Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המצלמות האמיתיות בכביש 4 צבועות (צביעה תוצרת בית , לא תקנית :twisted: ) בצבע שחור שנראה כמו שאריות פיח בחלקן האחורי...

אז אם כבר אצו רצו גמדים וריססו את המצלמות המרושעות תוך סיכון עצמי והקרבה ראויה לציון לטובת הציבור -

למה הם ריססו את החלק האחורי ולא את העדשה או הפלאש?!?!? :roll:

בפעם הבאה - מולוטוב !!! :twisted:

האמת בא לי דווקא רעיון אחר - מה דעתכם על סשן של פיינטבול בין המולטנובות ?

הופה, הופה! גונבים לי את הרעיונות, מה?

בסדר, חכה חכה...

:lol:

פורסם

חברה אתם לא מעודכנים

כבר כמה שבועות שהמכמונות המזוייפות (דחלילים) כוללים פתחי איוורור דמה (כנראה מישהו קורא את הפורום הזה במשטרה).

כך שכדי לזהות את המצלמות האמיתיות יש לשים לב לכך שבדלת האחורית אין מנעול (תיכף הם ישימו מנעול דמה) וכן המנעול השחור שבצד הקופסה נמצא במרכז (בין גג המצלמה לתחתית) ולא יותר קרוב לתחתית כמו באמיתיות.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

יש עוד סימן שניתן לזהותו במהירות גבוהה באור

הקופסאות האמיתיות (מאוכלסות או לא) מחוברות לעמוד בחיבור בעל קוטר קטן יותר מקוטר העמוד. אורך החיבור כ 10 ס"מ.

הדחלילים מחוברים ישר לעמוד וקוטר העמוד מהקופסא עד לבסיס אותו קוטר.

פורסם
יש עוד סימן שניתן לזהותו במהירות גבוהה באור

הקופסאות האמיתיות (מאוכלסות או לא) מחוברות לעמוד בחיבור בעל קוטר קטן יותר מקוטר העמוד. אורך החיבור כ 10 ס"מ.

הדחלילים מחוברים ישר לעמוד וקוטר העמוד מהקופסא עד לבסיס אותו קוטר.

כמעט נכון אבל להיפך.

הדחלילים מחוברים בעזרת מתאם בעוד שהאמתיות נשארות באותו קוטר לכל האורך.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

אני כל פעם משתגע מכל העסק הזה... לזכור איפה יש מצלמות... אין לי ראש לזה! :)

אני עוד לא מכיר מספיק את הכבישים כדי לדעת את זה...

חוץ מזה, לפעמים בשעות השקיעה כשאני עובר ליד מצלמה בין העצים פתאום בה אור ונדמה לי שצילמו אותי... זה כל כך מעצבן!!!! אני בכלל לא מתאר לעצמי איך הפלאש הזה נראה...

ולא רוצה לדעת גם! בכל אופן, נסעתי אתמול למפגש, ו-fiberglass הציע לי לקחת את כביש 4... אף פעם לא נסעתי ב-4 מראשל"צ... סתם לא יודע למה אמרתי לו - בטח יש פה ים של מצלמות... -לא שזכור לי..

טוב, אני נוסע, לא מגזים במהירות - מצלמה! פיתחי איוורור, הכל... עוד מצלמה... ולבסוף כשאני על 120 - עוד מצלמה!!! האטתי איתה בדיוק באותו קו ועברתי על 100.. שום פלאש לא היה, לא יודע גם אם הן אמיתיות, כי רק עכשיו גיליתי שבדמה יש "כונסי אויר" טיייפ ערס שמוכרים בסדנאות השיפורים :D

בכל אופן, בעבר הייתי משייט על 140-160, היום זה כבר יותר 100-120, 140 לעיתים רחוקות באיזה עיקול מוכר ובטוח, אבל אני מתאר לעצמי שהגיע הזמן לרדת וכמעט שלא לעבור את ה-120 בכלל, להיות ילד טוב ואפילו לחסוך בדלק תוך כדי. :angel:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

מבני דרור ועד ראשון לציון (מצפון לדרום..) יש מצלמה אמיתית אחת והיא בין רעננה דרום למורשה, אחרי הגשר של תע"ש.

אם אתה מחליט מראשון לעלות צפונה גם דרך כביש 4, יש מצלמה אחת ממש קצת אחרי העלייה לכביש 4 (אולי היא צילמה אותי :? ).

• תוכן חדש...