רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,614 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כרגיל. הגיע סוף שבוע כאשר מורצ'לאגו פגשה בטיף ניסאן סאני? WTV ועוד מול וויפר לטיול יצאנו, BMW מצאנו.... נו טוב עוד כמה דברים סיכום הראלי מ 2002 פרסומות משעשעת לפיאט צפיה מהנה אלי
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
דריפטים הכיצד? 1 2
מאת No Nick.inc- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 12.1 אלף צפיות
אפשר בבקשה לקבל הסברים תאורתיים על דריפטים? מה עושים איך עושים איך מיצבים וכו.... תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר שלי נסע כ-15 קמ"ש מעל למותר, ראה פלאש מאוטו לבן שחנה בצד. זה קרה לפני חודשיים. הוא חושב שהוא יצא נקי. אני אומר שלא. כמה זמן מרגע "הפלאש" צריך להגיע הדו"ח בדואר???
הודעה אחרונה מאת אורון ג, -
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
זה רק אני או שקסנון מסנוור בטירוף? אני חושב על זה, טובי המהנדסים ישבו יום אחד ואמרו לא רואים מספיק טוב עם הנורות הרגילות צריך לעשות מנורה שתאיר יותר חזק ויותר למרחק ומה עבר להם בראש רק הם יודעים והם החליטו לשים שני פרוג'קטורים בקידמת המכונית ושכחו שיש עוד מכוניות על הכביש . בהתחלה חשבתי שזה רק אני אבל שמתי לב שאנשים שלא יודעים מה זה קסנון פתאום מתלוננים למה ההוא במרצדס מאחורה עם אורות גבוהים. וזה מסנוור פתאום שאתה מקבל פלאש מאחת המראות.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זכור לי סרטון שראיתי לפני כשנה על קורבט שנוסעת על צמיג נסיוני שיכול לנסוע ללא כל קושי עם חור בגודל אגודל כלומר - ללא אויר מישהו יכול לשפוך קצת אור על העניין?
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
צריכת דלק וסל"ד 1 2
מאת jlavi2002-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
ברכב שלי מנוע 1900 אוטומטי היחסים בכביש מישורי (קמ"ש סל"ד) הם 80 2000 90 2400 100 2600 מה אצלכם?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אין צורך להכיר לכם את הולדן, אותו יצרן אוסטרלי אשר נמצא בבעלות GM ומשווק את מוצריו בשוק האוסטרלי בלבד. היצע הולדן מורכב ממכוניות אופל ואיסוזו מחופשות, בצד פיתוחים מקוריים שלהם. אותם פיתוחים מקוריים הם מעניינים מאוד: ע"ע HSV - Holden Special Vehicles. לאור העובדה כי הולדן משווקת את דגמי אופל, נראה כי אכן הגיע הזמן להוציא את דמי הולדן מחוץ ליבשת המרוחקת: עקב מגבלת ההגה הימני, הבחירה הצפויה הייתה הממלכה המאוחדת. באביב 2004 הווקסהול מונארו תעלה לכבישי אנגליה. המונארו, שהינה הולדן מונארו עם גריל V, מצויידת במנוע V8 בנפח 5.7 ליטרים של GM, המפיק 328 כ"ס בגלגלים האחוריים. המונארו תשווק באנגליה בטפטוף של 300 מכוניות בשנה, כך שלא רבים יאכלסו …
הודעה אחרונה מאת almog, -
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כתבה שקראתי היום במדור כלכלה בעיתון ידיעות אחרונות עסקה בחברת מיצובישי שבנסיון להתאושש ממצב המכירות הדי עגום שלה,החליטה לרענן את מלאי דגמי המכוניות שיגיעו ב-2004 עם מספר דגמים חדשים,בינהם המיצובישי EVO 8 !!!! מעניין יהיה לראות אם היא תצליח לנגוס בנתח המכירות של האימפרזה טורבו (המתחרה הישירה שלה),זה כמובן יהיה תלוי בתג המחיר שלה (שאמור להיות גבוהה מזה של האימפרזה). מי שמעוניין לראות את הכתבה,כמו שציינתי במדור כלכלה (אין לי סורק כדי להעלות את הכתבה).
הודעה אחרונה מאת dodo, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
2004 הולכת להיות שנה חמה בגיזרת פיז'ו. נתחיל בקטן,מנוע 1.4 16V עם 90 כ"ס כבר משווק באירופה,המנוע מותאם לתקן יורו 4 אבל ללא אפשרות לתיבה אוטומטית כרגע, חלק מהשיפורים יוכנסו בקרוב לשאר המנועים ממשפחת מנועי TU פרטים נוספים כאן : http://www.psa-peugeot-citroen.com/en/news/tmp_innovation_details_a.php?id=112 נעבור ל 307 שאמורה לקבל מתיחת פנים באמצע 2004 פרטים כאן : http://www.autoexpress.co.uk/?http://www.autoexpress.co.uk/news/ae_news_story.php?id=41332 תמונות רשמיות של ה 407 יפורסמו ב 4 לדצמבר פרטים כאן : http://www.peugeot-avenue.com/modeles/part...07/en/index.htm אבל יש כבר תמונות מעולות מ Autocar פרטים כאן : http://www.autocarmagazine.com/news_ar…
הודעה אחרונה מאת z-man, -
|סקר| מסלול מרוצים בארץ 1 2 3
מאת gsi16v-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אני שואל את הסקר בשביל מכ??ר שבאם יצא החוק כניראה שלו היכולת להקים דבר כזה בארץ עכשיו השאלה: במידה ויוקם מסלול מרוצים חוקי ,מסודר , מיקצועי ובטוח בעלות השתתפות סימלית ואטרקטיבית - א. באיזה תדירות תיפקוד אותו ? ב. סוג ודגם הרכב שתשתתף בו על המסלול ? (חשוב !!)
הודעה אחרונה מאת dodo, -
-
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כרגיל (מצטער על האיחור-היה מפגש ) מבחן ל 360 סרטון נהיגה "נכונה" מלווה במוזיקה קלאסית *מומלץ בכל מחשב פספוסים ותאונות עם רכבים אלי צפיה מהנה
הודעה אחרונה מאת dodo, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כשיש מכונית שאני נדלק עליה אני מתחיל לאסוף עליה מידע...שישמש אותי בעתיד לקניית רכב(כמו שעשיתי פעם לאמריקאיות) עכשיו תורה של היפנית...(יפנית נכון?) TOYOTA CELICA...ראיתי לפני כמה ימים משהו דומה לה בראשון...יכול להיות שזאת היא? אולי... אפשר קצת מידע עליה? כמו: מחיר, יבוא אישי או לא?,נתונים, אמינות וכו... אני סומך עליכם שתביאו לי מידע אמין, תודה.. נכון שהיא יפהפיה...
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
כתבה על פי אוטו http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=666&SubjectId=79
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כרגיל,כמדי ערב 2-3 סרטים סיכום משעשע של 2002 בראלי "בדיקת יכולת עם וויפר" 405-לא זה לא פיג'ו צפייה מהנה אלי
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 1 תגובות
- 935 צפיות
רציתי לדעת אם מישהו יכול לשים תמונה של פילטר אויר פתוח שמותקן כבר על מכונית?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
נהג חדש בלחץ !!! 1 2
מאת Olechko- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שמעו...יש לי בעיה...או לפחות אני חושב ככה... יש לי רשיון מה29.6.2003 יענו מתחילת החופש הגדול...ועברו כבר כמעט חצי שנה ועדיין לא קיבלתי את הראשון הקבוע (מפלסטיק)...יש איזה משהו שיכול להיות שעשיתי איזה עבירה או משהו? (למרות שאין הרבה סיכויים כי הייתי ילד טוב)...אבל בכל מקרה... תודה מראש שוב
הודעה אחרונה מאת Hyperion2, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למרות שהכותרת מוגזמת ,לא נדיר לראות מכוניות מסוג הקליאו הזו (בעיקר ספורטיביות קטנות), שעברו ידיים במהירות הגבוהה ממהירות הקול, כמו מטבע העובר מיד ליד ולא מפליא הדבר שרבות מהן נראות כמו שטר מצ'וקמק, מקומט וקרוע של 20 שקל. ואני שואל, כיצד זה שקהל הנהגים הספורטיבי לכאורה, קהל "אנין טעם מוטורי" שיודע שרכב ספורטיבי משובח פונה בעיקר לרגש ולתחושה הינו חסר סנטימנטים לחלוטין ביחס לריכבו, מאבד את סבלנותו במהירות הבזק, משתעמם, חושב שמיצה, מאבד עניין ומחפש את הדבר הבא באופן שמזכיר ילדה בת 16 שעומדת מול המראה ומחליפה בגדים כמו גרביים כדי להיות מסמר השיכבה. איפה נשכחה הנאמנות (כמעט אהבה אבל רק כמעט) שבין המכונה לאדם, הטיפוח, המירוק, הטיפול והשיפור שחובב רכב אמיתי חייב לריכבו? אה …
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שיגעון יפני שווה לראות http://www.arik555.com/tango.wmv ילדים לא לנסות בבית!
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 25 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
עוד כמה רשימות מהמוסף של CAR, שבו הם כותבים על עשרת הגדולים שלהם, במגוון גדול של קטגוריות. המעניינות מוצגות כאן להנאתכם. הכל מתורגם לעברית, בחלק מהמקרים לא יופיעו כל עשרת הגדולים, אלא רק המעניינים ביותר. בכל הודעה יהיו כמה רשימות כאלו. והפעם: מהנדסים: סוצ'ירו הונדה: "התנגד לראשי התעשייה היפנית החזקה והפך מיומנויות תיקון אופניים לחברת מכוניות שעדיין מובילה בחדשנות הנדסית כיום." ריצ'רד פארי-ג'ונס: "נתן למונדיאו את היכולת להתקיל סיבובים ולפורד את היכולת להפוך לחברה שכבר לא מתכננת רכבים באיכות נמוכה." בלה בארניי: "בדטרויט אמרו שבטיחות לא תמכור לעולם, אבל בארניי החדשני הפך אותה לערך עליון שמחזק ותומך במותג מרצדס עד היום." דאנט…
הודעה אחרונה מאת Luffield, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יכול להביא לי אתרי רכב של מכוניות? כמה שיותר יותר טוב. האתרים שאני מעוניין הם גלריות, מגזיני מכוניות בחול, ומכניקה וכלליות. תודה לכל המשיב !!! ובבקשה אל תגידו לי לחפש בגוגל כי זה מצא לי 25 אלף אתרים (ואין לי כוח לעבור על כולם)
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
-
- אחראי פורום
- 47 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
הערב קיבלתי לידיי גלובס. פתחתי את מגזין מכוניות, דפדפתי ודפדפתי ועיניי קלטו 106 ראלי לבנה (של לירן !!) ועוד כמה סקסואים, מזדה לנטיס לבנה, 205 כחולה ועוד.. עצרתי מיד, והתחלתי לקרוא. (אם היה לי סורק הייתי מעלה) ציטוט קטן מהכתבה : לצד שני סוגי אנשים אלה מתפתח לו דור חדש, שהבין שאם הוא לא יזיז דברים, הכל יישאר כשהיה. צעירים חובבי מכוניות ונהיגה שיודעים, גם בלי שנטיף להם, שלא באמת לימדו אותם לנהוג. אנשים שהלכו והשקיעו ממרצם ומכספם בקורסי נהיגה מתקדמת ולא רק במכוניות חזקות, בידע ולא בכח מנוע. הם נפגשים מידי שבוע ומחליפים מידע וחוויות ואפילו הקימו אתר אינטרנט (Carsforum.co.il) בו הם שומרים על קשר רציף. אנשים עם הרבה רצון טוב שמוכיחים שאפשר גם אחרת,רק שייתנו ל…
-
"נהיגה מתקדמת"
מאת fizban-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הנה סיפור, אני נוסע להנאתי לעבודה על איילון דרום ,כמו בכל בוקר. לפני הפניה ימינה להלכה (בה אני אמור לפנות) אני מאותת ומתכוון לפנות. לפתע אני רואה מאחורי סיאט לאון במהירות גבוהה, משתחלת מימיני, עוקפת אותי מימין וממשיכה לזגזג לה.. אני נפגש איתו ברמזור, חצי דקה לאחר מכן, להלן השיחה: אני: ככה עוקפים? סיאט: מה ? אני: ככה עוקפים, ומזגזגים? סיאט: אתה יודע, נהיגה מתקדמת, לומדים לשלוט באוטו. אני (כבר בשוק): יופי לך, אבל עקפת מימין, אתה מודע לכך...? סיאט: אז? אני (בטון של חנון ממוצע): זה לא חוקי, לעקוף מימין.. סיאט (במבט פליאה - שמתחלף לגלגול עיניים): לא משנה כבר... ואז המשיך בדרכו. אז חבר'ה, גם עבדכם הנאמן עבר קורס נהיגה מתקדמת, זה לא גרם לי לחשוב…
הודעה אחרונה מאת Luffield, -
-
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אולי תראו אותי משוחד אבל הנה עוד טיפה דריפט יפני על המסלול למה לנוסע למסלול,כאשר אפשר על הכביש מה הייתה נותן להיות נהג המבחן של למבורגיני ? אלי צפייה מהנה * אני מקווה שעכשיו לא יהיו לנו גם דריפטים כאלה במפגש, בעקבות הסרטים שלי
הודעה אחרונה מאת itzm, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הכלות הפעם מזדאה RX7 טייפ R ניסאן סקייליין GT-R 34 מיצובישי EVO GSR סובארו אימפרזה STIV הונדה NXS טייפ S המבחנים ולסוף המירוץ EVO VS STI "ג'מייקאנה" על רמה עוד מבחן ועוד מבחן בוחן מבחן אחרון לפני השואו המירוץ עצמו אלי צפיה מהנה
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
ישנם כמה שרייד טורבו בארץ... אני מכיר אחת, שנת 87, אשר המנוע הוחלף לה למנוע 1000 רגיל. מישהו מכיר את הדגם?בעל נסיון עליו? האם הרכב באמת בעל יומרות ספורטיביות או סתם פוזה? מישהו מכיר מקום בו אפשר (אם אפשר) להשתיל בחזרה מנוע+טורבו מקורי ? כל מידע על האוטו +דעות יתקבלו בברכה. תודה, הראל.
הודעה אחרונה מאת marksab, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם יש מיצובישי לאנסר אוולושן בארץ למכירה מבעלים פרטיים או למכירה לא מבעלים פרטיים אם מישהו ראה גם לא למכירה להגיב
הודעה אחרונה מאת dazzler, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום לכם. החלום שלי מאז ומתמיד כבר מכיתה יב זה היה להיות נהג ראלי אמיתי. כל הספורט הזה הוא עולם שלם מבחינת סגנון נהיגה,סוגי מכוניות,תנאים שונים של נהיגה. ועוד הרבה, בוא נגיד שכל יום אני חושב על הספורט הזה אם יש אירוע מסויים של WRC אז אין מצב בכלל שאני לא יראה יורוספורט או יראה תוצאות בשידור חיי באינטרנט. גם קניתי פלייסטישן רק בגלל המשחק WRC ומקריי 4 החדש בקיצור אני חולה ראלי. והשאלה האמיתית היא איך להיות נהג ראלי מאיפה צריך בכלל להתחיל. בארץ יש לנו נהגים טובים והם עברו הרבה קורסים למיניהם. זה אני יודע אבל לא ניראה לי שאפשר ללמוד דרכם כאן בארץ. איפה אפשר בכלל להתחיל עם זה. וכמובן שהדבר החשוב ביותר זה כסף,מה שאני לא חזק בו כל כך בתקופה …
-
- 31 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שאלה לי.... אני מתכנן להתקין בקמארו כלוב התהפכות - 8/10/12 נקודות (עוד לא הוחלט..) השאלה היא..מה המדיניות בארץ בנושא? חוקי? לא חוקי? החבר'ה במשרד הרישוי שובתים כבר הרבה זמן כך שאין את מי לשאול...ואני בכל מקרה אעכב את ההתקנה עד שיהיה לי אישור פורמלי אך בינתיים....מישהו יודע או התקין ויכול לענות? תודה מראש... קני. ]
הודעה אחרונה מאת Herman, -
כמעט תאונה!! 1 2
מאת No Nick.inc- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
זה מה שקרה: אני נוסע לחברה שלי כמו תמיד 100קמ"ש בכביש דיי מהיר (80) בעל שני נתיבים ועוד אחד לפניה. אנחנו מגיעים לרמזור באור ירוק ואנחנו כבר די קרובים כשהוא מתחיל להבהב, פתאום אני קולט את הרכב שמקדימה לחוץ פול ברקס ושתבינו עוד איזה 5 מכוניות יכולות לעבור ברמזור, אני גם לוחץ על ברקס אבל אני משתדל לא ללחוץ חזק מידי כדי לא להחליק אבל אני רואה שאני עוד שנייה נתקל בו ואז ללא ברירה אני שובר הגה ימינה ומצליח בקושי לעצור ליד הרמזור (יענו ליד המפגר) הוא מסתכל מסביב בבהלה ואני מתפוצץ מכעס!!!!! ושלא תחשבו לרגע שאני לא אחראי וסתם שברתי הגה !!!! הסתכלתי שמאלה וראיתי שם רכב הסתכלתי ימינה וראיתי שפנוי וגם שאני לא חותך אף אחד ורק אז שברתי הגה לצד! וכול זה קרה תוך שנייה …
הכן רכבך לחורף
מאת Leonid- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
פרוייקט מיוחד של YNET: קבלו (תקראו, ותפנימו !) http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1409,00.html
הודעה אחרונה מאת DaviX,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 922 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דודיאן
- locus
- itaysamurai
- GTאי
- flytomars
- zvit
- lka
- לב טוב
- `Infinity
- Camaro 92
- orsh99
- gadik6