Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 RC מתי?

106RallyeBoy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יודע מתי יתחילו למכור? מחיר?

תודה

הלחוץ

הי דיווי, אני הבנתי מאביב שלא מביאים אותה :?

אחרי שהם טרחו והצהירו שכן?!

אחרי שטרחו ושלחו את עיתונות הרכב הישראלית להשקה?!

I doubt it.

יש כבר 307CC למכירה. תחליף טוב... או שלא. :hihi:

MCS 2008

פורסם
היום הייתי בסוכנות ואמרו לי שה- RC כבר בארץ וכל מי שרוצה יכול כבר להזמין.

ביום שישי, לובינסקי לא ידעו כלום.

מעניין. :roll:

יש לך משהו שיוכיח את הטענה?

במחירון פיז'ו היא לא קיימת ולא יצאה שום הודעה מסודרת לעיתונות.

דניאל

MCS 2008

פורסם
היום הייתי בסוכנות ואמרו לי שה- RC כבר בארץ וכל מי שרוצה יכול כבר להזמין.

ביום שישי, לובינסקי לא ידעו כלום.

מעניין. :roll:

יש לך משהו שיוכיח את הטענה?

במחירון פיז'ו היא לא קיימת ולא יצאה שום הודעה מסודרת לעיתונות.

דניאל

היי דניאל, היום הייתי בסוכנות של פיז'ו סיטרואן בעפולה כדי לדבר איתם שימצאו לחבר שלי פיז'ו 106 XSI 1.4 במצב טוב.

אז דיברנו קצת וזה אז שאלתי אותם על ה-RC מתי תגיע וכו' אז הם אמרו לי שכבר אפשר להזמין אותה ושהיא כבר הגיע. אתה רוצה שמחר אני ישאל אותם שוב אם הם בטוחים?

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אתה רוצה שמחר אני ישאל אותם שוב אם הם בטוחים?

לירן

אתה בהחלט תעשה למישהו כאן את היום. :wink:

פרטים כלשהם (מחיר, למשל) יתקבלו בברכה.

דניאל

MCS 2008

פורסם

עד כמה שהבנתי היא לא תגיע ב 2004 ואולי ורק אולי ב 2005. וזה משיחה למחלקת המכירות אתמול אני עדיין ממתין לתשובה של מנהל המכירות.

ח א פ ר י ם :evil:

אבל לכל המודאגים יש אופציות נוספות שלא פחות מעניינות כמו ה GTI שלי עם TB אני אסרוק בערב את המאמר מהגליון החדש של performance GTI - מחיר 3000 ליש"ט התקנה ???

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם
עד כמה שהבנתי היא לא תגיע ב 2004 ואולי ורק אולי ב 2005. וזה משיחה למחלקת המכירות אתמול אני עדיין ממתין לתשובה של מנהל המכירות.

אבל לכל המודאגים יש אופציות נוספות שלא פחות מעניינות כמו ה GTI שלי עם TB אני אסרוק בערב את המאמר מהגליון החדש של performance GTI - מחיר 3000 ליש"ט התקנה ???

קראתי את הכתבה המסוימת הזאת

שים לב שזה משתלם בבריטניה שם 206 GTI משומשת אפשר למצוא ב-6000 פאונד

בארץ מחיר המשומשות עדיין גבוה ועלות הקיט + העבודה תעלה יותר ממחיר 206 RC חדשה

206RC מקורית תהיה יותר חסכונית,אמינה ומתאימה לשימוש יומי, קח בחשבון שאין גם מי שירים פרויקט כזה בארץ !

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

ידיד שלי מבריטניה עשה TBs לקליאו ספורט MK2 ההספק שלו עלה מ- 172כ"ס (לא מוצהר) ל- 218 מוצהר.

כמה תמונות-

לפני

download.php?id=8290

אחרי

download.php?id=8289

download.php?id=8288

Roamers3.jpg

Roamers2.jpg

Roamers1.jpg

Finger's gonna kill me.

פורסם

מסקרן מאד לדעת מה איך הוא התגבר על העובדה שב-MK2 יש מצערת אלקטרונית ודוושת התאוצה היא fly-by-wire

אני מניח שהוא החליף לחלוטין את מערכת ניהול המנוע לאחרת וקישר את הדוושה עם כבל לקיט מצערות.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תוכן חדש...