Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי דו"ח תנועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב19 לספטמבר 2003 צולמתי נוהג בכביש ז'בוטינסקי על 75 קמ"ש (מיותר לציין שלא זכור לי כזה מקרה ז"א אני יודע שנסעתי באותו לילה במקום ההוא וגם ראיתי את הפלאש של המצלמה אבל לא נסעתי במהירות מופרזת) בכל מקרה קיבלתי דו"ח ובדו"ח כתוב שנתפסתי ברח' פרדס כץ 0035 בבני ברק.

מיותר לציין שאין רחוב פרדס כץ בבני ברק!

האם יש לי איזשהוא סיכוי לבטל את הדו"ח על בסיס זה שהרחוב לא קיים???

או שלא מכיוון שזוהי "עבירה" מצולמת?

פורסם

שום דבר לא בטוח אבל סיכוי - יש.

העניין הוא שנראה לי שעל מנת שטענותיך לא יידחו על הסף - תצטרך ייעוץ משפטי.

מכיוון שמדובר בעבירה ללא נקודות וקנס לא גבוה, אם עברך נקי יכול להיות שהייתי משלם את הדו"ח ומסיים את הסיפור.

אלא אם כן - הייעוץ המשפטי שתקבל הוא חינם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ב19 לספטמבר 2003 צולמתי נוהג בכביש ז'בוטינסקי על 75 קמ"ש (מיותר לציין שלא זכור לי כזה מקרה ז"א אני יודע שנסעתי באותו לילה במקום ההוא וגם ראיתי את הפלאש של המצלמה אבל לא נסעתי במהירות מופרזת) בכל מקרה קיבלתי דו"ח ובדו"ח כתוב שנתפסתי ברח' פרדס כץ 0035 בבני ברק.

מיותר לציין שאין רחוב פרדס כץ בבני ברק!

האם יש לי איזשהוא סיכוי לבטל את הדו"ח על בסיס זה שהרחוב לא קיים???

או שלא מכיוון שזוהי "עבירה" מצולמת?

מסתבר שאני לא לבד, גם אני צולמתי ב-19 לספטמבר באותו המקום אבל אליי עדיין לא הגיע הדו"ח.

אני מקווה מאוד שהוא לא יגיע גם.

פורסם
שום דבר לא בטוח אבל סיכוי - יש.

העניין הוא שנראה לי שעל מנת שטענותיך לא יידחו על הסף - תצטרך ייעוץ משפטי.

מכיוון שמדובר בעבירה ללא נקודות וקנס לא גבוה, אם עברך נקי יכול להיות שהייתי משלם את הדו"ח ומסיים את הסיפור.

אלא אם כן - הייעוץ המשפטי שתקבל הוא חינם.

הקנס הוא 750 ש"ח + 8 נק' אבא שלי כרגע התהליכים ללמוד נהיגה על אוטובוס ככה שהוא לא יכול לקבל את הנק' ואני נהג חדש (עד ה -7 למרץ אחריי זה נגמר לי) מכיוון שהקנס לתשלום הוא עד ה6 לפברואר הנוש קצת מסובך.

עוד שאלה יש לי, יש לי בן דוד שמקום מושבו הקבוע הוא בניו יורק ויש לו רשיון של מדינת ניו יורק הוא הגיע לארץ ב 7 לספטמבר ומתכוון לשהות פה עד יוני השאלה שלי היא מה יקרה אם אני יעביר את הדו"ח אליו? האם יעשו לו משהו או שהוא יצטרך רק לשלם את הקנס והניקוד מבוטל.

נ.ב

הוא לא אזרח ישראלי! הוא בא לשנה ללמוד.

פורסם

זה רעיון יצירתי בהחלט. יש שתי נקודות לבדיקה:

א מותר לנהוג בארץ עפ רשיון של מדינת ניויורק.?

ב. בדוק עם סוכן הביטוח עם הביטוח תופס?

אם שתי התשובות חיוביות-לך על זה!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...