Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דריפטים הכיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רישיון יש לי והטעות היא בגלל דיסגרפיה בעעעע אין מה לעשות!

עכשיו לא יודע עם זה זריקת תחת או שם מוזר אחר אני רק רוצה לדעת איך עושים את כול הדברים הללו תאורתית!!

כמו למשל להכנס לפנייה במהירות ואז אתחת נסחף ואז איך מיישרים את זה !

הבנתי שזה קשור למצמד

ובכלל איך לוקחים פניות במהירות גדולה!

בעניין הדיסגרפיה .. אז אני מצטער...

בקשר לאיך לקחת פניות במהירות יחסית, אז כדאי לתלך לקורס לנהיגה מתקדמת או נהיגה ספורטיבית , כי אתה לא תבין אם לא תחוש את זה , ומישהו שמלמד דברים כאלה מדריך אותך .

ועצה , אל תנסה לעשות דברים טיפשיים שיכולים לפגוע בך על הכביש , אם אתה רוצה לדעת וללמוד אופן נהיגה , אז תלך לכל מיני קורסים שבהם מלמדים טוב בארצנו הקטנטונת !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

ושוב אני לא מתכוון לנסות דברים כאלה בכביש ואני בזמן הקרוב לא מתכוון

לנסות אותם גם במקום אחר (כמו שאמרתי אין לי מספיק ניסיון לדעתי)

אני רק רוצה לדעת תאורטית כיצד זה נעשה! :roll:

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם

בואו נניח לרגע שיש לי מכונית הנעה אחורית (הטנדר של אבא )

ולמכונית הזו יש הרבה כוח , ובואו נמשוך את זה עוד קצת ונגיד שאני שם זין על הצמיגים שלה כי היא מליסינג ....

השאלה שלי היא איך אני יוצא מהדריפט , להיכנס נשמע פשוט , אבל לצאת זה מה שבאמת חשוב ....

פורסם
אפשר להכנס לדריפטים גם עם רכב הנעה קדמית, ובעצם עם כל סוג של הנעה.

בייחוד אם נוסעים על כביש מחליק או כורכר.

לפני שתתחיל ללמוד תיאוריות על דריפטים, אני מציע שתחפש חומר על העברות משקל ברכב (בחיפוש בפורום) זה יפשט לך את הדברים (אומנם בצורה מסובכת) אבל כך תוכל לדעת למה הרבה מהדברים קורים בהתנהגות של מכונית על הכביש.

עם הנעה קידמית אפשר להיכנס להיגוי יתר, אבל לא דריפטינג.

והנה המגריך לדריפטר המתחיל:

http://www.drifting.ru/http/whatisDrifting.htm

אני מדבר על דריפט של ארבעה גלגלים, ואפשר בהחלט להכנס לדריפט כזה עם טכניקה מסויימת.

לזה אפשר לקרוא סחיפה או גלישה אבל זה לא דריפטינג.

דריפטינג מתבצע בעזרת כוח, ולא עבודת הגה.

ברור שלא היית כוכב בשיעורי אנגלית (הערה צינית, בלי כוונה לפגוע) הרי דריפט זה סחיפה.

אתה מתכוון לסחיפת כוח. הבלאגן שנוצר בנינו נוצר בגלל שהמושגים בעברית עדיין לא מקובעים ועדיין לא יודעים מה כל אחד מתכוון.

רק בשביל שאני ואתה ניישר קו

באנגלית דריפט זה סחיפה, להסחף, לפי המונחים האנגלים שאני מכיר, יש מלא סוגי דריפטים ולכל אחד יש את הטכניקה שלו ואת הייחוד שלו. אנחנו ועוד הרבה חובבי מוטוריקה בעולם, משתמשים בשם דריפט לתאר סחיפה כלשהי של הגלגלים. אם הייתה בא ואומר לי שאתה רוצה לעשות פאוור דריפט עם רכב FF הייתי מסתלבט טיפה, אבל דריפטים שכוללים נעילת גלגלים אחוריים (או למתחכמים להרים הנדברקס - או "אמברקס") ואפילו דריפטים מסובכים ייותר שכוללים העברות משקל מאסיביות ומכאן איבוד אחיזה אבסולוטית וגלישת הרכב(הנס: דריפט) לכיוון כלשהו.

לא נפגעתי.

דווקא הייתי בשיעורי אנגלית, אבל כאן לא מדובר בתחביר, אפילו שפרוש המילה DRIFT היא סחיפה, מה שהיפנים המשוגעים עושים זה יותר מסחיפה, אפשר היה לקרוא לזה גלישות כוח, כי כל הכוונה שלהם זה לנסוע כמה שפחות בקו ישר, עם כמה שיותר פרפור.

עם כל הכבוד רכב הנעה קידמית לא מסוגל לעשות חצי מזה.

פורסם

רבותי,

מי מכם שאכן עשה קורס נהיגה מתקדמת (עדיף ראלי ובחו"ל) בוודאי יודע שאין שום בעיה לצאת לסחיפה גם ברכב בעל הנעה קדמית. הטכניקה נקראתScandinavian Flick אך מומלצת רק לנהגים מתקדמים באמת ולכן לא אפרט.

:D:D:D

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

יש סיכוי שאולי פעם אחת בפורום הזה אני אקבל תשובה ישירה לשאלה

במקום כול מיני התחקמויות והטפות מוסר וכול מיני זי*ני שכל?

עוד לא ראיתי פה בפורום תשובה אחת נורמלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כול אחד רוצה רק להראות כמה שהוא יותר חכם מכול השאר וכמה שהוא יותר טוב אבל

אף אחד פה לא מסוגל לענות על שאלה כמו בן אדם!!!!1

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם

במקום לז&*ן תא שכל לאחרים, קח את עצמך למנוע חיפוש, ותרשום DRIFTING.

אתה תמצא הרבה מאוד חומר.

אבל בכללי: צריך להתאים את הרכב, הנמכה, הקשחה, הנעה אחורית, דפרנציאל מוגבל החלקה, זויות גלגלים, הרבה כוח.

צריך גם הרבה קישורים לזה, הכניסה לשיבוב, היציאה, כמות הגז, עקב אגודל, עבודה עם אמברקס גז ובלימה יחד ועוד כל מיני דברים..

פורסם

במקום לז&*ן תא שכל לאחרים, קח את עצמך למנוע חיפוש, ותרשום DRIFTING.

אתה תמצא הרבה מאוד חומר.

פה קבור הכלב!

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
אפשר להכנס לדריפטים גם עם רכב הנעה קדמית, ובעצם עם כל סוג של הנעה.

בייחוד אם נוסעים על כביש מחליק או כורכר.

לפני שתתחיל ללמוד תיאוריות על דריפטים, אני מציע שתחפש חומר על העברות משקל ברכב (בחיפוש בפורום) זה יפשט לך את הדברים (אומנם בצורה מסובכת) אבל כך תוכל לדעת למה הרבה מהדברים קורים בהתנהגות של מכונית על הכביש.

עם הנעה קידמית אפשר להיכנס להיגוי יתר, אבל לא דריפטינג.

והנה המגריך לדריפטר המתחיל:

http://www.drifting.ru/http/whatisDrifting.htm

אני מדבר על דריפט של ארבעה גלגלים, ואפשר בהחלט להכנס לדריפט כזה עם טכניקה מסויימת.

לזה אפשר לקרוא סחיפה או גלישה אבל זה לא דריפטינג.

דריפטינג מתבצע בעזרת כוח, ולא עבודת הגה.

ברור שלא היית כוכב בשיעורי אנגלית (הערה צינית, בלי כוונה לפגוע) הרי דריפט זה סחיפה.

אתה מתכוון לסחיפת כוח. הבלאגן שנוצר בנינו נוצר בגלל שהמושגים בעברית עדיין לא מקובעים ועדיין לא יודעים מה כל אחד מתכוון.

רק בשביל שאני ואתה ניישר קו

באנגלית דריפט זה סחיפה, להסחף, לפי המונחים האנגלים שאני מכיר, יש מלא סוגי דריפטים ולכל אחד יש את הטכניקה שלו ואת הייחוד שלו. אנחנו ועוד הרבה חובבי מוטוריקה בעולם, משתמשים בשם דריפט לתאר סחיפה כלשהי של הגלגלים. אם הייתה בא ואומר לי שאתה רוצה לעשות פאוור דריפט עם רכב FF הייתי מסתלבט טיפה, אבל דריפטים שכוללים נעילת גלגלים אחוריים (או למתחכמים להרים הנדברקס - או "אמברקס") ואפילו דריפטים מסובכים ייותר שכוללים העברות משקל מאסיביות ומכאן איבוד אחיזה אבסולוטית וגלישת הרכב(הנס: דריפט) לכיוון כלשהו.

לא נפגעתי.

דווקא הייתי בשיעורי אנגלית, אבל כאן לא מדובר בתחביר, אפילו שפרוש המילה DRIFT היא סחיפה, מה שהיפנים המשוגעים עושים זה יותר מסחיפה, אפשר היה לקרוא לזה גלישות כוח, כי כל הכוונה שלהם זה לנסוע כמה שפחות בקו ישר, עם כמה שיותר פרפור.

עם כל הכבוד רכב הנעה קידמית לא מסוגל לעשות חצי מזה.

אני רק אומר, שדריפט זה דריפט, ואפילו כמו שנאמר מיד אחריך (SCANDIVAIN FLICK) כרגע לא נכנס לנושא הנידון, אני רק רציתי להבהיר שדריפט זה דריפט בין אם זה 206WRC באמצע סחיפת כוח, יפני משוגע שיש לו המון צמיגים, או מישהו עם רכב הנעה קדמית שמשתמש בטכניקות שונות של העברות משקל. בקשר לדריפט ספיציפים, לא הוספתי, ובכוונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...