Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש ושלילה .. טסט מחדש?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקרונית בשביל לעשות טסט ותאוריה מחדש השלילה צריכה להיות 7 חודשים ויותר...

כאשר אתה מקבל כזה דבר יש לך תאוריה וטסט מחדש...

פורסם

אתה אומר את זה מניסיון ?

הבנתי ש 3 חודש

ואחרים אמרו לי כרגע שכל נהג חדש שנשלל צפוי לטסט ותאוריה מחדש... או לפחות לטסט ...

אני משתגע..

האם יש פה נהג חדש שנשלל ? :\

פורסם

אתה אומר את זה מניסיון ?

הבנתי ש 3 חודש

ואחרים אמרו לי כרגע שכל נהג חדש שנשלל צפוי לטסט ותאוריה מחדש... או לפחות לטסט ...

אני משתגע..

האם יש פה נהג חדש שנשלל ? :\

אני אומר את זה כי אני הייתי גם אמור לקבל שלילה ואני שאלתי 20 פעם את העורך דין שלי מה קורה במקרה של שלילה

עם אני מקבל חודשיים 3 לא משנה לפי מה שהוא אמר מעל 7 וכולל 7 צריך תאוריה וטסט מחדש

פורסם

מי שקובע אם תצטרכו לעשות תיאוריה ו/או טסט מחדש זה לא העורך דין שלכם, לא השופט, וגם לא הקצין משטרה, אלא משרד הרישוי!!!

למשרד הרישוי אין חוקים כתובים לגבי הנושא הנ"ל, מה שצריך לעשות זה לבוא למשרד הרישוי בתום השלילה ורק מנהל משרד הרישוי יחליט מה יהיה עליכם לבצע מחדש.

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם
מי שקובע אם תצטרכו לעשות תיאוריה ו/או טסט מחדש זה לא העורך דין שלכם, לא השופט, וגם לא הקצין משטרה, אלא משרד הרישוי!!!

למשרד הרישוי אין חוקים כתובים לגבי הנושא הנ"ל, מה שצריך לעשות זה לבוא למשרד הרישוי בתום השלילה ורק מנהל משרד הרישוי יחליט מה יהיה עליכם לבצע מחדש.

זה ממש אבל ממש לא נכון דרך אגב הרישיון נלקח ממך במקום ואתה הולך להביא אותו...

שהוא נלקח אומרים לך לפי העונש שקיבלת אם אתה צריך לעשות טסטס ותאוריה מחדש...

לא אומרים לך באותו רגע שאתה בא לקחת כי אתה לא יכול לקחת את הרישיון אם אתה צריך טסט ותאוריה חדשה

פורסם

זה ממש אבל ממש לא נכון דרך אגב הרישיון נלקח ממך במקום ואתה הולך להביא אותו...

שהוא נלקח אומרים לך לפי העונש שקיבלת אם אתה צריך לעשות טסטס ותאוריה מחדש...

לא אומרים לך באותו רגע שאתה בא לקחת כי אתה לא יכול לקחת את הרישיון אם אתה צריך טסט ותאוריה חדשה

זה ממש, אבל ממש כן נכון, וזה בדוק. השופט אמר לי שאני "אצטרך לעבור את הפרוצדורה של משרד הרישוי מחדש", אבל הוא לא זה שקובע, אלא משרד הרישוי.

כשאני באתי 3 חודשים לפני סוף השלילה, לשאול האם אני אצטרך לעשות טסט ותיאוריה מחדש, אמרו לי לחזור רק בסוף השלילה שלי. לאחר בירור קטן גיליתי שסירבו לענות לי כי רק מנהל משרד הרישוי יכול לענות לי.

נ.ב. תשתמש בסימני פיסוק, ותנסה להמנע משגיאות כתיב, כי הייתי צריך לקרוא כמה פעמים את ההודעה שלך כדי להבין מה אמרת.

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם

יש לי חבר שקיבל שלילה לחודשיים אני ישאל אותו אם הוא צריך לעשות טסט מחדש... מחר תהיה לך תשובה חד משמעית.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

אני אמנם כרגע במנהלית אבל הקצין ששלל לי את הרישיון אמר שאם במשפט אני אקבל מעל חודשיים שלילה אז ביחד עם המנהלית השלילה תסתכם ב3 חודשים ואני אצטרך לעשות תאוריה וטסט מחדש...

אני נהג חדש...

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...