Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה רק אני או שקסנון...

F_B_I
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

זה רק אני או שקסנון מסנוור בטירוף?

אני חושב על זה, טובי המהנדסים ישבו יום אחד ואמרו לא רואים מספיק טוב עם הנורות הרגילות צריך לעשות מנורה שתאיר יותר חזק ויותר למרחק ומה עבר להם בראש רק הם יודעים והם החליטו לשים שני פרוג'קטורים בקידמת המכונית ושכחו שיש עוד מכוניות על הכביש .

בהתחלה חשבתי שזה רק אני אבל שמתי לב שאנשים שלא יודעים מה זה קסנון פתאום מתלוננים למה ההוא במרצדס מאחורה עם אורות גבוהים.

וזה מסנוור פתאום שאתה מקבל פלאש מאחת המראות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כןזה ממש מציק במויחד על כבישים חשוכים ומהירים .

ומש שמעצבן שזה הגיע לרמה של גימור סטנדרטי ברוב המכוניות...

פנסי קסנון אמיתיים לא הגיעו לרמת גימור סטנדרטית ברוב המכונית , זה אפילו לא סטנדרטי בסדרה S ...

יקח להם הרבה זמן עד שהם יגיעו למכוניות "הנורמליות " ( פחות מ- 200K ) ,

אתה בטח מתבלבל , יש את הפנסים כמו שיש לפונטו ספייס ויש קסנון אמיתי , שקסנון אמיתי זאת מערכת מאד יקרה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלי, אתה בטוח?

תסתכל על איזה צרפתיה קטנה אחת, יש לה קסנון בסטנדרט.

אם אתה לא יודע איזה, תשאל את גיא (GUY), הוא מומחה בנושא.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקליאו ספורט יש קסנון אמיתי לא כמו בפונטו

ולא פעם אנשים ממול מהבהבים לי כי הם חושבים שאני עם אור גבוה

ואכן מת'רדים קודמים גיא הוא המומחה בנשא

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקליאו ספורט יש קסנון אמיתי לא כמו בפונטו

ולא פעם אנשים ממול מהבהבים לי כי הם חושבים שאני עם אור גבוה

ואכן מת'רדים קודמים גיא הוא המומחה בנשא

האם אתה בטוח שבקליאו יש פנסי קסנון אמיתיים , עם כל מנגון חימום הגז וכ'ו ,

זה מערכת של 10K ש"ח .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוטו ממש מסנוור ומעצבן זה הקליאו הדנדשה, אי אפשר לינסוע מולה......

מסנוור בטירוף, הפנסים מכוונים יחסית גבוה, ואפילו כשנסעתי עם חבר שלי בה, המון אנשים עושים עם האורות היבהובים, הוא אומר שתמיד זה ככה, בחיית לכל בעלי הקליאו החדשה - תורידו את האורות קצת........ :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוטו ממש מסנוור ומעצבן זה הקליאו הדנדשה, אי אפשר לינסוע מולה......

מסנוור בטירוף, הפנסים מכוונים יחסית גבוה, ואפילו כשנסעתי עם חבר שלי בה, המון אנשים עושים עם האורות היבהובים, הוא אומר שתמיד זה ככה, בחיית לכל בעלי הקליאו החדשה - תורידו את האורות קצת........ :wink:

לדעתי אתם מתלבלים חזק בין הלוגן לקסנון .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקליאו ספורט MK2 יש קסנון אמיתיים עם כל מה שצריך

אניח מודע לזה שהמערכת יקרה אבל זה בא עם האוטו

רק לספורט לא לכל הקליאו החדשות ורק לדור השני

בזמנו גם הפולו GTI באה עם קסנון (סתם לידע כללי)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

כמעט בכל הרכבים החדשים ניתן לכוון את גובה הפנסים ומה שקורה להרבה אנשים הם חושבים שהרכב ממולם עם אור גבוה ובמיוחד כאשר עובר מולם לדוגמא פיאט פונטו שהפנס שלהם יוצר אור שנראה כמו רגיל לקסנון והם חושבים שזה אור גבוה זה כל הסיפור, היום כאשר רמת האבזור עולה והמודעות של אנשים לאבזור עולה מוספים דברים חדשים עם התרגלנו לראות מנורות קסנון אצל אודי מרצדס וכו היום לרכבי המנהלים כמו מאזדה 6 מנוע 2.3 או הונדה אקורד רמה גימור גבוה מגיע כבר הפנסים בתוך החבילה.

במבחני השוואה בין המנורות הלוגן הרגילות והקסנון כאשר נוהגים ברכב עם קסנון רואים יותר טוב ותווך הראיה גדל מה שעוזר בחושך בנוסף הלומת האור של הקסנון חזקה אבל לא מסנוורת, ואור קסנון הוא בצבע לבן ולא בשום גוון אחר.

חבל שבכל רכב לא שמים את המנורה הזאת צבע יפה ומועיל, רק חבל שזוג עולה הרבה כסף.

עמית

נולדתי עם הגה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה לעשות???,אני חייב לנגוד את הדעה של כולם.

לדעתי קסנון זה אור נקי,יפה ולא מסנוור.

בנוסף לזה שמאוד קל לכוון אותו על הכביש עיי חישנים(בגלל הטווך הקצר שלו על הספקטרום,אבל לא נכנס לזה) ככה שהסיכוי שלו להגיע לך ישירות לעיין הוא קטן יותר .

פעם קסנון היה מערכת בגודל של המכסה מנוע שלכם וכדי להזיז אותו היה צריך יותר מהרבה כח.

היום הצליחו איכשהו לצמצם את המידות שלו ולהגדיל את הדיוק שלו,יש עוד להתקדם,אבל לטעמי ההתקדמות הזאת היא פשוט מדהימה וגאונית.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה לעשות???,אני חייב לנגוד את הדעה של כולם.

לדעתי קסנון זה אור נקי,יפה ולא מסנוור.

בנוסף לזה שמאוד קל לכוון אותו על הכביש עיי חישנים(בגלל הטווך הקצר שלו על הספקטרום,אבל לא נכנס לזה) ככה שהסיכוי שלו להגיע לך ישירות לעיין הוא קטן יותר .

פעם קסנון היה מערכת בגודל של המכסה מנוע שלכם וכדי להזיז אותו היה צריך יותר מהרבה כח.

היום הצליחו איכשהו לצמצם את המידות שלו ולהגדיל את הדיוק שלו,יש עוד להתקדם,אבל לטעמי ההתקדמות הזאת היא פשוט מדהימה וגאונית.

אני איתך !! כך שאתה לא לבד פה :wink:

קסנון לא מסנוור לדעתי , והאור שלו ממש טוב, מה שכן מסנוור זה הנורות כמו של בוש SILVER WHITE , או כאלה שמוסיפים בין 30% ועד 60% מחוזק האור הרגיל .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי אתם יודעים :

רכשתי מיצובישי פג'ארו קינג 2003 לפני חודשיים. הבעלים הוקדמים השקיע בטירוף באוטו (50,000 ש"ח) ובין היתר, כל הגריל הקדמי שונה (לרבות פנסי החזית, שהוחלפו ל- 6 פנסים בודדים) האור של הפנסים הללו מאוד לבן ומשנה צבעים לעיתים (מאין תכלת, סגול בהיר). האם מדובר בקסנון ??? לדברי הבעלים קודמים - החלפת הפנסים עלתה 9000 ש"ח.

מה דעתכם ??

אני חושב שזה קסנון אבל איך אפשר לדעת בוודאות ???

---

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...