Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנס מוזר שקיבלתי היום, מה אפשר לעשות?

No Nick.inc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

או קי אני נוסע בקביש עירוני שיש בו מפרדה ושני נתיבים בכול צד.

כמובן אני נוסע יותר מהר מהמותר משהו כמו 70קמ"ש במקום 50.

אני מגיע למקום בכביש שי בו עיקול רציני ואחרי זה יש צומת ששם תמיד עומד שוטר עם

ממל"ז LTI 20-20, אז כמובן אני מהט בשביל העיקול וגם בשביל השוטר כאשר יצאתי מהעיקול אולי ההיתי ב 60 וישר נתתי קצת ברקס להוריד את המהירות עוד יותר,

אחרי כמה מטרים אני רואה את השוטר יוצא מהמכונית ומראה לי לעצור.

אני עוצר במחשבה שהוא רוצה לבדוק רישיונות.

הוא ניגש לרכב

דרדס: רישיונות בבקשה

אני: הנה

דרדס: תיגש לניידת עם רישיונות רכב

אני ניגש והא שאל אותי

דרדס: זה פעם ראשונה ששוטר עוצר אותך על מהירות מוגברת?

אני: כן אבל לא היתה מהירות מוגברת

דרדס: מראה לי את המכשיר שבו כתוב 75 ושנתפסתי ממרחק 200+ מטר

אני: לא יכול להיות

דרדס: שמע בגלל שזה ככה וככה מהמהירות המוטרת את יכול לקבל קנס של 750 שח

+ כמות מסויימת של נקודות ובגלל שאתה נהג חדש אתה יכול לקבל שלילה,

אבל אני ארחם עלייך ואני הוריד לך 5קמ"ש ואז תקבל רק 250 ש"ח קנס

וללא נקודות.

בזמן הזה הוא כבר רשם את הדוח ונתן לי לחתום

אני מהסס לחתום והוא אומר לי שאני חותם רק על זה קיבלתי את הדוח ביד

אני קורה ואכן כתוב שם "אישור קבלת ההודעה" טוב אני חותם.

עכשיו מה מוזר פה?

כודם כול אין שום סיכויי שנסעתי במהירות כזאת במקומם שבו השוטר יכל לראות אותי

כמו כן העיקול הוא במרחק 100 -150 מטר מהמקום שבו היה השוטר, לכן גם אין אפשרות

שזה הייתה המהירות שלי.

וגם אחחרי שיצאתי מהעיקול ראיתי כבר את השוטר עומד בצד השני של הכביש ומראה לי

לעצור הרי הוא לא סופרמן שהוא תופס אותי עם הלייזר ובשנייה אחת הוא מספיק לצאת מהרכב לעבור לצד השני של הכביש,כי בזמן שהוא הראה לי לעצור הוא היה אמור לבדוק את המהירות שלי.

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע בנוגע למהירות עצמה, אבל מצחיק איך שהוא ניסה להפיל אותך בקטע של "זאת פעם ראשונה שעוצרים אותך על מהירות?"... ועוד יותר מצחיק שהוא עשה כאילו הוא בסדר איתך ומוריד לך 5 קמ"ש מהמדידה של המכשיר, כאשר בעצם החל מלפני כמה ימים הוא מחויב לעשות את זה לפי הוראת בית משפט...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב-ד-י-ו-ק! אפילו השופטת בבית המשפט הזכירה את זה, לכל החכמולוגים למיניהם, שהממל"ז נקבע כמכשיר אמין, ושכל תוצאה שלו חייבת להיות מוקטנת ב-5 קמ"ש!

אבל מה שהכי מעצבן זה שפעם עצרו את אמא שלי שוטרים, עם ממל"ז בכאילו, הראו לה שהיה על 114 קמ"ש, נתנו לה דו"ח, הגיע הרכב הבא ומול העיניים שלה בלי למדוד פשוט נופפו לו, עצרו אותו והראו לו את אותם 114! אמא שלי שקפאה שם בהלם מוחלט פשוט לא ידעה מה לעשות והשוטר אמר "יש לך שאלות?!" ואז היא הלכה... עושים קופה... :mad:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב-ד-י-ו-ק! אפילו השופטת בבית המשפט הזכירה את זה, לכל החכמולוגים למיניהם, שהממל"ז נקבע כמכשיר אמין, ושכל תוצאה שלו חייבת להיות מוקטנת ב-5 קמ"ש!

אבל מה שהכי מעצבן זה שפעם עצרו את אמא שלי שוטרים, עם ממל"ז בכאילו, הראו לה שהיה על 114 קמ"ש, נתנו לה דו"ח, הגיע הרכב הבא ומול העיניים שלה בלי למדוד פשוט נופפו לו, עצרו אותו והראו לו את אותם 114! אמא שלי שקפאה שם בהלם מוחלט פשוט לא ידעה מה לעשות והשוטר אמר "יש לך שאלות?!" ואז היא הלכה... עושים קופה... :mad:

אני הייתי הולך להגיש תלונה במח"ש. בניגוד לענייני כובע/גומיות בנעליים, פה מדובר בזיוף ראיות ועיוות דין שמדהים שקורה במדינת ישראל. את פרטי השוטר והמקרה כבר יש לכם - כל מה שנשאר זה לגשת לדרדסיה הקרובה...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במידה והשוטר עצר אותך והראה לך שהמדידה התבצעה על יותר מ- 200 מטר, והמקום בו הוא עמד הוא 100-150 מ' מעיקול שלא יכול להיות שהוא תפס אותך לפניו - אז לדעתי צריך למדוד את המרחק המדוייק בין העיקול לשוטר וללכת עם זה לבית משפט.

אם המקום בו עומדים השוטרים הוא קבוע (מפרץ חניה, תחנת אוטובוס או משהו כזה) ואתה יכול למדוד ולהוכיח את זה (נניח באמצעות מפה של העיריה) אז יש לך קייס לביטול, כי בטוח השוטר עשה איזה טעות או רמאות במדידה.

ולעניין זה שאתה בטוח שלא נסעת במהירות הזאת, יכול להיות מאוד שהספידומטר שלך מזייף, במיוחד אם החלפת צמיגים למידה אחרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא החלפתי שום צמיגים וגם הספידומטר לא יכול לשקר ב 50 אחוז יותר!

יש הבדל בין 50 ו 75 וגם מרגישים את זה!

***עריכה***

עכשיו גם שמתי לב שהמנייק לא רשם את המרחק בדו"ח!

FIAT TEMPRA 1.6 92

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב שישלך שמץ של סיכוי במשפט!

למה לרוץ לשלם את הקנס?!

אם הוא חושב שיש לו קייס שילך עם זה למשפט, אם הוא יזכה סבבה חסך 250 שקל אם לא רז לא שהוא משלם יותר או משהו הוא פשוט ישלם את הדו"ח, זה מיותר ללכת למשפט במצב שאתה בעצמך יודע שהיית לא בסדר ותפסו אותך על אמת אבל אם הוא משוכנע בחפותו ויש לו הסבר שיסביר למה הוא משוכנע ככה אז שילך למשפט אין סיבה שלא.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לרוץ לשלם את הקנס?!

אם הוא חושב שיש לו קייס שילך עם זה למשפט, אם הוא יזכה סבבה חסך 250 שקל אם לא רז לא שהוא משלם יותר או משהו הוא פשוט ישלם את הדו"ח, זה מיותר ללכת למשפט במצב שאתה בעצמך יודע שהיית לא בסדר ותפסו אותך על אמת אבל אם הוא משוכנע בחפותו ויש לו הסבר שיסביר למה הוא משוכנע ככה אז שילך למשפט אין סיבה שלא.

לשופט יש סמכות לתת קנס גבוה ממה שרשום בדו"ח אם הוא חושב שאתה אשם ושסתם בזבזת את זמנו של בית המשפט.

משוכנע בחפותו זה טוב ויפה, אבל צריך גם איזה שהם תימוכים מוצקים לקייס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לרוץ לשלם את הקנס?!

לשופט יש סמכות לתת קנס גבוה ממה שרשום בדו"ח אם הוא חושב שאתה אשם ושסתם בזבזת את זמנו של בית המשפט.

משוכנע בחפותו זה טוב ויפה, אבל צריך גם איזה שהם תימוכים מוצקים לקייס.

לשופט יש גם סמכות לתת לו קנס של 5000 שקל על בזיון בית משפט אם הוא התחצף אליו, זה לא סיבה לא ללכת להישפט... הרי אמרתי אם זה באמת בנאדם שבא לבזבז את זמן בית המשפט אז שלא ילך אבל הוא לא ככה, יש לו הוכחות לחפותו. הפחד משוטרים ושופטים לא צריך להיות סיבה להטיל עלינו טרור ושנפחד להישפט בגלל שאולי הוא יעלה לנו את הדו"ח או שנפחד לבקש משוטר פרטים שהוא לא יתן לנו דו"ח גבוה יותר... זה לא הדרך. למשל אני לפני כמה ימים חניתי במקום אסור וגררו לי את הרכב, אמנם חניתי במדרכה אפורה אבל לפני זה היה שלט של אין חנייה ועצירה רק לפריקה וטעינה, אני לא ראיתי אותו אבל גם אחרי שהסבירו לי על מה הגרירה רציתי לערער על זה כי השלט היה במרחק של כ10 מטר מאיפה שחניתי והמדרכה הייתה בצבע אפור כאשר המדרכה לפניה הייתי באדום לבן, בכל אופן עד כמה שהשוטרים הם מניאקים על התרגיל המלוכלך הזה לא היה לי על מה להגיש ערעור כי השלט אומר שאסור לחנות ולעצור בצד שהשלט מוצב בו ולא קשור למרחק מהשלט. בקיצור מוסר השכל - לא לרוץ ולערער אלא לבדוק קודם אם יש לך סיבה ודרך להוכיח את חפותך במקרה שכן, הפחד מדו"ח גדול יותר או משהו כזה לא צריך להרתיע אנשים מלהישפט, אנחנו לא אירן פה בכל זאת, יש לנו מערכת משפט קצת רקובה אבל אף אחד לא יתלה אותך כי ביקשת להישפט.

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע לי ... יצאת בזול מהשודד הזבל הזה ...

שלם וסגור עניין כי השופטים האלה יותר אהבלים מאהבלים אז תשלם ושיהיה לשוטר הכסף הזה לתרופות !!...

אחרת אם תצא אשם, אתה גם תשלם הוצאות משפט וגם אתה עלול לצאת עם שלילה ....

אז עזוב אותך שלם וסגור את זה ככה ...

לא משנה אם הרכב מגיע ל250קמ"ש או לא ....

מה שמשנה זה כמה מהר הוא מגיע ל250 קמ"ש ...!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הוכחות? איזה הוכחות? "אין סיכוי שנסעתי במהירות הזאת!"

שופט תעבורה לא יושב ובוחן כל עד ועד, אופיו, אמינותו וכו'.

שופט תעבורה יושב ומתקתק 20 איש בשעה. אז אם אין לך משהו מגובה בניירת, עדויות, מומחים, צילומים, מדידות או כל עדות מוצקה כזאת - אף שופט תעבורה לא יעדיף את גרסתך על גרסת השוטר.

אם, נאמר, היה רשום בדו"ח שהמדידה התבצעה ב- 200 מ', והייתה עדות אמינה (הצהרה של העיריה, נאמר) שמהמקום בו עמד השוטר יש שדה ראיה של 100 מ' בלבד. סבבה, יש קייס.

אם יש חתימה של מהנדס רכב על הצהרה שהרכב הנ"ל לא יכול לצאת מסיבוב כזה במהירות כזאת, יש קייס.

אם לשוטר יש פרקינסון, יש קייס.

אבל הצהרה של הנהג שלא נסע במהירות הזאת, מול מדידה של הממל"ז לא תופסת, וללכת כך למשפט זה בהחלט בזבוז זמנו של בית המשפט - וגם של הנאשם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אין מה לעשות את הדו"ח הזה אני אשלם, שהמנייק יקנה לעצמו איזה עוף ויחנק ממנו!

אבל אולי יש לכם עצות מה לעשות בפעם הבאה ששוטר רוצה להביע הביתה עוד כמה מנות של בשר חזיר לאשתו השמנה?

מה להגיד, איך להגיב, מה לחתום ומה לא לחתום?

FIAT TEMPRA 1.6 92

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אין מה לעשות את הדו"ח הזה אני אשלם, שהמנייק יקנה לעצמו איזה עוף ויחנק ממנו!

אבל אולי יש לכם עצות מה לעשות בפעם הבאה ששוטר רוצה להביע הביתה עוד כמה מנות של בשר חזיר לאשתו השמנה?

מה להגיד, איך להגיב, מה לחתום ומה לא לחתום?

לחתום תחתום זה לא העניין, זה שאתה חותם זה על זה שקיבלת את הדו"ח זה לא עושה אותך אשם, תבקש לראות מרחק מדידה, תבקש לראות שהמכשיר אופס לפני השימוש בו ואם הוא לא מסכים תרשום את הפרטים שלו ותתלונן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...