Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקרוב: איבו 8 בישראל !!!

edan82
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כתבה שקראתי היום במדור כלכלה בעיתון ידיעות אחרונות עסקה בחברת מיצובישי שבנסיון להתאושש ממצב המכירות הדי עגום שלה,החליטה לרענן את מלאי דגמי המכוניות שיגיעו ב-2004 עם מספר דגמים חדשים,בינהם המיצובישי EVO 8 !!!!

מעניין יהיה לראות אם היא תצליח לנגוס בנתח המכירות של האימפרזה טורבו (המתחרה הישירה שלה),זה כמובן יהיה תלוי בתג המחיר שלה (שאמור להיות גבוהה מזה של האימפרזה).

מי שמעוניין לראות את הכתבה,כמו שציינתי במדור כלכלה (אין לי סורק כדי להעלות את הכתבה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן מיצובישי מנסה לקחת חלק ניכר מהשוק הישראלי והיא משווקת 4 דגמים חדשים ...

הEVO היא הכי מעניינת אותי לפחות :twisted:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תשכחו שלמיצובישי אין מקבילה לwrx

אלא לsti

זה גם יכול להוות מכשול כי המחיר של הwrx זול בהרבה ולה לא תהיה תחרות

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה הולך לקחת עוד הרבה זמן עד שהאיבו תיהיה דגם עממי במאה אלף שקל כמו האימפרזה של מודל 99-98,שזה רכב נהדר.

לפחות 3-4 שנים של שיווק והרבה קונים אז יש מצב שאולי באחד מן הימים יהיה לי איבו.. :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתחיל לחסוך .....אתם חושבים שהם גם יביאו לכאן את הדגם FQ-300???

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שציינתי,אני חושב שמה שיקבע בשורה תחתונה כמה הדגם הזה יצליח זה תג המחיר שלה, אם יהיה לה תג מחיר אטרקטיבי (כמובן מול תג המחיר של ה-STI) אז יכול להיות שהיא כן תצליח ברמה זו או אחרת,אבל בפניה יעמוד המכשול שלסובארו יש את הוותק על הכביש (מכירים את המכונית,יודעים מה הבעיות שלה),ובנוסף,וזה בעצם המכשול העיקרי שלה,זה דגם ה-WRX שבתג מחיר יותר "עממי" מספק סחורה משובחת.......

לפחות עכשיו כמו שכבר מישהו ציין,נשבר המונופול של סובארו,וזה יכול לעשות ללקוחות רק טוב........

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתחיל לחסוך .....אתם חושבים שהם גם יביאו לכאן את הדגם FQ-300???

כן, הא?

כמו שסובארו מביאים את ה- B22

לדעתי זה טימטום של היבואן, רק בזמן האחרון (כמה שנים) סובארו הבינו את הפוטנציאל של ה"אימפרז-טורבו", ואחרי החלפת האימפרזה הדגמים הספורטיביים ישר הגיעו ארצה, כולל הSTI.

פעם הGT הייתה עומדת בקצה של אולם התצוגה בהרצליה, היום לעומת זאת, עומדת STI על סטנד גבוה, עם תאורה יפה.

ועובדה, שלא חסר אימפרזות בכבישים.

לדעתי, מיצובישי יכלו (היו צריכים) לנסות לעשות את אותו הדבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי ה EVO עוד לא בטוח שהיא תגיע במאה אחוז ואם היא תגיע.

אז ברור שזה יהיה אוטו יותר נדיר מה STI, אבל היא לא תהיה יותר טובה בגלל שיש גרסאות

של המכוניות האלה וגם כל שנה משנים את האוטו ככה שבשנה הזאת ה STI טובה יותר מהאיבו וגם זולה יותר לכן גם נגיד שהסופר מיצובישי תגיע לארץ יהיה עדיין עדיף לקנות את הSTI גם בגלל המחיר והתמורה כמובן.

ככה זה יהיה ממש מגניב ויפה ונדיר לראות איבו אם בכלל יהיה.

בכל מקרה שתדעו יש לנו כאן בארץ אוטו לא פחות טוב ממנו אם לא יותר STI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בארץ לא חסר איבו! יש לך מספיק אנשים שיש להם איבו!

שיחה לדוגמא:

דוד מה זו המיצובישי הזו?

"זה איבו אחי"

אבל כתוב פה סופר לנסר...

"אתה לא רואה שכתוב ספורט ליד הסופר לנסר?!?! זאת איבו! וגם יש לי חצאיות כתומות! אז אני אומר לך שזאת איבו".

אני מצטער דוד אבל זאת סופר לנסר.

"כן בוא אני אראה לך"

בשלב זה אובדן חוש השמיעה בעקבות גלי קול מוגזמים ולא קשורים מאגזוז הלנסר תוך כדי זינוק צב מהמקום והתקדמות איטית לאורך הכביש.......

מספיק איבו יש לנו בארץ.....

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...