Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנס על דיבור בפלאפון-התלבטות!

אליה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היום, ברוב טיפשותי, עניתי לטלפון בנהיגה. לא עברו 10 שניות ופתאום הופיע שוטר

חביב ב-B4 וסימן לי לעצור.

השוטר נתן לי קנס של 500 ש"ח.

שאלת היסוד: האם זו ברירת הקנס הקבועה לעברה הזו? כי נדמה לי שזה צריך להיות 750..

ומכאן ההתלבטות היא: האם לשלוח בקשה להישפט בתקווה שיקרה משהו לתיק בדרך ובמשפט לחזור לקנס המקורי או שבמשפט אני עלול לקבל קנס גדול יותר?

תודה..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

הקנס ירד מ 750 ל500 זה הכל. לא הייתי הולך לבית המשפט על עבירה שבטוח שביצעתי (חוץ ממהירות אולי) אם אתה רוצה לקחת עו"ד ולנסות להילחם נגד העבירה בכל הכוח - בהצלחה. זה יעלה הרבה יותר מ 500 שקל. גם יותר מ750. בלי עו"ד בקשה להישפט תגרור אותך לקנס גבוהה יותר.

בקיצור בעסה.... תשלם וזהו..

גיא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלי עו"ד בקשה להישפט תגרור אותך לקנס גבוהה יותר

הקטע הוא שאולי יקרה משהו לתיק על הדרך..

אבל אם 500 זו ברירת הקנס על פלאפון אז למה שאני אקבל קנס גבוה יותר במשפט?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשלם.

זה יגרור קנס גבוה יותר כי זה יוסיף על זה הוצאות משפט של מע' בתי המשפט ושל המשטרה. וזה יצא לך "קצת" יותר מ500 שקל. שלם, ולמד את הלקח.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור עורך דין שעוסק בתחום הזה, כדאי לך פשוט לשלם את הדוח ולגמור את העניין (לרבות הניקוד). במקרה עובדתי שונה ייתכן והיה מקום לפעול בהליך המשפטי. אם תרצה כמה טיפים על "מצבים עובדתיים" יותר נוחים שיכולים להוביל להקלה משמעותית בעונש אנא פנה בה"פ.

שבת שלום

עידן

---

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...