
סרטון ראלי
מאת luckies- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לאוהבי הראלי נלקח מ-max tuning http://www.rallyplanet.com/media/movies/tir.avi
הודעה אחרונה מאת rallynut, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2719680,00.html כנראה שגם הגרמניות לא ממש אמינות , לפחות לא כמו פעם .
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עשיתי חיפוש לפני בקשר לביטוח חובה. לא ראיתי אף קביעה חד משמעית אם ביטוח חובה הוא רק לפי הרכב ואז כל נהג בעל רשיון לנהוג ברכב מאותו סוג יכול נהוג באותו רכב, או האם גם לביטוח חובה יש מגבלות. חלק אומרים שביטוח חובה הוא לפי רכב, השני אמר שתוספת נהג צעיר זה 5- ש"ח לשנה וגם נאמר שאפשר להגביל ביטוח חובה לנהג אחד. מישהו שמבין יכול לעזור? תודה
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 7 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
ראיתי סרטון עם טויוטה קורולה מדגם ae86 ולפי ההחלקות והזריקות היא עם הנעה אחורית. האם זה הגיוני? קישור לסרטון: http://www.billzilla.org/360drift.zip
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 22 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
סתם לידע כללי! פעם מישהו הביא קישור כלשהו באיזשהו פורום על איך נראית מצלמת דחליל וכל זה... מישהו יודע אולי? היה שם תמונות שמסבירות מזה דחליל ומזה מצלמה אמיתית.
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קראתי את המפרט של המאזדה החדשה באתר MOTOCAR ורשום שם שהיא עושה במנוע 1.6 11 שניות ל 100 וסוגר 183 ו מנוע 2.0 עושה 9 שניות ו193 הגיוני ??? ( אגב אני זוכר שקראתי מפרט שלה באחד העיתונים והיה כתוב שם מפרט דומה לשל הלאנטיס )
הודעה אחרונה מאת תומר, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולכם ושנה טובה.. אני חדש בכל התחום של הפורום פה וגם בכלל בתור נהג על הכביש.. וותק של חצי שנה .. שמתי לב שיש מיכמונות כאלה או אחרון שתופסות מכוניות על מהירות על ימין ועל שמאל.. ונוככתי לדעת שאנחנו חיים במדינה מביישת ומגעילה שלא מותירה לאזרח הפשוט לערער או להתמודד עם ההרשעה וברצוני להדגיש שאנחנו חיים: במדינת משטרה עכשיו מה שאני מתכוון הוא.. שבמידה והנאשם רוצה לקחת עורך דין אז מחירו עולה בכמה רמות על מחיר הדו"ח ובמידה ומדובר בעבירה חמורה של שלילת רשיון אז אתה יכול לערער באמצעות עורך דין שעולה לך כסף רב... אבל המדינה לא חושבת שיש כאלה שאין להם כסף לממן עורך דין ובסך הכל יש צדיקים שנאשמים סתם .. ובגלל שאין להם יכולת להתווכח עם המשטרה הם …
הודעה אחרונה מאת תומר, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה ההגדרה של מכונית קונספט? מה הפרוש של gti?? וזהו לבנתיים... תודה לירון!
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
-
- אחראי פורום
- 44 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
הבנזין הוזל הלילה בכ-6.5% מחיר בנזין 95 אוקטן עומד בתחנות שירות עצמי על 4.43 שקל לליטר, ובנזין 96 אוקטן יעלה מעתה 4.44 שקל לליטר ynet הלילה (ג') בחצות עודכנו מחיריהם של מוצרי הדלק שבפיקוח בשיעור של כ-6.5%. מחיר בנזין 96 אוקטן יעמוד מעתה על 4.44 שקל לליטר (3.7 שקל באילת) - ירידה של 6.65%. מחיר בנזין 95 אוקטן יעמוד על 4.43 שקל לליטר (3.68 שקל באילת) - ירידה של 6.47%. בתחנות לתידלוק עצמי מחיר ליטר בנזין זול ב-9 אגורות.
הודעה אחרונה מאת ישי, -
-
סרטי מכוניות 1 2
מאת Guest brk- 17 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מצאתי מספר סרטים מאוד מעניינים ב KAZAA בין המכוניות ב Max Power - Beasts From The East.mpg יש M's Factory's Nissan Skyline Engine: 2700cc 24-valve 6 x 1000 cc injector 3-layered intercooler max power- 980 bhp quarter mile - 9.4 secs top speed - 200mph+ Max Power - Tarmac Terrorist.MPG street.fury.red.edition.2002.dvdrip.svcd-tbh.mpg Max.Power.Way.Out.West.DVDRiP.SVCD.mpg Max Power - VIP Pass CD1.mpg Max Power - VIP Pass CD2.mpg
הודעה אחרונה מאת ferrari test driver, -
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
110Mb Video of Hi Speed Bikes Cars and Police Safety Concerns. Worth the Download http://he.fi/bike-video/300+_indslag_fra_RTL-HQ.mpeg נלקח מ-Racing Flix Forums סרטון : Elise VS. Corvette http://www.smudo.com/smudo/bigdata/elise_vs_corvette.mpg תהנו ! נלקח מ-Racing Flix Forums TurboMan **עריכת הנהלה: אין צורך בשרשור נפרד לכל סרט. שרשורים מיותרים נמחקים.**
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי את "החיה" הרעה הזאת.... ואני מעוניין לדעת קצת נתונים עליה... בספר נהג לא רשום שום דבר מעניין...הם כנראה שכחו כמה פרטים אז אולי יש למישהו מושג בקשר לקג"מ שלה ? ובאיזה סל"ד הכוח סוס המירבי נכנס לי... תודה
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
והסובראו פשע שלי? איזו הנעה?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 13.1 אלף צפיות
עוד כמה רשימות מהמוסף של CAR, שבו הם כותבים על עשרת הגדולים שלהם, במגוון גדול של קטגוריות. המעניינות מוצגות כאן להנאתכם. הכל מתורגם לעברית, בחלק מהמקרים לא יופיעו כל עשרת הגדולים, אלא רק המעניינים ביותר. בכל הודעה יהיו כמה רשימות כאלו. והפעם: כישלונות מרהיבים: DMC דלוריאן: "חשבו - כסף של ממשלת בריטניה, קוקאין ומייקל ג'יי פוקס. הבטיחה להיות מהירה וסטייליסטית. המציאות הייתה מנוע V6 מחרחר של וולבו, בעיות איכות כרוניות ויותר מדי משקל, כלומר ההתנהגות הייתה בקרשים." סובארו SVX: "מכונית מצוינת שהייתה טובה מה-XJS בזמנה אבל לא הצליחה בעקבות תדמית ה"חביבת החוואים" של סובארו באותו הזמן." בוגאטי EB110: "כוח טווין טורבו מפלצתי, עיצוב מעניין ופנים מ…
-
הופרדו בילדתם ? 1 2
מאת ac cobra-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
היום בבוקר קיבלתי את גיליון החדש של "מכונית", ויש סקירה של תערוכת פרנקפורט. בין היתר תפסה אותי בעיקר ה אלפא רומיאו החדשה, או בשמה Alfa Romeo Competizione C8 היא נראת די יפה,רק משהו קטן הפריע לי העיצוב.... נראה יפה נכון אממ רק יש עוד 2 רכבים שדי דומים לה הסובארו B11S וגם היגואר FX10 http://www.pcauto.com.cn/newcar/photo/10305/pic/030519_jaugar_FX_01.jpg עכשיו דומים או לא? אלי
-
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
באם נהג חדש קיבל שלילה של עד 3 חודש, לא יותר האם הוא יקבל לעשות טסט מחדש? , חלק אומרים שרק מעל 3 חודש.. מישהו מוכן לשפוך אור על העניין ?
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
קראתם טוב החדשות הטובות - זה לא עם הראלי. החדשות העוד יותר טובות - לא קרה שום דבר וכולם יצאו שלמים. רקע כללי (בקצרה): אני ו - Redroze יצאנו לסיבוב קטן של נהיגה באיזור הכבישים של סופרלנד. שילוב של: 1. חוסר היכרות עם הכביש, עם הרכב ותגובותיו. 2. הערכה לא נכונה של המצב. 3. אדרנלין מוגזם. 4. כורכר בצידי הכביש (שייך ל-2.) הביאו לכך שאיבדתי שליטה על הרכב ומצאתי את עצמי לבסוף מתחפר בחול. תיאור המצב: עיקולים בזוויות קהות במהירות גבוהה, כ-100 קמ"ש. הגעתי למצב שהתחת נזרק בשיא הסיבוב ("שיא" , הסיבוב הוא זווית קהה) ואני מתקן אותו תוך כדי שהאוטו נכנס לסחיפה ארוכה. ארוכה מידי. כל כך ארוכה שהאוטו "נפל" לשוליים, קרוב מאוד לעמוד, וכתוצאה מהכורכ…
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מזמן לא הייתי כאן כי הייתי די עסוק בלימודים אבל חזרתי לפורום ומקווה להשקיע... אנחנו מדברים על חברה אוסטרלית שהיא (לפי מה שידוע לי)משמשת גם כסטודיו לעיצוב... אם מישהו יכול להביא לי קצת פרטים על החברה אני אשמח.(פרופיל וכדומה) חוץ מזה יש לי כמה שאלות לגביה: 1)זה נכון שהם מייצרים רכבים עם הגה ימני בלבד?! 2)האם בארץ ישראל יש חוק המונע נהיגה ברכב עם הגה ימני? 3)כמה בעצם יעלה לי לייבא רכב מאוסטרליה? תודה...
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר לי מה זה ליסינג? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת senda, -
-
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://users.pandora.be/draak666/Top%20Gear%20-%20Peugeot%20206%20GTi%20180,%20Palmer-Jaguar%20&%20Track%20Day.avi מומלץ 42 מגה אלי
הודעה אחרונה מאת ko3, -
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
טוב לא יודע אם יש מישהו שזוכר אבל לפני איזה תקופה של כמה חודשים כתבתי הודעה שתפסה אותי משטרה שנתתי לחברה שלי לנהוג... בכל מקרה עברתי את הקטע של הקצינת מבחן ואז הגיע היום הגדול שזה היה היום המשפט היה אמור להתחיל ב-10 בבוקר אבל עם כל הבלאגן שהיה שם הגיע עצור תפסו מישהו שניסה להעביר לו חשיש בלאגן גדול...עד שנכנסתי היה כבר אחרי 1 טוב אז זה מתחיל חברתי מתייצבת קודם לפני השופט לבד זה היה דיון בדלתיים סגורות יענו אין אף אחד כל אחד נכנס לבד היא יוצאת אחרי 20 דקות עם עונש של 5 חודשיים שהיא לא יכולה להוציא רישיון (לא משהו רציני כי גם ככה היא לא מתכוונת להוציא בזמן הקרוב...). אני נכנס אחריה השופט מדבר מדבר ומגיע רגע הגזר דין שלי... קיבלתי 400 ש"ח קנס + 300 ש"ח יענו תרומה…
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מי שעוד לא קרא, שיתחיל בלקרוא את הידיעה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2773221,00.html לכאורה, מע"צ ראויה לשבחים על הרצון להשתפר אבל במחשבה שניה - צריך לשלוח את האחראים לכלא ולפטר את כל השאר. מה זה????? אתם עוד לא יודעים איפה יש נקודות כשל בטיחותי בכבישים????? מי צריך לדעת אם לא מע"צ? למה חיכיתם כל השנים? אני לתומי חשבתי שיודעים במע"צ היטב היכן הכבישים מסוכנים, אך בשל אילוצי תקציב וביורוקרטיה לא מתקנים אותם. היום אני יודע שהם פשוט לא יודעים! לא להאמין! זו דוגמא מצויינת לרשלנות פושעת וראוי שמי שאחראי לה יתן את הדין. דם הרוגי תאונות הדרכים על ידיו. נמרוד
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למי שלא זוכר קיבלתי דו"ח על מהירות, אפילו שלא נסעתי מהר. שלחתי בקשה לביטול הדו"ח ביום ה30, ואתמול קיבלתי מכתב שאומר שבקשתי נדחתה, באפשרותי לשלם דו"ח (עם קנס על איחור) או להתייצב למשפט. האם כדאי לי ללכת עד הסוף? אין לי עורך דין, ואני גם לא יכול להרשות לעצמי אחד. אין לי גם תמיכה מההורים, אבא אפילו אומר שהוא רוצה שישללו לי .
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אוקי.. אני יודע שהרוב פה מעדיף דברים פרקטיים .... אבל אני אני גם אוהב מכונית על ... ובמיוחד לא ידועות.... מישהו פעם שמע על ORCA C 113 ??? אז הנה קצת נתונים : V8-engine, 650hp weight: 850kg length: 402cm width: 202cm height: 96cm(!) top speed: over 360km/h 0-100: 2.9 sec ממש כוח שאין כמותו !!! והתמונות .. יא ואלאדי !!!
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
יצאתי בזול ?
מאת מינימן- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח מקה שהיה כך היה בחודש מאי השנה אחרי שיפוץ ותיקון ועבודה ותשלום האגרות למיניהם שלחתי את אבא שלי לבצע טסט חצי שנתי למיני היקרה שלי מה לעשות שבגלל חוסר המזל - 5 מטר בהמכון הטסטרים עצרה אותו ניידת של משטרת התנועה הארצי - ( לא פחות ולא יותר ) בדיקת רשיונות , רשיון רכב וכו ואופס לרכב אין טסט השוטר כותב הזמנה לבית משפט , בלי תשלום קנס לפי כמה ימים הגענו לבית המשפט קבלנו קנס של 800 ש"ח (התחשבו וחלקו את זה ל 2 תשלומים ) האם זה קנס גבוה לדעתך , האם יש אפשרות לערער ולהוריד אותו קצת מה לעשות ? מינימן
הודעה אחרונה מאת תומר, -
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
המקרה : הבעיה התחילה שניסיתי לנגיע למחלף ראשון יהוד , בטעות עברתי את המחלף והמשכתי ישר לכיוון מחלף בן שמן , הסתובבתי ובדרך חזרה נתתי קצת בגז.... בדיוק אמרתי חברה שלי " רק שלא יבוא לי עכשיו שוטר..." 15 שניות אחרי זה אני רואה שוטר מטייל לו לאורך הכביש ומסמן לי לעצור. נתפסתי . כמה דברים ניראו לי מאוד מוזרים , תגידו לי אם זה משאיר לי פתח לצאת מהמכה הזאת : השוטר מדד אותי ממרחק מאוד מאוד גדול , אני לא יודע להגיד כמה בדיוק כי הוא לא הסכים להראות לי את המרחק שממנו נימדדתי ואמר "אני יציג את זה בבית המשפט" בכל מקרה זה היה ממרחק שאני אפילו לא ראיתי אותו , זה היה בירידה תלולה והייתה לי ראות מצויינת , כשהוא יצא לכביש לעצור אותי אני כבר הייתי על מהירות 5 קמ"ש אולי…
הודעה אחרונה מאת תומר אוזן, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
מס' שאלות: 1. אם היה לי משפט ולא ידעתי על העניין \ שכחתי ונשפטתי כאשר אינני בנמצא, איך אני יכול לדעת את פסק הדין ? 2. באם הוחלט שקיבלתי שלילה, בתום תקופת השלילה מה עלי לעשות ? 3. האם ניתן לערער אם לא הייתי במשפט? 4. יכול להיות שנעלם תיק\תביעה ו"שכחו" ממני ??
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האם החטיבה הגרמנית של GM מתעוררת? השאלה נובעת משלושה דגמים חדשים אשר יצאו למלחמה בשנים הקרובות מטעם הג'נרל האירופי. פוקוס וגולף, beware הראשונה והסטנדרטית מכולן תהיה האסטרה החדשה שתקבל מראה אלמוני פחות מהגירסה העכשווית. קו החלונות דומה למדי לדגם העכשווי אך החרטום והזנב מראים את הקו החדש של אופל, הנובע מהסיגנום. מבחר המנועים הנוכחי יישמר והעברת הילוכים תתבצע בנוסף לתיבות ידניות ואוטומטיות, גם עם תיבת איזיטרוניק כמו בקורסה. הקומפקטית של אופל תוצג ב-2004. האסטרה מראה לקורסה רודסטר את התחת. זהו תצלום ריגול של הקורסה רודסטר, שתוצג ב-2004. לאחר ש-GM התקנאו בפורד (סטריט-קא), סיטרואן (פלוריאל) ומרצדס (סמארט רודסטר), הם יציגו את הרודסטר הזו…
הודעה אחרונה מאת תומר, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קצת מוזר אבל בכל זאת:
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,171 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- spidrman
- ארז 1
- GTאי
- Pasha86
- פריג'י
- David32
- SniR89
- sperial
- שחר 1
- 3n
- axSupreme
- מיץ פטל