Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנזין הוזל הלילה בכ-6.5%

מחיר בנזין 95 אוקטן עומד בתחנות שירות עצמי על 4.43 שקל לליטר, ובנזין 96 אוקטן יעלה מעתה 4.44 שקל לליטר

ynet

הלילה (ג') בחצות עודכנו מחיריהם של מוצרי הדלק שבפיקוח בשיעור של כ-6.5%.

מחיר בנזין 96 אוקטן יעמוד מעתה על 4.44 שקל לליטר (3.7 שקל באילת) - ירידה של 6.65%. מחיר בנזין 95 אוקטן יעמוד על 4.43 שקל לליטר (3.68 שקל באילת) - ירידה של 6.47%.

בתחנות לתידלוק עצמי מחיר ליטר בנזין זול ב-9 אגורות.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה לא יאומן, 5.520 לעומת 4.43 (98 לעומת 95) !!

יותר משקל! :?

מתי תבינו?! בראלי לא צריך 98 :!::?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
זה לא יאומן, 5.520 לעומת 4.43 (98 לעומת 95) !!

יותר משקל! :?

מתי תבינו?! בראלי לא צריך 98 :!::?

אני מכיר בעל ראלי שאמר שהרכב צלצל קשות על 95 (דור שני נקנתה חדשה). מה גם שיחס הדחיסה שם יחסית גבוהה. גם בVTR הוא לא נמוך במיוחד, וגם אני מתדלק 98.

פורסם

הרמן, כשהמנוע שלך יצלצל קצת עם 95, נראה אותך נשאר עם זה...

מהיום ששמתי 98 המנוע עובד חלק.

אני צריך לעשות בדיקה ולראות מה יקרה היום עם 95 :?

עריכה: גיא, הקדמת אותי 8) , המנוע שלי גם צלצל קצת כשקניתי את האוטו והשתמשתי ב-95. לא "קשות" כמו שתיארת, אבל היו צלצולים קלים והעניין לא מצא חן בעיני.

פורסם

אתם משתמשים בLM לפעמים?

השאלה מופנית לשניכם..

אני ביררתי וככל שנאמר לי הראלי לא דורשת 98 וגם הGTI לא.

האם השתמשתם בBG 44K?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני משתמש בLM, וגם ב44K. לא ניסיתי לתדלק 95 כי יחס הדחיסה מבקש 98. ובהתחשב בצריכת הדלק של הרכב הקודם אני מאושר מחשבון הדלק הנוכחי שלי :wink: .

אגב שימוש ב95 (לא יודע לגבי ראלי וVTR) אבל ברכבים אחרים שצריכים 99 שימוש ב95 יכול לגרום לשינוי במחשב , הרכב לא יצלצל אולי אבל לא יתנהג כמו שהוא יכול \ אמור.

גיא.

פורסם
אני משתמש בLM, וגם ב44K. לא ניסיתי לתדלק 95 כי יחס הדחיסה מבקש 98. ובהתחשב בצריכת הדלק של הרכב הקודם אני מאושר מחשבון הדלק הנוכחי שלי :wink: .

אגב שימוש ב95 (לא יודע לגבי ראלי וVTR) אבל ברכבים אחרים שצריכים 99 שימוש ב95 יכול לגרום לשינוי במחשב , הרכב לא יצלצל אולי אבל לא יתנהג כמו שהוא יכול \ אמור.

גיא.

ב-VTR יחס הדחיסה 9.6 למיטב זכרוני.

ב-VTS הוא 10.5. לא מצלצלת (אולי טיפה מחוספס בסל"ד גבוה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מזה מצלצל ? עד היום לא הבנתי את פשר העניין "מצלצל" מישהו מוכן להסביר מה שומעים !?

כיום, עם התפתחות הטכנולוגיה, האוטו כבר מצלצל ב-40 פולי. אפשר אפילו לשים רינגטונים של פרחה צורחת: "הלו!! חרא דלק!! הלו!! חרא דלק!!"

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מזה מצלצל ? עד היום לא הבנתי את פשר העניין "מצלצל" מישהו מוכן להסביר מה שומעים !?

כיום, עם התפתחות הטכנולוגיה, האוטו כבר מצלצל ב-40 פולי. אפשר אפילו לשים רינגטונים של פרחה צורחת: "הלו!! חרא דלק!! הלו!! חרא דלק!!"

רוני

ממך לא ציפיתי לתגובה עלובה כלכך... בתור מנהל פורום , תתבייש לך...

ועכשיו אם יש מישהו שיודע תשובה אמתית ולא חאפרית ומגעילה אני אשמח לתשובה אמיתית.

• תוכן חדש...