רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,614 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אתמול ראיתי פרסומת ב"בלייזר" למרצדס S, כאשר כתוב שם שיש לה שבעה הילוכים קדמיים ושני אחוריים. וכאן נשאלת השאלה "WTF?" בשביל מה לשים שבעה הילוכים קדמיים ושני אחוריים??? ואז הגעתי למסקנה שלמרצדס יש "מחלה" שהם חייבים להיות מעל כולם, לפחות מבחינה מספרית. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 12 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אתמול לאחר שניתבסרתי מפוסידון על מצבו הגלי של הים-נידפקה התוכנית לצלילה, חיפשתי מה לעשות עם עצמי ביום סתווי ויפה שכזה. צילצלתי לא.ח.י (הביולוגי) מר AX.GT וקבענו לקארטינג עם עוד מ"ס חברים,שדפקו לנו ברז אך זה לא מנע מאיתנו להמשיך בתוכנית המקורית-קדימה להרצליה! קניון הכוכבים חניה מקורה ומסודרת ללא תשלום! ניכנסנו התרשמנו ניראה מקום מסודר ויפה ואפילו די מקצועי. קונים כרטיס (מקצה-13) עוברים הדרכה קצרה בחדר הדרכות (סטייל צה"ל) המקום ממוזג גם חדר ההמתנה וגם המסלול עצמו כמדומני... יום שבת לא מומלץ מלא מישפחות משועממות וילדים (מגיל-12) אבל קיבלנו קסדות ואת הקארטים הכי מהירים ויאלה... המסלול מרתק 3 פניות 180 מדהימות וצ'יקיין חביב בקיצור מתוכנן להפליא אחיזה מדהי…
הודעה אחרונה מאת נמרוד, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, יש לי כמה שאלות קטנות... מה אומרת הסיומת 24 במספר רישוי? נגיד 00-000-24 אני יודע ש24 זה שנת 2000. והאם זה משנה עם סיומת ברכב או בדו"ג?
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לא לא החדשה, הישנה. רציתי לדעת באיזה שנה השיקו בארץ את החיפושית הישנה, איך עם ישראל הגיב לאורחת מגרמניה לאחר מלחמת העולם השנייה, כמה היא עלתה בזמנו ועוד מידע רלונטי שאפשר להשיג. תודה לכל העונים. שמוליק, בא לי להתעניין, מה תעשו! ?
הודעה אחרונה מאת תומר, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
נגיד אני רושם בגוגל Mazda 323 1.8 GLX Automatic 0-100 או 0-60 ואני אף פעם לא מוצא ! אני מוצא דברים לא קשורים ואז כשאני שואל פה מה התאוצה של X אז מוחקים לי את האשכול. בבקשה תעזרו לי מה לעשות??
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
Gran Turismo 2003 http://www.iaroc.org.il/phpBB2/viewtopic.php?t=2222&highlight=&sid=09ca0067d8df7599243fc11a1aba7cab תהנו.
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
תמיד רציתי לפתוח שרשור שתהיה לו כותרת מתוחכמת, כזאת שתסכם את ההודעה הפותחת בקלילות ובבהירות עם קריצה הומוריסטית וניחוח של "החברה הגבוהה". טוב, אני אמשיך לעבוד על זה. ולענייננו - בארץ עומדת לנחות הפיאט פאליו על כל משפחתה המורחבת. אני ממש לא יודע למה, המכונית הזו מאד מעניינת אותי (למרות שאין שום סיכוי נראה לעין שאני אקנה אחת). אני יודע שמישהו כאן בפורום זכה לנהוג בפאליו (או לפחות אמור היה) בתנאים זהים לתנאים הישראליים. או בקיצור - תומר, ספר לנו - איך זה לנהוג בפאליו?
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סתם ככה, לא מזיק: אאודי הוקמה ב1899, בין 58' ל65' היתה בבעלות דיימלר-בנץ, ומאז בבעלות VW. ובקשר לסמל החברה - היה מי שאמר שהגרמנים לא עושים שום דבר בלי סיבה, וגם פה: ארבע הטבעות מציינות ארבע חברות שהתאחדו ב32': דה-קה-וה, הורץ', ונדרר וכן אאודי, ומאוחר יותר, ב69' הצטרפה גם NSU (מישהו שמע על הNSU TT?). שיהיה חג שמח
הודעה אחרונה מאת malky, -
- 26 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
חובה לראות!!! זה גדול! http://www.leech.dk/1982_Toyota_Camry_RC.wmv
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
- 21 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
זהו הלינק: http://www.carclassic.com/html/BM08.htm וזוהי המכונית. בהתחלה נראית כמו גרסת ראלי צנועה, עם טורבו ומנוע 1.6. כמה כ"ס כבר זה יכול להוציא? כשראיתי כמה, נראיתי ככה: שימו לב - הנעה קדמית... ושימו לב למחיר. אה, ואם כבר התחלנו עם רכבים למכירה - באדיבות המשתמש lorinser שהואיל בטובו לשלוח לי את הלינק הזה - מישהו רוצה איזו מכונית על במקרה?? http://www.autosalon-singen.de/stocklist_supercars2.cfm?languageID=GB רוני
הודעה אחרונה מאת Roy, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אלפא 157 http://www.channel4.com/apps26/4car/jsp/main.jsp?lnk=240&storyid=2409 will be built on the so-called Premium platform developed in collaboration with Saab Styling will be by Giugiaro Engines on offer will include a GM-sourced all-alloy V6
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם כן, אפשר לשמוע דעתכם על המוצר ?
הודעה אחרונה מאת ישי, -
מבקש עזרה בזיהוי רכב 1 2
מאת MR GT- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
מיש'ו מזהה את הרכב הנ"ל? ד"א זאת לא MX5
הודעה אחרונה מאת MR GT, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הגריד המלא: 1. רובנס באריקלו (פרארי) 2. חואן פאבלו מונטויה (וויליאמס) 3. כריסטיאנו דה-מאטה (טויוטה) 4. אוליבייה פאניס (טויוטה) 5. פרננדו אלונסו (רנו) 6. מארק וובר (יגואר) 7. דייויד קולת'הארד (מקלארן) 8. קימי רייקונן (מקלארן) 9. ג'נסן באטן (באר) 10. ג'סטין ווילסון (יגוא) 11. ניק הידפילד (סאובר) 12. היינץ הראלד-פרנצן (סאובר) 13. טקומה סאטו (באר) 14. מיכאל שומאכר (פרארי) 15. ראלף פירמן (ג'ורדן) 16. ג'יאנקרלו פיסיקלה (ג'ורדן) 17. יוס ורסטפן (מינארדי) 18. ניקולס קייסה (מינארדי) 19. ראלף שומאכר (וויליאמס) 20. יארנו טרולי (רנו) מיכאל שומאכר המוביל ב-8 נק', יזנק רק מהמקום ה-14, כאשר יריבו היחיד שיכול לסכן איכשהו את הזכיה בתואר(ה-6 שלו,…
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- 35 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
זה קורה כל סוף שבוע במרכז, עכשיו זה גם אצלינו - מפגשי מכוניות ספורט אקזוטיות ומשופרות למינהן. ראיון עם אחד ממארגני המפגשים וצילומים מהמפגש האחרון במתחם ביג בצומת אתא. לכתבה המלאה ולתמונות: http://www.krayot.com/magazine/index.php?action=show&type=news&id=201
הודעה אחרונה מאת MR GT, -
- 2 תגובות
- 917 צפיות
אז השאלה היא: מזה מומנט ,הסבירו לי כבר מזה וממה שהבנתי ככל המומנט גובה יותר אז זה יותר טוב וגם יותר טוב לגרירה.. אז תסבירו לי עוד על המומנט וקגמ ולא בנוסחאות.. תודה
הודעה אחרונה מאת RS6, -
תאונה של 9.10
מאת max- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2783178,00.html תאונה בכביש החוף היום - 3 הרוגים. רוב התגובות לכתבה יורדות על נהג המשאית ונהגי משאיות בכלל. מה אתם חושבים? האם הוא באמת אשם ב-100%?
הודעה אחרונה מאת max, -
- 2 תגובות
- 940 צפיות
שאלה שתמיד רציתי לשאול! למה דווקא סוסים? לכמה שווה כח סוס אחד? יש הרי סוגים שונים של סוסים עם כוחות שונים! איך אפשר להגדיר את זה כדי שאני אוכל להבין? מי המציא את זה? למה לא "יענים"? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Chevair, -
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לפני זמן מה הייתי בטיול במערב ארופה, במהלכו ראיתי מספר יצירות אומנות מדהימות, הנה מספר מהן... תהנו. הראשונה הנה הויירון החדשה של בוגאטי, למרות כל "התקלות" בהשקתה (שעדיין לא הסתיימו) החסרתי פעימות רבה שראיתי אותה... הסוכנות ממוקמת בברלין, צמוד לסוכנות בנטלי.
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 2 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
????
הודעה אחרונה מאת wil, -
תערוכה בחיפה?
מאת נמרוד- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שמעתי שיש איזה תערוכה השבוע בחיפה, מישהו יודע על זה פרטים? תודה
הודעה אחרונה מאת oyway, -
- 28 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אתמול (חמישי), בסביבות השעה 4:30 נסעתי לי עם חבר שלי על האופנוע כדי לקנות מנורה שנשפרה באוטו דיפו. עצרנו שם ברמזור בצומת של שיטרית ועוד איזה רחוב, לא זוכר בדיוק כשהוא התחלף לירוק התחלתי לנסוע ופתאום אני מוצא את עצמי באוויר ואת האופנוע זרוק בכלל לכיוון השני. הנהג עבר באדום מלא. אני לא נפצעתי קשה יחסית לתאונה שיכלה להסתיים רע, רע מאד. אבל האופנוע קיבל מכת שילדה לפי מה שראיתי ועוד הרבה דברים הלכו. זהו, הייתי חיב לשפוך את זה. נ.ב. אם מישהו יוכל לתת לי מספר של גורר באיזור ואת טווח המחירים אני אודה לו מאד.
הודעה אחרונה מאת יקיר, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ועוד שאלה : האם תעריף של 4 ש"ח לשעה במדחן מוצדקת ? לפי דעתי מוצדק לשלם על מקום חנייה, כיוון שבעצם היותנו מחנים את רכבנו אנחנו בעצם שוכרים את השטח מהעיריה. בקשר לסכום, התעריף הוא לא גבוה מידי אבל גם לא נמוך מידי. אני חושב שתעריף של 3 ש"ח לשעה יהיה מוצדק יותר. מה אתם חושבים ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הפרטים של המכונית ?? למשל הונדה אקורד 2.0 שנת 98 והוא נותן לך את התאוצה כוחות סוס והכל ? או שאין אתר כזה?? (ובבקשה מתחנן מתחנן אל תגידו לי גוגל כי אני לא מסתדר איתו אני לא יודע מה לרשום וזה אף פעם לא מוצא לי ! )
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם זה נכון שיצא דגם חדש לBMW סדרה 3 COUPE בשנת 2004
הודעה אחרונה מאת NWA, -
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שאלה נסעת ברחוב דו סטרי שפתאום היה שלט של אין כניסה שלא ראיתי אותו פניתי שמאלה לחניון שהיה שמה,לאחר מכן יצאתי מהחניון ועשיתי עוד הפעם שמאלה יעני עקפתי את האין כניסה כאלו אבל שיצאתי מהחניון לא היה כתוב שאסור שמאלה? כמה נקודות זה?? אני יודע שהקנס הוא 500 שקל כמה נקודות זה נהיגה מונעת? לא חתמתי שמה כי לא היה לי זמן לקרוא מה כתוב בדוח אז הוא כתב לי שאני מסרב לחתום והלך... עכשיו רציתי לשאול איפה אני משלם את זה גם? והאם משהו מגיע לי גם הביתה למה אני לא רוצה שאבא שלי ידע שקבלתי דוח תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Searcher, -
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
"מכוניות הן אמינות כמו דיקטטורות מערב אפריקאיות, ניתן לסמוך עליהן כמו על ילד בן ארבע. אם היית מנסה לנהוג במכונית מסביב לעולם, יהיה לך מזל אם תצליח להגיע לצד השני של המדינה..." מאת: ג'רמי קלארקסון לפני שלושה ימים, ירד גשם חזק בניו יורק. אתמול, שיא הקיץ בלוס אנג'לס ועכשיו אמצע החורף בניו זילנד. בנוסף, אחרי בילוי יום רביעי על חוף הים בטהיטי, חמישי הלך לאיבוד. חמש שעות מעכשיו אני אהיה בסידני ומחר בבוקר, לאחר שאעשה קניות בסינגפור, אהיה שוב חזרה במקום בו התחלתי את המסע שלי, בלונדון. ברוכים הבאים, אם כך, לעולם הנהדר של מטוס הסילון. זו המצאה מדהימה, באופן חלקי בגלל הכוח הטמון בה והחסכון הראוי לציון בדלק - 747 משתמש בפחות דלק לק"מ לכל נוסע מאשר פורד פיאס…
הודעה אחרונה מאת punk lady, -
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
טיף נידל עם כל הכבוד לו כל הזמן אומר שהמכונית הכי מהירה היא מקלרן F1 http://www.supercars.net/index-top.html ותסתכלו פה. היא לא ... ? אולי הוא אומר שהיא המכונית הסדרתית המהירה ביותר ? גם לא... מישהו יודע ?
הודעה אחרונה מאת punk lady, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
Mercedes-Benz CLK Giorgio Armani Design Car http://maybach.ru/en/news.htm?id=270 נ.ב. האם מישהו שם לב לפגושים חצאיות והג'אנטים? האם זה אומר לכם משהו?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 26 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם מעניין אותי למה מנוע 2800 מוציא רק 170כ"ס למה להוציא אותה רכב כזה לשוק אני בטוח שהיה להם יותר משתלם לתכנן יותר את המנוע ולהוציא ממנו הרבה יותר כח, לא חושבים? אולי? בכל זאת?
הודעה אחרונה מאת RACEPAK,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 922 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דודיאן
- locus
- itaysamurai
- GTאי
- flytomars
- zvit
- lka
- לב טוב
- `Infinity
- Camaro 92
- orsh99
- gadik6