Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי קודם כל קבל ח"ח ..

הכלי הזה מטורף, מדהים, פצצות לבוכנות !

אם חבר שלי רואה את זה .. אז הוא מתעלף אבל יש לי שאלה אליך !

לי אמרו שכדי לנהוג על הרכב הזה צריך רישיון מירוצים ...

אני וחבר שלי שהוא דלוק על דודג' וויפר מהתחת, ישבנו לשיחה עם קובי ליאני, נהג המבחן של מגזין הגה, וחבר שלי העלה עד כמה הוא טרוף על הדודג' וויפר, ופעם אחת מינימום בחיים הוא ינהג על הרכב הזה (במידה והוא לא יקנה, ותאמין לי שלא חסר לו כסף) !

ואז הגיע הקטילה של קובי:

"בשביל לנהוג על הדבר האימתני הזה, חובה להוציא רישיון מירוצים"

חבר שלי התבעס וכמובן שאל אותו איך מוציאים רישיון מירוצים ..

והוא אמר לנו..

הוא יפנה אותי לאתר שבוא אני נרשם לקורס נהיגה בן שבוע .. שבו אני טס לאחת מהמדינות שאני בוחר לעשות בהם את הקורס הנתון, יושן שמה שבוע, מהבוקר ועד הערב במשך שבוע, לומדים תאורתי על הבוקר ולאחר כמה שעות יוצאים למסלול המירוצים באותו מדינה ומישמים את כל מה שלמדנו על רכבי ספורט שונים כגון פורשה וכו' !

בסוף הקורס, אני לא זוכר עם זה כולם או כמעט כולם מקבלים רישיון מירוצים של ה-FIA ...

וזהו .. :)

ולפי דעתי .. זה מה זה יהיה נחמד כזה ששוטר עוצר אותך לביקורת לראות רישיון ואז משום מקום אתה מביא לו רישיון מירוצים . אך זה דבר חרביציוני ביותר ..!

הקיצר ..

בכל מדינה אני יכול להשכיר את הרכב הזה בלי שום קשר לרישיון זה ?

או שאולי אכן יש מדינות שאני צריך רישיון כזה כדי להשכיר רכב זה או אחר ?

נ.ב:

קורס זה עולה 5000$ ...!!!

ושוב אחי .. תותח שהצלחת לשים את ידך על ההגה של הדבר הזה ואת רגלך על הדוושות של הדבר הזה .. :)

קבל מולטי ח"ח ...

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ידידי היקר קודם כל קבל ח"ח ..

הכלי הזה מטורף, מדהים, פצצות לבוכנות !

אם חבר שלי רואה את זה .. אז הוא מתעלף אבל יש לי שאלה אליך !

לי אמרו שכדי לנהוג על הרכב הזה צריך רישיון מירוצים ...

אני וחבר שלי שהוא דלוק על דודג' וויפר מהתחת, ישבנו לשיחה עם קובי ליאני, נהג המבחן של מגזין הגה, וחבר שלי העלה עד כמה הוא טרוף על הדודג' וויפר, ופעם אחת מינימום בחיים הוא ינהג על הרכב הזה (במידה והוא לא יקנה, ותאמין לי שלא חסר לו כסף) !

ואז הגיע הקטילה של קובי:

"בשביל לנהוג על הדבר האימתני הזה, חובה להוציא רישיון מירוצים"

חבר שלי התבעס וכמובן שאל אותו איך מוציאים רישיון מירוצים ..

והוא אמר לנו..

הוא יפנה אותי לאתר שבוא אני נרשם לקורס נהיגה בן שבוע .. שבו אני טס לאחת מהמדינות שאני בוחר לעשות בהם את הקורס הנתון, יושן שמה שבוע, מהבוקר ועד הערב במשך שבוע, לומדים תאורתי על הבוקר ולאחר כמה שעות יוצאים למסלול המירוצים באותו מדינה ומישמים את כל מה שלמדנו על רכבי ספורט שונים כגון פורשה וכו' !

בסוף הקורס, אני לא זוכר עם זה כולם או כמעט כולם מקבלים רישיון מירוצים של ה-FIA ...

וזהו .. :)

ולפי דעתי .. זה מה זה יהיה נחמד כזה ששוטר עוצר אותך לביקורת לראות רישיון ואז משום מקום אתה מביא לו רישיון מירוצים . אך זה דבר חרביציוני ביותר ..!

הקיצר ..

בכל מדינה אני יכול להשכיר את הרכב הזה בלי שום קשר לרישיון זה ?

או שאולי אכן יש מדינות שאני צריך רישיון כזה כדי להשכיר רכב זה או אחר ?

נ.ב:

קורס זה עולה 5000$ ...!!!

ושוב ידידי היקר .. תותח שהצלחת לשים את ידך על ההגה של הדבר הזה ואת רגלך על הדוושות של הדבר הזה .. :)

קבל מולטי ח"ח ...

מה זה רשיון מרוצים???

זה שטויות זה אותו הדבר כמו קורס נהיגה מתקדמת נותנים לך רשיון שסיימת את הקורס וזהו

וזה לא אומר שאתה יכול ללכת להיות נהג מרוצים

ואני לא חושב שאתה יכול להראות לשוטר בארץ רשיון זה במקום רשיון אמיתי (רגיל)

:mad::mad:

פורסם

כדי לקנות וויפר חדשה מהחברה בארה"ב צריך להציג רישיון מירוצים,

בקשר לקניה מיד שניה\השכרה זה תלוי בבן אדם\חברה להשכרה,חלק אולי ידרשו (כי אכפת

להם שלא תנהג על רכב כזה ללא הכשרה מתאימה) וחלק יחשבו שזה לא ממש משנה וזה

סתם כסת"ח של דודג' כדי להמנע מתביעות משפטיות (גם החברות הגרמניות עושות

אותו הדבר בקשר להורדה של הגבלת המהירות).

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

שצריך להוציא רשיון מירוצים(שאיתו אח"כ אפשר גם להיכנס למירוצים) על מנת לרכוש דודג' וויפר......

אבל (תמיד יש אבל)

רק לדגם אחד צריך אותו....את שאר הדגמים אפשר לרכוש גם בלעדיו...!

פשוט אני לא זוכר את הדגם המסוים(ואין לי כוח לחפור ברשת)...אך הוא בין הדגמים החזקים שלהם...

lior . p

• תוכן חדש...