Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמעט תאונה!!

No Nick.inc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההמלצה שלי

תחליף גלגלים / בלמים / אוטו

עם האוטו לפניך הצליח לבלום ואתה לא אז זה צריך להדליק לך כמה מנורות אדומות .......

וכדי לא לעוף תקנה אוטו בעל מערכת ABS :mad:

לאו דווקא קשור למצב הרכב שלו. פשוט ישנם רכבים שבולמים טוב יותר מאחרים.

גם אם יש לך רכב במצב תחזוקתי בונבון מיצמיצמיץ נשיקות רטובות, אבל לפניך עומדת פורשה עם ברמבו 6 בוכנות לקאליפר, היא תבלום יותר מהר ממך.

ובקשר לעצה המעולה, כולנו נשמח לעזרתך הכספית בקניית רכב חדש. :wink:

פורסם

לפי החוק, אסור לרכב לבצע בלימת חירום ללא סיבה מוצדקת בדיעבד.

מצד שני במקרה הזה אני לא יודע מה היה אז אי אפשר לקבוע מי אשם.

עדיף תמיד לשמור על מרחק בטחון בשביל מה צריך סיבוכים ולא משנה מי אשם

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם
לפי החוק, אסור לרכב לבצע בלימת חירום ללא סיבה מוצדקת בדיעבד.

מצד שני במקרה הזה אני לא יודע מה היה אז אי אפשר לקבוע מי אשם.

עדיף תמיד לשמור על מרחק בטחון בשביל מה צריך סיבוכים ולא משנה מי אשם

ואיך החוק מגדיר סיבה מוצדקת בדיעבד?

הערכה של נהג שלא יספיק לעבור בירוק מהבהב היא סיבה מעולה לפי דעתי. אפילו אם הנהג מאחוריו חושב שעוד עשר מכוניות יכולות לעבור - אם לפי שיקול דעת של נהג הוא עלול להכנס לצומת באור אדום - בובה של סיבה. וכל בית משפט יסכים.

למעשה - זו המטרה של אור ירוק מהבהב, להזהיר אותך שהאדום עומד לבוא ולאפשר לך לבלום בבטחה. זה שנהגים ישראלים רואים באור ירוק הוראה להאיץ כדי להספיק להכנס לצומת לפני שהצהוב הופך סופית לאדום זה כבר סיפור אחר. וכן - גם אני עושה את זה לפעמים

:? , אז אני לא בא להתנשא פה.

ומה עם סיבות אחרות? מיאו חתולה (אמיתית, לא זאב רווח) קופצת לכביש זו סיבה מספיק טובה לבלימת חירום (לפי בית המשפט, לא דעתך האישית)?

כל סיבה שמלחיצה נהג מספיק כדי שיבלום בלימת חירום היא סיבה מספיק טובה. אין תירוץ לאי שמירת מרחק.

פורסם
היום היו הרבה משאיות דלק על הכביש, כנראה שמרוב שהם ממהרים הם לא מסתכלים במראות, ראו הוזהרתם. (כן גם אני כמעט עשיתי תאונה או יותר נכון משאית דלק כמעט מחצה אותי לקיר בצומת מסובים מתחת לגשר והניידת מאחורה לא התעניינה במתרחש)

בקשר לזה, שימו לב שטרקטורים לא מצייתים לתמרורי זכות קדימה! זה פשוט ככה, ואין צורך להתעצבן. זה ככה. בסביבה שלי יש הרבה מאוד בנייה וטרקטורים, ואולי אחד שראיתי ממש התסכל ימינה לפני שפנה שמאלה כשהיה לו תמרור האט.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

מה חדש? במדינה הזאת כל נסיעה של 5 דקות יש "כמעט תאונה".

למשל היום.... אני נכנס לצומת T והרכב שבא מולי חותך אותי כדאי לפנות שמאלה, בלי לאותת ואצבע משולשת כשצפרתי לו.

כמובן שהבן אדם הינו ערס הנוהג ברכב תיקונים של אחים שמעון עם לפחות 100 תאונות פח.

:roll:

פורסם

ואני אתמול כמעט דרסתי איזה דביל.

בן אדם מבוגר שעשה ג'וגינג בלילה עם מכנסונים של פרחה בת 14 חצה בריצה קלילה באור אדום צומת תוך שהוא חובש אוזניות וגבו לתנועה!

כמה דפוק בן אדם יכול להיות?

אני פונה שמאלה והוא רץ על המדרכה השמאלית והיה מוסתר על ידי עמוד חשמל ופתאום תוך כדי שאני כבר בתוך הפניה הוא מופיע לי באמצע הכביש. אפילו לא ראה אותי. לא שם זין על זה שצפרתי לו.

קסססאמאשלו ז"ל. אם הייתי דורס אותו עוד אני הייתי אשם. טוב שאני לא לוקח פניות בדריפטים בתוך העיר ואת ההשתוללויות שלי אני עושה במקומות נידחים יותר.

קחו לתשומת לבכם שרחובות הערים מלאים בדפקטים עם משאלת מוות.

• תוכן חדש...