Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה איילך ליאור, למה אתה בדיוק צריך כלוב התהפחות? אתה מעוניין להקשות את השלדה? כי אני לא חושב שיש סיכוי גדול שהקאמרו שלך תיתהפך... :?:wink::lol:

בארץ זה לא מקובל, אך בחו"ל, במכוניות מעל הספק מסויים וכוח מנוע מסויים המיועדות לנהיגה ספורטיבית, נהוג בטיחותית להתקין כלוב.

תיאורתית, הפחד הוא פחות מהתהפכות, הקמארו מצויידת במוטות ייצוב קדמיים ואחוריים בקוטר של 3.5 ס"מ, בולמי קוני, Traction Bars ,צמיגים בגודל 245 ופרונט פוליגראפיט (במקום גומיות)...לא כל כך מהר, אם בכלל, ניתן להפוך מכונית עם קונפיגורציה כזאת....כך שהחשש היחיד הוא מחס וחלילה פגיעות עקב תאונה וכו'.

בארץ עם חוקים מוטוריים מימי המנדט אל תצפה ליותר מידי

למרות שההיגיון הבריא אומר שזה בטיחותי יותר לנוסעים אין עם מי לדבר .

ע"ע שינוי ברכב/שיפורים.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא!!!!! להתקין כלוב!!!!!.

רק אם אתה הולך לנהוג בקסדה כול היום.

מאוד מסוכן, המרחק בין הכלוב לראש קטן מאוד ברוב הרכבים ואין חגורות שמחזיקות את הנהג.נוסע במקום.

עדיף בלי. :!::!:

פורסם
לא!!!!! להתקין כלוב!!!!!.

רק אם אתה הולך לנהוג בקסדה כול היום.

מאוד מסוכן, המרחק בין הכלוב לראש קטן מאוד ברוב הרכבים ואין חגורות שמחזיקות את הנהג.נוסע במקום.

עדיף בלי. :!::!:

לחלוטין צודק :!:

ידוע לי על roll cage שהותקן ב-106 ראלי דור שני שהייתה מעורבת בתאונה

ראש הנהג נחבט קשות באחת הקורות של הכלוב בנס המקרה הסתיים בשלום.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

תומר,

מה זאת אומרת "לבוש ליציאה"? אז מה, מי שהולך לבלות עם חברה יכול לצאת מהבית ללא שריון וקסדה על ראשו?

סתם...

באחד המגזינים האמריקאים הישנים שלי ראיתי (לפני הרבה זמן) פרסומת לחברה המתמחה בכלובי התהפחות לVW. היו לה דגמים road legal - ז"א ניתן לנהוג ללא קסדה על חשבון חוזק - וכלובי מרוצים racing - שמן הסתם, לא ניתן לנהוג ללא קסדה (או להכנס לרכב דרך הדלת :))

P.

פורסם
תומר,

1 מה זאת אומרת "לבוש ליציאה"?

2 אז מה, מי שהולך לבלות עם חברה יכול לצאת מהבית ללא שריון וקסדה על ראשו?

סתם...

3

באחד המגזינים האמריקאים הישנים שלי ראיתי (לפני הרבה זמן) פרסומת לחברה המתמחה בכלובי התהפחות לVW.

4

היו לה דגמים road legal - ז"א ניתן לנהוג ללא קסדה על חשבון חוזק - וכלובי מרוצים racing - שמן הסתם, לא ניתן לנהוג ללא קסדה (או להכנס לרכב דרך הדלת :))

P.

1

התאונה היתה ליד נמל ת"א. תעשה חשבון לבד.לבוש ליציאה הכוונה שהוא הלך לקסטרו וקנה חולצה.אח"כ הוא קנה ג'ינס ב"דיזל" ונעליים....

2 כן.רובנו יוצאים ללא שיריון וקסדה.זה יותר נוח.אם אתה מרגיש ממש בכושר,קח לך קונדומים בארנק.בנמל ת"א קורים דברים מדהימים..מיזוארי.....

3 VW.... כל אחת שמתהפכת זה בריאות.

4 שמן זה לא סתם.הם גם בני אדם כמוני וכמוך.הם יכולים לנהוג עם קסדה.הם יכולים לעשות עוד הרבה פעולות.אל תצחק כשאתה רואה אחד ברחוב כי זה לא יפה.התרמה ביום גימל.

5 אני זוכר שיש לך את THE WHITE ROOM של KLF.יש מצב ליצרוב אותו?(אין לי צורב.בחייאת תעזור) הדיסק שלי כ"כ שחוק שהוא קופץ.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

1 התאונה היתה ליד נמל ת"א. תעשה חשבון לבד.לבוש ליציאה הכוונה שהוא הלך לקסטרו וקנה חולצה.אח"כ הוא קנה ג'ינס ב"דיזל" ונעליים....

2 כן.רובנו יוצאים ללא שיריון וקסדה.זה יותר נוח.אם אתה מרגיש ממש בכושר,קח לך קונדומים בארנק.בנמל ת"א קורים דברים מדהימים..מיזוארי.....

3 VW.... כל אחת שמתהפכת זה בריאות.

4 שמן זה לא סתם.הם גם בני אדם כמוני וכמוך.הם יכולים לנהוג עם קסדה.הם יכולים לעשות עוד הרבה פעולות.אל תצחק כשאתה רואה אחד ברחוב כי זה לא יפה.התרמה ביום גימל.

5 אני זוכר שיש לך את THE WHITE ROOM של KLF.יש מצב ליצרוב אותו?(אין לי צורב.בחייאת תעזור) הדיסק שלי כ"כ שחוק שהוא קופץ.

1,2 - אהה...ברור.

3 - אכן כן. אומנם היו שם כל מיני דברים מוזרים (גולף GTI דור ראשון VR6 מוגדשת שהתפרקה לפני שהספיקו לפרסם את הכתבה :)) אך עדיין - הייתי קונה את המגזינים אלה רק בגלל תמונה או שתיים של אלפות הישנות...

4 - הני עולפנ. אווריט כתנ.

5 - יש לך אחלה זיכרון. קיבלתה. (תהיה מעוניין במס' קבצי MP3 שלהם? מהסוג שלא מוכרים לציבור הרכב? או שתעדיף MP3 מומר (converted) לCD רגיל?

P.

פורסם

תסלחו לי שאני שובר את השרשור המאלף בנושא KLF אבל לענינינו...

איך זה שיש כמה מכוניות ראלי (במרוצי ראליספרינט כדוגמת זה שנערך בשישי הזה) בעלות לוחיות רישוי צהובות. (ואני לא מתכוון ללוחית רישוי צהובה שכתוב עליה משהו כגון WRX-99 :) )

פורסם
. (תהיה מעוניין במס' קבצי MP3 שלהם? מהסוג שלא מוכרים לציבור הרכב? או שתעדיף MP3 מומר (converted) לCD רגיל?

LOL :lol::lol::lol:

תומר לא עובד בפורמטים המיושנים האלו.

Genuine child of Zion he is...100 percent pure, old fashioned, home-grown human.

פורסם
תסלחו לי שאני שובר את השרשור המאלף בנושא KLF אבל לענינינו...

איך זה שיש כמה מכוניות ראלי (במרוצי ראליספרינט כדוגמת זה שנערך בשישי הזה) בעלות לוחיות רישוי צהובות. (ואני לא מתכוון ללוחית רישוי צהובה שכתוב עליה משהו כגון WRX-99 :) )

אני אומר זאת מאד בעדינות ואם תרצה עוד פרטים אז בה"פ.

הייתי חלק מהצוות של נדב דותן, בעונה שעברה בקפריסין (WRX) והמכונית שלו היא ראלי נטו. עם טסט ולוחית רישוי...איך? גם כאן, כמו בכל דבר במדינת ישראל, מה שלא עושה החוק עושה הכסף.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

הייתי חלק מהצוות של נדב דותן, בעונה שעברה בקפריסין (WRX) והמכונית שלו היא ראלי נטו. עם טסט ולוחית רישוי...איך? גם כאן, כמו בכל דבר במדינת ישראל, מה שלא עושה החוק עושה הכסף.

GOOD ANSWER

• תוכן חדש...