Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זעם הרחוב - האם אתם אלימים??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

יד על הלב - האם יש סיכוי שתיגררו לאלימות על הכביש?  

210 הצבעות

1. 1. יד על הלב - האם יש סיכוי שתיגררו לאלימות על הכביש?

• לא. אין שום סיכוי שאני אהיה אלים על הכביש או בכלל.
    • צעקות, איומים, כן. מכות? דקירות? לא ולא.
    • אם ידליקו אותי מספיק, אני עלול להתחיל להרביץ. אבל אני לא רוצח.
    • אני מחזיק סכין או אקדח עלי תמיד, לכל צרה שלא תהיה. ואני לא אהסס להשתמש בהם אם צריך.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בחרתי באופציה הרביעית והאחרונה. אני לא מחזיק סכין או אקדח, אבל אני כן מחזיק אלה מתחת לכסא באוטו שלי מהסיבה שאי אפשר לדעת לאיזה מצב אפשר להקלע. אני אדם מאוד רגוע ושומר על קור רוח בד"כ. אבל אם אני ימצא בוויכוח עם בנאדם, והאדם הזה יחליט לתקוף אותי, לנסות לדקור אותי או סתם להנסות להרביץ לי (אי אפשר לדעת איזה אנשים אפשר לפגוש היום) אני לא יהסס בכלל להרביץ לו עם האלה, אבל שוב רק מתוך הגנה עצמית לעולם לא אתקוף מישהו.

אנשים תשמרו על קור-רוח בכבישים. יש מספיק אנשים בעולם שרוצים להרוג ולהשמיד אותנו, אז אנחנו ממש לא צריכים מריבות בינינו לבין עצמנו. :roll:

אז לא הבנת אותי בכלל. מן הסתם דובר על אלימות פיזית שאתה פותח בה, מכיוון שאם מישהו יבוא אלי עם סכין, ולמרות שבחרתי אפשרות מספר 1, אני אגן על חיי בכל מחיר. אבל רק העובדה שאתה מחזיק אלה ברכב קצת מלמדת על אופן המחשבה שלך בנושא...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני בחרתי באופציה הרביעית והאחרונה. אני לא מחזיק סכין או אקדח, אבל אני כן מחזיק אלה מתחת לכסא באוטו שלי מהסיבה שאי אפשר לדעת לאיזה מצב אפשר להקלע. אני אדם מאוד רגוע ושומר על קור רוח בד"כ. אבל אם אני ימצא בוויכוח עם בנאדם, והאדם הזה יחליט לתקוף אותי, לנסות לדקור אותי או סתם להנסות להרביץ לי (אי אפשר לדעת איזה אנשים אפשר לפגוש היום) אני לא יהסס בכלל להרביץ לו עם האלה, אבל שוב רק מתוך הגנה עצמית לעולם לא אתקוף מישהו.

אנשים תשמרו על קור-רוח בכבישים. יש מספיק אנשים בעולם שרוצים להרוג ולהשמיד אותנו, אז אנחנו ממש לא צריכים מריבות בינינו לבין עצמנו. :roll:

אז לא הבנת אותי בכלל. מן הסתם דובר על אלימות פיזית שאתה פותח בה, מכיוון שאם מישהו יבוא אלי עם סכין, ולמרות שבחרתי אפשרות מספר 1, אני אגן על חיי בכל מחיר. אבל רק העובדה שאתה מחזיק אלה ברכב קצת מלמדת על אופן המחשבה שלך בנושא...

רוני

תקנו אותי אם אני טועה

לפי מה שהבנתי אם מישהו בא להרוג אותך ואתה הורג אותו עם מה שאתה מוצא כמו אבן או מקל אז זה לגיטמי אבל אם אתה שומר למשל אולר או כלי נשק אחר באוטו ומשתמש בזה

זה אשמתך

אני לא בטוח אולי זה רק כשלא יכולים להוכיח מי התחיל את הקטטה.

מה הדין לגבי אחזקת כלי נשק ללא רשיון או שלא מצריכים רשיון ?

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה

לפי מה שהבנתי אם מישהו בא להרוג אותך ואתה הורג אותו עם מה שאתה מוצא כמו אבן או מקל אז זה לגיטמי אבל אם אתה שומר למשל אולר או כלי נשק אחר באוטו ומשתמש בזה

זה אשמתך

אני לא בטוח אולי זה רק כשלא יכולים להוכיח מי התחיל את הקטטה.

מה הדין לגבי אחזקת כלי נשק ללא רשיון או שלא מצריכים רשיון ?

עזוב, אתה מסתבך.

השאלה שלי הייתה פשוטה וכדי להבין אותה צריך להבין את מטרת השרשור.

מטרת השרשור היא להעלות דיון בנוגע לאלימות על הכביש ולערוך מעין סקר שממקם כל אחד בקטגוריה שונה של אלימות.

אתה צריך לשאול את עצמך - האם אני בנאדם אלים? אם כלל לא. ומעולם לא תפתח באלימות כלפי מישהו מיוזמתך, גם אם הוא עשה דבר שלא ייעשה על הכביש - אז בחר 1.

אם כן תפתח באלימות, אם זה קללות ואיומים בלבד (אופציה 2) או מכות (אופציה 3) או חס וחלילה שימוש בדברים העלולים להרוג (אופציה 4) - אז בחר באחת מהן.

לפני שאתם עונים על האופציה האחרונה, עליכם לשאול את עצמכם - האם יכול להיות שאגיע למצב על הכביש שבו מרוב כעס אוציא סכין/אלה/אקדח ואאיים לפגוע במישהו? (או חס וחלילה גם אפגע בו).

אם כן - אז אופציה 4 היא בשבילכם (וגם כלא 6)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תוצאות הסקר ממש לא מעודדות :?

הרוב עלולים להיכנס לקטטה (משם הדרך לרציחות ואישפוזים קצרה), ושבעה אנשים נושאים כלי נשק עליהם ומוכנים להשתמש בו!

רע מאוד :roll:

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

מה שכן אני אגיב באלימות על כל מעשה אלימות פיזית נגדי

אני לא אתן לאף אחד את הזכות לגעת בי , כל מי שישתמש באלימות פיזית!

נגדי יחטוף כפל כפליים וזה כולל את כולם , אזרחים שוטרים וכדומה .

אלימות מילולית לא מטרידה אותי ,אלימות פיזית לעולם לא תתחיל ממני..

גם אם אלוהים ידחוף אותך הצידה כי הפרעת לו בדרך תביא לו פצצה לפנים, ותכניס לו אצבע לעין. אף אחד לא יתעסק עם לירן ארואטי! יופי? על מי אתה מנסה לעשות פה רושם בדיוק? :? זה גם לא פעם ראשונה שאתה מצהיר את ההצהרה הזו, וכמובן להכניס שוטרים!

איכות.

או שלא.

יופי גיא ..

אני אמרתי בפירוש שאני בחיים לא אתחיל באלימות פיזית גם אם

יקללו אותי וישמיצו אותי שעה , לא אני לא בן אדם אלים .

אבל אני חושב שלאף אין זכות לגעת בי וכמובן שאני לא מנסה להרשים אף

אחד חבל שהחשיבה שלך כזו .

אף אחד לא יפגע בי פיזית , כי לאף אחד אין זכות לפוע בי .

אני רוצה לראות אותך עומד ומקבל מכות ולא מגיב

איכות , מי אתה שתקבע מה היא איכות? , איכות היא לא לעמוד ולקבל מכות , איכות

היא לא לברוח כמו מוג לב מכל דבר .

ונסיים בשאלה , אם מישהו יפעל באלימות פיזית נגדך , מה תעשה ?

לא תגיב ? , לא תגן על עצמך?! - זה מעבר לכל עניין אגו ומעבר לעניין

ליהיות גבר או לא , זה עניין של הגנה עצמית לא הגנה על כבוד - כי אם הייתי

רוצה הגנה על כבוד הייתי מרביץ לכל מי שאומר מילה או קללה שמשמיצה אותי .

חבל שאתה לא יודע לשים את ההבדל בין כבוד או "גבר" לבין הגנה עצמית

לירן תקרא טוב טוב את מה שרשמת הדבר האחרון שמשתמע מזה הוא רק להגיב, אלא הרתעה, זה טוב בדיבורים אבל אם אתה אכן פועל ככה המצב לא מבריק.

ההודעות הדמגוגה שלך בגרוש מוגזמות. בדיוק כמו שהעלת בפני בזמנו את "אני לא צריך להגיד לך שגם בגרמניה זה היה ככה" את זה אמרת לגבי משהו בפורום. ההבדל ביני לבינך דומה קצת לאימרה שפיקח ידע לצאת ממצב שחכם לא היה נכנס אליו. אני לא רואה את עצמי נכנס למצב שמישהו מרביץ לי, אם כן מן הסתם אני אגן על עצמי אבל אני לא אתרכז בלהחזיר לו כפול 2 כמו שאתה אומר. ותתפלא אני כן יודע לשים את ההבדל בין כבוד או גבר להגנה עצמית. עובדה שבניגוד אליך נושא האלימות לא מטריד אותי. לא הפיסית לפחות. לאף אחד אין זכות לגעת בך וכו', אבל משום מה אתה לרוב עושה את הדבר הלא נכון במקום הלא נכון. בדיוק כמו המירבה עם השוטרים ואני גם לא היחיד שאמר לך את זה, יש קטעים שצריך להיות חכם ולא צודק. נכון השוטר לא צדק אולי שאמר לך לזוז אבל הוא ביקש\ צרח עליך לזוז - אז תזוז. כן צודק לא צודק זה לא הדבר להתחיל עליו מלחמה (לדעתי כמובן)

לגבי האיכות, זה היה בציניות (כנראה פיספסת אותה). אם אתה ממש רוצה להיכנס לזה אז זו היא דעתי, ולכן זה כן "איכות" .

אני לא יפתח את הדיון הזה מעבר, זה נראה כמו הויכוח הבלתי נגמר של מה יותר מסוכן רייסים בכביש ציבורי או אשתאול בנהיגה ספורטיבית.

גיא

גיא , חבל להעלות שלדים מהארון ואתה לא צריך בכל הודעת חילוקי

דעות בנינו להזכיר דבר זה או אחר מן העבר.

תשים לב , אני עומד מאחורי כל מה שאני אומר , אבל אני לא נכנסתי

בשנה שנתיים האחרונות לשום מעשה אלימות ,

גיא , אולי נושא האלימות הפיזית לא מטריד אותך ( ולמען האמת גם אותי ) אבל אתה לא

יכול לדעת לאיזה מצב תיקלע , גם אם אתה לא מחפש את האלימות וגם אם אתה האדם

הנאור ביותר בעולם יש סיכוי שתקלע לאלימות פיזית .

לדוגמא , חבר שלי לפני חודשיים יצא לאיזה מקום בתל אביב , שתה משהו והתקיפו אותו

שני בחורים , הרביצו לו , למה ? כי הם חשבו שהוא הסתכל על החברה של אחד

מהם , אתה מבין? אתה לא יכול לדעת לעולם מאיפה זה יגיע לך .

אגב במקרה הזה הוא לא הגיב כי הוא לא היה אפילו מוכן ........

אני לא מחפש אלימות ואני גם

משתדל שלא להתערב במקרי אלימות - אבל שוב אני אומר שאם יהיה מצב

שמישהו יגע בי פיזית הוא יחטוף , אין כזה דבר כפול 2 , שתבין שמישהו מרביץ

לך אתה תעשה הכל על מנת להגן על עצמך וכפול 2 זה רק הביטוי , כלומר אם מישהו

יתקוף אותך ( ולא אני לא מדבר על סתם דחיפות למען הסר ספק )

אז אתה יכול להשתמש בכל האמצעים הגופניים שעומדים לרשותך משמע : בלי נשק

או כל כלי חד או כהה אחר .

בקשר למקרה עם השוטר אתה צודק וכולם צודקים הכי חכם היה לעזוב את המקום

אבל אני לא רציתי , אני רציתי להשאר ואני קיבלתי את הדו"ח הזה , לא היה חכם

אבל אני מרגיש טוב עם עצמי עובדה גם שהוא לא היה תקין ולכן בוטל.

אז אין שום קשר .

עוד דבר , אני לא יודע אם שמת לב , בכל ההודעות על צבא פוליטיקה וכו' באוף

טופיק אני הוא זה שתמיד דוגל נגד האלימות זה לא משנה לרגע העמדה הפוליטית

אבל אתה יודע אלים אני בטוח לא , מישהו שמגן על עצמו ולא נותן לאנשים

אחרים לטפס עליו - בטוח כן.

גיא , אני חושב שאתה מכיר אותי כבר תקופה דיי ארוכה . ואני שואל , אני אלים?

האם "לירן ארואטי " כמו שהגדרת אותו אלים? אני מניח שאתה יודע את התשובה

שוב אני לא מחפש אלימות , בחיים לא חיפשתי ואני גם לא "נדלק" מקללות

אבל אם מישהו יגיב פיזית גם אני אגיב .

אפילו בתנך כתוב "עין תחת עין , שן תחת שן "

לירן.

פורסם

היתי מאוד רוצה לכתוב 1.(וכתבתי 1) כי בד"כ יש לי משהו שנון להגיד ובזה זה נגמר.אם יש לי אגרסיות אני לא מוציא אותן במכות על אנשים כי זה נראה לי מיותר (בכביש.).

היום אי אפשר לדעת מי במכונית לידך. יש היום כל מיני יצורים שחבל על הזמן.אני מכיר הרבה אנשים שמסתובבים עם מחבט בייסבול באוטו JUST IN CASE . אז אוקיי-לפעמים זה סתם דאווין-אבל המרחק בין שימוש לבין רציונאליות במצבים כאלה די דק- ועצם העובדה שהבן אדם בחר להחזיק דבר כזה באוטו אומרת דרשיני.

אני לא רוצה ליפול על אחד כזה ברמזור.שום בדיחה לא תוציא אותי משברי גולגולת פתוחים.

ד"א -אני חושב שהמצב משתנה כשמדובר בפגיעה באנשים יקרים לי.במצבים כאלה,אני לא רואה ממטר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אז מה היה לנו פה?

יותר מ-70 אחוז לא אלימים בכלל או כמעט בכלל. וטוענים שלא ירביצו לעולם. (כמובן, מלבד הגנה עצמית...)

אני חושב שהעובדה ש-20 אחוז כן יתחילו מכות היא מספיק חמורה, אבל לא פחות חמורה העובדה שארבעה אחוזים (7 מצביעים) טוענים שלא יהססו להשתמש גם בנשק קטלני (חם או קר) על הכביש (או בכל מקום אחר, בעצם). גם אם ננסה לסנן ונוריד את המספר לשני אחוזים - אתם יודעים כמה אנשים זה שני אחוזים ממדינת ישראל? זה עשרות אלפי אנשים אלימים ביותר שנוסעים על הכבישים!!

הסקר הזה הוא לא בדיוק סקר מקצועי, אבל אני מאמין שהוא יכול לתת הערכה זהירה של התפלגות הדעות בנושא זה גם בטווח גדול יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מעניין מה הנתונים בארצות אחרות.. הרי ישראל היא ארץ אלימה.. רוב האנשים עשו צבא ויודעים להשתמש בנשק חם.. חלקם אף ביצעו מעשי הרג במסגרת תפקידם.. אני בטוח שכל זה משפיע על פוטנציאל האלימות שלנו..

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

שכחתם גם שהפורום הוא לא בדיוק מדגם מייצג של האוכלוסיה.

המצב בחוץ הרבה יותר גרוע.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אז ככה לכל אלה שבחרו בתשובות 2.3.4 זה מה שיש לי להגיד לכם

מתלהבים!!!!!!

כבישי ישראל הם לא שדה קרב

המטרה היא לחזור בשלום הביתה לא לריב עם אנשים

אתם יודעים מה בואו ננתח את המצב אוקי...

יש שני מצבים שיכולים לגרור תיגרה בכביש

עקפו אותכם או שאתם עקפתם

נתחיל בפשוט שעקפו אותכם...או חתכו אתכם...

אם כל זה שזה מכעיס ועמצבן שעוקפים אותכם אבל אין מה לעשות

אם תרדו מהאוטו ותצעקו על הנהג או תלכו מכות זה לא יתן שום דבר ולא ישנה כלום

ככה שזה לא רצוי בכלל... אם כל העצבים שזה מביא זה לא רצוי בכלל

עכשיו למקרה השני

עם אתם עוקפים מישהו או חתכתם ברמה כזאת שהוא מתעצבן ומקלל כניראה שיש לו סיבה

וזה רק מעיד שאתם לא יודעים לנהוג ומתלהבים ממהירות כי אם תדעו לנהוג ולעקוף

כמו שצריך לא הייתה לו סיבה להתעצבן לא ככה?...

עכשיו אני גם נוהג לנסוע מהר קצת ולעקוף והכל אבל אני לא חותך כמו מטורף כי אתה אף פעם

לא יודע מי נוהג באוטו שאתה עוקף

או זאת אישה (המין היחידי שלא יודע לנהוג..) כולנו יודעים איך בנות ניראות ברגעי לחץ בכביש

או אולי אלה זקני העם.. שגם הם לא מתפקדים מי יודע מה ברגעי לחץ

ככה שכל מי שקורא לעצמו נהג טוב צריך לקחת את כל הדברים האלה בחשבון

וכשמצליחים לגבש את כל מה שמרשמתי פה לתרבות נהיגה אחת יוצא הנהג האולטימטיבי לכבישי ישראל

ותחשבו על זה...

פורסם

קודם כל זה תלוי מי הבן אדם שמולי, יש טיפוסים שישר רואים שלא כדאי להתעסק איתם אז במקרה כזה אני אזהר יותר... ויש מקרים שמדובר באנשים "רגילים" ואז אני לעולם לא אתן מכה ראשון אבל אם זה יגיע לזה (ושוב לא אני אתחיל) אני אחזיר בשימחה...

כמו שהסקר כתוב הצבעתי על האפשרות השניה, כלומר רק צעקות, למרות ששוב, תלוי בטיפוס... אגב, אני גם אעשה רעש לא אוטטומטית אלא במקרה שאני צודק והשני לא והוא עושה בעיות...

ינון.

פורסם

עם אתה מותקף ואין לך שום ברירה* אחרת אתה חייב להגיב ועדיף שתעשה את זה טוב 8)

ברירה = לברוח, לצאת מזה בדיבורים, אם אין איום ממשי.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בחרתי 1.. אני לא חושב שאני אגרר לאלימות פעם. חוצמזה שאני משום מה ממש לא מתעצבן מזה שחותכים אותי וכו', אבל מצד שני יש לי פוטנציאל להתרגז קצת אם אני נניח בא לצאת מאיזו חניה ופתאום באה איזו אישה (כן זה בד"כ אישה) ונצמדת לי 30 ס"מ מהאוטו ועושה לי סימנים "נו למה אתה לא יוצא? אתה לא רואה שאני רוצה להיכנס?!" וחו"ח שהיא לא תזוז מטר אחורה ותיתן לי לצאת או משהו..

מה שכן לצפור זה משהו אחר. אני מצפצף הרבה לאנשים, וזה לא אומר שאני מתעצבן. ושלא תבינו אותי לא נכון, אני אמנם מצפצף שלא במקרי חירום בלשון המעטה, אבל לא בלי סיבה: נניח אם איזו מישהי (אוי, שוב מישהי?? מוזר :) ) נכנסת לצומת כשיש לה "עצור" וחוסמת את הנתיב כשבכוון השני יש המון תנועה - כמובן שאני מצפצף, אולי זה ילחיץ אותה והיא (בתקווה) תחשוב עם לעשות את זה שוב..

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם
אז ככה לכל אלה שבחרו בתשובות 2.3.4 זה מה שיש לי להגיד לכם

מתלהבים!!!!!!

כבישי ישראל הם לא שדה קרב

המטרה היא לחזור בשלום הביתה לא לריב עם אנשים

אתם יודעים מה בואו ננתח את המצב אוקי...

יש שני מצבים שיכולים לגרור תיגרה בכביש

עקפו אותכם או שאתם עקפתם

נתחיל בפשוט שעקפו אותכם...או חתכו אתכם...

אם כל זה שזה מכעיס ועמצבן שעוקפים אותכם אבל אין מה לעשות

אם תרדו מהאוטו ותצעקו על הנהג או תלכו מכות זה לא יתן שום דבר ולא ישנה כלום

ככה שזה לא רצוי בכלל... אם כל העצבים שזה מביא זה לא רצוי בכלל

עכשיו למקרה השני

עם אתם עוקפים מישהו או חתכתם ברמה כזאת שהוא מתעצבן ומקלל כניראה שיש לו סיבה

וזה רק מעיד שאתם לא יודעים לנהוג ומתלהבים ממהירות כי אם תדעו לנהוג ולעקוף

כמו שצריך לא הייתה לו סיבה להתעצבן לא ככה?...

עכשיו אני גם נוהג לנסוע מהר קצת ולעקוף והכל אבל אני לא חותך כמו מטורף כי אתה אף פעם

לא יודע מי נוהג באוטו שאתה עוקף

או זאת אישה (המין היחידי שלא יודע לנהוג..) כולנו יודעים איך בנות ניראות ברגעי לחץ בכביש

או אולי אלה זקני העם.. שגם הם לא מתפקדים מי יודע מה ברגעי לחץ

ככה שכל מי שקורא לעצמו נהג טוב צריך לקחת את כל הדברים האלה בחשבון

וכשמצליחים לגבש את כל מה שמרשמתי פה לתרבות נהיגה אחת יוצא הנהג האולטימטיבי לכבישי ישראל

ותחשבו על זה...

אחד הדברים הכי מפגרים ששמעתי בחיים שלי

מצד אחד אתה אומר שכל מי שבחר באפשרות אחרת חוץ מ 2 הוא מתלהב

מעניין אותי לדעת מה ההגדרה למתלהב?

עוד דבר טפשי , לאנשים חמומי מוח וסתומים לא צריכה ליהיות סיבה

יותר מידי "מוצדקת" לתקוף אותך , יכול ליהיות סתם רעש צמיגים שעשית

לידו או סתם שנסעת מהר לידו זה מספיק , אז להגיד שמי שתוקפים אותו

כנראה לא יודע לנהוג זה דיי טפשי.

מצד שני אתה שובניסט גדול , אתה יודע איך בנות מתנהגות בלחץ?

עשית סקר פיזיולוגי ממצה בעניין עם אוביקטי מחקר ?

או שאתה סתם שובניסט שזורק דברים לאוויר וכמובן משמיץ...

פורסם

בפורום הנשק הישראלי כתוב :

" חברה חמושה היא חברה מנומסת"

זה נכון לחלוטין תחשבו על זה לעומק ותבינו שזה גורם ולמאזן אימה שמוביל לנימוס הדדי .

אגב אני חייב לציין שאני מתעצבן כשחותכים אותי בלי סיבה , לדוגמא ב 4 לפנות בוקר , 3 מכוניות על הכביש , אני נוסע בקצב טוב ומישהו שמנסה להדביק את הפער כבר הרבה זמן פתאום בא וחותך אותי כשהכל ריק , זה מכעיס ,אז פתחתי עליו אורות גבוהים :lol:

בכל אופן נראה לי שמהצב היחידי שאני אתרגז מאוד בגללו יהיה אם אחרי שעה שאני עושה ווקס מישהו יבוא ויכנס באוטו בצורה שטותית , קרה לי השבוע שאיזה חתול התיישב לי על האוטו וליכלך אותו אחרי שעברתי עליו עם ווקס , כמעט הרגתי את החתול .

• תוכן חדש...