Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחו לציין שפאנחיו הגיע ל-F1 בגיל הצעיר של 37, אחרי קריירת מירוצים מקומית שכללה גם מירוצי ראלי (שהיו אז מירוצי סיבולת ארוכי טווח על כבישים ציבוריים).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הוא לא "עף" (תרתי משמע) במירוץ האחרון?

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

תום

ת'אמת, פספסתי, אבל אל לך לזלזל בו. הבנאדם נהג מדהים. במקרים מסוימים הוא יכול להשאיר גם את גרונהולם פעור פה, ובמקום השני... יש לו קור רוח אדיר. אני עוד זוכר שנה שעברה, הילוך שישי, כביש ישר ומוצף מים. בסוף - פנייה חדה ימינה. קולין מתחיל לבלום - אין בלמים. הרכב מחליק בטירוף על הכביש. הפנים שלו נשארות שלוות לחלוטין, באיזה שהוא שלב הוא מרים אמברקס, מסתובב על המקום וטס להמשך...

אם אני זוכר נכון את האליפות ב-95 הוא לקח, ומאז הוא באחד המקומות הראשונים באופן קבוע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תום

הוא לא סתם "עף" , הוא נתן "פירואט" לתוך עץ תמים שנח לו בצד הדרך :lol:

הוא באמת נהג מדהיפ, הבעיה היא שהוא סובל מבעיות אמינות של הרכבים שלו, בעיות פזיזות מצידו והרבה חוסר מזל.

:-)

פורסם

בקיצור, כיום הוא די אפור, בייחוד בהשוואה לעבר...

אגב כתבת השער של המגזין הבריטי המעולה RALLY XS כותרה ב"מי צריך בכלל את מקריי" כאשר ברקע הפוקוס castrol של מרקו מרטין האסטוני...

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
בקיצור, כיום הוא די אפור, בייחוד בהשוואה לעבר...

אגב כתבת השער של המגזין הבריטי המעולה RALLY XS כותרה ב"מי צריך בכלל את מקריי" כאשר ברקע הפוקוס castrol של מרקו מרטין האסטוני...

מרקו מרטין מדהים אותי. בהתחלה הייתי בטוח שמישהו דביל במיוחד נתן לילד אוטיסט בן 16 לנהוג ב-WRC, אבל לאט לאט הבנאדם הזה מתגלה כבחור אינטיליגנטי במיוחד, ועם הרבה מאוד יכולת.

בהתחלה זה אשכרה נראה היה שיש לו בעיות קוגנטיביות קשות, ושהוא פשוט טיפש, אבל למרות ההבעה המטומטמת שיש לו תדיר על פרצופו, אפשר לראות את הניצוץ האינטיליגנטי בעין...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני גם אני חשבתי שמרטין ככה אהבל כזה במיוחד שהוא עונה ראשונה היה בסובארו כישלון

גדול אבל כנראה צריך לתת זמן לנהגים שיוכחו את עצמם. נראה לי שהוא עוד יפתיע העונה.

הנה רוני יש לך עכשיו נושא לראלי הנהג החייזר המצליח :lol:

diapo_301.jpg

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שם אחד שמאוד חסר לי ברשימת נהגי הפורמולה 1 הגדולים הוא טאציו נובולארי. הגדול בנהגים של טרום מלחמת העולם השנייה, וככל הנראה האדם שהביא לעולם את החלקת הכוח. כך מתאר אנצו פרארי את הפעם הראשונה שבה הוא ראה את נובולארי עושה זאת:

http://www.ddavid.com/formula1/art_of_driving.htm

• תוכן חדש...