Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ... בעצם היום, נסעתי באיילון לכיוון ראשון ב 4 בבוקר, במהירות 140.

פתאום אני רואה דרך המראה פלאש.

מהסיפור הזה ברור שצילמו אותי, אבל היה מסביבי ... מקדימה ומאחורה, 2-3 מכוניות שנסענו במהירות שלי.

הצילום היה מרכב לא משטרתי, כנראה סמוי, נראה לי HONDA ACORD

ככה חברים שלי שישבו באוטו אמרו לי, אני לא בטוח, בטוח שזה היה רכב.

הםא גם אמרו שפלאש הופיע כשהייתי די מקביל לרכב המצלם, אבל לי לא נראה ככה כי ראיתי אותו בנראה הימנית.

עכשיו אני בתור נהג חדש וצעיר, יש לי רשיון 9 חודשים, לא יודע מה מי ואיך, אז רציתי לשאול:

1. האם יש סיכוי שלא צילמו אותי?

2. מה יהיה העונש המאקסימלי והמנימלי?

תודה.

פורסם

עד כמה שידוע לי, אם האוטו לא בבעלותך, אז ההורים שלך יקבלו את הקנס+נקודות.

תקנו אותי אם אני טועה.

הראל,

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אתה צודק.

אבל יש גם לשים לב שאם השוטר נסע לידו וצילם יש מצב שזה לא על מהירות. (עד כמה שידוע לי הוואסקר לא מצלם.

מה קורה פה? ההונדה אקורד הכסופה -אגב, מוכרת מאוד באיילון.

אני תמיד פותח שבע עיניים כשאני שם, רק בחיפוש אחריה.

פורסם
עד כמה שידוע לי, אם האוטו לא בבעלותך, אז ההורים שלך יקבלו את הקנס+נקודות.

תקנו אותי אם אני טועה.

הראל,

נארה לי שזה שלילה 50 מעל הצותר......??

POWERD BY C....

פורסם

אם הרכב של ההורים שלך, תנסה להפיל את זה עליהם והם יחטפו את העונש.. אם הרכב שלך, אכלת אותה.. תחטוף שלילה, משפט, עוד שלילה, ואחרי זה כנראה שתצטרך לעשות רישיון מחדש..

*להפיל על ההורים פירושו לומר להם שצילמו אותך כשזה יבוא בדואר, או אולי אפילו עכשיו, ככה שהם ישלמו את הקנס וכל זה... ולא להגיד להם שזה לא אתה.. במקרה שהם לא מסכימים, תצהיר שאתה נהגת ברכב ותישפט כמו גבר...*

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...