Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זעם הרחוב - האם אתם אלימים??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

יד על הלב - האם יש סיכוי שתיגררו לאלימות על הכביש?  

210 הצבעות

1. 1. יד על הלב - האם יש סיכוי שתיגררו לאלימות על הכביש?

• לא. אין שום סיכוי שאני אהיה אלים על הכביש או בכלל.
    • צעקות, איומים, כן. מכות? דקירות? לא ולא.
    • אם ידליקו אותי מספיק, אני עלול להתחיל להרביץ. אבל אני לא רוצח.
    • אני מחזיק סכין או אקדח עלי תמיד, לכל צרה שלא תהיה. ואני לא אהסס להשתמש בהם אם צריך.

פוסטים מומלצים

פורסם

מממ..בחרתי 3..בתכלס לי אף פעם לא היה ויכוח או ריב בכביש, עד כמה שאני זוכר.

ובעיקרון, אין מצב כמעט שאני אגרר לאלימות, בכביש או סתם ככה. אני בן אדם רגוע. אבל יש קו אדום רחוק מאד שאם עוברים אותו יש מצב שאני אראה אדום בעיניים..

קרה לי פעם שראיתי אדום בעיניים(פרטים לא חשובים), אבל למזלי עצרתי את עצמי ולא התפרצתי.

בקיצור, רק אם אין ברירה ובהגנה עצמית, וכמעט תמיד יש ברירה..היה פה משהו שאישפוז כתב ששני חלאות נתנו רברס , נכנסו באחיו והתחילו לצעוק עליו למה הוא נכנס בהם.. מצב כזה יכול להביא לי את הקריז, אם כי בתכלס כנראה שאני אסתפק בלזיין אותם במישור החוקי.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התשובות כאן אינן חד משמעיות - אבל אני חושב שהכי מתאים לי זה 1.

ברוב המקרים אני משתדל פשוט לעקוף/להתחפף כמה שיותר מהר...אפשר לומר שבשנים האחרונות נהייתי אדיש לחלוטין לטימטום של הישראלים (אדיש עד גבול מסויים) ואני משתדל מאוד שלא לקחת ללב יותר מידי, פשוט מוריד הילוך ומתרחק.

אני מאמין שאם היה עליי נשק, לא הייתי מאיים על מישהו או רוצח מישהו בגלל עצבים, אבל שקוף שהייתי משתמש בו אם היו מאיימים עליי בנשק חם או מפעילים כלפיי אלימות פיזית.

בנוגע לשאר האופציות, קשה לי לעמוד בדיוק על מקרים של 1 למיליון שאולי הערתי למישהו דרך החלון או משהו כזה. במקרים הנדירים להחריד שאולי הערתי פעם למישהו (אני לא זוכר שבשנים האחרונות הערתי למישהו) לרוב אני אעיר לבן אדם בצומת רק אם הוא נראה אחד כזה שיידע להקשיב ולא ירה עליי פצצות מרגמה... (ולא אחד שנראה כמו רוצח סדרתי, בלי חגורת בטיחות, אוטו חבוט שנראה כמו הפרצוף שלו, עם סיגרה בפה ואקדח ביד ימין).

בנוגע לאלימות, לפעמים יש לך חשק לרדת מהאוטו ולנער את הנהג/ת המטומטם/ת ברכב השני ולשאול אותו "מה לעזאזל אתה עושה יא חתיכת אידיוט :evil: " אבל במחשבה שניה אתה יודע ש: א. זה לא יעזור. ב. אתה עלול לחטוף יריה.... ולכן מדובר בביזבוז זמן :twisted::roll:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אנשים, אולי האפשרויות שלי לא מספיק ברורות, כי יש פה חבר'ה שאומרים שהם בחרו 3 למרות שאין מצב בעולם שהם יגררו למכות.

אופציה 1 ברורה מאליה.

אופציה 2 מדברת אך ורק על צעקות.

אופציה 3 כוללת אלימות פיזית כלשהי. החל מדחיפות ועד בעיטות ומי יודע מה.

אופציה 4 מדברת על שימוש בנשק חם/קר בעת התעצבנות על הכביש. לפי מה שאני רואה יש כאן מספר אנשים שאומרים בוודאות כי הם לא יהססו להשתמש בנשק חם או קר על הכביש... (שימו לב שלא כתבתי כלום על מישהו שמאיים עליכם, כלומר לא מדובר רק על הגנה עצמית)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבחירה שלי היא 2

אני לא בחור אלים מטבעי , אבל אם מוציאים אותי מדעתי אני יכול

להגיב בצעקות , אבל אני לא אגיב באלימות על מילים .

מה שכן אני אגיב באלימות על כל מעשה אלימות פיזית נגדי

אני לא אתן לאף אחד את הזכות לגעת בי , כל מי שישתמש באלימות פיזית!

נגדי יחטוף כפל כפליים וזה כולל את כולם , אזרחים שוטרים וכדומה .

אלימות מילולית לא מטרידה אותי ,אלימות פיזית לעולם לא תתחיל ממני..

פורסם

" דם חם דם חם זה מה שכולם אומרים שיש לי דם חם דם חם......" :lol::mad::lol:

אני בחיים לא רבתי מכות בכביש או משהו בסגנון הזה.

מקסימום צעקות קללות וכאלה. אני בגדול בן אדם מאד רגוע עד שממש מעצבנים אותי ואני מתחיל להשתגע :twisted:

פורסם

קרו מספר פעמים שהייתי נוכח בהם שאנשים מתנהגים כמו פראי-אדם על הכביש.

לא זוכר פעם שיצאו מהאוטו וניגררו לאלימות, אבל צעקות כן..

אם מענייין אותכם, (ה)אחי גר בלונדון מזה 3 וחצי שנים.

אני חייב להגיד לכם שבביקור האחרון שלו (לפני כ-שלושה או ארבע חודשים) ואחי אינו בחור שיגיע לרמה של לצאת מהאוטו וללכת מכות, אבל הוא לא הדלהי למה בשלותו, בקיצור אחרי מספר שעות של נהיגה (אני מזכיר, הוא גר בלונדון, שנה לא היה בארץ לפני הביקור האחרון והוא לא ממש רגיל לנהיגה הישראלית), בכבישי הארץ הנפלאים שלנו, עם האנשים המאוד חברותיים שלנו פה, אחי פשוט הגיע הביתה ניסער וכעוס על התרבות בארץ! הוא אמר שהאנגליה אנשים רבים (!!!) על הזכות של השני להיכנס לצומת ראשון (כלומר כל אחד נותן לשני זכות קדימה). והוא עד-כדי-כך התרגז, עד שהוא אמר שפעם באה הוא בא לארץ, קונה חיפושית ב-500 שקל ונוסע כמו (סליחה על הביטוי) מאניק! בלי אלוהים!

כמובן שהוא לא יעשה את זה אבל הכל בשורשים שלנו!!! הפחד להעיר לנהג שעקף אותך מימין או חתך אותך בפראות הוא עניין של שכל! משום שאדם שיש לו שכל ידע שאם הוא רואה מטורף נוסע על הכביש ומתנהג בברוטליות הוא איננו ראוי ודורש תגובה כי אתה אף פעם לא יכול לצפות מה יקרה כשתעיר לו: "סליחה אתה לא חושב שאתה מגזים??"

אז לסיכום, לדעתי אף אחד מבני משפחתי כולל אני לא יגררו למצב של לרדת מהאוטו וללכת מכות אולי צעקות אבל לא להגיע לרמה של לפתוח ת'חלון ולאיים!

בר. :lol:8)

אחינו הנהג, אחינו הנהג סע לאט, סע לאט

אם תסע מהר יתפוס אותך שוטר, סע לאט - סע לאט!

אחינו הנהג, אחינו הנהג, סע מהר! סע מהר - אם תסע לעט יעשו ממך סלט, סע מהר, סע מהר!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

quicksilver - אביב

לאור מחבט הביסבול ששוכב אצלך ברכב ל"כל מקרה שלא יבוא"

מעניין אותי לדעת מה תגובתך.....

פורסם

גם אם אלוהים ידחוף אותך הצידה כי הפרעת לו בדרך תביא לו פצצה לפנים, ותכניס לו אצבע לעין. אף אחד לא יתעסק עם לירן ארואטי! יופי? על מי אתה מנסה לעשות פה רושם בדיוק? :? זה גם לא פעם ראשונה שאתה מצהיר את ההצהרה הזו, וכמובן להכניס שוטרים!

איכות.

או שלא.

פורסם

הבחירה שלי היא 2 מכיוון שאני כן מעיר לאנשים בכביש אבל אני לא אגרר לאלימות כי אני לא מאמין שאלימות תפתור את הבעיה (אבל הערה כן) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גם אם אלוהים ידחוף אותך הצידה כי הפרעת לו בדרך תביא לו פצצה לפנים, ותכניס לו אצבע לעין. אף אחד לא יתעסק עם לירן ארואטי! יופי? על מי אתה מנסה לעשות פה רושם בדיוק? :? זה גם לא פעם ראשונה שאתה מצהיר את ההצהרה הזו, וכמובן להכניס שוטרים!

איכות.

או שלא.

יופי גיא ..

אני אמרתי בפירוש שאני בחיים לא אתחיל באלימות פיזית גם אם

יקללו אותי וישמיצו אותי שעה , לא אני לא בן אדם אלים .

אבל אני חושב שלאף אין זכות לגעת בי וכמובן שאני לא מנסה להרשים אף

אחד חבל שהחשיבה שלך כזו .

אף אחד לא יפגע בי פיזית , כי לאף אחד אין זכות לפוע בי .

אני רוצה לראות אותך עומד ומקבל מכות ולא מגיב

איכות , מי אתה שתקבע מה היא איכות? , איכות היא לא לעמוד ולקבל מכות , איכות

היא לא לברוח כמו מוג לב מכל דבר .

ונסיים בשאלה , אם מישהו יפעל באלימות פיזית נגדך , מה תעשה ?

לא תגיב ? , לא תגן על עצמך?! - זה מעבר לכל עניין אגו ומעבר לעניין

ליהיות גבר או לא , זה עניין של הגנה עצמית לא הגנה על כבוד - כי אם הייתי

רוצה הגנה על כבוד הייתי מרביץ לכל מי שאומר מילה או קללה שמשמיצה אותי .

חבל שאתה לא יודע לשים את ההבדל בין כבוד או "גבר" לבין הגנה עצמית

פורסם

איכות.

או שלא.

יופי גיא ..

צודק :mm_yeah:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

איכות.

או שלא.

יופי גיא ..

לירן תקרא טוב טוב את מה שרשמת הדבר האחרון שמשתמע מזה הוא רק להגיב, אלא הרתעה, זה טוב בדיבורים אבל אם אתה אכן פועל ככה המצב לא מבריק.

ההודעות הדמגוגה שלך בגרוש מוגזמות. בדיוק כמו שהעלת בפני בזמנו את "אני לא צריך להגיד לך שגם בגרמניה זה היה ככה" את זה אמרת לגבי משהו בפורום. ההבדל ביני לבינך דומה קצת לאימרה שפיקח ידע לצאת ממצב שחכם לא היה נכנס אליו. אני לא רואה את עצמי נכנס למצב שמישהו מרביץ לי, אם כן מן הסתם אני אגן על עצמי אבל אני לא אתרכז בלהחזיר לו כפול 2 כמו שאתה אומר. ותתפלא אני כן יודע לשים את ההבדל בין כבוד או גבר להגנה עצמית. עובדה שבניגוד אליך נושא האלימות לא מטריד אותי. לא הפיסית לפחות. לאף אחד אין זכות לגעת בך וכו', אבל משום מה אתה לרוב עושה את הדבר הלא נכון במקום הלא נכון. בדיוק כמו המירבה עם השוטרים ואני גם לא היחיד שאמר לך את זה, יש קטעים שצריך להיות חכם ולא צודק. נכון השוטר לא צדק אולי שאמר לך לזוז אבל הוא ביקש\ צרח עליך לזוז - אז תזוז. כן צודק לא צודק זה לא הדבר להתחיל עליו מלחמה (לדעתי כמובן)

לגבי האיכות, זה היה בציניות (כנראה פיספסת אותה). אם אתה ממש רוצה להיכנס לזה אז זו היא דעתי, ולכן זה כן "איכות" .

אני לא יפתח את הדיון הזה מעבר, זה נראה כמו הויכוח הבלתי נגמר של מה יותר מסוכן רייסים בכביש ציבורי או אשתאול בנהיגה ספורטיבית.

גיא

פורסם

אני לא רואה את עצמי נכנס למצב שמישהו מרביץ לי, אם כן מן הסתם אני אגן על עצמי אבל אני לא אתרכז בלהחזיר לו כפול 2 כמו שאתה אומר. ותתפלא אני כן יודע לשים את ההבדל בין כבוד או גבר להגנה עצמית. עובדה שבניגוד אליך נושא האלימות לא מטריד אותי. לא הפיסית לפחות.

גיא

מסכים לגמרי. אנשים יכולים להסתכל על זה בכל מיני צורות: לי למשל זכורה פעם אחת שהלכתי מכות, וזה היה בכיתה ה'. זאת הייתה הפעם האחרונה והיחידה בה הייתי מעורב באלימות פיזית.

למה?

כי מי שהולך מכות, מחפש את זה. אפשר לתרץ בזה, שיצאתי אפס, שאני לא גבר, או שבגלל שגדלתי בסביבה "הנכונה" - בולשיט. אלימות יש בכל מקום, ומי שרוצה ללכת מכות, ימצא את מבוקשו בכל מקום. אם זה בסביון/הרצליה פיתוח או בכל שכונות העוני בארץ.

בנוגע לסקר, בחרתי ב 1 . התשובה הנ"ל.

פורסם
לא הלכתי מכות בחיי עד היום, וגם לא אלך מכות.

אני פשוט אחד שמכות לא מדברות אליו, ואני לא מדבר דרך מכות.

בעבודתי ה"מסוכנת" אני מצליח להתגרות לא מעט בלקוחות ו"להביא להם את הסעיף", אני כבר מזמן הפסקתי לספור את מס' הפעמים שבהם קיבלתי איומים, וגם כמה "לטיפות" קלות ספגתי, אך מעולם לא עלה בדעתי להגיב ולהכנס לעימות פיזי.

אני בא על סיפוקי בכך שאני מצליח להוציא אנשים משלוותם ע"י דיבורים בלבד.

אוך...

אני יודע כמה זה מתסכל את הזולת כשהפטנר אינו מגיב כמצופה, ופשוט לועג לו באיפוקו.

אשרי וטוב לי.

עמית

אם אתה באמת מסוג האנשים האלה אז חבל שרק איומים! כי באמת אבל באמת לא צריך לגרור לאנשים למכות,ולמשוך להם את הסעיף!!!

פורסם

אני בחרתי באופציה הרביעית והאחרונה. אני לא מחזיק סכין או אקדח, אבל אני כן מחזיק אלה מתחת לכסא באוטו שלי מהסיבה שאי אפשר לדעת לאיזה מצב אפשר להקלע. אני אדם מאוד רגוע ושומר על קור רוח בד"כ. אבל אם אני ימצא בוויכוח עם בנאדם, והאדם הזה יחליט לתקוף אותי, לנסות לדקור אותי או סתם להנסות להרביץ לי (אי אפשר לדעת איזה אנשים אפשר לפגוש היום) אני לא יהסס בכלל להרביץ לו עם האלה, אבל שוב רק מתוך הגנה עצמית לעולם לא אתקוף מישהו.

אנשים תשמרו על קור-רוח בכבישים. יש מספיק אנשים בעולם שרוצים להרוג ולהשמיד אותנו, אז אנחנו ממש לא צריכים מריבות בינינו לבין עצמנו. :roll:

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

• תוכן חדש...