Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את המפרט של המאזדה החדשה באתר MOTOCAR ורשום שם שהיא עושה במנוע 1.6 11 שניות ל 100 וסוגר 183

ו מנוע 2.0 עושה 9 שניות ו193

הגיוני ??? :shock:

( אגב אני זוכר שקראתי מפרט שלה באחד העיתונים והיה כתוב שם מפרט דומה לשל הלאנטיס )

פורסם

ומה זה כל כך שונה מהלאנטיס?

לפי מה שהבנתי הגיר שם שונה או משופר, ונוספו משהו כמו 2-3 סוסים.

הלאנטיס עושה משהו כמו 11.9-11.8 אולי טיפה יותר. ומהירות סופית משהו כמו 178 קמ"ש.

אז אם חצי שניה ו5-6 קמ"ש זה הגזמה - אתה מוזמן לא לקנות אותה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

הלנטיס 1.6 עושה 12.8 שניות למאה בגרסה אוטומטית. ה-1.8 עושה 11.8.

ה-3 עושה בידני 10.7 שניות ל-60 מייל"ש (כלומר כנראה 11 למאה, אבל בידני...)

באוטומט היא עושה 12.1 שניות ל-60 מייל"ש.

ה-2.0 עושה 8.7 ל-60 מייל"ש בידני. כנראה 9 ל-100 קמ"ש. באוטומט לא יודע.

בקיצור - הנתונים באתר הם של הגרסה הידנית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה שאני שואל את עצמי... אם אלו הנתונים שלה אז למה כ"כ התלהבו ממנה?

אם ההונדה הצ'בק שלי 1400 סמ"ק עושה 0-100 ב11 שניות וסוגרת בלי שום בעיה 180 קמ"ש אז מה כ"כ טוב במזדה שהתלהבו ממנה כ"כ? אם ה1.6 היא כמו ה1.4 שלי?

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
מה שאני שואל את עצמי... אם אלו הנתונים שלה אז למה כ"כ התלהבו ממנה?

אם ההונדה הצ'בק שלי 1400 סמ"ק עושה 0-100 ב11 שניות וסוגרת בלי שום בעיה 180 קמ"ש אז מה כ"כ טוב במזדה שהתלהבו ממנה כ"כ? אם ה1.6 היא כמו ה1.4 שלי?

כי ההונדה שלך לא נמכרת בכמויות כאלה.

פורסם

זה נכון... ברור

אבל מה הסיבה לכך? מה מושך אנשים דווקא ללנטיס ועכשיו למזדה 3 בניגוד להונדה? סתם מעניין אותי לא שמפריע לי או משהו...

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
זה נכון... ברור

אבל מה הסיבה לכך? מה מושך אנשים דווקא ללנטיס ועכשיו למזדה 3 בניגוד להונדה? סתם מעניין אותי לא שמפריע לי או משהו...

נו באמת, את השאלה הזאת אתה צריך להציג לאנשי השיווק של דלק מוטורס. (ואחרי שהם יגלו לך - לרוץ ולספר לנו, שגם אנחנו נרוויח)

זה הכל עניין של שיווק נכון. הרי ברור שהלנטיס היא לא מכונית טובה יותר מכל משפחתית אחרת (כמעט...), אבל תודות למדיניות שיווק מעולה, היא הפכה לחביבת הישראלי המצוי. היא הציגה חבילה מנצחת ונמכרה בכמויות אדירות לציי רכב וגם לפרטיים, שראו כי טוב.

ה-3 פשוט ממשיכה את דרכה, אבל מציעה יישור קו עם מובילות האיכות בקטגוריה, סוף סוף.

ההתלהבות מה-3 נובעת אך ורק מהצלחת הלנטיס. דלק מצליחים בצורה גאונית למדי להציג את ה-3 החדשה כמכונית ספורט אדירה ויוקרתית במחיר שווה לכל נפש. (ותיבה אוטומטית, כמובן).

למה לא הונדה? כי להם אנשי שיווק פחות מוצלחים. היא מתוייגת כיוקרתית יותר ולכן יקרה יותר. העם גם חושב שהיא יקרה לאחזקה באופן מיוחד ומתרחק ממנה לטובת משהו עממי יותר.

אין שום קשר לביצועי מנוע, תאמין לי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה נכון... ברור

נו באמת, את השאלה הזאת אתה צריך להציג לאנשי השיווק של דלק מוטורס. (ואחרי שהם יגלו לך - לרוץ ולספר לנו, שגם אנחנו נרוויח)

זה הכל עניין של שיווק נכון. הרי ברור שהלנטיס היא לא מכונית טובה יותר מכל משפחתית אחרת (כמעט...), אבל תודות למדיניות שיווק מעולה, היא הפכה לחביבת הישראלי המצוי. היא הציגה חבילה מנצחת ונמכרה בכמויות אדירות לציי רכב וגם לפרטיים, שראו כי טוב.

ה-3 פשוט ממשיכה את דרכה, אבל מציעה יישור קו עם מובילות האיכות בקטגוריה, סוף סוף.

ההתלהבות מה-3 נובעת אך ורק מהצלחת הלנטיס. דלק מצליחים בצורה גאונית למדי להציג את ה-3 החדשה כמכונית ספורט אדירה ויוקרתית במחיר שווה לכל נפש. (ותיבה אוטומטית, כמובן).

למה לא הונדה? כי להם אנשי שיווק פחות מוצלחים. היא מתוייגת כיוקרתית יותר ולכן יקרה יותר. העם גם חושב שהיא יקרה לאחזקה באופן מיוחד ומתרחק ממנה לטובת משהו עממי יותר.

אין שום קשר לביצועי מנוע, תאמין לי.

רוני

אוקי אתה רואה? עכשיו אני מבין :D

לא סתם אבל בכנות ההונדה רכב אמין מאד הוצאות אחזקה אפסיות, כמעט לא צריכה טיפולים, דלק לא עולה כלום (אני מלאתי דלק לפני שבוע בדיוק והטנק 80%-85% מלא, ואני נוסע באמת שאני נוסע... ממש נס כד הדלק 8) ).

טוב בקיצור רק שתדעו לא להסתחרר מהמזדה חבר'ה, הונדה לא נופלת ממנה בכלום.

פורסם

מה שאתה אומר זה נכון

אבל אנחנו לא מתעסקים כאן במה ההונדה פחות טובה מהמאזה

אנחנו מתעסקים במה שגרם למאזדה להיות אוטו יותר נמכר ונערץ בישראל

וזה באמת כפי שצויין קודם זה גם פירסום ושיווק טוב יותר של המאזדה

וזה גם פרמטרים שהפכו את המאזדה לאוטו יותר פופולארי בארץ- לא יקר, אמין, לא נועז מידי, פשוט, טוב!, מאובזר ונוח מספיק----> בהחלט אוטו שמתאים מאד מאד לרוב האוכלוסיה בארץ! עכשיו מה שגרם לו להמכר יותר טוב מהונדה נגיד, זה באמת ה"דעות הקדומות" שיש לאנשים בארץ, שנוצרו בהחלט בגלל הפירסום והשיווק. דעות אולי כמו שהונדה רכב יותר יקר יותר מפואר פחות אמין, ולכן אנחנו לא צריכים אותו אנחנו רוצים משהו יותר פשוט ואמין.

כמובן שזאת הדעה של האיש הפשוט שלא רוצה להשקיע יותר מידי באוטו ובכל זאת לקבל נוחות אמינות ואוטו טוב.

פורסם
מה שאתה אומר זה נכון

אבל אנחנו לא מתעסקים כאן במה ההונדה פחות טובה מהמאזה

אנחנו מתעסקים במה שגרם למאזדה להיות אוטו יותר נמכר ונערץ בישראל

וזה באמת כפי שצויין קודם זה גם פירסום ושיווק טוב יותר של המאזדה

וזה גם פרמטרים שהפכו את המאזדה לאוטו יותר פופולארי בארץ- לא יקר, אמין, לא נועז מידי, פשוט, טוב!, מאובזר ונוח מספיק----> בהחלט אוטו שמתאים מאד מאד לרוב האוכלוסיה בארץ! עכשיו מה שגרם לו להמכר יותר טוב מהונדה נגיד, זה באמת ה"דעות הקדומות" שיש לאנשים בארץ, שנוצרו בהחלט בגלל הפירסום והשיווק. דעות אולי כמו שהונדה רכב יותר יקר יותר מפואר פחות אמין, ולכן אנחנו לא צריכים אותו אנחנו רוצים משהו יותר פשוט ואמין.

כמובן שזאת הדעה של האיש הפשוט שלא רוצה להשקיע יותר מידי באוטו ובכל זאת לקבל נוחות אמינות ואוטו טוב.

נכון רועי... אני לא אומר משהו רע על המזדה ואני לא אומר שההונדה יותר טובה (למרות שהיא כן 8) חחח) להפך אני משבח את מזדה על איך שהיא הצליחה להחדיר לשוק את המוצרים שלה ברמה ומקצועיות (של פרסום, שיווק, מכירות) שלא נראו בארץ עד כה.

• תוכן חדש...