רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,614 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://money.cnn.com/2003/10/30/news/international/nissan_recall.reut/index.htm לאחר שהתגלה פגם במנועי 25 דגמים שונים של החברה החליטה ניסאן להחזיר (recall) מעל לשניים וחצי מיליון רכבים שלה מרחבי העולם. המבצע מוערך בכ150 מיליון דולר.
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כרגיל מוסטנג SVT VS קורבט ZO6 VS וויפר ACR 10 מגה 6 דקות 2יפנים עם "עגלות" מול סקייליין GTR34 26 מגה כ5:10 דקות צפיה מהנה מחר יהיו 3 סרטים אחרי המפגש אלי
הודעה אחרונה מאת תומר, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני ורוני שוחחנו ב-ICQ לגבי השוני שאני מרגיש בראלי לאחר התקנת סטראט. אני טוען שהראלי שלי אחרי מוטות מייצבים+צמיגים רחבים +בולמים תאחוז טוב יותר מבחינה אבסולוטית. את הדברים אני מבסס על תקופה של שנה, שבה נכנסתי לאותה פניה עשרות פעמים ,ממש אותה פניה ואותה למדתי על עיוור. בפניה הזו הייתי נכנס ב-90 ויוצר חופשי סחיפות על הצד. אחרי שהמוט הותקן, כמעט לא ניתן לסחוף את הרכב, הוא נכנס לפניה ויוצא ממנה במהירות. ללא החלקה ללא צווחות צמיגים, הכל נעשה כמו קודם. עכשיו ניתן להיכנס לפניה גם ב-110 ועדיין לצאת בקלות ,דבר שהיה קשה בעבר ללא המוט. עכשיו אני טוען שתוספת של בולמים מתאימים וצמיגים רחבים יעניקו לי ניהוג טוב יותר משל הסטנדרטית. בקיצור למי שעוד לא הבין, הוויכוח הוא…
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תתפלאו או לא, אבל המכוניות היקרות ביותר שכסף יכול לקנות כיום הן רובן ככולן מכוניות קלאסיות...צריך 3-4 פרארי אנזו באבזור בסיסי בכדי לקנות את המקום העשירי.... "לאורך ההיסטוריה שולמו סכומי כסף מרובי אפסים לאספנים אשר היו מוכנים לשלם כל סכום רק בלבד שיוכלו להיות בעליהן של יצירה מוטורית קלאסית כזו או אחרת.לדוגמא, בשנת 1990 יפני אלמוני הציע במכירה פומבית את הסכום האסטרונומי של 16.6 (כ-75 מליון ש"ח) ורכש את הפרארי 250 GTO ממוסך בריטי אשר קנה בזול את המכונית אי שם בשנות השבעים. לאחרונה נרכשה במכירה פומבית אלפא-רומאו Tipo B שנת 1932 בכ-5.6 מליון דולר ובשנת 1987 לא פחות מ-4000 בעלי ממון התגודדו בבית המכירות קריסטיס אשר בלונדון בניסיון להציע את המחיר הגבוה ביותר עבור אחת משש מכ…
הודעה אחרונה מאת YNV, -
-
- 13 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לברר כמה דברים על חגורות ספורט ( רתמות ) 1. מה זה 3,4 נקודות? 2. למה זה טוב החגורות האלה? 3. איפה בארץ אפשר לקנות? 4. מה המחירים? 5. האם אפשר לעשות לבד? 6. אפשר לקבל דו"ח/לא לעבור טסט עם זה? תודה
הודעה אחרונה מאת David A, -
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
עוד טיול של מועדון הרודסטרים עבר בהצלחה. כן, הינו 14 רכבים מכל הסוגים והמינים, כולנו עם גגות נפתחים. (שנשארו פתוחים לכל אורך הטיול) עברנו מסלולים מעניינים מגליל החל מצומת כח (במזרח) ועד למערות קשת (במערב), משם המשכנו לכרמל שהיה עמוס במטיילים. כמה תמונות מאגר התמונות המלא נשלח לחברי המועדון.
הודעה אחרונה מאת roy28, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כרגיל אומרים שנשים לא יודעות לנהוג :\, מה עם וויקי מ טופ גיר לטיול יצאנו , אינטגרה טורבו מצאנו עוד מסע של האינטגרות צפיה מהנה * מצטער על האיחור (עבדתי ) אלי
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הבוקר זכיתי לצפות בהצגה של להקת המחול המשטרתית בתיאטרון התעבורה של חיפה, ומאוד נהניתי. כבר שנים שאני שומע סיפורים על נפלאות דרכי בית המשפט לתעבורע, אבל זו הפעם הראשונה שראיתי את הדברים בעצמי. העברה שיוחסה לי היא 81 קמ"ש במקום 50, עליה ביקשתי להישפט כדי לנסות לשמור על עברי הנקי עד כה. קיבלתי זימון למשפט שלא התקיים מעולם מכיוון שנקבע ליון שישי, בערב (!), ועוד בזמן פגרת פסח של בתי המשפט. חשבתי שבזה נגמר העניין, אבל להפתעתי קיבלתי זימון חדש להיום, לפני כחודש. ולהלן התנהלות העניינים המגוחכת של הבוקר: זומנתי עם עוד 6 אנשים ל-8:30 בבוקר. התובע הגיע ברבע לתשע, והתחיל להציע עסקאות מפתות לכל מי שלא יבזבז את זמנו ויודה באשמה מיד. העסקאות כוללות הורדת המהי…
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://reviews-zdnet.com.com/AnchorDesk/4520-7296_16-5098423.html?tag=adts
הודעה אחרונה מאת Tamir_VTR, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=653&SubjectId=162 לקוח מאוטו, מזה השברולט הזו עושה צחוק?
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני נהג חדש ומחר נגמר לי המלווה. ומשרד הרישוי שובתים אז אני לא יכול לקבל את הרשיון הקבוע אז רציתי לדעת אם אני יכול לנסוע אם הרשיון הזמני בלי מלווה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת daniel-rsi, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2439510463&category=6472 מה שמעניין זה שהמכונית בארה"ב
הודעה אחרונה מאת nim®0d, -
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ע"פ החשוב, מחיר המחירון עבור הרכב שלי, מאזדה לאנטיס 323F 1840 סמ"ק שנת 97, אוטומט, יד שלישית, 130,000 ק"מ הוא 53,000 ש"ח. YNET מראה 46,000 ש"ח. ההפרש גדול, על מי לסמוך ?
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יורד עולה, יורד עולה. הפעם הוא מתייקר ב 2.5% כ 14 אגורות לליטר בנזין. הסולר יתייקר ב 5%. סתם לידע כללי. שמוליק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ידעה ממדור רכב בממון/ידיעות אחרונות, מהיום-28/10/03. מנכ"ל משרד התחבורה, מר בן-ציון סלמן, אישר לאיגוד הראלי הישראלי לקיים מירוץ בארץ, וזאת על אף שלא הושלמה החקיקה בנושא. יו"ר איגוד הראלי, מר דני לוי, החל בימים אלו לסקור אתרים בעיקר בצפון הארץ, וזאת על-מנת להוציא לפועל במהרה את המחווה שנחתה עלינו. כן יהי רצון ונאמר אמן עמית (מישהו אולי יכול לסרוק זאת-PLZ).
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
CL SL ו BMW
מאת NWA- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חפשתי בגוגל ובאתר מרצדס אבל עדיין לא מצאתי הסברים אז אם תוכלו סבבה.. מה ההבדל בין האס אל לסי אל? אני יודע שהסי אל מבוססת על האס קלאס יענו אס קלאס קופה... אז מה תפקידה של הסי אל? ועל מה מבוססת? ובלי קשר האם יש לבימרים איזה מכונית שמדברת עם הסי אל? עכשיו שיש סדרה 6 היא לא רואה לפי דעתי את הסי אל קיי... אבל יש מתחרה מטעם BME ל CL?
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
דיון מעניין מפורום האופנועים שרלוונטי לחלוטין גם לכאן: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=8&msgid=22465243 באיזשהו שלב זה נכנס למושגים שיובנו רק למי שסיים טכניון, אבל בכל זאת.
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כרגיל ג'רמי קלארקסון וסוני פליסטיישן ב 50 אלף פאונד קחו הרבה בימרים, ותנו להם לנסוע כשיירה אלי
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם אנשים, ועוד פעם אני מטריד את הפורום באחת השאלות שלי... היו לי כבר כמה מנויים לכל מיני מגזינים ישראלים לרכב, מהזול ליקר ( המחיר ממש לא משנה לי, העיקר שאני אקבל תמורה טובה ). אבל אחרי תקופה של שנה ובזמן האחרון אפילו חצי שנה אני ביטלתי הכל, כי ממש לא מעניין אותי לראות אודי A4 כל גליון ולקרוא איזה רכב טוב זה. למי איכפת בכלל, נמאס כבר, אותו הדבר. ממש לא מעניין אותי איזה יונדאי אטוס מתחילים למכור בישראל, או השווה בין לנסר לבלנו... סילחו לי, אבל אותי זה כבר לא מעניין. אני רוצה אקשן! שיפורים, מירוצים לא חוקיים ( במזגרת המותר ככל האפשר ), קיטים, הסברים על מערכות רכב חדשות ועתידניות, מעניין לראות ולקרוא על רכבים לא סטנדרטים בכלל ( אפילו לא חוקיים ) ועוד כל מיני דברי…
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מבחן של טופ גייר המבחן של הגרמניות בונוס (כאשר H1 פגש הונדה) תהנו, כרגיל מחר עוד אלי
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, ישנה אצלי רשימה של מכוניות שהייתי מעוניין לברר עליהן פרטים,וחיפושים באתרי היצרנים השונים העלו חרס. לכן אני פונה אליכם בבקשה להפנות אותי לאתר שמרכז מפרטים טכניים של מבחר יחסית גדול של מכוניות. השנתונים המדוברים הם 90+. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כתבה משנת 1999 יולי גיליון 161 אפשר לראות שהרבה מאז לא השתנה, רק נוספו עוד אנשים תהנו מחר יהיה עוד כתבות נחמדות אלי(כל הזכויות שמורות לי (כלומר על הסריקה והפצה)
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הנה קישור לכתבה חצי משעשעת בנושא ממעריב. http://images.maariv.co.il/channels/0/ART/511/590.html גיא.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לכתבה - לחץ כאן
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 8 תגובות
- 7 אלף צפיות
עוד כמה רשימות מהמוסף של CAR, שבו הם כותבים על עשרת הגדולים שלהם, במגוון גדול של קטגוריות. המעניינות מוצגות כאן להנאתכם. הכל מתורגם לעברית, בחלק מהמקרים לא יופיעו כל עשרת הגדולים, אלא רק המעניינים ביותר. בכל הודעה יהיו כמה רשימות כאלו. והפעם: המעצבים: ג'יורג'טו ג'יוג'יארו: "עשה כמה דברים נפלאים אצל ברטונה לפני שיצר את הסדנה הפרטית שלו. מזראטי בורה ו-3200 GT, ב.מ.וו M1, הגולף הראשונה והאלפות החדשות � כולן שלו. אפשר להחשיב את מצלמות ה-SLR של ניקון כאחד מהפרויקטים המוצלחים ביותר שלו שאינם קשורים למכוניות." ג'יי מייס: "עזר ליצור את הפולקסווגן החדשות. עכשיו בתור מעצב ראשי בפורד, הוא משלב זהויות של מותגים מסחריים אינדיבידואליים עם מחויבות להעלות את איכ…
הודעה אחרונה מאת K&N, -
תצפית מוסוות 1 2
מאת z-man- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בכביש החוף באיזור נתניה מסתובבת אקורד כסופה חדשה, מספר עם סיומת 51. בכל פעם שראיתי אותה עד היום חנתה בצד עם קורבן. ראו הוזהרתם.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שמועות מעבר לים מספרות שייצור ה - 172 מופסק בחודשים אלה. האם מישהו יכול לומר אם אמת בשמועה ?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
בעקבות המלצה בפורום של יאיר (בעל המיאטה) על טיול טרקטורונים ברמות נפתלי בצפון, הועלתה שבוע שעבר הצעה ע"י עדי ואביב לעשות מפגש פורום ולצאת לטיול נהיגה+ טרקטורונים ביום שבת. ההיענות לצערנו (או לצער מי שפספס בגדול...) לא הייתה רבה, וכפי הנראה הארגון לא כל כך הצליח. היה די אבסורד כשהתברר שהמארגנים עצמם הבריזו- האחת הישנונית בחוסר יכולת לקום בשעות מוקדמות, והשני ללא הסברים. אגב, שבוע שעבר הבייבי ואני חגגנו חצי שנה ביחד, והוחלט שטיול נהיגה נוסף יהיה דרך מעולה לחגוג במיוחד לאור העובדה שכבר שבועיים היא לא עשתה שום בעיות. אז נשארנו הרמן ואני, שני בעלי 106, ביום שבת ב- 7:30 בבוקר, והחלטנו בכל זאת ללכת לפי התוכנית למרות הנוכחות המדהימה. בגלל חוש הכיוון שלי הוחלט…
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני חדש כאן ומאד נהנה מהרמה כאן,הנה משהו קטן שגיליתי תמונה ללא הסוואה של הפורד פוקוס החדשה שתופיע בשנה הבאה,התמונה נלקחה מהאתר : http://www.fordeurope.net
206 RC מתי? 1 2
מאת 106RallyeBoy- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מישהו יודע מתי יתחילו למכור? מחיר? תודה הלחוץ
הודעה אחרונה מאת Aדי,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 505 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ע.
- SlowRide
- llaavvii
- amlh
- Paprika-Metuka
- teyal
- laviil
- Itzik-b
- שחר 1
- benny62
- fatboy1340
- yohai71