רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,615 נושאים בפורום הזה
-
206 RC מתי? 1 2
מאת 106RallyeBoy- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מישהו יודע מתי יתחילו למכור? מחיר? תודה הלחוץ
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 21 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
קראתי באוטו כתבה על המכונית הזאת שחבל שהיא רק בדרום אמריקה אבל אני חושב שמכונית הזאת ממש אבל ממש יפה הרבה יותר מהפולו המגעילה החדשה או הגולף עם העיצוב המוזר והעקום.... הנה הקישור למי שרוצה לקרוא דרך אגב... http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=647&SubjectId=80 ועכשיו! לתמונות! הנה הגרסא היותר נורמלית שלדעתי יפה בכמה מידות מהפולו... [/img]
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
- 1 תגובות
- 849 צפיות
מתי בדיוק???
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
לאחר האשכול החשוב הזה : http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=19872 כנראה שנמאס לי לחלוטין, ואעיף את הרכב. לפני כן, אשמח לדעת מהי צריכת הדלק שלכם (ציינו נא נפח מנוע/תיבת הילוכים) תודה !
הודעה אחרונה מאת Searcher, -
- 1 תגובות
- 970 צפיות
מחר אני קונה רכב אני בן 19 והרכב אמור לשמש אותי עד הגיוס שהוא בעוד כ-8 חודשים... השאלה היא האם לרשום אותו על שמי או על שם אמי חסרת הרשיון תודה לכל העונים... [/b]
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
איפו אני יכול להשיג ספרים בנושא מכונאות בכלל ומכונאות למנועי דיזל בפרט מה שאני מחפש זה ספרים בעברית אז אם יש לכם שמות של ספרים ושם המוציא לאור אנא רשמו אותם פה תודה ברק
הודעה אחרונה מאת PorscheN, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כוכבות הסרט פרארי F50 למבורגיני מורצ'לאגו פורש GT2 פורש גאמלה 911 B TURBO פורשה S4 ו הונדה/אקורה NSX טייפ אר הסרט הסרט מומלץ לדוברי יפנית שותפת אורך של9:14 דקות גודל:36 מגה~ גייט אווי ב מוסקבה צפיה מהנה, מחר עוד אלי
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חזרתי מלונדון הבוקר, פעם "הלא זוכר כמה" שלי בעיר המלהיבה הזו. ושוב אני חוזר עם אותה הרגשה שאנחנו ממש בפיגור שנות אור מאירופה מבחינת צי כלי רכב (נעזוב לצורך הדיון את הבטים האחרים). והשאלה המתבקשת - למה? מיסוי? רמת חיים? תכלית כלי הרכב? סדרי עדיפויות בחיים? כל אלה ביחד וכל אחד לחוד ועוד דברים שלא ציינתי? ההבדלים לא כ"כ משמעותיים בינינו וזה לא מסביר את הפער. אז למה? לא, לא שאני מקנא בבריטים, כי מכיר מבפנים את חייהם ויש להם לא מעט בעיות ותהיו בטוחים שהם לא מלקקים דבש ועם כל הבעיות שיש לנו כאן אני העדפתי ומעדיף להיות ישראלי. אבל רכבים שם וכאן... הפער פשוט מפליא.
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
דגם חדש של הקורבט בדרך: 500bhp, with a 6.0-litre V8 engine קדילק משפחתית עם אותו מנוע עם 500 כ"ס Cadillac CTS-R BMW Z4 M Roadster 343bhp אלפא 158 עם מנוע של מזרטי http://www.channel4.com/apps26/4car/jsp/main.jsp?lnk=240&storyid=2440 לאנגלים יש Lancer EVO VIII FQ330 ולנו אין (330 כ"ס ישר מהמפעל) 4.4 0-60 מייל Holden מתחילים למכור בשאר העולם Porsche boxter coupe בדרך
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
קבלו :
הודעה אחרונה מאת iceman, -
- 1 תגובות
- 901 צפיות
הכוונה לסרטונים שמראים נניח פעולת דיפרנציאל, העברת הילוכים וכו', צילום של החלקים עצמם הכוונה.. יש? תודה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אתמול בסביביות השעה 00:00 חזרנו הביתה מתל אביב כל אח' המשפחה הגדולים(4 במספר) ומאחר שאני הקטן ביותר ולא יכול לשתות חוקית עדיין הייתי נהג תורן... אז ככה בין צומת מורשה לצמות רעננה היה קצת ערפל, אך אם הפנסי רחוב לא הייתה בעיה רצינית והראיה הייתה די בסדר. אך באמצע הדרך משום מה(ישראל) היה איזה קילומטר של כביש ללא אורות, והראות הייתה מאוד נמוכה. התחלתי להאיט וכשממש לא ראיתי כלום הדלקתי אורות גבוהיים(לא היו מולי אף אחד כביש ריק יחסית) עכשיו אין לי אורות ערפל באוטו כי כנראה לא צריכים בישראל...אז מה עושים??? האם הדלקת אור גבוהה הוא פתרון אפילו אם הכביש מלא?
הודעה אחרונה מאת תומר, -
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אוקי חברייה היום קרוב משפחה שלי פתח סוכנות ומוסך UMI חדש בנצרת עילית כאילו מוסך ומכירות .. משהו בן זונה 2500 מטר מרובע השטח הכולל של המקום והיום בפתיחה מה היה ??! נסיעות מבחן שבדרך כלל אני לא יכול לקחת כי בסוכנויות המכוניות מבוטחות רק לגיל 24 ומעלה ! אבל היום עשיתי את כל מה שרציתי . קודם אני משוגע על סאאב כמו שכמה מכם יודעים ויש כאלה שלא ... אז סתם לידיעתכם , אבל כשראיתי את ה CTS הכתומה היא תפסה לי את העין כמו מגנט ! אחלה הולכים מבקשים נסיעת מבחן ... לא משרים לי .. דיבור קצר עם קרוב המשפחה והוא מסדר לי את כל העניין , אני עולה על ההגה ב CTS ומרגיש כמו מלך , אוטו נעים , מרווח הפנים שלו לא ממש מצטיין אבל מספיק בהחלט , נסיעת מבחן קצרה עם בחור שעובד שם ה…
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום, ברוב טיפשותי, עניתי לטלפון בנהיגה. לא עברו 10 שניות ופתאום הופיע שוטר חביב ב-B4 וסימן לי לעצור. השוטר נתן לי קנס של 500 ש"ח. שאלת היסוד: האם זו ברירת הקנס הקבועה לעברה הזו? כי נדמה לי שזה צריך להיות 750.. ומכאן ההתלבטות היא: האם לשלוח בקשה להישפט בתקווה שיקרה משהו לתיק בדרך ובמשפט לחזור לקנס המקורי או שבמשפט אני עלול לקבל קנס גדול יותר? תודה..
הודעה אחרונה מאת silver-mr2, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
Yesterday I went to Brands Hatch Circuit to see what's doing. It was a Formula Ford Festival weekend. In addition to the regular Formula Ford Races, there were also Classic Formula Ford Categories, Local championships, and Caterham Super Seven Championship rounds. Because of the Super Seven races, there were dozens of Super Sevens all around the place. A dream! There's a 1600 category, where the competing cars are all road legal and with numberplates on, and there's the R400 category: 1800cc Rover engine with 200 bhp on 500 Kilos, which explains the name: 400 bhp per ton The Super Seven races were a lot more fun to watch than the Formula Ford. Th…
הודעה אחרונה מאת Luffield, -
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז בקיצור למי שלא זוכר אני נהג חדש .. תפסו אותי על 146 בכביש של 90 וקיבלתי מנהלית 30 יום. אז מחר אמור להיות המשפט אבל היום התיצבתי בבאר שבע אל מול התובעת והודתי באשמה.. ביקשתי סליחה... נתתי הסברים.. וחתמתי על עסקת טיעון של: פסילה על תנאי וקנס כספי.. והתובעת אפילו ביקשה שהקנס יהיה נמוך כי אני תלמיד.. ואמרה לי ללכת לקבל את רישיון הנהיגה שלי ביום ראשון הקרוב.. יום סיום הפסילה...
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציו: 1.כנגד הנאשם הוגש כתב אישום (דו"ח) המייחס לו עבירה של נהיגה במהירות בלתי סבירה בניגוד לתקנה 51 לתקנות התעבורה תשכ"א - 1961. (להלן: "תקנות התעבורה"). 2.על פי הנטען בכתב האישום, בתאריך 18.11.2001 בשעה 11:58 בכביש 75 בקטע שבין צומת יגור לצומת קישון, נהג הנאשם ברכב מס' 6921007 ובניגוד לתקנה הנ"ל, נהג את רכבו "במהירות בלתי סבירה בהתחשב בתנאי הדרך והתנועה" בכך שנסע מכיוון יגור לקישון בנתיב השמאלי ועקף את השוטר עורך הדו"ח בעוד זה נוסע "על פי ספידמטר" (כך נרשם בכתב האישום) במהירות 120 קמ"ש. 3.הנאשם כפר בביצוע העבירה, אם כי לא בעצם הימצאותו במקום ובזמן האמורים בכתב האישום, וטען כי נסע במהירות של "80 - 90 קמ"ש, לא יותר".יצויין, כי גם בעת עריכת הדו"ח טען הנאשם כי …
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
סיפור אודות איתות... כולנו ישראלים, כולנו אחים, כולנו עוזרים אחד לשני, גם על הכביש! (מי יעיז להכחיש? ) נסעתי בכבישי הצפון לפני כמה זמן, באיזור כרמיאל במהירות חוקית ( ), בקטע כביש מסויים הגלאי רדאר שלי התחיל להשתולל ולאחר בערך קילומטר ראיתי בצד שמאל ניידת מוסתרת בשיחים עם מכמונת רדאר כלשהי. מאותו הרגע שראיתי אותה והלאה, דאגתי להבהב למכוניות שעברו מולי בהבהובים קלים בכדי שיאיטו, שכן זהו כביש שתמיד נוסעים בו 100-110 (במקום 80 כמותר בחוק). טור של 3 מכוניות עבר מולי לאחר כקילומטר ודאגתי להבהב לו ו....המכונית האמצעית הדליקה פתאום אורות כחולים אדומים ועשתה פרסה אחרי....חיכיתי לשניה שבה אראה את האורות המהבהבים שלה המסמנים לי לעצור בצד... השוטר (נ…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
אזהרה לנהגי המרכז! 1 2 3
מאת Aדי- 37 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
כ- 500מטר מצומת ירקונים לכיוון אריאל "קירצפו" את הכביש ויצרו שני במפים אחד אחרי השני שלא יביישו פסי האטה של 30קמ"ש (רק הרבה יותר גרועים! ואנשים רגילים לסוע שם מעל 100קמ"ש), כבר בצדדי הכביש ניתן לראות את הנזקים שנגרמו לרכבים כתוצאה מזה (כשאני עברתי היתה מכונית שכנראה נשבר לה הג'אנט, ואופנוע שלא הבחנתי מה קרה לו). יש איזה שלט מסכן וכתום (שהרוב כבר מתעלמים מהשלטים שם, הם לא משתנים יובלות) "שמתריע" על הקירצוף ותו לא. קחו לתשומת ליבכם, שלא יהיו לכם הוצאות מיותרות וכאבי ראש. עדי, גם זאת דרך "להפטר" מנהגים מהירים...
הודעה אחרונה מאת חלי, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז ככה.... אתמול בת"א היה תערוכה של HP אז אמרו שהם מביאים פורמולה 1 של ראלף שומאכר(BMW)... טוב אז סידרו לי ולאבא שלי כרטיסים ונסענו.... אנחנו מגיעים ניכנסים ורואים מין מכונית מירוץ..... אז אני ואבא שלי מסתכלים ורואים שזה דגם של פורמולה 1!!!! האוטו יותר קטן הצמיגים יותר קטנים.... והכי הכי אין בכלל אגזוזים!!!! הם נתנו לכל מי שרצה להיכנס למכונית להיכנס, אז כשניכנסו אנשים הם פשוט ניכנסים חופשי בלי להוציא את ההגה!!! וגם האוטו היה דגם של מונטויה ולא של ראלף!!! אההה והיה שם גם פירוט על האוטו אז היה רשום שהאוטו עם 900HP!!! בשום מקום בעולם לא רשום כמה כ"ס יש למכונית פורמולה 1!!! בקיצור עוד תרגיל ישראלי.... זה ממש עיצבן אותי אבל אחרי זה אכלנו באסא אז היה …
הודעה אחרונה מאת focus RS, -
- 17 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
מה האוטו הכי יקר שאתם חושבים? זה לא משנה אם זה אוטו חדש, אספנות, האוטו שנהג בו ישו ובגלל זה עולה מליארד דולר, לא משנה מה, האוטו הכי יקר שעולה בדעתכם?
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אוקיי אז ככה התאונה היא לא עניין גדול אבל אני נהג חדש וזהיר (כמעט שנה עם רשיון) אין לי שום דוח ושום כלום התאונה היא לא ממש תאונה היא לייתר דיוק דפיקה ממש קטנה ולא רצינית שנתתי לאוטו של חבר שלי בחנייה... ממש עיקום קטן של הכנף השמאלית באוטו שכרגע מפריע לדלת השמאלית להיפתח אבל באמת לא משהו רציני ושבר פיצפון הצד השמאלי את הטומבון עכשיו רציתי לדעת אם כדאי לי לערב את חברת הביטוח או שמה כדי לי להסתדר עם החבר שלי עם כסף וכאלה... רציתי לדעת מה יהיה יותר זול ומשתלם לשנינו... התאונה קרתה בגלל שחברי עמד מאחורי עם אוטו יחסית נמוך אמירקאי כלשהו ואני היתי עם ג'יפ והוא עמד בזוית שלא ראיתי את האורות שלו במראות שלי ואז נתתי לו מכה קטנה אבל בלמתי מהר מאוד כי בשניה שגעתי בו כבר יכולתי לראות …
הודעה אחרונה מאת yotam-w, -
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אחרי שהוציאו את הציור של הדגם הזה: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=20380 הוציאו את התמונות האלה: http://car.kak.net/modules.php?op=modload&name=news&file=article&sid=1321&mode=thread&order=0&thold=0
הודעה אחרונה מאת ברק111, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מבחן של ג'רמי קלארקסון על ה cerbera כאשר טיף נידל פגש את הטוסקאן חארקות של טוסקאן TVR cerbera לחובבי האלפא תהנו עד מחר (הפתעה ) צפיה מהנה אלי
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 35 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
הנני מביא לכם תמונות ריגול של הM5 החדשה מאתר AUTOWEEK מדובר בגרסה החזקה ביותר לדגם החדש שהוצג לסדרה 5. מהנתונים אפשר להבין שמדובר במפלצת לא קטנה בעלת מנוע V10 5.5 ליטר שמספק 500 כ"ס "בלבד". אגב הרכב הוצג בתערוכת פרנפורקט האחרונה. לפי הכתבה באתר הרכב עתיד להימכר בארה"ב בשנה הבאה כמודל 2005 , וכמו כן ברכב מוצגת תיבת הילוכים ידנית רציפה עם דוושות ותפעול ספורטיבי [sMG]. רבים יגידו כי היא מכוערת אבל ובמיוחד צמד האגזוזים הכפולים מאחור.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מדי פעם אני בודק מה יש בEBAY אנגליה. יש שם את זה עכשיו: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2438088091&category=2192
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
הרבה פעמים יוצא לי לקרוא בכתבות על כך שרוכבי אופנועים פונים עם היגוי נגדי. לא ממש מסתדר לי מבחינת היגיון איך זה מתבצע. מישהו יכול להסביר את זה או לתת דוגמא מעשית, שיסתדר לי מבחינה הגיונית איך דבר כזה מתבצע?
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לרגל הבחירות באשדוד אחד המועמדים הגדיל ראש והוציא לרחוב מכונית פורמולה , והנה הקישור לתר"ד במקס טיונינג http://www.max-tuning.com/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=12&TopicID=10695&PagePosition=3 אני אישית הייתי בוחר בראש עיר שכזה.. בכל אופן אם מדובר בראש עיר , יכול ליהיות שהוציאו רשיון זמני לרכב הזה לנוע בדרכים? תמונה... http://www.pbase.com/image/22389874
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
רא ולמד 46 מגה.= כ 12 דקות. אלי. (אנסה לתת סרט כל יום )
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי חודשיים וחצי אחרי קבלתו (רק עכשיו שמתי לב שרשום שאפשר להגיש תוך 30 יום בקשת ביטול) להלן הדוח: "נהגת ברכב הנ"ל ולא צייתת לתמרור ד-14שסומן על פני הכביש, בכך שעברת על השטח המסומן בניגוד לתקנה 22 (א') לת"ת 5512" בקיצור חציתי אי תנועה באיילון בירידה למחלף. זאת ההעברה הראשונה שלי אחרי 4 וחצי שנים, יש לי סיכוי לביטול?
הודעה אחרונה מאת LiranAr,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 877 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- locus
- itzik123
- NAPOLEON
- Matanb1998
- meny5
- discoTD5
- o.r
- yor2
- גולדן191
- meir_gi
- מה רע בשביט?
- SlowRide