Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מישהו משתמש בתוכנה Destinator ברכבו ?

Searcher
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אתה מוכן בקשה לפרט מה היא עושה?
...

זוהי מערכת GPS לרכב המתחברת אל מחשב כף יד מסוג IPAQ

משימוש מועט במערכת (חלק מהעבודה שלי...) - מעולה.

חבר טוב שלי השתמש בה גם ברומא וגם שם הוא יצא מאוד מרוצה.

ברור מאוד, נוח מאוד.

לטעמי, מומלץ.

תמתין לAדי, אני חושב שבזמנו הוא דיבר על זה כאן...

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Destinator זה מוצר נחמד, לא מושלם אבל פרקטי למדי.

בהשוואה למערכת GPS שהותקנה בC5 איתה ניווטתי פעם בחו"ל הוא די מדויק.

למרות כל זאת המוצר לא חסין מטעויות, יש בו כמה בעיות תכנון ובאגים מינוריים ויש אזורים שנכון לעכשיו לא ממופים.

אבא שלי משתמש בDestinator לניווט באיטליה בימים האלה ואני יודע שהיו לו בהתחלה קצת בעיות עם המכשיר אבל אני חושב שעכשיו הוא מרוצה, אני אשמע יותר כשהוא יחזור.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהשוואה למערכת GPS שהותקנה בC5 איתה ניווטתי פעם בחו"ל הוא די מדויק.

פרט הסבר ונמק. ממתי יש מע' GPS בC5?

GPS שהותקן על C5 בחו"ל..... שם ניתן לקנות הרבה מכוניות עם GPS מובנה.

לי יש destinator כבר שנה וחצי. המערכת עצמה מעולה, אבל לא חפה מטעויות.

הבעיות העקריות שאני מצאתי בתוכנה הן אלו:

- אין אופצית חיפוש שם רחוב. לדוגמא "שדרות שאול המלך" ניתן למצוא תחת "שדרות" אבל לא תחת "שאול"... לעיתים הפוך.

- יש רחובות מסויימים בארץ שכתוצאה משינויים הם לא מעודכנים במערכת (גם אחרי העדכון האחרון שנערך בסביבות דצמבר). זה לא ממש בעייתי משום שהתוכנה מתקנת את הנתיב ע"פ כיוון הנסיעה, כך שהיא בוחרת נתיב חילופי.

- לא ניתן לעבור בין האופציה "דרך מהירה" לבין "דרך קצרה" לאחר שנקבע מסלול (זה גרם לי פעם אחת למצוא את עצמי אחרי אלפי מנשה בכיוון שכם במקום בכוכב יאיר).

- ה-ipaq נכבה לאחר שהוא פתוח 5 דקות, ויש לבטל את האפשרות מדי כמה פתיחות (אולי זה פשוט חוסר הבנה שלי את המכשיר... אבל הרי ה-ipaq הוא חלק מהחבילה :oops: )

בשימוש יומיומי עם ה-destinator, יש לי רק המלצות עליו. עם כל הריג'קטים שיש בו, השימוש בו שינה לגמרי את אופי ההתמצאות שלי. אני נוסע בביטחון מלא ויודע שאגיע בכל מקרה לאן שאני רוצה.

ההמלצה שלי לנסוע ע"פ איך שמכירים, ולהדליק אותו רק כשמגיעים לאיזור פחות מוכר, היות ולא תמיד הדרך של ה-destinator היא המהירה ביותר (פקקים, מהירות נסיעה וכד'...) :mm_yeah:

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמנו קיבלנו בצרפת את האוטו עם 30 ק"מ על השעון. C5 חדשה דנדשה ובתא הכפפות שלה חיכתה לנו הפתעה - CD מפות של GPS עטוף עדיין בניילון... מוזר! לא אמרו לנו שום דבר על GPS (בטח אפילו חברת ההשכרה לא ידעו על הקטע הזה). כשהוצאתי את הדיסק מהעטיפה ראיתי שבתא הכפפות יש קופסא שחורה עם מקום להכניס דיסק, הכנסתי אותו ומערכת הGPS התעוררה לחיים. הGPS היה מקורי ומובנה במחשב הדרך של הC5 - נחמד ונוח מאוד. זאת הייתה הפתעה ממש נחמדה שמאוד עזרה בכל הטיול וחסכה הרבה התברברויות.

לעניין, הרגע דיברתי עם אבא שלי והוא משבח את הDESTINATOR בלי סוף. הם בטוסקנה וזה למי שחאפר ולא יודע איזור כפרי עם הרבה מאוד דרכים צדדיות. מסתבר שאפילו בדרכים לא דרכים אין שום בעיה עם המערכת מכיוון שהנ"ל מופו בגירסא האירופאית. סוף הדרך שמאלה, תרתי משמע.

נזכרתי אגב בעוד פאדיחה של המכשיר, מי שמחפש את בי"ח וולפסון בPOI (Points Of Interest) - רשימה של אתרים שמצויים בזכרון של המכשיר, צריך לבחור בין כמה אפשרויות. אנחנו בחרנו באחת מן השתיים (או השלוש אני לא זוכר) והמכשיר ברוב טיפשותם של המתכננים הביא אותנו אל רחוב צדדי באחורי הבי"ח ששם נמצאת היציאה מהחנייה של העובדים (כך שגם מי שעובד שם אין לו כל תועלת בPOI הזה). חאפרים.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...