Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניקולאוס אוטו- מנוע השריפה הפנימית הראשון

גוטליב דיימלר-שכלול מנוע הבנזין.

קרל בנץ- המכונית הראשונה בהיסטוריה.

ווילהלם מייבאך- הקרבורטור המודרני

רודולף דיזל- מנוע הדיזל

הנרי פורד- ייצור מכוניות בשיטת הסרט הנע

אנדריי סיטרואן- הנעה קדמית בייצור סדרתי

פרדיננד פורשה- הנעה כפולה

אנזו פרארי- אגדת המירוצים

רוברט בוש- מערכת ההצתה המודרנית וספק המשנה הראשון

לואי רנו- תיבת ההילכים

מקפרסון ארל- מתלה המקפרסון

אטורה בוגאטי- הפלטפורמה המשותפת ומנוע ה-16 שסתומים.

אני לא יקח תקרדיט לעצמי, המידע מעיתון הגה. :roll:

פורסם

תודה לך אדון לך תזדיין נקודה קום (מצטער, זו לא קללה, מה לעשות שככה קוראים לך :wink: ).

תודה על המחמאה ותודה על התוספות המעניינות שלך. רק אציין דבר אחד (שכתוב גם בתחילת ההודעה שלי) - אני לא זה שכותב את הטקסטים הללו. אני רק מתרגם אותם מ-CAR. לכן אם משהו לא נכתב - אשמתם :D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
למשל אנדרו סיטרואן המציא את ההנעה הקדמית, מר פורשה את ההנעה הכפולה, רנו שלא מופיעה פה המציא את תיבת ההילוכים.

ועל זה נאמר - איך כותבים נח בשבע שגיאות...

פורסם
שכחתם את קולין צ'פמן. שבלעדיו לא היתה לנו 7.

תגיד את זה לCAR :p

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

חנרו, צ'פמן היה בלי ספק גאון, אבל הגאונות שלו התבטאה ברובה המכריע בתכנון מכוניות מירוץ. כמה שה-7 נפלאה (והיא נפלאה לחלוטין - זו אחת המכוניות שאני הכי אוהב והכי הייתי רוצה לקנות יום אחד) החשיבות שלה לעולם הרכב היא לא כזו גדולה. לדעתי.

אישפוז, דווקא לפי האווטר שלך חשבתי שתבין על מה מדובר... מתי עברת מאישפוז למאסר? :wink:

• תוכן חדש...