Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור קטן על מכמונת מהירות ואיתות אזהרה למכוניות שממול....

lior_baruch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

סיפור אודות איתות...

כולנו ישראלים, כולנו אחים, כולנו עוזרים אחד לשני, גם על הכביש! (מי יעיז להכחיש? :shock: )

נסעתי בכבישי הצפון לפני כמה זמן, באיזור כרמיאל במהירות חוקית ( :roll: ), בקטע כביש מסויים הגלאי רדאר שלי התחיל להשתולל ולאחר בערך קילומטר ראיתי בצד שמאל ניידת מוסתרת בשיחים עם מכמונת רדאר כלשהי.

מאותו הרגע שראיתי אותה והלאה, דאגתי להבהב למכוניות שעברו מולי בהבהובים קלים בכדי שיאיטו, שכן זהו כביש שתמיד נוסעים בו 100-110 (במקום 80 כמותר בחוק).

טור של 3 מכוניות עבר מולי לאחר כקילומטר ודאגתי להבהב לו ו....המכונית האמצעית הדליקה פתאום אורות כחולים אדומים ועשתה פרסה אחרי....חיכיתי לשניה שבה אראה את האורות המהבהבים שלה המסמנים לי לעצור בצד...

copcar.gif

השוטר (נראה לי שהם היו מתנדבים...כנראה למזלי) יצא מהמכונית, התקרב למכונית שלי והמשפט הראשון שהוא אמר לי היה "הגלאי שלך בטח השתולל ...אה? אתה אזרח טוב, מזהיר את כולם, רשיונות בבקשה" כשהטון שבו נאמר המשפט התחיל מחיוך והסתיים בדרישה...

ההסבר התמים שלי היה שאני אזרח תמים שנתקל לפתע בתקלה באורות הדרך ולכן לא ראיתי את הדרך כראוי..ובדיוק כשעמדתי לעצור בצד בכדי לא לסכן את התנועה ולבדוק מה התקלה באורות, הוא עצר אותי...כמובן שהשוטר אפילו לא טרח ללכת לבדוק אם יש לי בעיה באורות...אפילו אני לא האמנתי לעצמי...חחח...

לפי מה שהוא אמר הוא יכול לתת לי דו"ח על הפרעה לשוטר במילוי תפקידו אך "הפעם" יצאתי בזול...."סע, סע" אמר השוטר...ואני..נסעתי... :)

מוסר השכל, תזהרו כשאתם מאותתים בכביש ללא הפרדה (אחרת אין לניידת איך לעשות פרסה...) , בלי אפשרות לראות מה נוסע מולכם... כי לא לכולם יוותרו "הפעם"... :wink:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני באמת מנסה להבין מה עשית שעד כדי כך הפריע לאותו אחד (...) אבל אני

לא מצליח להגיע למשהו הזה.

כנראה שהוא חיפש להגיד משהו חכם וזה הכי טוב שהוא מצא... :?

העיקר שנגמר בטוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככל הנראה השוטר בסה"כ עשה עלייך "אבו-עלי".

אין כל מניעה בחוק מלהזהיר נהגים על "מפגעים" בדרך.

מה שכן,

אתה יכלת לדרוש ממנו פרטים ולהתלונן במח"ש על עצירתך ללא סיבה מוצדקת.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככל הנראה השוטר בסה"כ עשה עלייך "אבו-עלי".

אין כל מניעה בחוק מלהזהיר נהגים על "מפגעים" בדרך.

מה שכן,

אתה יכלת לדרוש ממנו פרטים ולהתלונן במח"ש על עצירתך ללא סיבה מוצדקת.

עמית

הפרעה לשוטר במילוי תפקידו לדעתי אין שום סיכוי שהיית יכול לקבל פה, כמו שKOMPY אמר, הוא סתם הפחיד אותך.

מה שכן היית יכול לקבל זה דו"ח על שימוש באורות גבוהים שלא לצורך, או סינוור או משהו כזה. הדרך שאני הייתי מתחמק היא להגיד לשוטר שהרכב הראשון בשיירה שלו (זה שנסע לפניו) סינוור אותך ורצית לסמן לו שינמיך אורות. הרכב ההוא כבר מזמן נסע והשוטר לא יכול לדעת...

ולגבי מח"ש - לדעתי אין סיכוי, מותר לעצור נהגים לבדיקת רשיונות, אין בזה שום דבר פסול.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר'ה,סתם מידע שהחלטתי לתת לכם לגבי האיתות......למי שלא יודע ומעוניין לדעת:

כל הקטע של האיתות הזה התחיל בעיקרון מהצבא,האיתות עם האורות היה סימן מוסכם של נהגי תובלה וכו',וזה היה הסימן שלהם לסכנה\משטרה בדרך,כך שמי שסימנו לו ידע מיד להפחית מהירות.

היה להם גם סימן כדי לדעת שמי שסימנו לו קיבל את המסר,וזה עבד כך:

נהג א' היה נותן היבהוב כפול מהיר עם האורות גבוהים,ונהג ב' במטרה לאשר קבלה היה מחזיר הבהוב בודד.

זה משהו שאבא שלי סיפר לי (חלק משירותו הצבאי הוא עשה בתור נהג סמי טריילר 42 טון), והקטע היפה הוא שבאחת הנסיעות שלנו לאילת אבא שלי סימן למשאיות אחרי שעברנו משטרות בדרך,וכמעט כולן החזירו לו "אישור".

בקיצור זה קטע נחמד כזה,וגם היום יש המון נהגי סמי טריילרים שמשתמשים עדיין בשיטה הזאת (אתם מוזמנים לבדוק את זה בכביש המהיר....).

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הקטע של האיתות הזה התחיל בעיקרון מהצבא,האיתות עם האורות היה סימן מוסכם של נהגי תובלה וכו',וזה היה הסימן שלהם לסכנה\משטרה בדרך,כך שמי שסימנו לו ידע מיד להפחית מהירות.

נהג א' היה נותן היבהוב כפול מהיר עם האורות גבוהים,ונהג ב' במטרה לאשר קבלה היה מחזיר הבהוב בודד.

זה משהו שאבא שלי סיפר לי (חלק משירותו הצבאי הוא עשה בתור נהג סמי טריילר 42 טון), והקטע היפה הוא שבאחת הנסיעות שלנו לאילת אבא שלי סימן למשאיות אחרי שעברנו משטרות בדרך,וכמעט כולן החזירו לו "אישור".

בקיצור זה קטע נחמד כזה,וגם היום יש המון נהגי סמי טריילרים שמשתמשים עדיין בשיטה הזאת (אתם מוזמנים לבדוק את זה בכביש המהיר....).

מישהו פה ראה את הסרט "השיירה" של סם פקינפה עם כריס כריסטופרסון...

איך החזרת אותי לסרט הזה!

ובכל מקרה - העצה של WILL (הנהג שלפניך נסע עם אורות גבוהים וסנוור אותי) היא התירוץ המוכן מראש שלי כבר המון זמן...

ואני תמיד מהבהב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובכל מקרה - העצה של WILL (הנהג שלפניך נסע עם אורות גבוהים וסנוור אותי) היא התירוץ המוכן מראש שלי כבר המון זמן...

ואני תמיד מהבהב.

wil עם L אחת,

תודה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע שברוסיה זה היה נהוג בין נהגים רגילים מאז שהיו שם מכוניות... (מאז שלאדה קנו את הדגם המכוער הזה של פיאט ועדיין ממשיכים לייצר אותו)

קיצר, שם זה היה קיים מאז ומתמיד.

זה מה שנקרא: רגע מוטורי יפה ! שיתוף פעולה בין נהגים ! אדיבות ועזרה הדדית במקום קללות והתנהגות גסה על הכביש ! :roll:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנוהג הזה עדיין קיים בצבא פחות או יותר.

שירתתי תקופה קצרה ליד אילת בתור נהג, ותמיד היינו משתמשים בזה כשזיהינו מ"צ או משטרה אזרחית.

אגב, כשהייתי בגווטמאלה, שמתי לב שכל הנהגים תמיד מהבהבים אחד לשני...סתם בלי סיבה... (אף פעם לא הבנתי את העם הזה) :shock:

ועוד מנהג מעניין שיש לנהגים המקסיקנים, ואולי רצוי שגם הישראלים "יעתיקו" :

כשמישהו נוהג ונתקל במפגע כלשהו, עצירה/האטה פתאומית של תנועה מהירה, בור בכביש וכדומה, הוא מיד מדליק אורות מצוקה כדי להזהיר את הנהגים מאחוריו.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שהבני ז*** ידחפו אצבע.

זה דבר שכל נהגי ישראל עושים וזה מנהג מבורך.

אתמול אני היתי עם רכב חברה בחיפה ואילמלא היבהוב ידידותי של נהג איכפתי,היתי אוכל גם כן שלילה-ליד המוזאון הימי.

זה מזכיר לי-קראתי בערך לפני שנה על שוטרים ברי תושיה שמיקמו מיכמונת ברחוב יגאל אלון ליד הסינרמה בת"א.נהג מעוצבן שקיבל קנס ורשיונו נשלל במקום הוציא מהבגאז' בריסטול גדול וטוש והכין שלט מאיר עיניים "נהגים זהירות-מלכודת מקדימה" ועמד 500 מטרים לפני השוטרים.במשך כמה שעות.

בשלב כלשהוא השוטרים שמו לב שמשהו מוזר,כי הם לא מצליחים לחלוב הכנסות-אז הם שלחו שוטר על טוסטוס ע"מ לבדוק מה קרה.אותו אזרח נלקח למעצר והוגש נגדו כתב אישום על הפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו.

עורך הדין שלו הוציא אותו זכאי-מכיוון שלא רק שלא הפריע לשוטרים בעת מילוי תפקידם-הוא אפילו עזר להם.

תפקידם של השוטרים היה בתכל'ס למנוע נסיעה במהירות גבוהה-ובזכות אותו אזרח לא היה אדם אחד שנסע באותו ערב במהירות שעלתה על חמישים קמ"ש.

בכל מקרה-כמובן שלא צריך לגלוש לכזאת קיצוניות,אבל מדובר במינהג מבורך וזה שלשוטרים הפריע שקילקלת להם את רזומה התפיסות שלהם-אז...זבש,ם.

היתי רוצה לראות את הפארסה שהיתה מתרחשת במשפט....

"אדוני השופט- הוא היבהב ,כמו אלפי נהגים אחרים-ולכן החלטנו לזיין אותו".

ד"א - אם היית עם האוטו שלך זה מסביר את זה.הם סתם זו*** ונטפלים לכל מה שמריח ספורטיבי.אם היית עם סתם רכב-אז זה כבר באמת הגזמה והיטפלות לאזרחים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המקום נכון וכו', אבל הוא עמד על הכביש והזהיר נהגים וקיבל דו"ח על עמידה על הכביש. עד כמה שידוע לי הנושא לא נלקח לבית המשפט, זה לפחות מה שאני קראתי באחד העיתונים בזמנו. אני לא חושב שאפשר להאישם אותו בהפרעה למילוי תפקידו של שוטר זכותו לעשות זאת כל עוד הוא היה עומד על המדרכה ולא על הכביש.

גיא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...