Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקלות שבדריסה

גלעד 106 ראלי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היום כחלק מעבודתי, פטרלתי באיזור הצ'ק פוסט.

בעודי הולך על מעבר החציה, הרגשתי לפתע מן מכה ברגל ושניה אחרי זה התיישבתי על משהו קשה.

אני לתומי חשבתי, "בטח איזו זקנה מעדה עלי".

תארו לכם את המצב המוזר הזה, שבו אני יושב על רכב מסוג פיז'ו 406 כשהיא נעצרת על מעבר החציה.

לקח לי שניה וחצי להבין שלא זקנה עיוורת נתקלה בי, אלא נהג כבן 65 שפשוט במקום לשים לב לכביש שם לב כנראה למשהו אחר, עלה על המדרכה ונכנס בי.

אישתו של התרח יוצאת ואני שואל את הנהג האם הוא שפוי?????

אישתו בתגובה אומרת לי שהיא אמרה לו להיזהר... :shock: , ואני חושב לעצמי, רבאק ממה להיזהר?!

יש לציין שאת קור הרוח לא איבדתי ודיברתי בצורה רגועה ומנומסת.

אמרתי לנהג שמה שקרה כרגע צריך להדליק אצלו נורה אדומה ושכדאי לו לחשוב האם הוא באמת יכול להרשות לעצמו לנהוג בכביש, כי לדעתי הוא את שנותיו על הכביש סיים, ומוטב את רישיונו יפקיד בתחנת המשטרה הקרובה.

הנהג עצמו היה די בהלם ונראה היה כי הוא עומד לקבל התקף לב.

מעניין אותי לדעת ממה הוא יותר חשש, מעצם הפגיעה בי או מעצם העובדה שיכולתי לסבך אותו מעל הראש.

בסופו של דבר הלכתי לדרכי, את המספר לא רשמתי היות ולא נגרם לי נזק.

נו טוב המכנסיים התלכלכו :lol: .

בכל אופן, המקרה הזה גרם לי לתהות על הקלות הבלתי נסבלת על כך שיש נהגים בגילאים כאלה שעדיין מחזיקים רשיון בתוקף.

ועל הקלות שבה ניתן להידרס במדינה המופרעת הזו, כן, גם אם אתה הולך על המדרכה.

תחשבו על זה...ותפקחו עיניים.

החיים הם סחיטה של המצערת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחכה שתגיע ליום שתהיה בן 65, ותרוץ למסור את הרשיונות כדי לא להזיק לסביבה... :p

אני לא יודע מה המקרה ובן כמה הוא, למה זה קרה ועוד פרטים הכרחיים - אבל צריך לשים לב שכמעט תאונות של חוסר-תשומת-לב הן דבר שגרתי (יחסית, ובטוח שיותר מדי) בארץ ומתרחשות לנהגים מכל המינים וכל הגילאים.

(אני כן מסכים שכדאי לוודא מעל גיל מסוים כשירות לנהיגה, אני ממש לא חושב ש-65 זה גיל שאסור לנהוג בו)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחכה שתגיע ליום שתהיה בן 65, ותרוץ למסור את הרשיונות כדי לא להזיק לסביבה... :p

אני לא יודע מה המקרה ובן כמה הוא, למה זה קרה ועוד פרטים הכרחיים - אבל צריך לשים לב שכמעט תאונות של חוסר-תשומת-לב הן דבר שגרתי (יחסית, ובטוח שיותר מדי) בארץ ומתרחשות לנהגים מכל המינים וכל הגילאים.

(אני כן מסכים שכדאי לוודא מעל גיל מסוים כשירות לנהיגה, אני ממש לא חושב ש-65 זה גיל שאסור לנהוג בו)

צוקרמן מתחיל לדאוג לעתידו הקרב ובא? :wink:

Back to the original - NC again.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הממ.... תמיד חשבתי על איך זה יכול לקרות שאתה הולך על המדרכה ובכל זאת להצליח להדרס... :shock: , נו טוב....

העיקר שלך לא קרה כלום, אבל האם מדרכה היייתה גבוהה?

באיזה מהירות לדעתך הוא נסע ואיך הוא לא שם לב?

מזל שהוא הספיק לעצור שפגע בך, אם לא היה דורס עוד כמה בדרך.. :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוליים. :?

אני רק ציינתי שמדובר על אדם בן 65 לערך.

לא אמרתי שלנהוג בגיל כזה אסור, רק ציינתי שבגיל כזה החושים כבר לא ממש חדים.

כמו שציינת אני בדיעה אחת איתך שבגיל מסוים צריך לבדוק כשירות.

אותו אחד, כנראה היה נכשל במבחן כשירות, היות ולנסוע ישר כנראה הוא לא יכול.

הפרטים שציינתי הם מלאים ונכונים ב-100%.

אין לי טעם או סיבה להוריד פרטים כאלה או אחרים.

כל מה שכתוב קרה 1:1.

המהירות הייתה כ-10 קמ"ש וגובהה של המדרכה הוא כ-5 עד 10 ס"מ.

גובהה של המדרכה מאוד שולי, היות ורכבים לא אמורים לטפס על מדרכות, הם אמורים מקסימום להחנות במקביל אליהם. :roll:

החיים הם סחיטה של המצערת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגיל 65 הנהגים בישראל מזומנים לבדיקת ראייה בכל חידוש רשיון, והחידוש הוא רק לשנתיים או שנה, לא זוכר בדיוק.

לנהגים מקצועיים (משאיות וכו') זה מגיל מוקדם יותר.

ככה שכבר חשבו על זה... לפחות לגבי הראייה, שזה משהו שניתן למדידה בצורה אובייקטיבית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במסגרת עבודתי אני נתקל בהם יום-יום.

אז נכון שאצלי משחק גם גורם ההתרגשות/הפחד, אך אנשים מבוגרים אשר אבדו כבר את התקשורת עם סביבתם ובתהליך פרקיסון מתקדם, הם פצצת-זמן מתקדמת.

לדעתי, מלבד בד' כשירות ראיה יש צורך גם במבחן התמצאות לאנשי ה"גבורה".

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים בהחלט עם עמית, אפילו שיום מן הימים יש סויכוי שזה יתנקם גם בי, אסור לתת לנהגים שמסכנים אנשים אחרים בגלל שהם כבר לא בעלי תשומת לב מלאה לסביבה. אפילו אם זה נגרם בגלל גיל, והדרת פני זקן, אבל עם כל הכבוד, צריך גם לא למות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי הייתה צריך לקחת את המספר ולעשות משהו בנידון

כי אם הוא לא היה שם לב בזמן ולא היה לוחץ על הברקסים מי יודע מה היה קורה..

אבל מה שהיה היה מזל שיצאתי בשלום

ופעם הבאה לפני שאתה עולה על המדרכה תסתכל ימינה ושמאלה שאין מכוניות :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה תלוי בכל בן אדם

יש אנשים שהמצב הבריאותי שלהם גם בגיל 75 הוא מצוין וכשיר לנהיגה לחלוטין (סבא שלי...)

לדעתי אנשים מעבר לגיל מסוים צריכים כדי לחדש את הרישיון לערוך חפיפה עם המצב הבריאותי שלהם וכך לראות שאם היו לו בעיות תכופות בזמן האחרון יש לבצע בדיקות לראות אם הוא כשיר לנהיגה.

במקרה הזה גם אני חושב שהיה צורך אולי לקחת את מספר הרכב או רישיון וליידע מישהו, כי פעם הבאה הוא עלול לפגוע בעצמו ולא במישהו אחר ככה שזה בערך לטובתו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. ליפול , להתפנות באמבולנס לבית חולים.

ב. לתבוע את הביטוח של ה"תרח" ***הנהלה:(אם כבר אתה מעליב, לפחות תרשום את זה נכון)***

ג. לקבל כסף.

הוא אשם אתה נפגעת הביטוח שלו ישלם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. ליפול , להתפנות באמבולנס לבית חולים.

ב. לתבוע את הביטוח של ה"טרח"

ג. לקבל כסף.

הוא אשם אתה נפגעת הביטוח שלו ישלם.

אני מאמין שהתכוונת ל"תרח"...

ולפי דעתי לא צריך לעשות מזה סיפור. כל בנאדם שוגה לפעמים. וזה לאו דווקא מעיד על הכשירות שלו לנהוג.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הכבוד לך שלא התחרפנת

אני יודע שאם אוטו היה פוגע בי לא הייתי נשאר רגוע

באמת כל הכבוד.

אני לא בטוח איך הייתי מגיב,

מזל שלא הגעת לאיזה חדר מיון...

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...