Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

|סקר| מסלול מרוצים בארץ

gsi16v
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני שואל את הסקר בשביל מכ??ר שבאם יצא החוק כניראה שלו היכולת להקים דבר כזה בארץ

עכשיו השאלה:

במידה ויוקם מסלול מרוצים חוקי ,מסודר , מיקצועי ובטוח בעלות השתתפות סימלית ואטרקטיבית -

א. באיזה תדירות תיפקוד אותו ?

ב. סוג ודגם הרכב שתשתתף בו על המסלול ? (חשוב !!)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

סתם שאלה - מה זה משנה סוג הרכב ?

כל הקטע שכל אחד יוכל לעלות עם הרכב שלו.

אלא אם הכוונה שלכם זה מסלול סגור למכוניות הנעה אחורית גרמניות עם שני מושבים בלבד ..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו השאלה:

במידה ויוקם מסלול מרוצים חוקי ,מסודר , מיקצועי ובטוח בעלות השתתפות סימלית ואטרקטיבית -

א) איך אני יכול לדעת באיזה תדירות אני יפקוד אותו לפני שהוא בכלל מוקם ???

קח בחשבון שהעלות יכולה להיות גבוהה, ואיכות המסלול ירודה וכ"ו...

ב) קודם תגיע לגשר, אחר כך תחצה אותו... אני בטוח שהתשובה בקשר לאוטו תשתנה עד שיבנה מסלול כי עד שזה יקרה, עוד הרבה מים יעברו בירקון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. תדירות גבוהה, באם הוא יהיה במיקום נוח וקרוב למרכז. מצדי אפילו אחת לחודש בממוצע. (תלוי בעלות ובמיקום, אם הוא ייפתח ברעננה ויעלה 50 ש"ח לחצי שעה אני אהיה שם פעם בשבוע לפחות :lol:

ב. איזה רכב שיהיה לי באותו הזמן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א) תלוי במיקום. קרוב למרכז - לפחות פעמיים בחודש. רחוק מהמרכז - לפחות פעם בחודש.

ב) עם רכבי הפרטי ו\או רכבים אקזוטיים המוצעים להשכרה בכל סוכנות השכרה בארץ :lol:

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. תדירות גבוהה, באם הוא יהיה במיקום נוח וקרוב למרכז. מצדי אפילו אחת לחודש בממוצע. (תלוי בעלות ובמיקום, אם הוא ייפתח ברעננה ויעלה 50 ש"ח לחצי שעה אני אהיה שם פעם בשבוע לפחות :lol:

ב. איזה רכב שיהיה לי באותו הזמן.

רוני

כנ"ל

אני אפילו ארחיב (בהרבה) את ההשקעה שלי בתחום המכוניות.......כלומר אקנה מכונית נורמלית,אשפץ אותה וכו'

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א) אם זה קרוב אז כמעט כל סוף שבוע לאיזה חצי שעה( תלויי גם במחיר ובמיקום )

ב) ברכב שיהיה בבעלותי באותו זמן

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלא אם הכוונה שלכם זה מסלול סגור למכוניות הנעה אחורית גרמניות עם שני מושבים בלבד ..

אני ממש נגד זה שכל אחד יוכל לעלות עם האותו שלו ........למשאל רק מכוניות ספורט ולא כל מיני סוברו DL, מזדה 323, וכו................

POWERD BY C....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממש נגד זה שכל אחד יוכל לעלות עם האותו שלו ........למשאל רק מכוניות ספורט ולא כל מיני סוברו DL, מזדה 323, וכו................

סרגיי אני ממש לא מסכים איתך, לא לכל האנשים יש כסף למכוניות ספורט, והרבה רוצים לנסוע במסלולי מרוץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יופי שאתה נגד, אבל אף אחד לא יתחיל לקבוע אם רכב א' מתאים ורכב ב' לא. מה גם שבעל מסלול רוצה להרוויח אז הוא יעלה כמה מכוניות שהוא יכול.

בנוסף - במסלול מירוצים יש ימים פתוחים ויש ימים סגורים למירוצים. מתחרים במירוצים מגיעים בימים הסגורים בלבד (לרוב), בימים הפתוחים כל אדם שנרשם יכול לעלות ואין בזה כל רע. חוץ מזה תאמין לי שמישהו עם סובארו DL לא יעלה למסלול. ממש אין לו מה לעשות שם. (ואם יעלה הוא ירד מהר מאוד כשיבין שזה לא זה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו השאלה:

א. אם המסלול טוב ומחיר נורמלי, לא בשמיים אז הרבה... הרבה מאוד :twisted:

ב. אימפרזה טורבו 99

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

------------לכל אלו שאמרו שמה זה משנה עם איזה אוטו ---------

זה משנה ועוד איך !! כי זה שמתכננן את המסלול כרגע רוצה לדעת איזה סוג מסלול לעשות בהתאם לסוג הרכבים .

כי אם הוא יתכנן אותו למכוניות ששופרו משמעותית מיבחינת אחיזה ומנוע..זה ייכול להיות מסלול גרוע למכוניות חא ספורטיביות ..ולהיפך...

אז השאלה הזנו נועדה כדי שיהיה אפשר לימצא את הכיוון הנכות של תיכנון המסלול ולא כדי לתת תחושה רעה למי שיש לו רכב לא ספורטיבי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. לפחות פעם בחודש.

ב. כל רכב שיהיה ברשותי באותה העת (נכון להיום יאריס T).

אגב, אם המכר שלך באמת רציני אני מאמין שהוא יזמין סקרי שוק וניתוח כדאיות כלכלית אצל בעלי המקצוע שמתמחים בכך.

אם לומר את האמת, אני די חושש שאין להקמת מסלול שכזה צידוק כלכלי מבחינת היזם, ועצוב שכך :cry:.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

------------לכל אלו שאמרו שמה זה משנה עם איזה אוטו ---------

זה משנה ועוד איך !! כי זה שמתכננן את המסלול כרגע רוצה לדעת איזה סוג מסלול לעשות בהתאם לסוג הרכבים .

כי אם הוא יתכנן אותו למכוניות ששופרו משמעותית מיבחינת אחיזה ומנוע..זה ייכול להיות מסלול גרוע למכוניות חא ספורטיביות ..ולהיפך...

אז השאלה הזנו נועדה כדי שיהיה אפשר לימצא את הכיוון הנכות של תיכנון המסלול ולא כדי לתת תחושה רעה למי שיש לו רכב לא ספורטיבי

אני לא מבין את הקשר...

מסלול נועד למכוניות מסלול, ובעלי מכוניות כביש כבר "ייתגמשו" לפי זה.

גם הנורבורגרינג נועד למכוניות מרוץ, מה שלא מפריע לו לקיים ימי מסלול למכוניות שגרתיות לחלוטין.

לשאלתך - כמה שיותר, עם כל רכב שאפשר - סטנדרטי, משופר, ביצועיסטי ופושר.

אבל זה תלוי במיקום המסלול, בעלות השימוש, בביטוחים שיציע ועוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...