Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם יש מיצובישי לאנסר אוולושן בארץ למכירה מבעלים פרטיים או למכירה לא מבעלים פרטיים אם מישהו ראה גם לא למכירה להגיב :!:

אין אין

ולמה לשאול עוד פעם ?? אולי משהו השתנה .

רוצה EVO ? סע לאירופה שם יש :evil:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
האם יש מיצובישי לאנסר אוולושן בארץ למכירה מבעלים פרטיים או למכירה לא מבעלים פרטיים אם מישהו ראה גם לא למכירה להגיב :!:

אין אין

ולמה לשאול עוד פעם ?? אולי משהו השתנה .

רוצה EVO ? סע לאירופה שם יש :evil:

יש שלושה לאנסרים בארץ, כולן מוכנות לראלי אך ללא אישור לנסוע בכביש.

שתים מהן שייכות לרמי שכוטוביץ, אחת מכונית אימון מדגם EVO II והשניה מכונית תחרותית מדגם EVO V עם מערכת הנעה של EVO VI אם אני לא טועה.

השלישית שייכת לג'וני ווסטברג והיא מדגם EVO VI.

נכון לרגע כתיבת שורות אלה אף אחת מהן לא מוצעת למכירה.

second is the first looser

פורסם

אכן שלוש EVO'S :wink:

EVO 1 (ולא 2)

EVO 5

ו

EVO 6

אחרי שנפתר מהאלפא סוד, קנה EVO אחד, לפני כל ה STI :twisted:

EVO5.JPG

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

אני משער שזה יעלה קצת פחות מSTI, אבל עם המיסים שיש כאן יכול להיות שזה בכלל יהיה מחיר לא ריאלסטי. לא שהמיחירים עכשיו הם ריאליסטים. בכל מקרה הדגם הבסיסי בעיקרון עולה קצת פחות מSTI. אותי דווקא מעניינים הדגמים היותר יקרים של האיבו 7 כמו למשל הFQ-300...אבל אני לא חושב שאני אראה מכונית כזאת, כל עוד אני חי כאן.

דרך אגב אוף טופיק, מה ההבדל בין 106 ראלי לבין 106 רגילה? האם זה רק הבדל של מדבקה או יותר מזה?

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...