רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,614 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הפעם נסע מזרחה נתחיל ב אמ רק 2 הונדה אס 2000 מבחן קודם ל NSX(עם טיף וג'רמי) מבחן ל NSXחדשה סופרה שמקנת במשהו יפה בסוף צפייה מהנה אלי נ.ב אני יוצא לטיול שנתי עכשיו,אז ביום רביעי,וחמישי לא יהיו סרטים :puppydog:
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כבישים עם 5% זכוכית. בכתבה הבאה: אספלט עם זכוכית
הודעה אחרונה מאת Tamir_VTR, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
נראה אותם נותנים דו"ח על אורות ערפל למישהו...
הודעה אחרונה מאת Tamir_VTR, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.hondahookup.com/phpBB2/album_pic.php?pic_id=48 http://www.hondahookup.com/phpBB2/album_pic.php?pic_id=49 http://www.hondahookup.com/phpBB2/album_pic.php?pic_id=45
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
-
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כלומר נגיד נמצאים בנתיב השמאלי בכביש של שלושה נתיבים, ומהנתיב הזה ניתן לפנות רק שמאלה. האם יש צורך לאותת במקרה זה? הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מאותת במצבים כאלה, וחושב לעצמי איזה טיפש אני...
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום ניתן בבית המשפט העליון פסק דין בנושא הממל"ז. מדובר ב- ע"פ 4682/01, רע"פ 2216/01 לוי נ' מדינת ישראל. פסק הדין מכיל סקירה מקיפה של כל היסטוריית הממל"ז בארצנו ובארה"ב הן בפסיקה והן בניסויי שטח (שנערכו לאחרונה גם בארץ). לאחר הנ"ל מגיע השופט א. לוי (ומסכימות עמו השופטות ד. דורנר וא. פרוקצ'יה) למסקנות הבאות: ".... הממל"ז הנו מכשיר מדידה אמין ומדויק בכפוף להפעלתו על ידי מפעיל מיומן, על פי הנחיות היצרן, ולאחר ביצוען של הבדיקות השגרתיות בטרם ההפעלה. בהתקיים כל אלה, הנתונים שמפיק הממל"ז על מהירותו של רכב-מטרה כשרים להתקבל ולשמש כראייה בבית המשפט, וניתן לבסס עליהם שת הרשעתו של נאשם גם אם אותם נתונים מהווים ראייה יחידה נגדו, ובלבד שהמדידה בוצעה על פי הנחיות…
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מכונית קרטינג עם מנוע סילון. בתרגום הלא מוצלח תרגמו קרט למכונית צעצוע. http://www.jetkart.co.uk יש גם אופנוע ועוד שטויות http://www.jetwebb.com
הודעה אחרונה מאת F_B_I, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה מישהו, ביקש ממני בפרטי, מבחן של טופ גייר לפרארי אנז'ו. ואמרתי לו שאני יביא אז הנה המבחן לאנז'ו האודי מול מיצובישי פרסומות קורעת צפיה מהנה אלי
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא הרבה, מסתבר.. http://www.fullgaz.co.il/archive/nov-03/news/fg2197-low-cost-for-2-wheels-riders-life.php (וזה רק בגלל שהיא סטודנטית !)
הודעה אחרונה מאת יקיר, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כרגיל סרטים אוסף ראשון של הדריפט אוסף שני סרטון של מועדון לאדה, סטייל הסרטון של סאאב נעים להכיר . AUDI S1 לכביש.. צפיה מהנה אלי
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בפעם המי יודע כמה מופיע איזה סגן ניצב בתוכנית הבוקר בערוץ 2 כדי להראות לעם היושב בציון איזה קרימנלים נתפסו במבצע האכיפה האחרון. הפעם מדובר על חבורת אופנוענים שירדו לתת בגז באיזור בית ג'וברין. הם צולמו ע"י סמוי, נתפסו ורוב האופנועים הורדו מהכביש עקב "שינויים במבנה". בצילומים נראים מספר רוכבים שרוב הזמן נוסעים במגבלות החוק ולא יותר מדי מהר. נעשו כמה חציות של קו לבן, אבל הכל בכבישים שוממים כמעט לגמרי. הסיכון לסובבים נראה מינמאלי לחלוטין למרות שכמובן הם הוצגו כאויבי הציבור מס' 1. עצוב לראות את ציד המכשפות שמבוצע כנגד כל אלו שמשתמשים ברכבם שלא למטרת הגעה לעבודה וחזרה הביתה.
הודעה אחרונה מאת Yaron Edry, -
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קודם כמה תמונות: הדבר הזה נמכר ברוסיה לכל מכוניות המרצדס. החל מרמת בטיחות B1 ועד רמת בטיחות B7. דבר מדהים !
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר סבב טלפונים בו אני מנסה לברר האם ניתן לבטח רכב משנות ה-80 בביטוח מקיף, נדהמתי לגלות - שלא !!! כל חברות הביטוח (אלו שאיתן דיברתי), מוכנות לבטח רכב בן לא יותר מ-10 שנים, ללא קשר לערך הרכב ! למשל, הלאדה ניבה שהיתה לי, היתה משנת 95 ושווה 16,000 ש"ח במחירון. על כן, לא היתה בעיה לבטח אותה. אבל ! קחו למשל מכונית יוקרתית שנת 85, ששווה נאמר 50,000 - אף חברה לא תסכים לבטח אותה ! אני ממש מתקשה להבין למה אם מישהו מכיר חברה שמבטחת מכוניות בנות יותר מ-10 שנים, אשמח לשמוע. דני G.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
האם מותר לנסוע עם DVD ברכב ? שאלה שעלתה במוחי לא מזמן, סתם לידע הכללי, ע"פ חוק מותר לנסוע עם DVD?
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לחובבי הראלי כנסו עכשיו ליורוספורט יש שידור חיי של הראלי זה פעם ראשונה שיש שידור חי בראלי. מי יזכה באליפות נישאר רק עוד קטע אחד סולברג בנתיים מוביל על לואב ורוב הסיכויים שהוא יקח. תחזיקו אצבעות לפטר סולברג אני מאד מקווה שהוא יקח את האליפות עידכונים בהמשך......
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 8 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
רציתי לדעת מה ההבדל בין גלגים רגילים שמקבלים עם רכב כשקונים אותו ולרוב זה לא גלגלי מגזניום אלה אם כן מוסיפים עוד סכום כסף מסויים. מה ההבדל בין הגלגלים הרגילים לבין המגנזיום חוץ מעצם העבודה שזה עשוי מגנזיום? מה ההיתרונות של מגנזיום? ומה החסרונות? וכמה עולה היום ארבעה גלגלי מגזניום טובים-סבירים?
הודעה אחרונה מאת gmb, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
עצרה אותי ניידת,יותר נכון הוא עקב אחרי דרך ארוכה באשדוד ו"חיפש" על מה להתלבש,מסתבר שהוא היה גם בוחן תנועה,בקיצור היתה לי מנורה קטנה בתוך פה של בובה של "טז" שמחוברת לפנס בלימה,וברגע שבלמתי הנורה נדלקה בשני אורות,כחול ואדום,אז הם עצרו אותי שאלו למה התקנתי בלה בלה,אמרתי שלא ידעתי שאסור וניתקתי,ואז ה"דרדסית" אמרי לי חכה.... בקיצור קודם אמרה שאני מקבל דו"ח של 250 ש"ח ואז פירקה את הנורנ לראות אם זה לא של המשטרה.ואז הבוחן הוצא תתיק שלו והתחיל לחפש משהו ובזמן הזה היא התקשרה לאנשו ואמרו שהדוח הוא 750!!!!! בקיצור אחרי הרבה דיבורים הוא אמר לי שהוא מחרים לי את זה בלי דו"ח,השאלה אם מותר לו בכלל ולמה הם התלבשו עליי..
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
-
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אתמול בלילה ראיתי 147 דיי מעוטרת ועם אגזוז כפול שלא נראה מקורי, הצמיגים נדמה לי היו רחבים יותר מהרגיל וכשיצא לי להיות מאחוריו ראיתי שרשום מצד ימין GTA, יתכם כמובן שזה הודבק שם... היא הייתה שחורה אגב. פשוט סיקרן אותי אם היא אמיתית או לא כי אני קצת מבולבל אם בכלל היא מיובאת ונמכרת אחרי כמה דיונים שהיו בפורומים בנושא ? אז מה השורה התחתונה, ה-GTA מיובאת ? ומה סימני הזיהוי שלה ? ינון.
הודעה אחרונה מאת Rשף, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ראיתי קודם תוכנית של מרדפים משטרתיים בארה"ב, והיה שם קטע קצת מוזר: איזו מישהי נהגה בקורבט (מוזר א ), ובמהירות של "רק" 160 _קמ"ש_ הקורבט החליקה (מוזר ב), והיא חצתה את כל ארבעת הנתיבים של האוטוסטראדה בלי לגעת באף אחד מהתנועה, התרסקה על המפרדה, עפה באוויר איזה מטר וחצי והתגלגלה במשך כל הנ"ל. הנהגת יצאה עם רגל שבורה בלבד (מוזר ג).
הודעה אחרונה מאת Rשף, -
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יש לי שאלה: במפרטים של המכוניות רשומה התאוצה מ-0-100 קמ"ש, השאלה שלי מתייחסת לאיך מודדים את התאוצה הזאת? ברור שמכניסים למכונית נהגים מקצועיים שיספקו את התאוצה המירבית, אך האם מודדים את הממוצע של כולם ביחד, או שלוקחים את התוצאה הטובה ביותר והיא תהיה התאוצה הרשמית? למשל: נהג ראשון : 11.6 שניות נהג שני : 11.8 שניות נהג שלישי : 11.4 אז האם עושים ממוצע של כולם או שלוקחים את התוצאה הטובה ביותר? אדם.
הודעה אחרונה מאת iceman, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו פה יכול להסביר לי .... לכל אחד שאני מדבר איתו יש פרוש שונה לקיצורי דרך אני רוצה לדעת מה כל אחד מייצג GTI GT WRX RS HGT TDI HDI SDI אם יש עוד ששכחתי אז תירשמו. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
איזה אמצעי אכיפת מהירות יש לשוטרים, שאפשר להפעיל תוך כדי נסיעה בניידת? ראיתי היום לאנטיס סמויה (לבנה רגילה עם סיומת 00), היה לשוטר ביד כמו רובה צעצוע של ילדים (לא כמו הממל"ז, ממש כמו רובה צעצוע של ילדים). מישהו יודע מה זה?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
במה הם מתבטאים:
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב, יום שלישי הוחלט על ביקור גרמני קצר של 5ימי נסיעה בגדישה גבוהה . אם יש למישהו המלצות איפה כדאי ורצוי לבקר, איפה חובה לבקר (אשמח להמלצות בכל עיר גדולה) והכי חשוב, חנויות אביזרים , וגאדג'טים יעזרו מאוד תודה לעוזרים ולאלו שלא.
הודעה אחרונה מאת shainin, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
??
הודעה אחרונה מאת חנרו, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הפעם 4 סרטים של הרכב המדהים הזה. משקל קל. מנוע מאוחרה. הנעה אחורית. זולה. מתי בארץ אה כן הסרטים ראשון אליס מול פרארי F40 ? כתבה על האליז מטופ גייר מר-סטיק בודק את האליז
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתמול ... בעצם היום, נסעתי באיילון לכיוון ראשון ב 4 בבוקר, במהירות 140. פתאום אני רואה דרך המראה פלאש. מהסיפור הזה ברור שצילמו אותי, אבל היה מסביבי ... מקדימה ומאחורה, 2-3 מכוניות שנסענו במהירות שלי. הצילום היה מרכב לא משטרתי, כנראה סמוי, נראה לי HONDA ACORD ככה חברים שלי שישבו באוטו אמרו לי, אני לא בטוח, בטוח שזה היה רכב. הםא גם אמרו שפלאש הופיע כשהייתי די מקביל לרכב המצלם, אבל לי לא נראה ככה כי ראיתי אותו בנראה הימנית. עכשיו אני בתור נהג חדש וצעיר, יש לי רשיון 9 חודשים, לא יודע מה מי ואיך, אז רציתי לשאול: 1. האם יש סיכוי שלא צילמו אותי? 2. מה יהיה העונש המאקסימלי והמנימלי? תודה.
הודעה אחרונה מאת GodLike, -
קנס על חגורה 1 2
מאת Olechko- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
לפני איזה 4-5 חודשים תפס את אבא שלי שוטר על זה שאחותי מאחורה הייתה בלי חגורה...אמממ הוא הביא לו איזה קנס של 100 שקל ובלי נקודות...(מוזר כזה...כי אבא שלי דיבר איתו או משהו)....עכשיו היינו אמורים לשלם אחרי 90 יום...ולא שילמנו אממ עד עכשיו אני מחכה ולא הגיע קנס כפול לא כלום....יכול להיות שבגלל שזה לא היה קנס רגיל על חגורה פשוט מבוטל או משהו??? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Yakuza_Dragon, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
בעמוד 20 בלוח פוקוס (7.11.03) יש הונדה פרלוד וכתוב ככה "הונדה פרלוד VTI 1997 2200סמק .. .....היגוי 4 גלגלים.......... מזה זה היגוי 4 גלגלים??? משיהו יכול להסביר לי?? *הכותרת נערכה. תשקיע 10 שניות בלחשוב על כותרת נורמאלית פעם הבאה*
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
נשמע מענין..
הודעה אחרונה מאת Nes,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 922 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דודיאן
- locus
- itaysamurai
- GTאי
- flytomars
- zvit
- lka
- לב טוב
- `Infinity
- Camaro 92
- orsh99
- gadik6