Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אנשים, ועוד פעם אני מטריד את הפורום באחת השאלות שלי...

היו לי כבר כמה מנויים לכל מיני מגזינים ישראלים לרכב, מהזול ליקר ( המחיר ממש לא משנה לי, העיקר שאני אקבל תמורה טובה ). אבל אחרי תקופה של שנה ובזמן האחרון אפילו חצי שנה אני ביטלתי הכל, כי ממש לא מעניין אותי לראות אודי A4 כל גליון ולקרוא איזה רכב טוב זה. למי איכפת בכלל, נמאס כבר, אותו הדבר. ממש לא מעניין אותי איזה יונדאי אטוס מתחילים למכור בישראל, או השווה בין לנסר לבלנו... סילחו לי, אבל אותי זה כבר לא מעניין.

אני רוצה אקשן! שיפורים, מירוצים לא חוקיים ( במזגרת המותר ככל האפשר ), קיטים, הסברים על מערכות רכב חדשות ועתידניות, מעניין לראות ולקרוא על רכבים לא סטנדרטים בכלל ( אפילו לא חוקיים ) ועוד כל מיני דברים שלא ניתן למצוא במגזינים ישראלים.

וכאן נופלת לי השאלה: האם קיים מגזין רכב כזה בחו"ל? מה הוא? האם ניתן להזמין מנוי לארץ? 8)

תודה.

פורסם

אני יודע שזו שאלה די כללית ולא ספציפית, אבל בכל זאת אני אנסה.

איזה מגזין רכב הוא הטוב ביותר (עדכני, אינפורמטיבי, מקיף ועוד תחומים לפיהם בודקים כאלה דברים) שיש היום?

אני רוצה לעשות מנוי למגזין מחו"ל, יש די הרבה (קאר, טופ גיר, איבו ועוד כמה שאני מכיר), ואני לא מצליח להחליט...

תודה מראש למי שיעזור.

פורסם
איזה מגזין רכב הוא הטוב ביותר (עדכני, אינפורמטיבי, מקיף ועוד תחומים לפיהם בודקים כאלה דברים) שיש היום?

אני רוצה לעשות מנוי למגזין מחו"ל, יש די הרבה (קאר, טופ גיר, איבו ועוד כמה שאני מכיר), ואני לא מצליח להחליט...

כל אלו, בתוספת אוטוקאר, מצויינים ורלוונטיים (יחסית) לישראל מבחינת היצע הדגמים

(למרות שלוטוס Exige אינה בדרכה ארצה... :( ), למרות ואולי בגלל שהם בריטיים.

לדעתי, פסול מראש את Car&Driver ו-Road&Track האמריקאיים,

אלא אם אמריקאיות ויפניות הן בראש מעייניך.

גש ועלעל במגזינים הנ"ל (פרט ל-evo) בסטימצקי הקרוב לביתך וראה מי מהם

מתאים לך (מבחינת השפה, הכתבים, הצילומים והעיצוב הכללי).

זכור כי חלקם שבועונים (Autocar) וחלקם ירחונים (CAR) ובצע החלטה לפי התקציב

(פרט חשוב מאוד במגזינים מיובאים!).

כל אלו קיימים שנים רבות וכולם טובים, ממש כך.

דניאל

MCS 2008

• תוכן חדש...