רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,614 נושאים בפורום הזה
-
Delorean gold 1 2 3
מאת LotusElise- 35 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
מצאתי משהו מוזר באינטרנט. יוצרו 2 דה לוריין בציפוי זהב: http://www.geocities.com/delorean012/goldd.html http://www.bigtexas.com/dmc/gold http://www.bigtexas.com/dmc
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כפי שבטח(לא)שמתם לב לא הייתי פה שבוע וחצי. השתתפתי במשלחת נוער לגרמניה, שבוע באיזה עיר ו5 ימים בברלין. חוץ מזה שכמובן רואים שם מכוניות יפות שמתי לב לכמה נקודות שלא הייתי ער להם בעבר: 1. 95% מהמכוניות ידניות (כולל המזדות 323 וכל שאר מטעמים) 2. רוב המכוניות שמורות ונקיות מדפיקות שרואים כמעט בכל מכונית בישראל. 3. מהנשים שראיתי נוהגות ראיתי שיש להם ביטחון בנהיגה כמו לגברים ולא חוששות ללחוץ על הגז, הכוונה לא למהירות מופרזת אלה מהירות שמתאימה לכביש. 5. לשמוע פרארי זה בין הדברים הטובים בעולם. וזה כל מה שיש לי להגיד על המוטוריקה של המדינה. חוצמזה ארץ יפה ומשגעת אנשים נחמדים בירה טובה(מאוד) מועדונים טובים, אוכל טוב אבל התאכזבתי מהנשים, יש יפות וכד' אבל הישראל…
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 17 תגובות
- 5 אלף צפיות
היתי רוצה להמליץ על טיול טרקטורונים שממש הגענו אליו במקרה. בשבת האחרונה חגגנו אני ואיישתי 3 שנות נישואין. לקחנו את האוטו ונסענו לצפון בצומת גולני חיכה לנו אלי בעמדת האינפורמציה של החברה להגנת הטבע. שאלנו על טיול טרקטורונים, והוא שלף לנו את הכרטיס (שאותו צרפתי בתמונות) בקיצור מקום מדהים, הכנסת אורחים מענגת, קפה תה ושתייה קרה. פינת חי לילדים (למי שיש) בקיצור מדהים. טרקטורוני פולריס 330 חדשים 2004. מאוד נוחים לנהיגה גם לכאלה בלי הרבה כוח בידיים. כמובן אוטומטים. (למרות שאני חובב ידני) ממש מעלה. בטוח שלא תתאכזבו. אתם יכולים להזכיר אותנו שתגיעו, אני בטוח שזה לא יזיק (אפילו יעזור). יאיר והילה עם המיאטה השחורה. http://www.weekend.co.il/galiltop/yearit…
הודעה אחרונה מאת liran_r, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בשבוע שעבר גיליתי את הקארטינג ומיותר לציין שזה כיף... הציעו לי לעשות קורס שבסיומו אקבל רשיון מירוצי קארטינג ואוכל להתחרות במירוצי 4 פעימות. עלות הקורס 300 ועלות יום מירוצים 160. האם מישהו עשה זאת ויכול להמליץ?
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשעורי הנהיגה אני נוהג על הקסרה הישנה....... אני יודע שבשעור הראשון התלהבתי ואמרתי שהיה כיף לנסוע בה וגם אתמול היה בסדר..... אבל אתמול כשהגעתי ל90 ו-100 (באזור של ג'מבו שמה איפה שיש את בארות יעקב או משהו.... לא זוכר את השם המדוייק) הרגשתי שהאוטו עצל ובקושי זז....ראיתי על המחוג 90 אבל עד שהגעתי ל90 ונסעתי ועברתי את 90 חוץ מהרוח על הפנים לא הרגשתי הנאה....כאילו אני סתם מחכה שהטורים יעלו ואני יעביר הילוך להגיע לרמזור ולעצור.....האוטו נוח לנהיגה אבל....משהו היה חסר.......אולי בגלל שהאוטו הוא טורבו דיזל? אם הוא היה בנזין הייתי מרגיש שהאוטו יותר "טס" ? בפשטות : ראיתי 100 על השעון אבל לא הרגשתי 100..... והיו מכוניות שעקפו אותי במהירות ! איך ? על כמה …
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 32 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
בדיוק עכשיו הייתה. בקצרה - נראו המכוניות במתחם רגבה וקצת השתוללות של איזו אימפרזה טורבו. דובר על העובדה שהמשטרה מכירה את הרייסים האלו מזמן מכל חלקי הארץ, וכן שועדה התאספה הערב לבדוק את העניין ודובר בה גם על מיסוד הנושא בתחרויות חוקיות. (אבל את זה הם אומרים כל הזמן). מה שאולי כן שווה משהו זו הערכה של אדם שלא הספקתי לקלוט את מקצועו, שתוך כחודש תוגש הצעה מסודרת בנושא. אז אולי יש משהו חיובי ברייסים הבלתי חוקיים, אה? רוני
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 21 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אני פשוט לא מאמין ממש בהלם מוחלט זה הפעם הרביעית שהמשטרה עוצרת אותי בגלל האגזוז הזה איך שאני יוצא מהעבודה מהיציאה בקניון ארנה בהרצליה הם עצרו אותי ממש על הכביש. השוטר יוצא וישר באגרסביות אומר לי "תשב באוטו ותן גז חזק" אני מנסה פשוט לתת נגיעות חלשות והוא פתאום צועק עליי ואומר לי תלחץ תלחץ. ואני בלי ברירה לוחץ, הוא בא אליי וכמובן המינהג הקבוע תן לי רשיונות. אני חייב רק לציין שעברתי את זה כבר 3 פעמים ופשוט רץ לי סרט בראש שאני עוד פעם מקבל 1000K כנס והורדה מהכביש. אמרתי פשוט לעצמי שאם באמת זה עוד פעם אחד קורה אז אני כבר יהיה מיואש טוטל מהאוטו הזה. השוטר כמובן ממשיך בשלו ואומר לי תפתח מכסה מנוע, ורואה את המוט מייצב וישר אומר לי הבנתי אתה גם משפר את …
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
הייתי בשבוע שעבר בארה"ב. שכרתי רכב פעמיים: ליומיים ולחמישה ימים. בארץ נאמר לי שזה יהיה שברולט קווליר. הגעתי לסוכנות ("הרץ" בעיר קטנה בשם פרדריק במרילנד) ומה מקבל ישראלי? לנטיס..כן..לנטיס...שמעתם? ל-נ-ט-י-ס. הנקראת שם "פרוטג'" נראה לי שהם מכיילים את הלנטיסים האמריקאיות יותר רך כי לא יצאתי ממנה עם עצמות שבורות כמו שבארץ. בפעם השניה, זו של החמישה ימים רצו לשדרג לי לאלרו, אבל אז ראיתי מיצובישי גלנט חדשה ומיד לקחתי אותה. זה היה נפלא. לשייט בכבישי אמריקה עם אוטו יפני מעולה, נח, ומוסיקת קאנטרי... אז למי שלא מאמין: הנה לנטיס עם מספר של מרילנד..
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
-
הקלות שבדריסה 1 2
מאת גלעד 106 ראלי-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היום כחלק מעבודתי, פטרלתי באיזור הצ'ק פוסט. בעודי הולך על מעבר החציה, הרגשתי לפתע מן מכה ברגל ושניה אחרי זה התיישבתי על משהו קשה. אני לתומי חשבתי, "בטח איזו זקנה מעדה עלי". תארו לכם את המצב המוזר הזה, שבו אני יושב על רכב מסוג פיז'ו 406 כשהיא נעצרת על מעבר החציה. לקח לי שניה וחצי להבין שלא זקנה עיוורת נתקלה בי, אלא נהג כבן 65 שפשוט במקום לשים לב לכביש שם לב כנראה למשהו אחר, עלה על המדרכה ונכנס בי. אישתו של התרח יוצאת ואני שואל את הנהג האם הוא שפוי????? אישתו בתגובה אומרת לי שהיא אמרה לו להיזהר... , ואני חושב לעצמי, רבאק ממה להיזהר?! יש לציין שאת קור הרוח לא איבדתי ודיברתי בצורה רגועה ומנומסת. אמרתי לנהג שמה שקרה כרגע צריך להדליק אצלו נורה אדומה ושכדאי לו …
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שנעשה בארץ על ידי חבר מועדון אלפא רומאו. http://www.iaroc.org.il/phpBB2/viewtopic.php?t=1585&postdays=0&postorder=asc&start=0 לדפדף בדפים ולראות עבודה מעניינת מאוד.!
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בטיחות... לאור הסגידה ההמונית לכוכבי הבטיחות והקשר המוטל בספק בינם לבין בטיחות הרכב, אני מרגיש צורך להגיד כאן מספר מילים על ארגון ה-NCAP הכוכבים שהוא מעניק. אשמח לשמוע את תגובתכם. קודם כל, בטיחות הרכב זה דבר מסובך להעריך לאדם פשוט שסה"כ רוצה רכב טוב ולא מבין גדול בהנדסת מכונות, מכניקה והתנגדות החומרים. אמינות לעומת בטיחות זה דבר שקל מאוד להעריך מניסיון: למשל, לפי תדירות ביקורים במוסך ולפי תדירות תקלות ברכב וחומרתן. אז מה יכולים למכור לצרכן יצרני מכוניות אירופאים כדי לפצות על המוניטין הלא מחמיא ממש בגין האמינות הנחותה יחסית למכוניות אחרות, יפניות למשל? איזה לוקש הצרכן המצוי יאכל בלי להפנות את אפו מהריח הרקוב אך מתובל היטב שלא ירגישו? אה! בטיחות. כפי שאמרנו - קשה להערי…
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אין לי כרגע איך לסרוק, אז אם מישהו רוצה - הוא מוזמן לעשות זאת ולשים כאן. בגדול, הכתבה מדברת על כך שמשרד התחבורה עומד להגיש הצעות חוק להחמרה בעונשים על עבירות תנועה. למשל - החרמת כלי רכב לתקופה של בין 3-9 חודשים לאנשים שנוהגים בפסילה, ללא רישיון, בשכרות, תחת השפעת סמים, אי ציות לרמזור אדום, עצור או האט (!!), נסיעה אחורנית תוך כדי גרימת סיכון, עקיפה מסוכנת, אי מתן אפשרות להשלמה של חציית כביש ע"י הולך רגל, גרימת מוות ברשלנות ונהיגה ברכב שהורד מהכביש. מוצע להחרים גם את מכוניתו של מי שגרם לתאונת דרכים שבה נחבל אדם חבלה של ממש. עוד הצעה נוגעת למהירות - ליברמן רוצה לקבוע עונש מינימום על עבירות מהירות - הרישיון יוחרם למישהו שנהג מעל 130 קמ"ש בדרך של 90 למשך שלושה חודשים…
הודעה אחרונה מאת Booly, -
-
- 56 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
אני לא היתי שם כי כל החברה הקבועים נסעו לתל אביב ולכן חשבנו שלא יהיה עוד פעם נהריה ... אבל מסתבר שהרבה אנשים התלהבו מהמפגשים שם , אז הנה מה שחבר שלי רשם ממקור ראשון. "טוב אז ככה היום לא היה אמור להתקיים מפגש ברגבה גם בגלל המשטרה וגם בגלל הנסיעה למרכז ובאמת מהפורום איך אחד לא הגיע אבל כנראה שהקטע תפס חזק שמה ובאו מלא אבל מלא מכוניות בקיצור כמה דקות אחרי זה הגיעו משהו כמו 15 נידות עם בוחני תנועה ועם קציני משטרה ועם ניידות סמיות בקיצור חסמו את כל היציאות והכניסות של המתחם ולא נתנו לאף אחד להכנס או לצאת כל מי שהיה במקום משופר לא משופר ספורטיבי לא ספורטיבי עבר בדיקה מא' עד ת'... 99% אחוז מהמשופרות ואני לא מגזים קיבלו דוחות והורדות מהכביש בגלל מדבקות, ספויילרים, בקליו…
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
פעם ראשונה עם האוטו של ההורים לפני כמה שנים טובות. פעם שניה עם האוטו הקודם שלי. פעם שלישית אתמול. בתפקיד המטומטם/ת התורן/ית: נהגת (אמא, בת 40+) עם בעיה מוחית קשה. תיאור האירוע בקצרה: למה לעצור עם הברקסים שאפשר לעצור בי (באוטו, ליתר דיוק) ??? רמזור אדום. אני עוצר בצורה רגועה להחריד, רגל על הברקס, ניוטרל. ממתין שהאור ברמזור יתחלף לירוק. עוברות להן כ 20 שניות של המתנה... ממתין...ממתין...פתאום בוווווום מאחורה וכל האוטו מזדעזע אני יוצא החוצה ומגלה שאמא, נוהגת על סופר לנסר לבנה שנת 95, החליטה שצריך לנסוע למרות שכולם עוצרים ולמרות שהרמזור מורה על אדום. אז מה עושה הישראלי הממוצע במקום לומר "סליחה, טעיתי" או "לא שמתי לב"...זה פשוט...שימו לב להיפוכי הג…
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב לכולם :~) אני אוהב את הרובר כמכונית ספורט, ראיתי כמה מכוניות רובר קטנות, ספורטיביות וצעירות ונראה לי שזה עונה לטעמי.. רק שלא הצלחתי לקלוט את הדגמים.. אני יודע (לאחר קריאת תגובות שעלו מחיפוש בפורום) שבארץ, רובר זה אוטו לא אמין, לא סחיר, בעיות במוסכים וכו'.. אבל אשמח אם בכל זאת תענו לי על השאלה : הצלחתי להשיג רשימת הדגמים של רובר (מקווה שלא פספסתי איזה דגם), אשמח מאוד אם תעזרו לי בלהבדיל בין דגמי מנהלים ודגמי ספורט.. 214 216 414 416 420 600 620 623 825 827 MG MG-ZR R25 R45 R75 תודה רבה על כל תשומת לב נ.ב. חיפוש בגוגל לא עזר (או שלא ידעתי לחפש) כי זה כל הזמן מוצא לי LAND ROVER .
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למי שאוהב ראלי אז כדאי שיעקוב אחרי מה שקורה בדיוק ברגע זה פיטר סולברג לקח את ראלי צרפת בהפרש של 37 שניות אתם קולטים סולברג לקח את פניצי ואת סבסטין לואב שהם מומחים לאספלט וגם צרפתים עם מכוניות שמתנהגות מושלם על אספלט. בעצם בתחילת הראלי זה מה שקרה,אבל ביום השני התחיל לרדת גשם וסובארו חימשו את האוטו בצמיגים המיוחדים של פירלי שהתנהגו טוב בהרבה מהמישלין על רטוב. מה שכן גם סולברג הוא נוהג טוב יותר על גשם ויודע להתמודד טוב יותר בהחלקות מאשר נהיגה מדויקת בכביש. עובדה באימונים(שק דאון) לפני התחרות סולברג עשה תאונה קשה עוד לפני התחרות ופתאום הוא מקום ראשון טוב נישאר עוד 2 סיבובים ויהיה מעניין מאד במיוחד בראלי ספרד הקרוב שבעצם זה הבית של קרלוס סנייז שהוא מדורג שני. …
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אתר חזק של מכוניות משופרות הרבה תמונות! רוב התמונות הם של vr6 תראו תתמונות ותגידו לי איך הם??? האתר: http://www.escape6.cz
הודעה אחרונה מאת aviad_v, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כן, אז מועדון הרודסטרים מתארגן לעוד טיול. שבת 25 לאוקטובר ניסע באופן "מנהלתי", ז"א לפי כל חוקי התנועה ולפי המהירות המותרת לכל קטע כביש. אנו נוסעים בשיירה . זו לא תחרות! אנחנו רוצים לנסוע בכיף, להימנע מדוחות תנועה ותאונות בכל מחיר, על מנת שיהיה טעם לעוד טיולים ואירועים בעתיד. מי שלא יכול לעמוד בתנאים הללו � שלא יבוא !!!!! אז אם יש לכם רודסטר או שאתם מכירים משהו עם רודסטר ועדיין רוצים להצטרף אלינו, עדיין לא מאוחר. פנו אלי ב ה"פ עם כתובת email וסוג הרכב (רק קבריולט יענו) ואשלח לכם עוד פרטים.
הודעה אחרונה מאת yairk, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
110 בקצב של שאר התנועה העמוסה למדי בשעות אלה. היעד, הוא הוא הדבר המעניין בסיפור, בסוף רחוב הנפט בצד ימין, בית הספר לתחבורה בו מתקיים גם הקורס לנהיגה מתקדמת של "מסלולים". בעשר וחצי מתחיל הקורס (הקדמתי כי לא הייתי בטוח אם עשר או עשר וחצי ובכל מקרה התכוונתי לקחת משהו מאלי) נכנסים לשיעור תיאורטי, ולכיתה נכנס מי אם לא, ראם סמואל שהתחיל בבדיקת שמות (מזכיר את ימי הבית ספר העליזים ). לאחר מכן נכנס ברק, המדריך שלנו לאותו יום (לשמחתנו גם ראם נשאר דבר שבדרך כלל לא קורה) ושוב קריאת שמות (תום בת` או טום בט`? זה בת`. בסוף התעודה הגיעה עם טום בט` - ראויה לציון העובדה שהמדריך מיוזמתו אמר כי אחת חדשה ומתוקנת תישלח בדואר ). מתחילים את השיעור התיאורטי ושוברים לנו כמ…
הודעה אחרונה מאת tomizaur, -
- 8 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
ביום שישי הייתי בדואר וניסיתי למכור את הרכב. הפקידה לא הצליחה לבצע העברת בעלות! לא ידוע מדוע אבל פקידה אחרת אמרה "בד"כ זה עיכול או שיעבוד או בגלל עבירת תנועה שלא שולמה". אבל אני יודע שדרך הדואר אפשר לברר עם האוטו משועבד או מעוכל או כל זה... ולא היה רשום כלום! היה רשום שאי אפשר לבצע העברה! מזה יכול להיות? מה אני יכול וצריך לעשות? (חוץ מלחכות שהשביתה תפסיק)
הודעה אחרונה מאת XS, -
- 40 תגובות
- 6 אלף צפיות
היי, הצלחתי לארגן כמה תמונות שצילמתי של הוייפר ששכרתי אני חייב להגיד דבר אחד...אם אתם אי פעם בארה"ב, באחת מהמדינות בהן ניתן להשכיר את המפלצת הזאת, אתם חייבית את זה לעצמכם! אפילו אם זה יקר. המכונית הזאת היא פשוט מפלצת מטורפת, אין סוף כוח ומומנט המחוברים לשלדה ומרכב קלילים, נוסחה מצויינת לביצועים מטורפים בנסיעה ישרה ואחיזה טובה מינוס בנסיעה ספורטיבית.. אגב, בתמונה תוכלו לראות עד כמה שומם האיזור שנהגתי בו....כביש באורך 100-150 מייל, מפותל ועם ישורות מתאימות לסגירת סקאלה...נסעתי בצורה שהביאה את המכונית לקצה במשך שעות ועברתי אולי 2-3 מכוניות בכל השעות האלו....פשוט תענוג! ברגע שאני אפתור את הדילמה של איך לפתח תמונות מנגטיב של שקופיות, יהיו כאן המון תמונות ש…
הודעה אחרונה מאת XS, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני ואבא שלי ראינו עכשיו את הקורס נהיגת ראלי שהיה בערוץ 5. אבא שלי נידלק על זה ורוצה ללכת לזה.. חיפשתי באינטרנט את האתר של הבצפר הזה ולא מצאתי.. אולי למישהו יש את האתר או מס' טלפון שלהם (של דרייב ארט) תודה רבה אור
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המכונית המשפחתית של פרארי,הדגם החדש. מי שרוצה להזמין ,אני מוכן לקחת את הכסף(לא מבטיח שתקבלו את האוטו) מנוע 5748 סמ"ק V 12 540 כ"ס 0-100 4.2 שניות 315 קמ"ש משקל 1840 ק"ג (1375 יותר מקטרהם 500R )
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאוטו של חברה שלי אמור להיות טסט בשבוע הבא אבל היא לא קיבלה הודעת תשלום בדואר. 1. יש למישהו מושג אם זה בגלל השביתה במשרד הרישוי ? 2. עם מי צריך לדבר ? 3. לדעתי אם נוסעים בלי טסט אז הביטוח לא תופס, מה אפשר לעשות? נ.ב הרכב חדש (גטס שנת 2003) והבנתי שצריך רק לשלם ולא להעביר אותו טסט של ממש במכון. זה נכון? (רכב חדש ראשון שלנו)
הודעה אחרונה מאת gaditoyota, -
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2790659,00.html
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זה נורא חשוב... האם GTI אומר שברכב יש טורבו? תודה לעונים...
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
עברתי טסט (ראשון!) בזמן השביתה (30/9), בינתיים אי אפשר לקבל את הרישיון , רציתי לדעת אם את הימים של המלווה סופרים מיום הטסט? או מיום קבלת הרישיון / שילום האגרה? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
וקישור לאתר רכב לא רע עם כי מוגבל רק לבעלי השפה שבכותרת http://www.autopilot.ru/Issues/Auto/2003/09/024.html יש עוד הרבה כתבות מענינות ומבחני רכב. מראש מצטער על ההגבלה בשפה. בעתיד עם יהיה זמן אני אתרגם חלק ממבחני המכוניות האקזוטיות האלו. הרמן. http://www.autopilot.ru
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קטלנית לא? לילד שלי תהיה אחת זה בטוח...(קודם היא תהיה אצלי)
הודעה אחרונה מאת Luffield, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
טוב, אני חוזר אתמול ככה ב-3 בבוקר עם חבר מסתם יציאה. פתאום לפני הכניסה לאזור מגורים שלי, יש מחסום משטרתי... אז עצרו אותי לבדיקה שגרתית. מבקשים רשיונות, רשיונות רכב וביטוח. הבאתי רשיון, רשיונות רכב, ואת הביטוח לצערי לא מצאתי(זה אוטו חברה, ויש לי ביטוח עליו 10000%). חוץ מזה, נפל לי השלט נהג חדש מהחלון, ו... דלקו לי פנסי ערפל(בלי ידיעתי). השוטר מתחיל להתעצבן עלי. הראתי לו שיש שלט נהג חדש ושמתי במקום בחזרה ושזה סה"כ נפל... אמרתי לו שיש ביטוח, ואת האורות ערפל סגרתי(ובאמתי שלא היה לי מושג שהם פועלים לפני כן). השוטר, כמובן לא ויתר(מניאקקקקק), למרות שהתחחנתי ואמרתי לו שאין לי שום עבירת תנועה ובלא בלא... הוא נתן לי 250 ש"ח על האורות ערפל, מניאק... בקשר לנה…
הודעה אחרונה מאת a®iel,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 922 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דודיאן
- locus
- itaysamurai
- GTאי
- flytomars
- zvit
- lka
- לב טוב
- `Infinity
- Camaro 92
- orsh99
- gadik6