Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום להכניס לקאץ' להוציא קלאץ'

להעלות הילוך לעקוף את המשטרה לקבל דוחות בלה בלה בלה...

רכוש אגזוז עם אישור משרד התחבורה כגון REMUS/SUPER SPRINT גם איכותיים וגם חוקיים למהדרין.

לדעבוננו יבואן REMUS להל"ן "א.פ.ל אגזוזים" הפסיק לייבא את מוצרי REMUS אז לא נותרו עוד הרבה אופציות.

פורסם

שלום חבריה,

כהרגלי אנסה להאיר את הנושא של חוקיות ותקינהבארץ של שיפורי רכב

לאור המצב הלוטה בחוסר ידע .

ביום שבת הקרובה (בלי נדר) :roll: אני יאפשר גלישה חופשית(כיום המאמר מיועד לחברים רשומים - בעלי התחייבויות מסוימות כלפי האתר)לחלק א' של מאמר העוסק בשיפור מערכות פליטה -מבנה, תקינה וחוקיות בארץ שפורסם באתר שלי למכוניות ספורט בישראל : http://www.carinfocus.com .

המאמר עונה לרוב השאלות שלכם וניתן יהיה להיעזר בו בצורה מעשית לצורך:

*הבנת דרישות החוק-משרד התחבורה iעמדת ראש תחום תקינה לנושא.

* לפני ההתקנה ובזבוז הכסף!

* לאחר קבלת הדו"ח לצורך הכנת כתב הגנה (מהיבט החוקי משפטי) וכמובן לידע כללי.

כמובן שתגובות יתקבלו בברכה גם לפני קריאת המאמר - על מנת שאני יבין אם היה טעם לצעד כזה... :idea:

אגב חלק ב' של אותו מאמר (כמובן בעברית) עוסק בתחום מבנה מערכת הפליטה שיפור כן ולמה?...

webmaster http://www.carinfocus.com

פורסם

אגזוזי סופר ספרינט באים עם אישור של משרד התחבורה וחותמת שלהם...

לי אישית כבר היה ניסיון עם 2 שוטרים שאמרו "טוב תנסע בזהירות" אחרי שראו את האישור.

הדבר הכי כיף זה להדליק אותם שאני עובר לידם (מגיע למצב של 3500 סל"ד בו יש רעש הכי עמום ונמוך מהאגזוז , והכי כייפי אם אפשר לציין) ואז בתקווה לראות שוטר רודף אחרי ומבקש רישיונות...

דבר אידיוטי לחלוטין, אבל זאת דרכי להשתעשע איתם. עובד בחלק מהפעמים :) ואז אני מקבל הנאה שהשוטר מתבאס עלי על כך שאין לו על מה לתת לי קנס... עושה לי את היום

פורסם
אגזוזי סופר ספרינט באים עם אישור של משרד התחבורה וחותמת שלהם...

לי אישית כבר היה ניסיון עם 2 שוטרים שאמרו "טוב תנסע בזהירות" אחרי שראו את האישור.

הדבר הכי כיף זה להדליק אותם שאני עובר לידם (מגיע למצב של 3500 סל"ד בו יש רעש הכי עמום ונמוך מהאגזוז , והכי כייפי אם אפשר לציין) ואז בתקווה לראות שוטר רודף אחרי ומבקש רישיונות...

דבר אידיוטי לחלוטין, אבל זאת דרכי להשתעשע איתם. עובד בחלק מהפעמים :) ואז אני מקבל הנאה שהשוטר מתבאס עלי על כך שאין לו על מה לתת לי קנס... עושה לי את היום

בדיוק מה שאמרתי.

תודה על חיזוק דברי.

פורסם
אני לא מבין , רק לי זה עובד:

זה אגזוז מהחברה, ככה קיבלתי אותו ,אין חוק לגבי קוטר אגזוז , והחוק לגבי רעש לא תקף שכן אין לך מודד דציבלים

(השוטר רואה שיש הבנה ועוזב בשקט)

לידע כללי אפשר להוריד אותך מהכביש גם אם האגזוז בולט מקצה הפגוש האחורי

כלומר , אם האגזוז בולט מהנקודה הכי בולטת באחורי הרכב .

בנוסף עופר , רק בוחן יכול לצוות עליך מכסה מנוע עם צו אם אנני טועה .

אתה לא חייב לפתוח מכסה מנוע לכל שוטר.

למרות שעדיף במקרה שלך , בקשר למקרים אחרים .. זה משהו אחר.

אורן , בדרך כלל ששוטר מחליט לתת דו"ח על אגזוז הוא ייתן ולא יעזורו

התחנונים שלך , ובסופו של דבר תיאלץ לשלם , אלא עם כן יש לך אישור הרכבה

של האגזוז הספציפי על הרכב ( ולא אישור יבוא ..) כמו ב ריימוס על ה 205 לדעתי..

אצלי ב 205, אף אחד לא יכול להגיד לי כלום

שכן: לפי חוק אין חוק לגבי קוטר אגזוז , הוא איננו בולט, ורעש אני לא מגיע ל 100 דציבל הרשום בחוק..

• תוכן חדש...