רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,614 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת על המצלמות שנמצאות על כביש החוף שמצלמות רכבים על מהירות גבוהה רצית לדעת איך זה עובר למשטרה הפילים? אני חושב שפעם בחודש באה ניידת ומפרקת את המצלמה ולוקחת את הפילים למעבדה האם זה נכון? כי פשוט חבר שלי אומר שזה עובר אוטומטית למשטרה מישהו יכו לאמת את הויכוח הזה?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ה A3 היוצאת לא זכתה להצלחה מזהירה אצל מר ישראלי ,ולרוב מצאה את מקומה בבית לבבי וחם בשכונות יוקרה. כן לשם מכוונים AUDI את אותה מכונית איכותית ויקרה,בעלת איכויות ברמת הסאלון,מישהו אמר קומפקט סאלון? כן זו בדיוק ההגדרה המתאימה לה. הA3 החדשה הוצגה לא מכבר ונחתה כאן בישראל, יש אומרים כי חוץ מפרסום בשלטי חוצות ,היא איננה מעוררת נהירה לאולמות התצוגה,יש יאמרו - המחיר. אך שוב אנו חוזרים להערה הקודמת, מכונית זו מכוונת לאדון ולגברת המחפשים את היוקרה המשלבת את אופים וצניעותם,היודעים להעריך את התכונות הגלומות באותה AUDI במקרה זה ה A3 החדשה. בין ה A3 הקודמת לזו החדשה ,משותפת רק כמות מזערית של דמיון,העיצוב נשאר שמרני משהו, אך יחד עם זאת רענן ומשדר איכות וקדמה. חשבו על כל פרט,וכתו…
הודעה אחרונה מאת Padush, -
אני מעלה את זה לפורום הכללי למרות שזה לא קשור באופן מיידי למכוניות, פשוט כי באוף טופיק תהיה לזה לגיטימציה להפוך לדיון לא רציני. במוסף "הארץ" של השבוע יש כתבה מזעזעת למדי בנושא "זעם הרחוב". הכתבה נמצאת בלינק הבא (לאלו שנרשמו חינם לאתר): http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=357126&contrassID=2&subContrassID=13&sbSubContrassID=0 הכותרת הפנימית היא: "ככה סתם. כל דבר יכול להפעיל את האלימות הזאת: הערה סתמית בכביש, ויכוח מיותר על חניה, אפילו בדיחה טפשית בתור. מישהו יאבד את הראש, ישלוף סכין או אקדח, ועוד שם יצטרף לרשימת הקורבנות המתארכת של זעם הרחוב הישראלי. כולם מאשימים את המצב." בכתבה תיאורים של מקרי רצח נוראיים בעקבות ויכוח…
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ב19 לספטמבר 2003 צולמתי נוהג בכביש ז'בוטינסקי על 75 קמ"ש (מיותר לציין שלא זכור לי כזה מקרה ז"א אני יודע שנסעתי באותו לילה במקום ההוא וגם ראיתי את הפלאש של המצלמה אבל לא נסעתי במהירות מופרזת) בכל מקרה קיבלתי דו"ח ובדו"ח כתוב שנתפסתי ברח' פרדס כץ 0035 בבני ברק. מיותר לציין שאין רחוב פרדס כץ בבני ברק! האם יש לי איזשהוא סיכוי לבטל את הדו"ח על בסיס זה שהרחוב לא קיים??? או שלא מכיוון שזוהי "עבירה" מצולמת?
-
- 11 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
עוד כמה רשימות מהמוסף של CAR, שבו הם כותבים על עשרת הגדולים שלהם, במגוון גדול של קטגוריות. המעניינות מוצגות כאן להנאתכם. הכל מתורגם לעברית, בחלק מהמקרים לא יופיעו כל עשרת הגדולים, אלא רק המעניינים ביותר. בכל הודעה יהיו כמה רשימות כאלו. והפעם: שלטי דרך מוזרים אבל אמיתיים: "פשוט תמשיכו לנסוע והרעש יפסיק באיזה שלב" "מעניין כמה תאונות נגרמו בגלל השלט הזה" "או, אלוהים, אני מעריך שאתה גם לא הולך לקנות לי מרצדס-בנץ, בנוסף לכל" "ששששש!! השכנים באמת תהו מה זה הזוהר הלילי המוזר הזה" "חינוח � מי עמר שבצפר לא לימוד אותח לקרוה ולחטוב קמו שצריח?" "רוצו מהר יותר � זיכרו. האסיר הוא זה שרודף אחרי הטרמפיסט" (שימו לב ל…
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 14.1 אלף צפיות
עוד כמה רשימות מהמוסף של CAR, שבו הם כותבים על עשרת הגדולים שלהם, במגוון גדול של קטגוריות. המעניינות מוצגות כאן להנאתכם. הכל מתורגם לעברית, בחלק מהמקרים לא יופיעו כל עשרת הגדולים, אלא רק המעניינים ביותר. בכל הודעה יהיו כמה רשימות כאלו. והפעם: נהגי מירוץ: סטירלינג מוס: "יכל לנהוג על הכל � חד-מושביות, מכוניות ספורט, מכוניות סאלון, מכוניות ראלי � ולנצח. אבל זה היה הסגנון המושלם של הנהיגה שביסס את מוס כנהג בעל הכשרון הטבעי הגדול ביותר בעולם. הוא לעולם, לעולם לא ויתר ועדיין הצליח לשמור על אתיקה ספורטיבית שאיננה מוכרת בתחום כיום." חואן מנואל פאנגיו: "אפילו מוס לא יכל להתחרות ביכולת השליטה המוחלטת של הארגנטינאי הזה במכונית המירוץ. ההבדל …
הודעה אחרונה מאת דניאל14, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בוחן עצמי (נתלה על לוח המודעות אצלי בחברה על ידי אלמוני, פרטים מזהים צונזרו). לפניך שאלה קצרה אשר בסופה מפתח שיעזור להגדרת אישיותך. השאלה-"לאחר ירידה במחלף X מכביש מספר Y (מ A ל B או מ B ל A) מתגלה טור לא קצר של רכבים בנתיב הימני הפונה לאזור התעשיה. הטור מתנהל באיטיות" מה מתאר את פעולתך באופן המדויק ביותר ? 1. "אני נוהג/ת לעקוף את הטור משמאל (כמו רבים אחרים) ולחתוך פנימה קרוב לצומת" 2. "אני מצטרף לטור ומחכה בסבלנות עד גיעי לצומת" 3. "אני משתדל להצטרף לטור אבל נוטה להיגרר לעקיפתו ע"י שאר העוקפים" עתה לאחר סיכום ערך התשובה השווה/י את הניקוד הנצבר למפתח התשובות: מפתח התשובות: 1. כן, אתה או את בהמות. התנהגותכם אלימה, ושווה במהותה לכל התנהגות דרקעסית אח…
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוף, בשעה טובה חברה שלי מתחילה ללמוד נהיגה... היום הוצאנו טופס ירוק בדיזנגוף סנטר... ויש לי כמה שאלות קטנות, היא רוצה כבר לגשת לתאוריה, והיא עדיין לא התחילה ללמוד... יש עם זה בעיה ? היא צריכה איזה חותמת של מורה \ בי"ס על הטופס בשביל התאוריה ? ( יש בטופס מקום למלא את קוד בי"ס וקוד מורה, אבל ממה שאני זוכר זה רק לטסט ) ועוד דבר, מישהו יודע באיזה יום יש תאוריות בת"א ? אני זוכר שיש יום בשבוע בשעה מסוימת שעושים תאוריות בת"א באיזה מתנ"ס קרוב למשרד הרישוי... שם אני עשיתי... מישהו יודע ? מישהו זוכר ? תודה רבה!, ניר.
הודעה אחרונה מאת Camtl, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בהחלט לא מכוערת ! אבל הכי יפה?!? ואני שואל, יופי זה לא עניין של טעם? http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=2730
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קיבלתי קנס על חנייה בסך 100 ש"ח. בקנס חלה טעות ונכתב שהאוטו שלי הוא בצבע כחול אבל למעשה הוא שחור. האם זו עילה לביטול הקנס ואם כן כיצד אני מבטל אותו? טל
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
או קי אני נוסע בקביש עירוני שיש בו מפרדה ושני נתיבים בכול צד. כמובן אני נוסע יותר מהר מהמותר משהו כמו 70קמ"ש במקום 50. אני מגיע למקום בכביש שי בו עיקול רציני ואחרי זה יש צומת ששם תמיד עומד שוטר עם ממל"ז LTI 20-20, אז כמובן אני מהט בשביל העיקול וגם בשביל השוטר כאשר יצאתי מהעיקול אולי ההיתי ב 60 וישר נתתי קצת ברקס להוריד את המהירות עוד יותר, אחרי כמה מטרים אני רואה את השוטר יוצא מהמכונית ומראה לי לעצור. אני עוצר במחשבה שהוא רוצה לבדוק רישיונות. הוא ניגש לרכב דרדס: רישיונות בבקשה אני: הנה דרדס: תיגש לניידת עם רישיונות רכב אני ניגש והא שאל אותי דרדס: זה פעם ראשונה ששוטר עוצר אותך על מהירות מוגברת? אני: כן אבל לא היתה מהירות מוגברת דרדס: מראה לי א…
הודעה אחרונה מאת תומר, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שימו חגורות, יש מבצע אכיפה מוגבר עם ניידות סמויות... אני היום קיבלתי קנס ,בצדק, על זה שלא חגרתי ... נו, מילא, העיקר למדתי את הלקח.. סעו בזהירות שי. נ"ב----> על עבירה כזאת יש גם נקודות?? חוץ מ250 שקל קנס?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 16 תגובות
- 10 אלף צפיות
מה קורה חברים, אז ככה, היום אני לומד לנהוג, שיעור 25. כל התקופה של הלמידה הייתה רצופת עליות וירידות, אבל לאחר טסט פנימי שנערך לי אתמול המורה נהיגה שלי החליט להגיש אותי לטסט בשבוע הבא. הבעיה מתחילה כאן היה לי היום את השיעור ה-25 ומה להגיד לכם, היה קטסטרופה ואני מתכוון לדברים כמו שיפשוף מדרכה בסיבוב, אי מתן זכות קדימה ובכלל כאילו היה זה השיעור הראשון שלי , ואני לא מגזים, שיעור גרוע כמו היום עוד לא היה לי בכל 25 השיעורים שעברתי, ונהגתי היום יותר גרוע מאשר נהגתי בשיעור הראשון.... המורה שלי אמר שבמצב הזה אין בכלל מה לדבר על טסט, זאת אומרת, אם אני ממשיך ככה הטסט שכבר נקבע לי לשבוע הבא ידחה למועד בלתי ידוע. תראו, זה לא …
הודעה אחרונה מאת iceman, -
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
Top Gear - E46 M3 CSL, 3.0 CSL road test. E30 M3, E34 M5, and M1. Z4 vs. S2k vs. Boxster (205MB סרט חבל על הזמן ! כדאי ביותר .... http://www.z4roadster.org.uk/downloads/TopgearM3CSLL.wmv אני יודע שהיה עדיף אם אשים אותו בת'רד הדביק אך חשבתי שזה צריך תשומת לב יותר מהאחרים ... נ.ב. זה חלק קטן ממה שהולך להיות השבוע הבא...בימרים מעל 100 קישורים לסרטים
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 1 תגובות
- 809 צפיות
טיול מועדון הרודסטרים שבת 29לנובמבר והפעם טיול לדרום :smilecol: כן... עונת החורף כבר כאן! מזג אוויר מעולה לטיולים עם גג פתוח בכל שעות היום. אז הפעם החלטנו להדרים מעט, נופים מדהימים כבישים טובים. ניסע באופן "מנהלתי", ז"א לפי כל חוקי התנועה ולפי המהירות המותרת לכל קטע כביש. אז אם יש לכם רודסטר ורוצים להצטרף אלינו, פנו אלי בה"פ. קצת רשמים ותמונות מהטיול הקודם..... http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=21029&highlight=
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 4 תגובות
- 993 צפיות
שלום לכולם. אני יודע שזה לא כל כך קשור למכוניות אבל בכל זאת אולי מישהו יכול לעזור לי. ראיתי בכבישים שמים מן כבל עבה לעבר כל הכביש שבצידו מחוברת קופסה,מישהו יודע מה זה עושה?? מה זה מודד?? תודה!
הודעה אחרונה מאת CaRReRa, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כרגיל מידי ערב סרטייייים טיף מתקשה להחליט בין ה פורשה ל מרצדס הגולף הכי הכי בעולם RSI המבחן שלה נ.ב מי שדובר גרמנית או שבדית או בשפה שבה המבחן של ה RSI... יש מצב שהוא יתרגם? צפיה מהנה אלי
הודעה אחרונה מאת Ofer, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רק באמריקה! http://www.ananova.com/news/story/sm_835565.html
הודעה אחרונה מאת דניאל14, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בשיטוטי ברשת, נתקלתי באתר הזה: http://www.autoepc.ru/soft/soft.shtml שמציע למכירה אינספור תוכנות לרכב, ביניהן קטלוגי חלפים, תוכנות אבחון, הוראות תיקון וכו'. למישהו יצא להזמין משהו מאתר זה או דומה? האם אפשר לסמוך על אתר שכזה? עקרונית, נראה כי אכן יש ברשותם את כל התוכנות המוצגות והם גוזרים קופון כספי נאה... מנהלים: אם מקום השאלה הוא באופ-טופיק, ראו לנכון להעביר אותה לשם. שי
הודעה אחרונה מאת paulpro, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סצנה לפני כמה ימים ליד ביה"ס שלי: מגיעים 3 פקחים של עיריה עם משאית גרירה (אני חונה תמיד כמו שצריך כי אני יודע שהמניאקים האלה מסתובבים שם), קיצור הם מגיעים ומתחילים לחלק קנסות על ימין ועל שמאל על חניה על מדרכה (למרות שכל מי שחנה על המדרכה לא הפריע לאף אחד...). ואז מתחילים לגרור. את הפעולה הם התחילו עם סיטרואן ג'אמפי (רכב מסחרי). טוב. מתחילים להרים. הרכב כבר מטר באוויר ואז בום ! הוא נופל ! הפקחים פשוט עזבו את הרכב והמשיכו הלאה. לבעל הרכב לא היה מושג שהאוטו שלו נפל מגובה של מטר! פשוט בושה שככה מזלזלים ברכוש של אחרים ! לשאלה "מה הבן אדם צריך לעשות במקרה ויש פגיעה בשאסי" הם ענו "להגיש תלונה לעיריה". בחיי. מסקנה: תחנו כמו שצריך. ראיתי את הנזק שגרירה יכולה …
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! לחבר שלי קרה מקרה מצער מאוד - גנבו לו את האוטו. שווי הרכב במחירון - 25000 ש''ח. משום מה ביטוח מקיף לא היה לו(אל תשאלו למה - אני לא יודע). גנבו אותו בלילה וביום למחרת הוא קיבל טלפון מבחור שהציע לו במבטא ערבי כבד עיסקה - 10000 שח תמורת האוטו. חוצפה לא מהעולם הזה. כמוכן השמיע אותו בחור איומים כלפי המשפחה של החבר שלי - אם הוא ילך למשטרה --- ודיבר ממש מלוכלך. אני הצעתי לו (לחבר) בכל זאת לפנות למשטרה, אבל הוא השיב לי - "נו, ומה הם יעשו?" ובאמת ידוע שלא מחפשים מכוניות גנובות + הוא גם מסתכן - מי יודע מי זה המנייק הזה ומה הוא יכול לעשות? לשלם לו? אבל איך נהיה בטוחים שהוא לא יגנוב את האוטו שוב? ואם הוא בכלל יחזיר אותו ובאיזה מצב? לא לשלם ולא לפנות למשטרה? חבל,…
הודעה אחרונה מאת Yakuza_Dragon, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מומלץ לצפות לא מומלץ לנוסת את זה בבית צפיה מהנה אלי
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שאלה, לאחרונה קיבלתי בדואר את הרישיון החדש, שבו אני כבר לא נהג חדש... השאלה היא האם מהרגע ששילמתי את ההאגרה מותר לי לנסוע עם הרישיון הזה, ואני לא נחשב לנהג חדש יותר ? או שאני צריך לחכות למתי שהתוקף של הרישיון הנוכחי נגמר ואני אקבל את הרישיון פלסטיק החדש ? השאלה הזאת קצת מטרידה אותי, מכיון שבבית יש אוטו בלי ביטוח לנהג חדש, ואני רוצה לדעת אם אני יכול לנהוג עליו קצת... תודה רבה!, ניר.
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נו, גם זה הגיע... הדו"ח הראשון שלי היה על מהירות. 130 קמ"ש בערך, 750 ש"ח ונקודות, שנמחקו מזמן (היה לפני כמה שנים טובות). תמיד ידעתי שהדו"ח השני יהיה משהו חמור באותה המידה, או יותר מזה - שלילה.. אבל כנראה שלפחות בינתיים היה לי מזל. נסעתי להרצליה פיתוח להפגש עם ידידה בארומה. הרחוב נקרא המנופים למיטב ידיעתי. עד לא מזמן הוא היה דו סיטרי. משום מה לא היה לי ספק שהוא עדיין כזה, ולא נתתי לטנדר המשטרתי הגדול שעמד כמה מטרים לפני סופו לבלבל אותי. לאחר שלא מצאתי חנייה עשיתי פרסה והתחלתי לנסוע בחזרה. הדרדסים יושבים להם שם ומחכים לקורבנות תמימים שפספסו את השילוט ולא ידעו שהוא השתנה, ובמקום להזהיר אותם, שידעו להבא, הם צועקים עליהם שהם נכנסו באין כניסה ודופקים להם דו"ח. …
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אתמול חניתי בחניון מסודר בשעה 5:50 בבוקר (אני מתחיל מוקדם לעבוד). בכל אופן במהלך היום היה לי חם וקפצתי לאוטו להחליף את המעיל בספארי. שמתי לב שהמכונית שעמדה לידי חונה ממש ממש ממש קרוב אלי (קורסה ירוקה). בכל אופן קיוויתי שבעל הרכב לא יפתח את הדלת על הרכב שלי. בצהריים באתי, בדקתי והכל היה בסדר. היום בבוקר חניתי את הרכב בחניה של התחנה המרכזית בלב המפרץ והלכתי לעבוד. באמצע היום כמו יום לפני ניגשתי לרכב על מנת להחליף את המעיל בספארי. חזרתי לרכב האבטחה ועיני חשכו, אני קולט שיפשוף גס בפגוש האחורי, אותו פגוש שרק לפני 3 חודשים לערך צבעתי. יצאתי מהרכב ניגשתי לרכבי ובדקתי את הנזק, אז הנזק שולי, מדובר רק בשיפשוף +צבע מגורד, אבל אותי זה מעצבן כי אני לא סובל דברים כאלה ו…
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נוסע לי לאיטי (באמת לאט .. הייתי עם מישהי שצועקת שנוסעים מהר ) פתאום מימיני אני רואה (אמצע היום , באמצע בפ"ת , מכיון צומת סגולה לתחנה מרכזית) עומדת לה B4 עם דרדס ומכוון את הלייזר אלי... המבט שלי אליו והחיוך הענק גרמו לו בטח לרצות לעצור אותי אבל כבר עברתי אותו לאן הגענו!?!? מי טס בתוך העיר באמצע היום ?! אף אחד מסתבר שכן עברתי שם מס' פעמים ולא ראיתי אף רכב שהועמד ...
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
הלך הקינג
מאת silver-mr2- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
להלן מספר עובדות: 1. מדובר באחד הקינגים היפים ביותר בנמצא. (פג'רו קינג) 2. אחותי נסעה עליו היום בבוקר. 3. הוא הרוס. 4. הלך הקסנון, מכסה מנוע, ספוליר קדמי, וכו..... 5. למה זה הגיע לי....???? 6. זהו.
הודעה אחרונה מאת Mad Max, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום הלכנו עם הבי"ס ליום אומנויות או משהו כזה במוזיאון ת"א, בקיצור הגעתי עם האוטו כי אמרו לנו להגיע לבד, טוב אני מגיע לאיזה רחוב שמוביל רק לחניון אז אני אומר בכניסה לאיש שעומד שם שאני צריך להסתובב (לא התכוונתי להוציא 40 שקל על חניון בשביל בי"ס), בכל אופן האיש בכניסה אומר לי להיכנס ומצביע שמאלה אומר ששם היציאה, אני יוצא מהחניון יש שם שלט של אין חניה, רק לפריקה וטעינה (יש שם איזה מסעדה או משהו), בקיצור משהו כמו 10 מטר אחרי התמרור יש חניה והמדרכה באפור - זאת אומרת מותר לחנות, אני מאושר שמצאתי חניה בחינם חונה שם והולך למוזיאון, בסוף היום אני חוזר האוטו לא שם ותוך כדי שאני מתקשר לברר מה לעשות אני רואה עוד איזה שלושה גררים של עריית ת"א בנתיים באים בנגלות לגרור מכוניות, הלכתי שח…
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.1054.net/Videos/FullCuts/Integra.wmv
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 7 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מתוך אתר פולגז: http://www.fullgaz.co.il/focus/moto-grany.html משעשע ביותר!
הודעה אחרונה מאת dazzler,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 922 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דודיאן
- locus
- itaysamurai
- GTאי
- flytomars
- zvit
- lka
- לב טוב
- `Infinity
- Camaro 92
- orsh99
- gadik6