Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמצעי אכיפת מהירות תוך כדי נסיעה

אורון ג
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

איזה אמצעי אכיפת מהירות יש לשוטרים, שאפשר להפעיל תוך כדי נסיעה בניידת?

ראיתי היום לאנטיס סמויה (לבנה רגילה עם סיומת 00), היה לשוטר ביד כמו רובה צעצוע של ילדים (לא כמו הממל"ז, ממש כמו רובה צעצוע של ילדים). מישהו יודע מה זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מכיר מקרוב את המכשירים והדגמים שיש למשטרה אבל מה שאני כן יכול להגיד בוודאות זה שיש להם מכשירים שיכולים לפעול תו"כ נסיעה ויותר מזה גם מכשירים שיכולים לתפוס תו"כ נסיעה רכבים שבאים מהכיוון הנגדי......והיה לי נסיון כמעט מר עם שוטר מטומטם\אדיוט\אינפנטיל של משטרת התנועה,וזה הסיפור:

נסעתי עם משפחה לאילת,ובאמצע כביש הערבה התחלתי לנסוע אחריי ניידת של משטרת התנועה,היא היתה לפני במרחק של איזה 10 מ',ושנינו נוסעים על משהו כמו 105 קמ"ש, ופתאום מתקרב מולנו בנתיב הנגדי מונית שכנראה נסעה במהירות מופרזת, השוטר האדיוט שנהג בניידת נראה לי אפילו לא בדק שיש רכב נוסע מאחוריו,דפק ברקס פתאומי באמצע הנתיב,ושניה (יותר נכון אלפית שניה) לפני שנכנסתי לבדוק את המנוע שלו דרך כל האוטו ירדתי לשוליים ועקפתי אותו ועוד הספקתי לראות את האדיוט במראה עושה חצי צלחת ורודף אחרי המונית......

מיותר לציין מה היה קורה אם הייתי נכנס בו במהירות של 100 קמ"ש (לא יכולתי לצפות את הברקס הפיתאומי שהוא נתן כי במרחק של אולי איזה 250 מ' מאיתנו לא היה אף מכונית\יישוב\נפש חייה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון להיום, למשטרה יש בדיוק אמצעי אחד שניתן להפעלה תוך כדי תנועה: ה-VASCAR.

זהו מכשיר די חדש, במידה ונתפסתם אין להודות אפילו במקצת, יש לומר לשוטר "אין תגובה" או "נסעתי כחוק" או משהו דומה, ולפנות לעו"ד בתחום התעבורה.

הואסקאר מיועד לשימוש כאשר הניידת עוקבת אחרי הקרבן, אך עם זאת ניתן גם להפעילו במקרה ההפוך (רכב נוסע אחרי הניידת). בשום מקרה אין לשוטר אפשרות למדוד רכב הבא ממולו, ה-VASCAR הוא בעצם סטופר פשוט שמודד מרחק נסיעה חלקי זמן.

EDAN, שתי אפשרויות: או שהמקרה שלך היה לפני יותר משנה (לפני 1.11.2002) ואז יתכן שהיית עד לשימוש ב KR11 כנגד רכב הבא ממול. מכמונת ה-KR11 יצאה משירות בתאריך הנ"ל

או שהשוטר שלך סתם דפוק והלך לדפוק את הנהג השני ללא שום עדות ממשית.

ואגב, אם נאלצת לבצע תמרון חירום סימן שלא שמרת מרחק מספיק. קח את המקרה הזה כהמלצה לשמור מרחק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן המקרה היה לפני משהו כמו 3 שנים.

לגבי ההמלצה לשמור מרחק,כמו שציינתי,הייתי במרחק של כ-15 עד 20 מ' מאחוריו,אבל נאלצתי לבצע תמרון חירום כיוון שהוא בלם בפתאומיות ובצורה מסוכנת מאוד (באמצע הנתיב,אפילו לא ניסה לרדת קודם לשוליים) כשלא היתה שום סיבה נראית לעין,שום מכונית שנסעה לפנינו בטווח של לפחות 250 מ' ובקטע כביש עם ראות מצויינת למרחק גדול וגם לשוליים (ככה שאפילו אם איזה שועל מסכן היה קופץ לכביש הייתי מספיק לראות אותו), אבל בהתחשב במרחק שהייתי מהניידת ובהתאם למהירות שלי לא יכולתי לצפות את הבלימה הזאת ולכן לא היה לי מספיק מקום לבלום.

בדרך כלל בכביש שהתנאים בו לא כאלה "אופטימליים" מהבחינה שיש יותר תנועה,ראות פחות טובה וכו' אני לוקח מרחק יותר גדול.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש תקדימים בהם יצא הנהג שמאחור זכאי בעוד שהנהג הנפגע אשם וזאת כאשר הבלימה נעשתה בכביש מהיר שבו אין שום סיבה הגיונית/סבירה לבלימה. כמובן שזה היה בעזרת עו"ד.

אם היית נכנס בניידת היו עושים לך את המוות (משטרה ולא אזרח!!!) אבל בעזרת עו"ד ייתכן והיית יוצא נקי.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש תקדימים בהם יצא הנהג שמאחור זכאי בעוד שהנהג הנפגע אשם וזאת כאשר הבלימה נעשתה בכביש מהיר שבו אין שום סיבה הגיונית/סבירה לבלימה. כמובן שזה היה בעזרת עו"ד.

אם היית נכנס בניידת היו עושים לך את המוות (משטרה ולא אזרח!!!) אבל בעזרת עו"ד ייתכן והיית יוצא נקי.

עשרה מטר במהירות 105 קמ"ש הוא לא מרחק מספיק בשום מקרה. מזלך שהשוטר היה עסוק בתפיסה של העבריין המסוכן (DAHHH) ממולו.

ולפי תיאורך אכן מדובר בענתיקה שענתה לשם KR-11. הוצאה משירות.

kr11alls.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...