Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש לפני בקשר לביטוח חובה.

לא ראיתי אף קביעה חד משמעית אם ביטוח חובה הוא רק לפי הרכב ואז כל נהג בעל רשיון לנהוג ברכב מאותו סוג יכול נהוג באותו רכב, או האם גם לביטוח חובה יש מגבלות.

חלק אומרים שביטוח חובה הוא לפי רכב, השני אמר שתוספת נהג צעיר זה 5- ש"ח לשנה וגם נאמר שאפשר להגביל ביטוח חובה לנהג אחד.

מישהו שמבין יכול לעזור?

תודה

Peugeot 206 1.4 XT

פורסם

ישנן חברות שבהן אחד מהפרמטרים למחיר ביטוח החובה הוא גיל הנהג וישנן

חברות שבהן אין התייחסות לגיל הנהג.

אם על הטופס של ביטוח החובה לא רשומה הגבלה כלשהי בקשר לגיל אז

אין בעיה לנסוע איתו.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

.

ביטוח חובה לא נעשה רק בחברת אבנר?

Peugeot 206 1.4 XT

פורסם

.

ביטוח חובה לא נעשה רק בחברת אבנר?

אצלי על החובה רשום אליהו או מנורה (לא זוכר בדיוק).

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

וניתן לעשות ביטוח חובה בכל חברת ביטוח . וזה לפי התנאים שלהם.

כלל לדוגמא לא מתיחסים לגיל הנהג ואילו ביטוח ישיר כן.

:!: אז תבדוק טוב טוב עם הביטוח שלך אם אתה מכוסה או לא כדי שלא תופתע חס וחלילה בעתיד. - במקרים כאלה עדיף לשאול שאלת קיטבג, כי אם אתה לא מכוסה, לא יעניין אותם אח"כ שלא ידעת את זה.

:-D

פורסם
לא יודע, לאבא שלי החובה על האוטו שלו עלה ב200 שקל בגללי. :x

אתה מאוד מצחיק, הלוואי והתוספת של הביטוח שלי הייתה 200 ש"ח, אתה יודע מה, אפילו פי 2 או פי 3 הייתי משלם !!!

התוספת נהג חדש לביטוח של האומגה היה לא פחות מ-1.5K ש"ח !!!!

לפי מה שאני יודע אין תוספת לביטוח חובה מכיוון שביטוח חובה לא מבדיל בין נהג חדש לנהג אחר אבל למקיף יש הבדלים בין נהג חדש לנהג אחר ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...